Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Olvasói levelek ::

A szlovák Markíza Tv objektívabb volt Dunaszerdahelyről, mint több judapesti zsidó médium

Reklám

Olvasónk: Meglepő: Relatíve objektív tudósítás a szlovák Markíza televízió híradójában, de annak internetes hírportálján már nem annyira.
A 19:00 órai híradóban bemutatták, hogy a pozsonyi Slovan szurkolói milyen ittas állapotban szálltak ki a vonatból a dunaszerdahelyi pályaudvaron, ahol rögtön randalírozni kezdtek (főleg petárdákat dobáltak). A helyszínen készült videó-felvételeken is egyértelműen látszott, hogy nem a magyar szurkolók dobálták a pályára a pirotechnikai eszközöket.
Az említett televízió riportere megszólaltatta az egyik rendőrparancsnokot, miképpen lehetséges az, hogy a rendőröktől ráccsal elválasztott magyar szurkolók a rendőrökre támadtak (a videó-felvételeken a rendőri brutalitás előtt, csak a rendőrök közelében lévő néhány szurkoló szóváltása látható, rendőrök ellen irányuló fizikai támadásnak nyomát se látni!), erre a vezető beosztású rendőr (a rangjára nem emlékszem) azt felelte, hogy megdobálták őket a magyar szurkolók. Persze, hogy nem mert a kamerába nézni, mert szemtelenül hazudott.
A Markíza TV által működtetett www.tvnoviny.sk hírportál már nem közölt le ennyi mindent, sőt pl. nem nevezi meg, hogy melyik tábor szurkolói dobálták a petárdákat, egyszerűen csak szurkolókat emlegetnek a petárdadobálás kapcsán. Továbbá idézi, a rendőrségi szóvivő (Martina Kredatusová) nyilatkozatát, hogy a szervezők a hibásak azért, hogy a magyar szurkolók beszorultak a rács és a rendőrök közé, mert nem nyitották ki a kapukat (Magyarán: nem sikerült a rendőröknek az ellenfél szurkolótáborának szorítani, ugrasztani a magyar szurkolókat, hogy ezt felhasználják a fellépés szükségességének indoklásaként).
Leközöltek azonban egy másik el nem hanyagolható tényt: két pozsonyi szurkolót állítottak elő, akik fasiszta szimbólumokat mutogattak (és még minket, magyarokat neveznek fasisztáknak a tótok!). Amikor a szurkolók megindultak kifele a lelátóról, akkor viszont képmutatóan különválasztották őket. 16 magyar és 15 tót állampolgárt állítottak elő, a tót állampolgárok közül 13 pozsonyi szurkoló. Feltételezhető, hogy ez utóbbiakat hamarosan szabadlábra helyezik. Információim szerint az ország minden (mű)megyéjéből hívtak rendőröket az esemény biztosítására. A hivatalos eljárásokat, azonban Nagyszombat-(mű)megye alá tartozó igazságügyi szervek fogják végezni.
Szebb jövőt!
Szabó Zsolt
Felvidék
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready