1948-ban Krakkóban ért véget a cionista erők által indított szégyenletes per azon németek ellen, akik az Auschwitz néven ismert lengyelországi munkatáborban éveken keresztül tartatták meg a rendet az oda munkát tanulni szállított zsidókkal, cigányokkal, kommunistákkal és más

hulladékokkal. (Ennek eredményeként a gusztosok genetikai meghatározottságukkal ellentétes módon hasznos munkát végeztek, ahelyett, hogy élősködés közben a gazdanépen gúnyolódtak volna, gyalázva szent értékeit.) Erről ad hírt egy 1948 január 8-án sugárzott német híradófelvétel, melyet nem sokkal adásba kerülése után zároltak. Vajon miért?
Igen, mindössze 300 ezer áldozatról történik említés benne (melynek ugyanakkor csak egy része zsidó), ez pedig igencsak kellemetlen tárgyi emlék volt a nagy holokauszt-mítosz megalkotói számára, akik nem sokkal ezt követően már 15, sőt, 26 millió zsidó halottról hazudoztak. (Aztán szépen kiegyeztek hatmillióban, bár az auschwitzi táblát, mint a mellékelt képeken is látható, egyszer már le kellett cserélni, így lett a négymillióból másfél. Lesz az még százezer is.)
A felvételt egy Negyven éve történt című dokumentumsorozat keretében mutatták be újra a német ARD közszolgálati TV ún. harmadik csatornáján, ahol a régi német híradókat játszották folyamatosan. Innen származik ez a felvétel, amely az akkori híradónak csak egy rövid részlete.
 
 
Íme a magyar fordítás:
Bűnhődés Auschwitzért
Krakkóban egy lengyel bíróság előtt befejeződött az auschwitzi koncentrációs tábor fő felelősei ellen lefolytatott per. A vádlottak a tábor német őrszemélyzetéből és a német igazgatáshoz tartozó személyek közül kerültek ki. A tábor foglyai, főleg a női foglyok ellen elkövetett hallatlan kegyetlenkedéseket bizonyítottak rájuk.
Összesen közel 300.000 ember pusztult el a legkülönbözőbb nemzetiségek tagjaiból az auschwitzi koncentrációs táborban.
A bíróság 23 vádlottat halálra, 6-ot életfogytiglani börtönre, 10-et hosszabb börtönbüntetésre ítélt, egy személyt pedig felmentettek.
Az auschwitzi koncentrációs tábor, mint a szégyen figyelmeztető jele, úgy fog maradni, ahogy ma áll. Maradandó emlékeztetőként 300.000 áldozatára.
Kuruc.info
Kapcsolódó: Holokamu-dosszié