Holtan találták a karácsondi férfit tegnap hajnalban

Tegnap hajnalban holtan találtak egy helybeli 43 éves férfit Karácsond egyik utcájában. Az árokban fekvő testről hat órakor értesítették a rendőrséget. Az első megállapítások szerint az áldozatot súlyosan bántalmazták, főként fejsérüléseket szenvedett, s ez okozta a halálát.

(hevesmegyeihirlap.hu)

Olvasónk kommentárja: A falusiak szerint ezt is orkok csinálták! A kiscsávóval szépen elvitetik a balhét, így a legkényelmesebb mindenkinek.  Egy "falusi"

***

"Négy vagyon elleni bűncselekmény gyanúsítottjai is rövid idő alatt rendőrkézre kerültek a hétvégén Budapesten, az elkövetőket nagyrészt még a helyszínen lefülelték - értesült a HavariaPress.

Először pénteken délután a XXII. kerületi Gádor utca egyik családi házából kért rendőri segítséget egy ottani lakó, miután besurranó tolvajt fogott a lakásában. Mint kiderült, a 36 éves dányi nő különböző arany ékszereket vett magához a családi házban, de elvinni már nem tudta azokat, a sértett ugyanis a járőrök érkezéséig a helyszínen tartotta.

Szinte ugyanekkor történt hasonló bűncselekmény a II. kerületi Repkény utcában: a tettes ugyan el tudott menekülni, de a sértett által adott információk alapján a kerületi járőrök néhány utcával arrébb elfogták a 22 éves nagyhalászi gyanúsítottat, majd őrizetbe vették.

Másnap este az Örs vezér teréről érkezett bejelentés egy rablásról: az egyenruhásoknak a sértett elmondta, hogy a fiatal tettes különféle fenyegetésekkel szerezte meg a készpénzét és mobiltelefonját. A zsákmánynak a 15 éves gyanúsított sem örülhetett sokáig: még az esti órákban elfogták a kerületi járőrök, nem messze a rablás helyszínétől.

Ezzel egy időben az V. kerületi zsaruk is eredményesek voltak: ők egy aznap esti zseblopás elkövetőit érték tetten, percekkel az akciójuk után. Negyed nyolc körül már kattant is a bilincs annak a három fiatalembernek a csuklóján, akik a gyanú szerint az egyik Váci utcai étteremben történt lopás tettesei voltak. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi I. Főosztálya folytatja le."

***

"Cigányútra tévedt pályázati támogatás

Csalás és magánokirathamisítás miatt feljelentette a Zsadányi Cigány Kisebbségi Önkormányzatot a Magyarországi Nemzeti és Etnikai Kisebbségekért Közalapítvány. Fiktív számlákkal igazoltak egy táboroztatást — tudatták zsadányi informátoraink.

— A gyermekem részt se vett a táborban, s a neve mégis szerepelt a jelenléti íven. Sőt, alá is írtak helyette. Egyébként is a tábort az iskola szervezte. Én a kisebbségi önkormányzat elnökével — viselt dolgai miatt — el se engedtem volna a fiamat — háborgott, egy névtelenségéhez ragaszkodó szülő.

— Hátrányos helyzetű gyermekek nyári táboroztatására pályáztunk, s 160 ezer forintot nyertünk. Július 17-24-e között voltunk a táborban. Az sajnos nem volt egyértelmű, hogy étkezési számlát nem, csak szállás- és utazási költséget fogad be a pályázat kiírója. Így első körön visszadobták a számláinkat. Szállásra viszont nem kellett költenünk, hiszen Káptalanfüreden a Sárréti Ifjúsági Táborban voltunk, s az önkormányzat fizette a szállásköltségeinket.

Volt kéznél egy szállásszámlám, igaz nem volt valós, de benyújtottam. Ebből adódott a probléma — taglalta Jónás Tibor, a Zsadányi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke megemlítve, hogy sajnos már máskor is „szőrözött” a közalapítvány az elszámolással.

— A tábort valóban az iskolában hirdettük meg, a pályázatot a kisebbségi önkormányzat nyerte. Javarészt magyar gyerekek jelentkeztek, de Jónásék családja is jött — tudatta Csák Jánosné kísérőpedagógus.

— A Zsadányi Cigány Kisebbségi Önkormányzat pályázatával kapcsolatban az elszámolási hiányosságok okán ismeretlen tettes ellen csalás, magánokirathamisítás és visszaélés személyes adatokkal megalapozott gyanúja miatt tett feljelentést a közalapítvány — tudatta elöljáróban dr. Galambos Károly, a Magyarországi Nemzeti és Etnikai Kisebbségekért Közalapítvány jogtanácsosa.

A jogtanácsos elmondta: a közalapítvány kuratóriuma október 4-ei ülésén döntött a büntetőeljárás kezdeményezéséről, s feljelentésüket október 31-én a Szeghalmi Városi Ügyészségen tették meg."

***

Irány a szinten erősen cigányfertőzött Gyöngyös, ahonnan a minap is érkezett egy orkhír. Nézzük az újat:

"Áldozatok az éjszakában

A sértettek - valamelyest érthető okokból - nem keresik különösebben a nyilvánosságot, bár eseteik tanulságosak lennének a nagyközönség számára is. Az egyik megvert fiatalember talán épp ezért döntött úgy: elmeséli történetét, ám a megjelenés előtt mégis visszavonta nyilatkozatát. Ehhez joga van, tiszteletben tartjuk.

A téma azonban megérdemli, hogy mégis megpróbáljuk - konkrétumok említése nélkül - a körülményeket megismertetni. Az esetek közös jellemzője, hogy éjszaka vagy késő este történtek, a támadók általában túlerőben voltak, s valamilyen mondvacsinált indokkal kötöttek bele áldozataikba. Az sem teljesen nyilvánvaló, hogy csak haszonszerzési szándékkal tették-e mindezt. Sajnálatos módon a rendőrségre nem mindig jutnak el az információk. Úgy tűnik, leginkább csak a hivatalból megtett jelzések nyomán tudnak elindulni a zsaruk, a sértettek - sok más típusú bűncselekmény áldozataihoz hasonlóan - inkább próbálják titokban tartani az elszenvedett sérelmeket."

"A Gyöngyösi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője nem emlékszik arra, hogy egy szemtanú segítségével fogtak volna el elkövetőket. Mint mondta, arra utaló jelek is vannak, hogy az áldozatok tudják, hogy ki vagy kik voltak az elkövetők, de ezt nem hajlandóak a hatóság tudomására hozni, amivel megnehezítik az elkövető felderítését vagy a már ismert elkövetővel szembeni bizonyítást."

***

Ne maradjon ki Heves sem – az a Heves, ahol idén jópár cigányverekedés történt. Múltkori cikkünkben megírtuk, a cigányvezérek feljelentették az intézkedő rendőröket. Akárcsak a 2002-es gyöngyösi kórházverés esetén, amelynél el is sikerült érniük a fajvédőknek, hogy az intézkedő, tökös rendőröket mind menesztették az állomány kötelékéből. Nézzük, hogy mindenki kedvence, Magyar Elemér, az egyik legszutyokabb cigányfajvédő által feljelentett rendőrök ügye hogy áll:

"Hevesi roma, rendőr összecsapás: végéhez közeledik a nyomozás

A bevitt személyek szerint a zsaruk a kapitányságon fizikailag és lelkileg is bántalmazták őket. Mindezt videofelvételekkel, orvosi látleletekkel, tanúkkal is bizonyítani kívánták. Jogi képviselőjük, dr. Magyar Elemér egri ügyvéd, jogvédő hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás vétsége, jogellenes fogvatartás, hivatali visszaélés, kényszerítés és közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja okán a hatóságiakkal szemben kérte a történtek tisztázását, hozzátéve, hogy a több órán át kihallgatott roma embereket származásuk miatt is atrocitás érte a rendőrség épületében."

A.S.: Gondolom azon megy a huzavona, hogy hány évet is kapjanak a rendőrök. A minimum, hogy őket is kirúgják majd, akárcsak a Gyöngyösön intézkedő (és bűnözőcigányt verő), karakán, tökös kollégáikat.

***

Ha már tömegverekedés, menjünk vissza az időben 2003 novemberébe és idézzünk két akkori tömegverekedést: egyet Hatvanból, egyet Budapestről:

11.09. Tömegverekedés (Hatvan)

2003. november 8-án 20 órakor lakossági bejelentés érkezett a Hatvani Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint a város egyik éjjel-nappali üzletében tömegverekedés van. Két társaság került szóváltásba, amely tettlegességé fajult. A konkrét verekedésben többen vettek részt. A kiérkező járőrök a szükséges intézkedéseket megtették. Közben mindkét társaság ismerősei gyülekeztek az esemény helyszínén. A többszöri rendőri felszólításnak eleget téve 21 óra 45 perckor a csoportosulás feloszlott. A csoportos garázdasággal alaposan gyanúsítható személyekkel szemben büntetőfeljelentés készült.

2003. november 9-én 10.30 órakor bejelentés érkezett a kapitányságra, mely szerint a tegnapi verekedésben résztvevő egyik társaság tagjai, rokonaik és ismerőseik gyülekeznek és a tegnapi esemény helyszínére akarnak menni, mivel a verekedésben résztvevő másik társaság tagjai ismét ott vannak. A kiérkező rendőrök felszólítása ellenére a kb. 50-60 főből álló botokkal és egyéb eszközökkel felszerelt tömeg az üzletbe akart behatolni. A bejárati ajtókat szétverték és padokat székeket dobáltak a helységbe. A jelenlévő rendőrök a csoport behatolását megakadályozták. A más rendőri szervektől érkező egységek megérkezése előtt már abbahagyták az erőszakos cselekményeket, majd a tömeg feloszlott.

A csoportosan elkövetet garázdaság bűntettével alaposan gyanúsítható személyek, sértettek és szemtanúk kihallgatása jelenleg is folyik a Hatvani Rendőrkapitányságon.”

Ennek a verekedésnek utóélete is volt. Idézzük EZT:

“Hatvanban szombaton tömegbunyó volt, majd vasárnap újra megjelentek a romák, és a helyi jard szeme láttára vertek szét kívülről egy üzletet, majd szépen elmentek. Ezt mind most láttam a TV-ben.

Kérdem én: minek antiszemita, rasszista, nemtomén milyen veszélyről és félelemről beszélni, akkor, amikor néhányan a rendőr mellett háborítatlanul simán garázdálkodhatnak, stb.

Minek fizetem az adót, amikor az a szerv, amelynek arról kéne gondoskodnia, hogy mindenféle félelemérzet nélkül járhassak az utcán, csendben asszisztál bűncselekményekhez. Ilyenkor hol vannak az emberi jogok bajnokai? Hol van Fodor Gábor, Gusztos Péter. Ha ifj. Hegedűs nemzetrontó, akkor minek lehet azokat nevezni, akik nem verbálisan, hanem tetlegesen követnek el erőszakot? És minek lehet azokat nevezni, akiket azért fizetnek, hogy ezt megakadályozzák, neadjisten megelőzzék???”

Kuruc.info: a rendőrség nem avatkozott be, hanem nézte, ahogy a cigók szétverik a boltot. Milyen országban élünk?

A témában kifejezetten ajánljuk EZT a zsindexes topicot. (Figyelem! A képek megjelenítését kapcsoljuk ki, mielőtt klikkelünk – ne szaporítsuk a pénzüket!) A hozzászólók jó része értelmes dolgokat ír; a két legfőbb, ordító kivétel Antisystem és acontrecourant. Ez utóbbi például nem azt firtatja, hogy az orkok miért verték szét az üzletet, hanem a szokott rasszistázással, azonnal-bezárni-a-fasiszta-kocsmát jött, amit már Jászapáti kapcsán jól ismerünk: “A rendőrségnek és fogyasztóvédelmi felügyelőségnek eljárást kell indítani a tulaj ellen rasszista diszkriminációért. Addig pedig a város jegyzőjének AZONNALI HATÁLLYAL be kell záratnia a krimót.

A hozzászólásokból egyébként kiderül az is, hogy akkoriban ork tömegverekedés Budapesten (pontosabban az Illatos úton – ugye, tudja a Kedves Olvasó, mit jelent az, hogy Illatos út? 100% orkot.) is történt:

Tömegverekedés Budapesten is

Index/HavariaPress
2003. november 10., hétfő 9:39

Mintegy hetven ember között tört ki tömegverekedés egy ferencvárosi lakóház udvarán - tudta meg a HavariaPress. A rendőrségre vasárnap késő este érkezett bejelentés, hogy az Illatos út egyik lakóházának udvarán két, körülbelül 35-40 fős társaság tagjai ütlegelik egymást.

A kiérkező rendőrök megfékezték a verekedést, és a hangadók közül kettőt előállítottak. Az összetűzésben egy nő szenvedett könnyű sérülést. A rendőrség még vizsgálja az incidens kialakulásának körülményeit.

Az egyik helyszínre siető járőr egyébként autójával egy oszlopnak ütközött, és a gépjármű egyik utasa - egy törzsőrmester - súlyos sérülést szenvedett.”

***

Három rablást beismert a trió

"Amíg a bejáratnál várakoztunk, szóba elegyedett munkatársunk a tizenhat esztendős fiú édesanyjával, akit - elmondása szerint - villámcsapásszerűen ért, amikor a nyomozók megjelenték lakásukon, és fiát keresték. Otthon semmit nem tudtak a dologról. Három gyereke van. A legnagyobb, most bilincsben behozott fiú tizenhat esztendős és általánosba jár - mondta. A kicsinek nagyon hiányzik, mert imádja bátyját."

Még egyszer: 16 évesen még mindig általános iskolás a bűnöző cigánypurdé. Nehéz ezt a fehérekre fogni. Ez egyébként a köv. hírhez kapcsolódik:

"A karját is eltörték áldozatuknak - előzetesben a fiatal rablók

Előzetes letartóztatásba helyezte vasárnap a Miskolci Városi Bíróság azt a három tizenéves fiút, akik csütörtökön és pénteken három kamaszt is kiraboltak, sőt egyiküknek még a karját is eltörték.
hirdetés 

A 16 és 19 év közötti fiatalok csütörtökön egy 14 éves fiút támadtak meg, akitől elvették az MP4-es lejátszóját, mobiltelefonját és diákigazolványát, de még a cipőjét és a kabátját is. A támadók a fiú karját is eltörték. Azóta is kórházban van, meg kellett műteni - ezt az ügyész mondta vasárnap, amikor a bíróság a három támadó előzetes letartóztatásáról döntött.

Szintén csütörtökön a három tizenéves egy másik kamasz mobiltelefonját és diákigazolványát is elvette, pénteken pedig egy másik fiatalra rontottak rá.

A három fiút csoportos rablás miatt még pénteken vették őrizetbe."

***

"Összeverték az utcán az RTL Klub sztárjának öccsét! Készek a bosszúra!

Jól helybenhagyták Tommyboy öccsét! A minap az iskolából hazafelé ment a kis Karcsika, amikor nézeteltérésbe került egy vele egyidős fiúval. Az utcagyerek lefogta, majd felpofozta és megrugdalta a tizenhárom éves Karcsit. A történteket követően Tommyboy azonnal beíratta öccsét önvédelmi edzésekre, és elhatározta: ezentúl több iskolában tart majd a testnevelés óra keretein belül edzést."

Kuruc.info: “utcagyerek”... ez az ork legújabb szinonímája?

***

"Útonálló törpék 

Encs - A tanítási idő lejárta után gyalogosan indult hazafelé két szakiskolás tanuló a városban. Útjuk a helyi piactér mellett vezetett el...

A tanítási idő lejárta után gyalogosan indult hazafelé két szakiskolás tanuló a városban. Útjuk a helyi piactér mellett vezetett el, ahol két, együttesen három métert el nem érő személy aprópénzt, rágót követelt tőlük.

A két mini haramia addig zaklatta a diákokat, akiket kövekkel is megdobáltak, hogy az egyik - megelégelve a törtéteket - elővette tárcáját, hogy abból aprót adjon oda a két gyermeknek. Ekkor az egyikük kikapta azt a kezéből és elszaladtak. A bejelentése megtétele után, rövid idővel kézre kerültek az Encsi Rendőrkapitányság előtt korábbi ügyeikről jól ismert gyermekkorú személyek – adott tájékoztatást Polgári Sándor r. őrnagy, mb. bűnügyi osztályvezető."

Kuruc.info: Már megint a kődobálás, a cigányok nemzeti sportja. Meg persze az, hogy a gyerekkorú (!) purdéknak nem ez volt az első rablásuk. Köszönjük meg szépen Gyurcsányéknak, hogy szabadon garázdálkodhatnak orkjaink.

***

“Öcsike segíts, mert itt van száz roma, meg akar lincselni!”

Valószínűleg emlékszik még a Kedves Olvasó az ITT idézett hírre, amely arról szólt, hogy a segílykék összegével elégedetlen faddi cigányok meg akarták lincselni Fodor József képviselőt. Fadd egyébként közismerten cigányfertőzött, a bűnügyi hírekben emiatt gyakran szereplő (lásd pl. EZ, EZ, EZ és EZ stb.) település.

Azóta az indulatok nem csitultak. November 29-én közmeghallgatást tartottak, amelyről video is készült, amely ITT érhető el.

A semmitmondó felkonferálás után hegyezzük a fülünket, amikor 16:05-kor elkezdődik a nem Politically Correct lényeg:

“Délelőtt 11 tájékán Fodor képviselő felhívott, hogy öcsikém(?), mert itt van száz roma, meg akar lincselni! Ezt te kifelejtetted a mondókádból. A szombati nap számomra így kezdődött. Odamentem egy százwattos erősítővel. Az itt levők [cigányok] nagy része ott volt. Nem mondom, hogy Fodort hogy minősítették: hogy a bőrödet kiterítjük, a beledet kiontjuk, tehát az itt lévők tudják, mit mondtak…”

Ezután következik a jelen levő cigányvezetőktől a ködösítés, a duma, a cigánysajnáltatás, a “megélhetési” cigánybűnözés legalizálása: “a cigányság nagy túlélő, 800 éve az, és a szegénység nagy úr” (66:17 környéke), “üzenem mindenkinek, a kormánynak: a cigányság most is túl fogja élni. Lehet, hogy börtönbe fog kerülni. … a cigány tudja, hogy törvénytelen dolgot követ el [hogy élelmezze a gyerekét], de nem akarja éhen halni hagyni a gyerekét, és tüzet fog rakni a lakásában. Hogyan? Hát el fog menni lopni… [hol is hallottuk ezt a szöveget? Érdekes, hogy a cigányvezetők mindenhol, minden országban így védik a bűnözést. Ugye, emlékszünk még a nagy vihart kavart szlovákiai cigányvezető-benyögésre: “Inkább lopjanak, mint gyilkoljanak?”] [nagy-nagy taps]”

Ez utóbbira jön is a fehér válasz (67:21): “Uram, ön erre bíztatja az ittlévőket? [a cigány közönség egy része kifütyüli, beordibál]”

A cigányvezér replikázik (miután lecsillapítja a közönséget): “Képviselő úr! A következő mondatom az lett volna: nem örülök a tapsnak [azaz ő is elismerte, hogy a közcigány igenis örül a bűnözésre felhívó bátorításnak]. Nem bíztatom erre a roma honfitársaimat. De visszautasítom az elnök úr szavait eddig is és most is: ebben az országban nem csak cigányok lopnak [azaz: cigánybűnözés nincs, mert a fehérek is nagyritkán bűnöznek. Ismerős, mi? A cigányfaj- és -bűnözővédők kedvenc “érve”. Csak az arányokat felejtik el, ugye.] (Halamas taps a cigány közönség soraiban) Milyen társadalmi békéről beszélünk ebben az országban akkor, amikor országgyűlési képviselők felvettek 200-300e Ft támogatást, amivel nem kell elszámolniuk? Milyen jogállamról beszélnek?”

Ilyen, és ehhez hasonló megállapításokkal van tele az egész, hosszú videó. Ha valakinek sok az ideje, ajánljuk megtekintését.

***

Maradva az elektronikus médiánál, ma reggel 9 után az MR1 Kossuth-on a guberálókról és a lomtalanításról volt szó: arról a felfordulásról ill. esetenként halálos fenyegetésekről, beszólásokról, amit a túlnyomó többségében cigány guberálók okoznak évről évre.

A műsorvezetőből, bár PC-módon fogalmazott (pl. “mi jogon nem engedi guberálni a rendőr az embereket? A guberálás állampolgári jog”), néha ki-kibukott az igazság, például amikor arról értekezett, hogy a tipikus guberáló kocsija kockalada, és "nyolcan vannak benne", ill. amikor kiderült, hogy a múltkoriban három “guberáló” megkergette, amikor fel akart szedni egy műtárgyat.

***

Nézzük a finn alternatív Wikipedia, a Hikipedia cigányokkal foglalkozó, legutóbbi cikkünk óta kibővített szócikkét:

“A romák bőrszínének okáról sokat beszélnek. A legújabb kutatások szerint az a szülés módjából követezik, amely erősen különbözik a normál emberek szülésétől. A roma nők szervezete, bizonyos fiziológiai okok miatt, a végbélnyílást használja szülésre, nem a vaginát. Ebből következően a születő roma csecsemő erősen pigmentált lesz, mivel a végbélnyílásban található pigmentek le nem moshatóan rátapadnak. A romák eddig nem magyarázták meg bőrszínük okát; ezen, állíthatjuk, [a fentiek fényében] nem csodálkozik senki.” (“Romanien ihonvärin alkuperästä on keskusteltu laajasti. Viimeisten tutkimuksien perusteella on havaittu tumman ihonvärin johtuvan synnytysprosessista, joka poikkeaa merkittävästi normaalin ihmisen synnytyksestä. Romaninaisen elimistö käyttää synnytykseen emättimen sijaan peräaukkoa fysiologisten syiden takia. Tämän seurauksena vastasyntynyt romanilapsi saa tumman ihonvärin peräaukossa olevien voimakkaiden pigmenttien tartuttua pysyvästi lapsen sensitiiviseen ihoon. Romanit ovat jättäneet kertomatta ihonvärin syyn tähän päivään saakka eikä ketään varmasti ihmettele tätä.”)

***

Maradjunk még mindig Finnországnál, ahol, bár a cigányság részaránya csak 0,2%, épp annyira utálják őket, mint bárhol máshol. (A finnek 95%-a NEM adná ki a lakását cigánynak, miközben 100%-a kiadná fehérnek.)

Az ITT található, pontokba szedett cikk elmondja, miért utálják a finnek a cigányokat. Természetesen, minden egyes pontban elmondja, hogy mindez a munkakerülés, iskolába nem járás, terrorizálás, bűnözésbeli felülreprezentáltság miatt van. Idézzük pl. ez utóbbit:

„Az előítéleteket növeli az, amikor megnézi, hogy Helsinkiben a 18 év alattiak körének bűnözéséből extrapolálja azt, hogy a városban mintegy 100 ezer cigány él. Ha abból indul ki, hogy ugyanakkora mértékben bűnöznek, mint a többségi fehérek.“ („Ennakkoluuloja lisää se, että kun katsoo Helsingin käräjäoikeuden listaa alaikäisten oikeusjutuista, voi todeta Helsingissä asuvan noin 100.000 mustalaista. Olettaen, että he eivät tee rikoksia yhtään enempää kuin valtaväestö.“)

(Magyarázat: Helsinkiben max. 2-3e cigány él. Bűnözési arányszámuk ellenben majdnem két nagyságrenddel nagyobb a fehér finnekénél - erre utal az író.)

***

Jöjjön a levrov.

Érdekes dolgot figyelhet meg az ember Kabán. Köztudott, sok kabai cigány abból él nap mint nap, hogy az egész országban a bevásárlóközpontokból és áruházakból lopnak csoportosan, majd az így szerzett árut nem sokkal a bolti ár alatt eladják. Többek közt ebbe bukott bele az egykori kabai rendőrkapitány is, mert tudott mindenről, talán még vásárolt is. Namármost ha elkapják őket csak annyi cucc van egy embernél, hogy csak szabálysértési eljárást von maga után amit legtöbbször pénzbírsággal sújtanak. Ezt viszon nem fizetik be, így mehetnek önkormányzati közmunkára ahol maximum egy árok kitakarítását bízzák rájuk reggeltől legfeljebb délig. Ezt az időt is a kijelölt munkaterülethez legközelebb eső kocsmában eltöltik, felületesen elvégzik a munkát (egy dolgozik öt nézi felállásban), majd beülnek a milliós autókba és röhögnek egyet a magyar igazsászolgáltatáson. Mind munkaképes, erős fiatalember lenne, de munkahelyük talán még sosem volt.
 
Kérném a címemet ne közöljék, kicsi ez a város.
 
Hűséges olvasójuk

***

Egy másik levél:

A http://www.romaweb.hu/doc/tortenelem/cimefo.htm címen immár HIVATALOSAN is megtudható, hogy a cigányok a vagyon elleni  bűncselekményeket életvitelszerűen végezték és végzik, azaz a cigánybűnözés létező fogalom.

Az oldalon az "Ősi cigány mesterségek és foglalkozások" (Le romenge butya) című könyv szövege található, melyből megtudhatjuk, hogy a cigányok egy része koldulással (mangakerari), lopással (le chor),  zsebmetszéssel (posotyari, posotyarica) foglalkozott, abból élt már évszázadokkal korábban is. Valójában ez senki előtt nem titok, viszont ezt a tényt a szélsőségesen magyarellenes balliberálisok minden alkalommal tagadni próbálják. Ismét kiderült a hazugságuk: a könyv hiteles, hiszen a RomaWeb.hu szerkesztőségének a Dr. Lamperth Mónika által vezetett Szociális és Munkaügyi Minisztérium ad otthont, ahogyan az impresszumban is megtalálható. ( http://www.romaweb.hu/doc/impresszum/ )

Kuruc.info - Arppi S.