2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:16 Budapestre költözik a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség22:04 Vitéz Vastagh György Emléktúra21:47 Az "orosz agresszióról" szeretne locsogni Pence Izlandon - de a kormányfő sajnos házon kívül lesz21:12 Hamarosan kiköthet a soron következő migránstaxi, különben a négerek éhesek lesznek20:58 Az olasz államfő keddig adott időt az egyezkedésre20:31 Nem is igaz, hogy az aligátorok nem tudnak kerítést mászni19:55 Di Maio azt sem tudja, kivel, de folytatná a kormányzást19:23 Salvini: egy túlélési kormány megnyitná a kikötőket18:50 Olvasztótégely18:35 "Rábírta egy felnőtt filmekben statisztaként szereplő 82 éves ismerősét" - akinek ezek után is van kedve elolvasni ezt az ügyészségi közleményt...18:05 Újabb 40 kilométeren épül kerítés a szlovén-horvát határon17:49 Kína békítené Japánt és Dél-Koreát17:21 Kilenc évet kapott a Chemnitzben késelő szíriai "menekült"17:09 80 deka miatt zárták ki a Kárász–Kozák-kajakpárost16:53 Karácsony győzelme immár biztosra vehető: visszalépett az elsöprő támogatottsággal rendelkező Liberális
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Egy hónapja ügyvédjével sétált be a rendőrségre, de tegnap már egy benzinkúton lövöldözött a cigány

Reklám

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi rendőrkapitánysága indított eljárást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen - indul a lassan mindennapossá váló közlemény a Police.hu-n.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 16-án 23 óra körül a Budapest IV., Fóti úton lévő egyik benzinkúton két társaság több tagja "szóváltásba keveredett" egymással. Egy riasztópisztolyból több lövést adtak le, melynek következtében személyi sérülés nem történt.
Az elkövetéssel gyanúsítható Rácz Andrásról az alábbi bizalomgerjesztő fotót közölték.
Zoom
Valahonnan ismerős
A rendőrég kéri, hogy aki a fényképen látható cigány tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-231-3400/117 telefonszámot, vagy a Telefontanút (06-80/555-111) esetleg a segélyhívó számokat (107; 112).
Emlékszünk még?
Pont egy hónapja egy Váci úti szórakozóhelyen rántott kést ez az ártatlan szemű fiatalember, legalábbis a hivatalos verzió szerint, ugyanis a bejelentésből kiderül, akkor is dördültek lövések - bár ekkor még a vendéglátó-ipari egység biztonsági őréhez kötötték a (gáz)fegyverhasználatot. A biztonság kedvéért a rendőrség is úgy körözte, hogy feltételezhetően fegyver van nála, a férfi veszélyes, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni.
Nos, július 13-án ez a törvénytisztelő állampolgár nemes egyszerűséggel besétált a rendőrségre, hogy feladja magát. Tette ezt természetesen ügyvédje társaságában, hiszen pont egy ilyen alak ne járkálhatna szabadon saját ügyvéddel, miközben országos körözés van kiadva ellene?
Azt nem tudni, meddig élvezte akkor a rendvédelmi szervek vendégszeretetét, de a fenti jelek alapján úgy tűnik, hogy egy tisztességes ország jogrendjéhez képest jóval kevesebb ideig.
(Kuruc.info)
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready