"„Az is meglehet, hogy ott sem voltam

A baranyai Felsőszentmártonban egy kocsmai tömegverekedés után az egyik sértett belehalt sérüléseibe, Hegyszentmártonban pedig egy bálban majdnem agyonvertek valakit.

Hegyszentmártonban roma bál volt, a kisebbségi önkormányzat szervezte. Ott verték véresre Kalányos Ferenc barátját. Kalányos azonban nem látott semmit, és biztos benne, hogy a kővágószőlősi sértett jól van, talán a szemét is sikerült a kórházban megmenteni. –„Kétszer műtötték, így biztosan sikerülhetett” – mondta Kalányos.

Felsőszentmártonban egy 52 éves embert kétszer is megvertek a kocsmában. Annyi ereje maradt csak, hogy hazatántorogjon, és reggelre meg is halt. Orsós József Lajos kisbíró is csak annyit mondott az esetről: „Hát én, kérem, nem láttam semmit. Valójában az is meglehet, hogy ott se voltam.”"

(bama.hu; a megadott linken hozzá lehet szólni a cikkhez)
Kuruc.info: hazudnak a cigányaink, mint a vízfolyás. Nem kell ehhez a felháborító hazugságokra gondolnunk, amik az Olaszliszka-perben elhangzottak (lásd pl. az ITTENI első olvasói levelet) – itt is bőven látunk erre példát.
Igen, és a cigányfajvédők, akadékoskodó, zsidó-Kígyónyelvek figyelmébe: roma bál volt, ennélfogva az elkövető is roma. Egyéb kérdés?!
Kuruc.info - Arppi S.