Nézzük a BEOL legújabb, “Önhöz ki surrant be? - azonosítsa a gyanúsítottakat!” cikkében szereplő képeket:


Tessék mondani, ugye ők sem cigányok?????
Pár idézet a kapcsolódó BEOL-os topicból:
“Aki azt írta,hogy csak megélhetésük miatt loptak, az nagyot tévedett, mivel egy-két személyt ismerek belőlük, 5 házuk van,és paloták, de két szalmaszálat nem tesznek keresztbe egész nap,csak paroncsolnak a csicskájuknak!szegények mindjárt sírok miattuk!”
“Pusztuljon mind!Utálom mindet.A cselekedeteik miatt lettem fajgyûlölő nem a bőrszínük miatt. Orosházi "testvíreik" továbbra is ezt csinálják,csak ők már az ingatlan bizniszre álltak rá.Az orosháziak gondolom tudják melyik családról beszélek.Orosházán nincs olyan ember,aki ne ismerné őket.”
“Hé többség (!), hogy meritek a kisebbség mozgásszabadságát korlátozni(?!). Ismeritek azt a mondást 'oszd meg és uralkodj!' Most csak a megosztásnál tartunk, de eljön az uralkodás ideje is.”
“És még szolibérletet sem kell venniük meg 40-es naptejet!“
„Ezek se cigányok mi??? Annyira jó, hogy 10 bûnesetből 7-et ezek csinálnak....hihetetlen!!!! És csodálkoznak ha utálják őket!“
„És akkor most az lenne a poén hogy feljelentenének rasszizmusér.Márpedig tölük minden kitelik.“
„Hát megint az etnikum. Biztos vagyok benne hogy azt mondták, hogy megélhetéshez kellett a kisemberek pénze. Meg hogy jogaik vannak!“
„Én, ha megtalálná őket a rendőrség, kikötném őket egy karóhoz azon a településen ahol fosztogattak, ja és tennék melléjük egy egy pár vödörnyi követ is, csak hogy a saját bőrükön érrezhessék az emeberk véleményét..“
"Látom van itt egy-két szadeszos, új (de)generációs egyed is a hozzászólók között, nekik üzenem:
Ha hozzád osontak volna be, vagy vertek volna -jobb esetben- félholtra pár ezer forintért, akkor is védenéd a réti niggereket?
Márpedig CIGÁNYB?NÖZÉS van!!!!Erről beszélni nem előítélet hanem TAPASZTALAT, sajnos...."
„Felakasztani mindet!“
„Szar szemét banda, ki kellene írtani az ilyen embereket. Becsapni a hiszékeny embereket, ezt értik, de dolgozni azt nem. A képekből ítélve megint a kisebbség közül való a társaság. Bár én inkább már többségnek nevezném őket, mert szaporodnak, mint a nyulak. Az állam eltartja őket és még van pofájuk átvágni az embereket. Senki ne engedjen be idegent a házába, azt javaslom. NBS. Ne bízz senkiben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”