2019. október 18., péntek, Lukács napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:31 Mussolini, a zsidóság ideálja21:52 Nem vicc: Venezuelát is beválasztották az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába21:06 Megtámadták a választási eredményt az I. és a VIII. kerületben is20:37 Emléktáblát avattak a Nemzeti Múzeum oláh kifosztását megakadályozó Bandholtz tábornok tiszteletére20:13 Erdogan mégis fogadta az amerikai alelnököt, sőt még tűzszüneti megállapodást is kötött vele19:38 Úgy tűnik, Erdogan elvitte a kiegyezést Aszadnak és a kurdoknak19:18 "Német"országban állandósult a kurd-török háború18:58 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről18:24 Fáziskésés17:47 Élve ástak el egy újszülöttet ómigránsaink őshazájában17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban
24 óra legolvasottabbjai

Humor, Videók ::

Pákó fenyegetőzik - "meg fogja ásni" szerkesztőnket + videó - ÁVH persze nem nyomoz ellene

Reklám


A nigériai szökevényt igencsak megviselte az a több száz nem éppen barátságos hívás, melyet telefonszámának közzétételét követően kapott olvasóinktól. A tv2-nek "beszélt" egy kicsit a szélsőségesekről, zaklatókról - illetve sokkal inkább makogott. S hogy ez valamelyest érthető is legyen, a televízió feliratozta "mélyértelmű" mondanivalóját. Mivel színes, az ÁVH nem indít ellene eljárást a fenyegetőzése miatt. Csak erős idegzetűeknek.
A nem csak agyilag sötét Pákó, aki legfeljebb azt a sorsot érdemelné, hogy élete végéig gyapotot szedjen szülőföldje, Nigéria valamelyik eldugott ültetvényén, elment panaszkodni a tv2-be. Párja, Plank Ágica is sajnáltatta magát egy kicsit. Egyébként illik Pákóhoz, hisz - mint az a videón látható - ő is meglehetősen ronda.

Mars vissza a fára!
A hallgasson eredeti nigger makogást című felhívásunk kiverte csimpánzéknál a biztosítékot. Nem értjük mi kifogásolható van benne: hisz Pákó most is bizonyította, hogy képtelen a legminimálisabb értelmes beszédre - szavait maga a tv2 feliratozta nézői számára, hogy megérthessenek valamit a pampogásból. Ahogy az útelágazódás egykori miniszterelnökünknek, úgy most a dzsungelmakinak - egyebek közt - a kiábrándultság szó kiejtése okozott komoly problémát. Ennél a nehéz szónál volt az a pont, ahol mi legszívesebben betömtük volna a száját egy fürt banánnal.
Várja meg a videó megjelenését, majd kattintson a közepére a lejátszáshoz!
Ezt követően jött a műsor csúcspontja: Pákó üzent a Kuruc.info szerkesztőjének:
"Idefigyelj te buzi! Meg foglak találni ebben az országban... Eláááslak te hulye gyerek, meg foglak ááásni! Aztán beperellek, aztán... a rács mögött fogsz kerülni!"

Kis Pákó (Újra bocs a valódi majmoktól)
Olvasóink nem voltak restek, s miután közzétettük a Pákó által használt mind a két mobiltelefonszámot, szorgalmasan hívogatták a vendégjoggal visszaélő makit (elnézést kérünk a majmoktól a hasonlatért). Habár végső elkeseredésében azt próbálta beadni, hogy a rendőrség már figyeli a őt hívogatókat, és mindenkit be fog perelni, mára már láthatjuk, hogy néhányszor valakit felhívni semmilyen következménnyel nem jár. Illetve eggyel igen: Pákó, hála a sok száz hívásnak kénytelen volt számot cserélni, így régi számain már nem tudunk vele beszélgetni, ám a média és a koncert-szervezők is nehezen tudják majd elérni egy darabig. A hívogatással tehát olvasóink is jól jártak: hallhattak egy kis eredeti nigger makogást, és csökkentették a csimpánz leendő fellépéseinek számát - vagyis országunkat is segítenek megkímélni egy énekelni képtelen "művész" ámokfutásától. Ezúton köszönjük nekik.
Figyelmeztetjük a niggert, hogy ha még egyszer hasonló gusztustalanságra vetemedik, legközelebb közzétesszük XIV. kerületi lakcímét és otthoni telefonszámát is!
Magyari Gábor - Kuruc.info
A rituális, fehérellenes mészárlás természetes niggerkörökben:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready