Több cikkünkben is (legutóbbi ITT) foglalkoztunk azzal, hogy Csörnyeföld polgármestere meg merészelte huzigálni az iskola egyik kezelhetetlen, másokat terrorizáló cigánypurdéjának a fülét, és hogy ez a borzasztó rasszista gaztett mekkora felháborodást váltott ki a fajvédő, cionista médiában: még a “Magyar” TV Híradója is lehozta az esetet.

Persze az orkok sem hagyták annyiban: a fülhúzásra válaszént először betörték a polgármester autójának szélvédőjét (100e Ft kárt okozva ezzel - szép, "arányos" bosszú, mi?), most pedig csapatba verődtek, és arra várnak, hogy visszavágjanak. Nem hiába írtuk már előző cikkünkben, hogy ebből az esetből is könnyen második (sokadik?) Olaszliszka válhat.

Nézzük az amúgy borzasztó elfogult, fajvédő és balos Zalai Hírlap tegnapi, egész korrekt cikkét (kiemelés tőlünk):

DURVA ÉS AGRESSZÍV, ÁLLÍTJÁK RÓLA ISMERŐI      

Csörnyeföld - Nem választott jó módszert a polgármester, de nem tudom elítélni, mert a faluban kialakult helyzetre jelenleg nincs más megoldás - kommentálta egy férfi az önkormányzati vezető és az egyik roma család közti konfliktust.

Mint ismeretes, Csörnyeföld polgármestere, Simon Zoltán a saját fia védelmében meghuzigálta egy roma fiú fülét. A lapunkban ismertetett esetnek komoly a visszahangja, rengeteg sms-üzenet érkezett szerkesztőségünkbe, de telefonon és személyesen is megkerestek bennünket, s a véleményt formálók többségükben Simon Zoltánnal értenek egyet.

- Egy csomó olyan ember él a faluban, aki piszokul örül annak, hogy végre valaki megfegyelmezett egy renitens gyereket - mondja Fekete Lajos, aki a probléma gyökerét a társadalmi folyamatokban látja. A férfi szerint ma hazánkban nincs tekintélyelv, vagyis más módon nem lehet elejét venni a durva, agresszív, arrogáns viselkedésnek. Ily módon tehát ő is Simon Zoltán pártján áll.

A megkérdezettek szinte kivétel nélkül ezt a véleményt hangoztatják. Steflovics Elődöt - ő az, aki folyamatosan terrorizálja társait - fiatal kora ellenére is igencsak súlyos vádak érik, amik messze túlmutatnak a gyerekcsíny kategórián. Tört, zúzott, kővel dobálta az időseket (Kuruc.info: ez a kődobálás, úgy látszik, nemzeti sport a cigányoknál. Mindenki emlékszik még a Népszava amúgy igen korrekt olaszliszkás cikkére, a vonatdobálásra, valamint Jászapátira), verekedett.

- Akikkel beszélgettem erről az esetről, mind azt mondják, elkerülhetetlen volt, hogy valaki elkapja a fiút, még a romák közt is vannak, akik szerint itt volt már az ideje - sorolja a nyugdíjas Róka Margit. - Én is tanítottam Elődöt, jól ismerem. A 38 éves pályafutásom alatt egyedül ő beszélt velem trágár módon.Muraszemenyén, az általános iskolában is megdöbbentő történeteket mesélnek Steflovics Elődről.

- Rendelkezik már szaktanári, osztályfőnöki és igazgatói figyelmeztetéssel is - sorolja a Steflovics Előddel szembeni intézkedéseket Nagyné Varga Márta iskolaigazgató. - Folyamatosan jeleztük a problémákat a család felé, de ők nem voltak partnerek a gyereknevelésben (Kuruc.info: most komolyan, mit várnak egy bűnöző, munkakerülő, élősködő putricigány-„szülőtől“? Az ilyen génhulladékoktól azonnal, még csecsemőkorában el kellene venni a kölykeiket, hogy ne váljanak belőlük a „szüleikhez“ hasonló bűnöző, lumpen, élősködő orkok.). Jelenleg is fegyelmi eljárás folyik ellene, verekedésért.

Információink szerint a megvert fiúnak komoly sérülései keletkeztek, de az igazgatónő erről nem akar beszélni. Előd tegnap nem volt az iskolában, mert mindenki jobbnak látta, ha néhány napig otthon marad . A fiú ugyanis egy 3-4 fős kis csapatot szervezett maga köré - ebbe a testvére, János, illetve néhány rokon gyerek tartozott még bele -, akik folyamatosan keresték a lehetőségét, hogyan tudnának belekötni Simon Zoltán fiába. Így viszont most nyugalom van.

- Érződött, hogy előbb-utóbb probléma lesz, mert hol van az a szülő, aki szó nélkül hagyja, hogy a fiát folyamatosan bántalmazzák? - teszi hozzá Varga Gézáné, a kisebbik Steflovics fiú osztályfőnöke. - Mi folyamatosan toleranciára, egymás elfogadására próbáljuk nevelni a gyerekeket. Többségében nincs is probléma, ez különleges, egyedi eset. Előd engem is megfenyegetett, amikor családlátogatásra akartam menni hozzájuk, azt mondta: ha ezt megteszem, ott, a saját házuk előtt fogja beverni az autóm szélvédőjét. Nem találtak módszert a megfegyelmezésére.

Kuruc.info - Arppi S.