Mint korábban beszámoltunk róla, egy Horváth Béla nevű cigány videót tett közzé, melyben a Deák téri magyar fiúk emlékét gyalázta, illetve fenyegette a megemlékezőket.
Többek között ezt állította: „Az, hogy ezek a büdös szájú, rohadt, náci magyarok mit csinálnak, némelyik, tisztelet a kivételnek, mert nem minden magyarról beszélek én, csak ezekről a szerencsétlen faszszopókról, érted, aki olyan mint te! Ha megölnek valakit, az nem számít, akkor nem vonulgatsz. Nyugodtan ültök a seggeteken, még tapsoltok is. Ha egy cigány csinál valamit, akkor mentek oda tömegesen felvonulni. Hát nem unjátok még ezt a faszszopó, fajgyűlölős kurva anyátokat? Hát nem nőttél még ki ebből Toroczkai?”
Továbbá: „Sajnáljuk itten, láttam a sok aláírást, hogy részvétünk a családnak. Nyugtassa az Isten! Részvétünk a családnak. Hát miért? Ha az a náci kutya lehet, hogy hamarabb szúrt volna oda a cigánynak, vagy a másiknak, akkor most mi lenne? Hát pont így jött ki a lépés. Nem? A náci… Figyeljetek ide! Én nyíltan beszélgetek és így élesbe. Mi a nácik ellen vagyunk, egy. Nem fogom sajnálni a nácikat, kettő. Hát ha megölték…Nem a mi dolgunk elintézni, nem a mi dolgunk bíráskodni. Ezek mennek mécsest gyújtogatni. Hát ki vagy te Toroczkai, hogy egyáltalán mehetel tüntetni? Ki a rák vagy te szerencsétlen büdös köcsög?
Az Elemi információi szerint egyébként a cigány korábban volt már elítélve jogerősen. Munkatársuk felhívta telefonon, erre azonban azt felelte: “takarodj már a f***omba, te büdös…” 
A cigánybűnöző most újra összeütközésbe került a törvénnyel, a Police.hu-n láthatjuk, hogy elfogatóparancsot adtak ki ellene, a bűncselekmény megnevezése pedig garázdaság.
Zoom
Írtunk az illetékes Karcagi Járásbíróságnak azzal a kérdéssel, hogy pontosan melyek az ügy részletei, amennyiben válaszolnak, frissítjük cikkünket.
L. J. - Kuruc.info