Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:51 Megölte gazdáját egy megvadult bika az erdélyi Tordaszentlászlón15:36 Hallatlan antiszemitizmus: közösen ítélte el Izrael annexiós terveit Németország, Franciaország, Egyiptom és Jordánia15:18 Észtország Makarov-pisztolyokat szállít Ukrajnának a szakadárok elleni harchoz14:38 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!14:25 Ha egyszer egy "üzlet" beindul…13:54 Életfogytiglani kényszermunka helyett ez a szörnyeteg is megússza majd egy enyhe büntetéssel13:34 12 év alatti lányt csábított el egy 35 éves férfi13:17 "Fuck you, magyarski!" - A Szegedi Törvényszék túl szigorúnak ítélte a Röszkénél áttörő vadak büntetését13:06 Ismét vesztegzár alá került Ausztrália második legnagyobb városa12:52 "Ungváry Krisztián titkos élete" - már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Antimagyarizmus ::

Lezárult a felvidéki vizsgálat: videó nincs, hazudozás annál több

Reklám


Soha nem épül fel teljesen
A felvidéki belügyminisztérium befejezte a november elsején Dunaszerdahelyen lejátszott DAC-Slovan bajnoki labdarúgó-mérkőzésen történt események felülvizsgálatát, és megállapította, hogy "a szurkolók törvényt sértettek". (Tehát ha meglátunk egy tótot törvényt sérteni, verjük agyon? Amúgy persze az sem derül ki, milyen törvényt sért a szurkolás.) Videofelvétel ugyanakkor továbbra sincs, holott egészen a mai napig ígérgették.

"Bizonyítást nyert a szurkolók törvénysértése négyféle bűncselekmény esetében, amelyek jelenleg kivizsgálás alatt vannak. További 11 kihágásért a tettesekre pénzbüntetést szabtak ki" - állítja a szóvivő közleményében.
A szóvivő emlékeztetett arra, hogy a sportrendezvényeken szerzett "kedvezőtlen tapasztalatok alapján" a szlovák parlament november elején megszigorította a sportesemények megrendezésének a szabályait, s ezeket a rendezvényeket a feltételek be nem tartása esetén a rendőrség akár be is tilthatja.
Emlékezetes: a tót rendőrség közvetlenül a mérkőzés után azt hazudta, hogy bizonyító erejű videofelvétellel rendelkezik. Ezt azonban minden sürgetés ellenére a mai napig nem adta át Magyarországnak és nem is hozta nyilvánosságra. A pozsonyi sajtó szerint ilyen felvétele a felvidéki rendőrségnek nagy valószínűséggel nincs is.
(MTI nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready