Mi a bizonyíték arra, hogy öngyújtogatás történt?

1. Teljesen ellentmondásosak a csávó nyilatkozatai. Vessük össze a zsIndex és a Hírszerző cikkét:

Mivel a családfő időben megérezte a füstszagot, a família sikerrel menekült ki az égő épületből.” (zsIndex)

Hozzátette, a lakásban nem tartózkodott senki, mivel ő és felesége az ugyanazon az udvaron lévő nyári konyhában aludt.” (Hírszerző)
 
Persze, a metsző hidegben. Életszagú. Ráadásul még az első interjújában arról beszélt, hogy bent voltak a házban, amikor azt felgyújtották. Akkor most melyik verzió az igaz?!

2. Figyeljük csak meg, hogy a cikk alján található videóban az 52. másodpercben milyen állású a horogkereszt: igen, fordított. Ha egy állítólagos cigánygyűlölő valamit jól tud, az az, hogy a horogkereszt milyen állású. Például onnan, hogy mi is és a Bombagyár is sokszor foglalkoztunk ezzel a témával (legutóbb pl. pár napja (!) ITT) . Naná, pont egy állítólagos cigánygyűlölő ember ne tudná, milyen állású a horogkereszt. Hát persze.

A “gyalázkodó felirat” helyesírása (csak egy példa: szegínyke pont hiányzott, amikor a "J" betűt tanulták, ezért igen "frappánsan" a hozzá talán hasonló "Z"-vel pótolta) és az árulkodó é -> í csere (víresszájú a véresszájú helyett) meg magáért beszél. Tessék mondani, melyik népcsoport ejti í-nek az é-t? Csak nem a cigány?! HOPPÁ!

3. Az is feltűnő, hogy nem festékszóróval, hanem ecsettel festették fel mindezt. A festékszóró feltalálása óta nem fordult elő olyan, hogy valaki stikában, minél gyorsabban akart volna felmázolni valamit és azt ne spray-vel tette volna. Van itt olyan olvasó, aki NEM spray-t használt volna, hanem lassú, körülményes és “önveszélyes” (bemázolja az ember saját magát, ami bizonyítékként kiváló, ha hamar elkapják, és nincs ideje lecsutakolni magáról a festéket) ecsetet? Ugyan már. Senki sem hülye.
4. Nehéz elhinni, hogy "idegen" fehérek voltak, ugyanis egy cigánytelepen vagy full cigány faluban a kóbor kutyák mennyisége hatványozottan emelkedik a telep létszámával. Tehát valami csaholásnak, ugatásnak biztos hogy lenni kellett volna. Lásd pl. Nyírmihálydi, ahol tudvalevő, hogy az "elszórt" széklet (köznyelvre fordítva összeszart udvar) fogyasztásával a kóbor kutyák nagyban hozzájárultak a hepa terjedéséhez.
                           
5. zsIndexes fórumidézet: “Ha valaki csak egyszer is járt Tiszaroffon, akkor az tudhatja, hogy szinte 100% ban cigányok lakta falu. Igen feltűnő lenne ott egy vagy több fehér emberből álló személyek megjelenése még akár éjjel is (Kuruc.info: lásd pl. a fent említett kutya-témát). Pláne ha idegenek.

Ez egy olyan öngyújtogatás volt politikai érdekből, mint a sicc.

Kolompár az MSZP bérence, aki ezelőtt nem sokkal végigcsaholta a magyarországi nagyköveteket, hogy itt fasiszta veszély van és a romákat támadás éri, akkor ők is támadással fognak válaszolni.

Hát nem támadás érte őket?!

Méghozzá ilyen gyorsan?!  Alig feltűnő és átlátszó ez a trükk.
(Kuruc.info: én még hozzátenném a sorozatos cigány-szavazatvásárlós ügyeket is, amik, mit ad Isten, pont pár napja derültek ki. Dupla szívás mind a szocionistáknak, mind a cigóknak.)

Ez van. Vannak politikai kiszolgálok, akik kenyérhéjért képesek bármire, csak hogy fontosnak érezzék magukat és "politikai karriert" építhessenek.

Nem kell ennek bedőlni. És a "sértett" nyilatkozata is enyhén szólva nem volt életszagú.

Megláttam a tüzet, és futottam elzárni a gázt.

Hát aki ennyire fegyelmezett és átgondolt tudd lenni ilyenkor az több mint gyanús.

Én biztosan életet menteni próbáltam volna, amíg csak esély maradt volna rá.

Na ennyit Kolompárékról. Most persze el fognak menni nemmel szavazni.

Tegyék! Lelkük rajta. Így még tovább fog nőni a szakadék a tanult emberek és a romák között.
6. Ugye, mindenki emlékszik a köv. hírre: "Szigetelést égettek a kábelről: felgyújtották az OCI MK-t"? Akkor kiderült (a tűzoltók nyilatkozták!), hogy kábelt égettek az adófizetői pénzből a cigány felsővezetésnek juttatott épületben, és azért keletkezett a tűz. Persze ezt a tüzet is „rasszizmusként“ tálalták a cigók.
7. Interjújában a "károsult" megemlítette, hogy most, hogy lakhatatlanná vált a kéglije, elmegy új szociális lakásért. Aha, tényleg nem járt rosszul a tűzzel, semmilyen értelemben: politikai tőkét kovácsolt, sajnáltatja magát, kampányoltatja maga mellett az agyhalott cigányfajvédőket, és persze új lakást is kap.  A hülye gádzsók meg annyira birkák, hogy tényleg adnak (adUNK – a Kedves Olvasó által is befizetett adóból!!!!) egy ilyen putriscigánynak új kéglit. Hogy aztán pár év alatt azt is lelakja, megsemmisítse – mint a cigányok Zajkon.
Kuruc.info: Egyéb kérdés? Ugye, hogy milyen könnyű bebizonyítani, hogy a cigányok megint hazudtak? Mint pont tegnap, amikor az egyik cigányvezető (kisbíró) (!) arra sem volt hajlandó választ adni („Hát én, kérem, nem láttam semmit. Valójában az is meglehet, hogy ott se voltam.”), hogy ott volt-e a legújabb gyilkosságuk helyszínén, vagy sem.

Ha esetleg kiderül, hogy tényleg önhekk, de legalábbis cigány érdekcsoportok egymás közötti leszámolása volt a dolog, akkor ez iszonyatos öngól lesz, mert innentől fogva nagyjából a zérusra fog leesni a közvélemény fogékonysága a rasszistázással szemben. Az Ártatlan Józsika után ez már az utolsó csepp lesz a pohárban, ha ezek után mindenféle gárdisták tényleg cigányt vernek tényleg rasszista megfontolásból - hát az sem nagyon fog senkit érdekelni.

Nekem az az érzésem, hogy ez a dolog egyszer valami miatt hirtelen, és nagyon határozottan fog átfordulni. A rendőrség állományának többsége például úgy utálja a cigány bűnöző réteget, mint a tüzet. Ha egyszer átbillen a mérleg, és a felgyűlt évtizedes dühnek, ellenszenvnek szabad folyást engedhetnek...

Márpedig effelé haladnak a folyamatok. Még 1-2 év SZDSZ-es, Kolompáros, Járóka Líviás szájtépés, és csöndes dühvel mindenki bárdot fog otthon élesíteni esténként, várva a "jelet". Nagyon csúnya vihar előtti csendnek érzem én mindazt, ami most van.

Pedig őszinteséggel, határozottsággal és persze kemény kézzel ma még meg lehetne akadályozni a végső eszkalációt.

Kapcsolódó cikk

Felgyújtották egy élősködő cigány lopott közpénzből épült házát 
Videó:

 
Kuruc.info - Arppi S.