2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tussolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal22:14 Három friss Nobel-díjas sürgette a klímavédelmet Stockholmban
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Olvasói levelek ::

A szlovák Markíza Tv objektívabb volt Dunaszerdahelyről, mint több judapesti zsidó médium

Reklám

Olvasónk: Meglepő: Relatíve objektív tudósítás a szlovák Markíza televízió híradójában, de annak internetes hírportálján már nem annyira.
A 19:00 órai híradóban bemutatták, hogy a pozsonyi Slovan szurkolói milyen ittas állapotban szálltak ki a vonatból a dunaszerdahelyi pályaudvaron, ahol rögtön randalírozni kezdtek (főleg petárdákat dobáltak). A helyszínen készült videó-felvételeken is egyértelműen látszott, hogy nem a magyar szurkolók dobálták a pályára a pirotechnikai eszközöket.
Az említett televízió riportere megszólaltatta az egyik rendőrparancsnokot, miképpen lehetséges az, hogy a rendőröktől ráccsal elválasztott magyar szurkolók a rendőrökre támadtak (a videó-felvételeken a rendőri brutalitás előtt, csak a rendőrök közelében lévő néhány szurkoló szóváltása látható, rendőrök ellen irányuló fizikai támadásnak nyomát se látni!), erre a vezető beosztású rendőr (a rangjára nem emlékszem) azt felelte, hogy megdobálták őket a magyar szurkolók. Persze, hogy nem mert a kamerába nézni, mert szemtelenül hazudott.
A Markíza TV által működtetett www.tvnoviny.sk hírportál már nem közölt le ennyi mindent, sőt pl. nem nevezi meg, hogy melyik tábor szurkolói dobálták a petárdákat, egyszerűen csak szurkolókat emlegetnek a petárdadobálás kapcsán. Továbbá idézi, a rendőrségi szóvivő (Martina Kredatusová) nyilatkozatát, hogy a szervezők a hibásak azért, hogy a magyar szurkolók beszorultak a rács és a rendőrök közé, mert nem nyitották ki a kapukat (Magyarán: nem sikerült a rendőröknek az ellenfél szurkolótáborának szorítani, ugrasztani a magyar szurkolókat, hogy ezt felhasználják a fellépés szükségességének indoklásaként).
Leközöltek azonban egy másik el nem hanyagolható tényt: két pozsonyi szurkolót állítottak elő, akik fasiszta szimbólumokat mutogattak (és még minket, magyarokat neveznek fasisztáknak a tótok!). Amikor a szurkolók megindultak kifele a lelátóról, akkor viszont képmutatóan különválasztották őket. 16 magyar és 15 tót állampolgárt állítottak elő, a tót állampolgárok közül 13 pozsonyi szurkoló. Feltételezhető, hogy ez utóbbiakat hamarosan szabadlábra helyezik. Információim szerint az ország minden (mű)megyéjéből hívtak rendőröket az esemény biztosítására. A hivatalos eljárásokat, azonban Nagyszombat-(mű)megye alá tartozó igazságügyi szervek fogják végezni.
Szebb jövőt!
Szabó Zsolt
Felvidék
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready