Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:34 Lemond a libanoni kormány18:29 Két osztrák diplomata megfigyelőként jelen volt a fehérorosz elnökválasztáson, de állásfoglalást nem tesznek közzé - akkor jó, hogy ott voltak18:09 Lengyel ügyészségi vizsgálat is indult a buszbaleset ügyében17:48 Petrov Anatolij nevét vette fel a pécsi uszoda17:27 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás12:51 Lemondott a libanoni igazságügyi miniszter is
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Dúró: az iskolaőrség csak felületi kezelés; képzés formájában sem jogos a kártérítési igény

Reklám

A Mi Hazánk elnökhelyettesének közleménye:
Gyöngyöspata: el van intézve?
A lényeg nem változik a Fidesz intézkedéseitől a gyöngyöspatai ügyben, hiszen az iskolaőrség felületi kezelés, a kártérítések képzéssel való megoldása pedig elfogadja, hogy nekik bizony ez jár. A Mi Hazánk szerint nem! Valójában ugyanis azoknak a családoknak járna kártérítés, akik arra kényszerültek (és úgy tűnik, ezután is kényszerülnek), hogy más településre vigyék a gyerekeiket iskolába, ha biztonságban akarják őket tudni.
A magyar politika harminc éve fordítva ül a lovon: nem azok a családok az áldozatok, akik miatt a normális fiataloknak el kell hagyniuk a településüket, hanem azok, akik erre kényszerülnek. Nem az az igazságos megoldás tehát, amit a kormány választott: elismerjük a kártérítési igényt, de azt oktatásban kapják meg, hanem kimondjuk, hogy nem: nem jogos a kártérítési igény. De eddig a kormány nem mert elmenni.
A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű: az iskolai erőszak gyökere a családokban rejlik, így azokkal a szülőkkel kell szigorúbban fellépni, akik erre nevelik a gyerekeiket; ebből következően az iskolaőrség is csak felületi kezelés, a probléma gyökerét nem érinti. És annak, aki élhetetlenné teszi egy iskola életét, nem jár semmilyen kártérítés: se pénz, se képzés.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready