Budaházy ellen újabb koncepciós pert készít elő a bűnözőkkel puhány politikai rendőrség, miközben a BRFK újabb hazugságaira derült fény saját tájékoztatójukon. Az általuk vasárnap hangoztatottakkal szemben, magukat cáfolva közölték: (nem öt, hanem) 18 gázgránátot lőttek ki, (nem három, hanem) 9 páncélos droid sebesült meg stb. Fenntartották viszont, hogy a gáz nem volt erősebb a korábbinál, amit viszont egyöntetűen cáfol minden tudósító, a cionisták is. A judapesti terrprfőkapitány és bandája félmilliós vérdíjat tűzött ki a z ellenálló hazafiakra, ám a szemkilövető kormánytagokra, az olaszliszkai lincselők szabadlábon lévő 80%-ra egy fillért sem.
Budaházy György ellen alkotmányos rend megzavarása (ezen 50-es évekbeli judeokomcsi vád miatt tartották 8 hónapig lakhelyelhagyási alatt, ám a koncepciós per első fokon már megbukott), gyülekezési jog megsértése (újabb hamis vád, a be nem jelentett tüntetés ugyanis az ÁVH hazugságával szemben nem jogellenes) miatt indul eljárás, és még kártérítést is követel tőle a hazafiakra támadó ÁVH. A "rendbontók" kézrekerítéséért 500 ezer forint jutalom jár. A szemkilövő rendőrterroristákért vagy a bejelentés nélkül jobboldali rendezvényeket megzavaró, sikkasztásért büntetőeljárás alatt álló Kolompár Orbán és a köztörvényes cselekmények sorozatát elkövető kormánytagokért egy fillér sem. A bűnözők elleni nyomozásokat szabotáló vagy elfektető rendőrállatok most őrjöngve, rekordsebességgel járnak el, ami ismét azt bizonyítja, hogy a tőlünk lopott pénzből milliárdos, csakis magyar tüntetők ellen használt fegyverarzenállal felszerelt ÁVH-t március 15-én megszégyenítette a nem nagylétszámú, de egyre felkészültebb hazafias keménymag, amelynek 99, 9%-át nem tudták elfogni a Gyurcsány-csicskák.
A BRFK felülírta hamis adatait, hazudtak a gránátok számáról is
A Kuruc.info már március 16-án felhívta a figyelmet, hogy a Judapesti Terrorfőkapitányság hazudik, hamis adatokat közöl, a jól szervezett ellenállás során ugyanis, amikor még fogolyszabadításra is sor került, nem három, hanem jóval több, az adónkból minket terrorizáló pribék sérült meg. S lám, mai közleményében a BRFK már 9-et ismert be (egyébként ennél is több volt, olyan tucat minimum. Senki se sajnálja őket, nem kötelező a bűnözőkormány parancsára magyar hazafiak ellen, állig fegyverben keménykedni, a cigánybűnözést pedig eltűrni, sőt passzívan segíteni, márpedig a droidok 99%-ára ez jellemző): "Március 15-én 9 rendőr és 8 civil sérült meg, a rendőrség kára 8 millió forint." A "rendőrség kára 8 millió forint" kitételt nem fejtik ki, de ez azt jelenti, hogy a jelentős részben törvénytelenül, Izraelből vásárolt terrorista eszközeik rongálódtak meg.
Az ÁVH beismerte: összesen 18 könnygázgránátot lőttek ki (miközben korábban 5 darabról hazudoztak). Ám fenntartják másik hazugságukat, miszerint a gránátok ugyanolyanok voltak, mint amelyeket már korábban is használtak. Több tapasztalt tudósító szerint azonban ezek sokkal erősebb könnygázt tartalmaztak, mint valaha, amely tény megintcsak a rezsim rettegését szemlélteti. Tóth terrorfőkapitány és bandája hallgat arról, hogy a könnygázgránátokat részben ismét életveszélyesen, fejmagasságban lőtték ki.
Hamis vádak, újabb koncepciós per készül
Március 15-én este közel 4 ezer páncélos csicska támadt rá maximum 1500 hazafira a József körúton. Korábban a Blaha Lujza téren demonstrált a Magyar Önvédelmi Mozgalom, közel 10 ezer résztvevővel. A tüntetők egy része Budaházy György felszólítására indult el a József körúton (ami teljesen törvényes, hiszen a magyar jogrendszerre is kötelezően több ítéletében mondta ki a strasbourgi bíróság, hogy a nem bejelentett tüntetések is jogszerűek - a szerk.), hogy a Művészetek Palotájához vonuljanak, ahol a köztörvényes Gyurcsány Ferenc tartott éppen "ünnepi beszédet" (vagyis árulta a hazát - a szerk.). E dicső tettéért három eljárást is indított a törvényeket semmibevevő, hazaáruló ÁVH Budaházy ellen.
Egyrészt a gyülekezési jog megsértése miatt (hamis vád, lásd fent - a szerk.). Ez azért lehetséges az ÁVH csűrcsavarása szerint, mert a Blaha Lujza térre ugyan bejelentettek tüntetést, a vonulásra viszont nem, így az törvényellenes volt (ismét csak: hazugság, a vonulás törvényes volt, alkotmányos jogával élt Budaházy és az őt követő hazafiak - a szerk.).
A törvénytelenül fellépő pártrendőrség arcátlan módon még kártérítést is követel tőle, mert az általa kezdeményezett vonulás jogellenes szétverésekor (Igen, az oszlatás jogellenes volt, miután az ÁVÓ azonnal igyekezett útját állni a Budaházy kérésére is teljesen békésen vonuló tömegnek, majd rá is támadt, csak ezután, válaszul repültek molotovkoktélok - a szerk.) 8 millió forint kár érte felszerelésüket (hálistennek - a szerk.).
Harmadrészt kezdeményezték a Fővárosi Főügyészségnél, hogy induljon ellene eljárás alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának kísérlete miatt. Utóbbit akár letöltendő szabadságvesztéssel is lehet büntetni (ez a rákosista-judeokomcsi vád a rezsim kedvence, de egyszer már elbukták, igaz, a tárgyalás kitűzésének késleltetése miatt Gyuri 8 hónapig nem hagyhatta el Diósdot - a szerk.). Hasonló gyanúval nyomoznak a tolvajokat, rablókat tömegével futni hagyó rendőrhulladékokToroczkai László ellen is, mert tavaly október 23-án egy szintén bejelentett tüntetésről indított (törvényes, ráadásul be is jelentett - a szerk.) menetet az Operaházhoz, ahol akkor ugyancsak a szélsőséges Gyurcsány pofázott.
Lincselő cigányok zöme szabadon, a hazafiakra vérdíj
Budaházy mellett a rezsim politikai rendőrsége több olyan hazafit is keres, akiket videóra vettek. Ők érthetően dobáltak és gyújtogattak, miután a kék csicskák felfegyverkezve rájuk támadtak. A felvételeket a rendőrség nyilvánosságra hozza, és a nyomravezető árulóknak minden lebuktatott hazafiért félmillió forint jutalmat ad. Egy 12 fős nyomozó csoport foglalkozik elfogásukkal, miközben az olaszliszkai cigány lincselők 80%-a - Görényihez és Benéhez, valamint a tömegbe lövető kormány tagjaihoz hasonlóan - szabadlábon maradt, kézrekerítésükre pedig díjat sem tűztek ki.
A héber irányítású rendőrség két ügyben is belső vizsgálatot tartott 15-e kapcsán. Fegyelmi eljárást indítanak egy civil ruhás nyomozó ellen, aki nem viselt azonosítót. Erről tévéfelvétel is készült. Tóth Gábor budapesti terrorfőkapitány szerint a nyakában kellett volna viselnie egy igazolványt.
Szintén tévéfelvétel készült olyan rendőrökről, akik egy buszban aludtak a déli órákban. Ők a belső vizsgálat szerint pihenő idejüket töltötték, így ezt az ügyet felelősségre vonás nélkül lezárták.
Az ünnepre rendőri szükségállapotot bevezető cionista rezsim fogdmegjei 24 embert állítottak elő Budapesten, közülük 9-et az esti összecsapások kapcsán, a 9-ből is legalább egy egy részt sem vevő nyugdíjas volt, akit a rendőrállatok a földön vonszoltak, míg el nem ájult.
A választási csalással hatalomra került, az izraeli gyarmatosítókat képviselő MSZP kedden ötpárti megbeszélést kezdeményezett, hogy a parlamenti hulladékok közösen fogadjanak el egy új, törvénytelen törvényt az alkotmányos gyülekezési jog további korlátozása, a nemzet megfélemlítése céljából.
A parlament körüli kordont kedd éjfélkor lebontják
Kapcsolódó
És kettő darab filmanyag Gyuri beszédéről. A második videót is nézze meg a Kedves Olvasó, ott  az is, a legvége is hallható, ami az elsőről a Youtube időkorlátja miatt lemaradt. Vagyis Budaházy zárószavai és a vonulás kezdete.
 
(Kuruc.info - Zsindexet korrigálva)