Ózd: Vérbe fagyva talált nyolc hónapos terhes élettársára V. A. ózdi családi házukban: a 18 éves Nikoletta torkát átvágták. Hamarosan kiderült: V. A. testvére volt a tettes, aki nem állhatta a lányt, és pszichiátriai kezelés alatt állt. V. A. vasvillával kezdte keresni bátyját, akit a rendőrök találtak meg előbb. Nyilvánvalóan megint svéd gyilkossal állunk szemben, hiszen cigánybűnözés nincs.

Ózdon a Szemere utcában a döbbenet az úr. Szerették a 18 éves L. Nikolettát, V. A. élettársát és másfél éves kislányát, aki már nagyon várta a kistestvért. Hiába: a baba is meghalt édesanyja hasában, amikor sógora elvágta Nikoletta torkát.

A környéken élők nem szívesen beszélnek, aki mond valamit, az is csak neve elhallgatása mellett. Félnek. Az utcában élő 60 év körüli férfi tényként közli: sárga flepnije volt a gyanúsítottnak, V. Zs.-nek, aki a legmelegebb nyári napokon is kapucnis télikabátban járt. Többször állt kezelés alatt. Egy negyvenes éveiben járó asszony ennél is többet tud:t a szomszédok lázasan tárgyalják a szörnyűséget.

– Péntek reggel disznót akart vágni a család, és Nikoletta élettársa, a kislánya apja csütörtök délután 5-6 óra között az udvaron készült elő az eseményre – mesélik. – Édesanyja a szobában takarított, édesapja aludt. Ekkor lepte meg V. Zs. a terhes sógornőjét, akit már korábban el akart zavarni otthonról. Miután elvégezte a gyalázatot, eltűnt, V.A. így már csak vérbe fagyott párját találta a lakásban.

Azt is tudni vélik, hogy ezután a gyilkosság gyanúsítottjának a nyomába eredt az öccse egy vasvillával, de szerencséjükre a rendőrök találták meg hamarabb.

– Három napja egy nagy bőrönddel a nyakában mászkált mindenfelé – emlékszik az asszony –, érezni lehetett, hogy baj lesz vele.

(szoljon.hu)

Kururc.info: honnan tudjuk, hogy nem cigány?

1. Ózdon nem lakik egy sem. Az mindegy, hogy ennek ellenkezôjét nyilatkozta a polgármester – azaz azt, hogy arrafelé 16 ezer cigány lakik, akiknek a segílykéjére havi kétmilliárd (!) Ft elmegy.

2. A cigányok biztos nem szülnek fiatalkorban. Márpedig a meggyilkolt 16 és fél éves korában szült először (azaz 15 és fél éves korában csinálták fel).

3. A cigányok körében egyáltalán nem általános a degeneráció. Biztos nem a vérfertőzés, családon belüli szex az oka annak, hogy a gyilkos is szellemi rokkant volt (“pszichiátriai kezelés alatt állt”, "flepnije volt").

4. A vasvillával mászkálás is kifejezetten fehér sport, ahogy azt a biztosan nem cigánytöbbségű Mátészalkán is láttuk egy hete.

5. A biztosan nem bűnöző életmódú cigányok szomszédai nem félnek a (vér)bosszútól, az égvilágon sehol. A minap már ajánlott Zsaru-cikkben szereplő „Miután az összes adatot ellenőriztük, úgy tűnt, hogy zsákutcába futott a nyomozás, ekkor elölről kezdtük a szemtanúk kikérdezését. Sokan féltek, ezért nem mertek mindent elmondani a nyomozóknak“ is egy kleptomániás szőke, kékszemű albínó svéd cserediákra vonatkozik, ami a cikkben látható képen is ellenőrizhető.

Kuruc.info – Arppi S.