Miközben az egész világon drákói szigorúsággal lépnek fel a cigánybűnözés ellen (szlovákiai események,  finnországi cigányszívatás, olaszországi putriégetés és cigányüldözés stb.), a magyarországi kormány kifejezetten az ő segílykéik növelését tervezi. Ahelyett, hogy, akárcsak Szlovákiában vagy bárhol máshol, természetben adnák a segílyt, és csak egy bizonyos (alacsony) gyerekszámig lenne az alanyi jogú, utána csak mint SZJA-jóváírást lehetne igénybe venni.

Ez nem, hogy visszafogná a Magyarország jövőjére nézve 100%-ig káros cigánypurdé-gyártást, hanem egyenesen elősegíti azt, mert az alacsonyabb szociális helyzetű (értsd: roma) családoknak aránytalanul több segílyt juttat. Arról nem is beszélve, hogy (aránytalanul) tovább emelik a fogyatékosok támogatását (amely kétszerese (!) a nem fogyatékosokénak). Nem elég az, hogy már most is a cigányok uszkve fele valamilyen fogyatékkal jön a világra (lásd ezt a tudományos igényű forrást). Mindez köszönhető a belterjességnek, a vérfertőzésnek és a várandós anyák hihetetlenül egészségtelen életmódjának, valamint annak, hogy azok kimondottan degenerált utódok létrehozásán mesterkednek (olyan gyógyszereket szednek). Most Pártunk és Kormányunk méginkább arra ösztönzi a füstösöket, hogy csakazértis még inkább degenerált, elkorcsosult utódokat hozzanak a világra, amelyek eltartásának terhe persze megint a fehérekre marad.

,,2007-09-28 07:42
Differenciált családi pótlék emelés lesz

A differenciált családi pótlék emelést támogatja a kormány, vagyis a szegényebb családok nagyobb összeget kapnának a gyermekek után járó juttatásból - mondta el a Népszabadságnak Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter.

Az emelés átlagosan a tervezett négy és fél százalékos inflációnak megfelelő, de ahol nagyobb a szegénységi kockázat, ott az infláció feletti összeget juttatnának a családoknak.

Az egygyerekes családok jövőre ötszáz forinttal kapnának többet, azaz 12200 forintot, de aki egyedül neveli a gyerekét, az a korábbinál ezer forinttal többet, 13700 forintot kap. A kétgyerekesek pótléka hatszáz forinttal, a két gyereket egyedül nevelőké ezer forinttal növekedne.

A három vagy többgyerekes családok minden esetben ezeregyszáz forinttal kapnak többet gyerekenként, a lap szerint. Hasonló mértékű emelésre számíthatnak a fogyatékkal élő gyerekek szülei is. A pénzt a tárca tervei szerint ezentúl nem a munkahelyi kifizetőhelyekről, hanem az Államkincstártól közvetlenül utalnák, így munkahely változtatáskor sem lenne probléma.

FH"

Kuruc.info: egyszerűen nem jutunk szóhoz. Ha nem lesz robbanás és nem zavarjuk el ezt az egész társaságot, nem vesszük kézbe a dolgok irányítását, akkor már csak egyvalamit tudunk ajánlani: az emigrációt. Úgy látszik, Kis-Izrael vezetése pont erre játszik. Ahogy anno már Herzl Tivadar is alapelvként lefektette.

Kuruc.info - A.S.