Elfogták azt a két mocsadékot akik december elején viperával bántalmaztak egy 23 éves férfit, egyikük a korábban karddal leszúrt, hírhedt Patai "Ártatlan" Jauzsika. A sértett súlyos koponyasérüléseket szenvedett. A kaftános média, amely annak idején hónapokig babusgatta a köztörvényes cigányt,  s náciveszélyről rikoltozva kiemelte származását most diszkréten hallgat a tényről (hacsak, elkövetőként ki nem fehéredett). A már komoly bűnözői múlttal (lopás, rablás, zsarolás stb.) bíró genetikai hulladékot 2005 májusában szúrta hasba - de nem eléggé - Mortimer egy karddal, miután Józsika késsel fenyegetőzött a budai 21-es buszon. Ennek ellenére Mortimert ítélték el, míg a patkány szabadon élhetett tovább. Lapunk már annak idején hangsúlyozta, hogy Patai köztörvényes bűnöző.


Vajon miből futja a kilós aranyláncokra...


...és a luxusjárgányra? A rokkantnyugdíjból, vagy esetleg másból?

Kapcsolódó cikkünk: Az igazi Józsika-sztori 2005-ből

Kész csoda, hogy a disznót most elkapták, ám a magyar bírósági gyakorlat szerint megúszhatja felfüggesztettel,  és jó sansszal szabadul harminc napon belül. Közben Budaházy 10 hónapja van lakhelyelhagyási tilalom alatt. A szakmával nem rendelkező, munkát nem végző Józsika vagyonának eredetét persze nem vizsgálják, titkosszolgálati módszereket ellene nem vesznek igénybe, hiszen az ávónak fontosabb dolga van: Kádár elvtárs tetemcafatjai vagy a köztörvényes Csintalan dádázóinak halálra keresése, Budaházy és Tomcat koncepciós pereinek előkészítése.

Garázdaság és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség Patai József cigányt és bűntársát, akit még 2005 májusában egy karddal leszúrtak egy fővárosi buszon, ám sajnos túlélte.

A 18 (más forrás szerint 19 vagy 20) éves cigánybűnözőt és 21 éves társát azzal gyanúsítják, hogy két másik társukkal együtt tavaly decemberben félholtra vertek egy 23 éves férfit.

Tavaly december 8-án a hajnali órákban a IX. kerületi Angyal utcában ismeretlenek teleszkópos acélbottal bántalmaztak egy 23 éves budapesti férfit és amikor a földre került, rugdosták. A sértett koponya- és kézcsonttörése nyolc napon túl gyógyul.

A BRFK sajtóügyeletese szerint két gyanúsítottat sikerült azonosítani, őket a rendőrség január 2-án őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A gyanúsítottak tettüket részben ismerték el, vallomásaikban ellentmondások vannak (értsd: összevissza hazudoznak a kivégzőosztag elé valók). További két elkövetőt is sikerült azonosítani, őket még keresi a rendőrség.

B. Józsefet és P. Józsefet csoportosan elkövetett garázdaság és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a rendőrök.

(Kuruc.info - InfoRádiót tényszerűbbé téve)

Arppi S. kommentárja: úgy tűnik, a vipera, a szamurájkard mellett, egyre inkább a bűnözőcigány "folklór" része lesz. Csak pár nap telt el azóta, hogy a cigányok Szegeden (majdnem) agyonvertek két nőt - szintén viperával. Ezek nem változnak. Kényszermunkatáborba, bérrabtartásra Szibériába a bűnözőkkel, hogy megtanulják, ne emeljenek kezet az őket eltartókra!

A képekről: Patai Jauzsika fenti két képét ő maga töltötte fel a MyVip.com-ra. Akinek van loginje, keressen rá a MyVip-en Patai nevére – az oldalán még a telószámát is megtalálja majd.