Hatmilliárd forintos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkeztek a cigányszavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek – derítette ki a Hír TV Célpont című műsora.
A tévé szerint milliárdos maffiózók politikai védettségért cserébe azt ígérték, hogy a csongrádi cigányok és a cigánysorokon élő szegények a Fideszre szavaznak majd a parlamenti választásokon. A rendszer főpróbája most hétvégén lesz, a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson és a kiskunhalasi időközi önkormányzati választáson, ami Lázár János szerint felér egy előválasztással.
Zoom
Horváth József "cigánykirály", a Romano Kraj vezetője és egyben a győrszentiváni hatmilliárdos költségvetési csalás egyik elkövetője (bővebben a kapcsolódó anyagok között)
A Célpont-riport szerint egy olyan bűnbanda köré épült a rendszer, amelyet hatmilliárdos költségvetési csalással vádolnak. Vidák Máté és Horváth József az ügy központi figurái, akiket még korábban Győrszentivánon kapcsolt le a rendőrség: luxusautókat, ékszereket és elképesztő mennyiségű készpénzt találtak náluk (a palotarazziáról videó itt található), melyekről hamar kiderült, hogy illegális üzletekből és adócsalásból származnak. A bűnözők három évet ültek előzetesben, ügyük jelenleg is zajlik a bíróságon.
Zoom
A szavazatokért cserébe megtarthatják verejtékes munkájuk gyümölcsét, és még börtönbe sem kell menniük
Az államot megkárosító cigánybűnözők emellett óriási cigányadatbázist építettek fel, közel 80 ezer ember személyes adatait szerezték meg egy soha nem létező cigánykárpótlási programra hivatkozva. Adatbázisuk most különösen értékes, így a Célpont információi szerint alkut kötöttek: ügyüket a lehető legenyhébben bírálják majd el, ha a választásokon szállítják a megfelelő mennyiségű cigányszavazatot. A Célpont úgy tudja, egy szegedi cigány politikus és joghallgató, Rafael Lion feladata a szervezés, aki a csongrádi Romano Kraj kulcsembere.
Zoom
Rafael Lion (k) tartja a kapcsolatot a Fidesszel
Az ügy összeér egy szektával és egy protestáns segélyszervezettel is. lnformációik szerint a Fidesz nem direkt módon, hanem a Johannitákon és a Hit Gyülekezetén keresztül támogatja a Romano Krajt. Az adományok szétosztásánál pedig elmondják: cserébe a Fideszre kell szavazni.
(Kuruc.info - Hír TV - Index nyomán)
Kapcsolódó: