Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:07 Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban07:45 Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste07:32 Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban06:49 Tízezer orvost és ápolót toboroz az olimpiára a japán kormány22:40 Bulgária meghosszabbította a rendkívüli járványügyi helyzetet22:16 Putyin és Biden megvitatta az orosz-amerikai kapcsolatok rendezését21:48 Az amerikai ENSZ-nagykövet felszólította a zsidókat, hogy fejezzék be a megszállást és a telepépítést21:19 Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk20:53 Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete20:48 Görögországban betiltották a százfősnél nagyobb tüntetéseket20:35 Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler20:08 Vérontást ígérnek Szijjártó kijevi látogatására az "ukrajnai hazafiak"19:42 A fehérgyűlölet legújabb áldozata19:29 Börtönbe küldenék a lezárásellenes tüntetőket Hollandiában19:14 "Oltakozásbűnözésbe" keveredett a gyöngyösi polgármester, de már megbánta
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Anyaország ::

Mélyszegénység és üldöztetés: 13 méteres Hummer limuzinnal ballagott az óvodás purdé, házat kapott ajándékba

Reklám

Bakson, a Mária-telepen 1200 fős, ballagással összekötött születésnapi mulatságon ünnepelték az egyik búcsúzó óvodást. A leendő kisiskolást a faluház előtt 13 méteres limuzin és Kis Grófo várta.
„Elérkezett a ballagás napja, az a nap, amely meghatározza a gyermekük életét" – mondta a búcsúzó óvó néni szombaton a baksi Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda ballagásán.
Az útravalót egy kiscsálád nagyon komolyan vette, 13 méteres limuzint küldtek a leendő kisiskolásért (aki vélhetően az első osztályt fogja csak elvégezni, majd indul a "Szüljünk legalább 15 gyereket!" program - a szerk.).
A 6 éves kislány rasszizmustúlélő nagypapája mindent megtett, hogy emlékezetessé tegye unokája ballagását: pezsgőt, zenekart, különleges Hummert is hozatott a baksi faluház elé, otthon ökröt sütöttek, az esti bulira pedig még valami Gáspár Lacit is elhívtak.
– Egybeesik a ballagás az egyik családtag 60. születésnapjával. Ezért a nagy felhajtás – mondta egy baksi férfi az egyik helyi lapnak, amikor a 2000 lelkes zsákfaluban nem mindennapi mulatságról kérdezték, amelyen 1200-an vettek részt.
A ballagás közben többen is elmesélték, a településen gyorsan híre ment, hogy a Mária-telepen nagy dolog készülődik. Napok óta építik a sátrakat, „viakolorral" rakták ki az udvart. – A falu felét meghívták, azt beszélik, a ballagó óvodás házat is kap ajándékba – mondta egy másik helybeli. Szinte mindenki szívesen beszélt a "romák bulijáról", névvel viszont senki sem akart nyilatkozni. A lap kereste a ballagó családot, de nem akartak nyilatkozni.
Az óvodai ballagás nyilvános részére a lap is ellátogatott. A faluközpontban tartott eseményre az ünnepelt 6 évest csak "szűk családja" (ami általában legalább egy tucatnyi cigány - a szerk.) kísérte el. Miközben a leendő kisiskolások az épületben Szent Erzsébet legendáját adták elő, a "romák" a bulit szervezték. – Azt mondta az óvó néni, csak akkor induljon a zenekar, ha felengedték a lufikat. Hozzál pezsgőt, meg poharat! – utasította az egyik rokon a faluház előtt várakozó férfi családtagot, aki annyit válaszolt: hozok húsz ezüstpoharat. Végül aranyszélűekkel tért vissza.
A kétórás ballagási műsor végén a gyerekek a faluház előtt egy-egy lufit engedtek fel, így búcsúztak el az óvodától. Ahogy az utolsó is felszállt, Kozák László, azaz Kis Grófo és zenekara rázendített, s a kis család selyemvirágok tucatjaival halmozta el a 6 éves óvodást.
Táncolva, mint egy lakodalmi menet vonultak a 22 személyes, felnyíló oldalajtókkal is rendelkező 13 méteres Hummer limunzinhoz.
Zoom
A rokonok arany fülbevalót dugtak a kislány fülébe, a menet minden lépését fotósok és videósok örökítették meg. A zenés menet végigvonult a falun, meg sem álltak a Mária-telepi családi házig. A mulatság vasárnap reggel 7-ig tartott.
(Délmagyar nyomán)
Korábban írtuk:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready