2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:26 Hétkilós marihuánafogás Gyálon17:50 Hétfőtől a rendőrök is büntethetik a boltosokat17:41 Rálőttek egy ortodox papra a franciaországi Lyonban17:10 A Feldjägerkorps és más államok katonai rendészete16:53 A fekete péntekek nem számítanak az Amazonnak Franciaországban16:21 Nagy az érdeklődés a Felvidéken: akinek negatív a tesztje, arra a jövő héten már nem vonatkozik a kijárási tilalom16:07 Budaházy György: Tanács Orbán Viktornak15:48 Golán-fennsíki drúzok kimenekítették vallási elöljárójuk holttestét egy izraeli kórházból15:13 Elhunyt Sir Sean Connery14:54 Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt köröz a rendőrség valami YouTube-cigányt14:23 Örményország Oroszországhoz fordult segítségért Hegyi-Karabah ügyében13:48 Néhány napja még Olaszországban korzózott a nizzai fejlevagdosó13:34 Kari Geri is lájkolhatja a barcelonai tüntetéseket12:49 Emelkedett az égei-tengeri földrengés halálos áldozatainak száma12:30 Újabb niggerbűnöző halála miatt égnek az amerikai zászlók, ezúttal Vancouverben
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

A rasszista hazugságokkal ellentétben a romák igenis készülnek a kinti életre a börtönben

Reklám

Csak nem egészen úgy, ahogy a széplelkek gondolnák a különféle "vissza"illeszkedési (hova vissza?!) programok emlegetése alapján...
De végül is érthető, hiszen kell a mozgás szegényeknek a sok tévézés és telefonozás után. (A videó két évvel ezelőtti, de nem valószínű, hogy azóta bármi változott volna - esetleg csak annyi, hogy most már lapostévéjük vagy házimozi-rendszerük van, és kaptak külön videós börtönőrt is, nehogy ezek hiánya miatt újabb kártérítést kelljen fizetni nekik valamely strassburgi ítélet nyomán.)
Frissítés: olvasónk "filmkritikája"
A rövidfilm mindössze 23 másodperces, de a belőle levonható következtetések túlnyúlnak az idő szabta korlátokon.
Alapfelállás: összességében 5 db cigányt figyelhetünk meg a filmecskében: egy közülük maga az „operatőr” a többiek a főszereplőre és mellékszereplőre oszthatóak.
A főszereplő, rátermettségét bizonyítandó, három cigánnyal veszi fel a küzdelmet. (Nyilvánvalóan barátságos mérkőzésről van szó, hiszen nem látható komolyabb sérülés a „meccs” végén a szereplőkön.)
Tulajdonképpen az operatőrnek köszönhetően csak belekapcsolódhatunk a nemes küzdelembe, az előzményekkel kapcsolatban nincs információnk.
A kezdőkép: 1-es cigány szemben áll egy másik, vékonyabbal, aki a fejét elfordítja róla (nem tudja így kontrollálni), a testtartásából lehet következtetni a lábfejek állására, ami a támadóra merőleges, tehát nem nyújt stabilitást és mozgáslehetőséget sem számára. Meg is kapja a lábára a rúgást, nagyjából a vádli magasságában (ennek harci értéke nincs).
Az operatőrrel szembeni galeritag nyitott lábfejekkel és teljesen hibás kettős fedezékben állva várja, hogy rákerüljön a sor, nem törődve teljesen védtelen testfelületeivel.
A harmadik alaknak csak a feje látszik, de láthatóan ő sem áll a helyzet magaslatán.
A támadó nem fejezi be a támadást, egy teljesen instabil pozíciót felvéve fordul a szemben állóra, akit szintén egy be sem fejezett támadással (balkezes egyenes ütéssel közelít meg), majd a fentebb ismertetett módon megrúg. Instabil fordulás után az első delikvens kap egy tarkóra csapást, majd ráfordulva a háttal álló fehér pólósra csapkodja azt, majd a fehér pólós lábra megy és kiemeli a cigányt, aki ez ellen testsúlyának ráhelyezésével próbál védekezni. Az eddig csendben pihengető másik kettő is aktivizálja magát, a tehetséges rövidgatyás a derekára fog, a kis cingár cigány a lábát tépkedi, de nem tudják kiemelni, ami nem is csoda. (Kint van a súlypont, plusz teherként a fehér pólóssal.)
A cingárt lelökdösve, a filmekről ismerős mozdulattal csinál a fehér pólóssal egy átfordítást, ami ebből a pozícióból szintén lehetetlen megoldás, láthatóan nincs tisztában a technika működési pontjaival és pozícióival sem. Erre a legjobb bizonyítékként utána is esik, ami valódi küzdelemben a véget jelentheti könnyen, tekintve a még állva maradt ellenfelekre. A fekete pólós tehetség még mindig átkulcsolja a mellkasánál hátulról. A cigány szembefordul vele, ezért a lábát fogja tovább.
Egy szabadfogású birkózónak ez maga lenne a kánaán, de ez az ember továbbra sem tud mit kezdeni vele, ezért szájba is rúgják, majd pólótlan szereplőhöz fordulva egy egyenes ütés után a már unalomig ismert lapos rúgással támadja tovább. Fehér pólós mindeközben hősiesen várja a sorát, ezért rövidgatyás újra „lábra megy” laposrúgás után fehérpólós szerephez jut „lábra megy” gerincen vágták volna, de borda sikerült.
A cigány a jól végzett munka elégedettségével néz a kamerába, látszik a fáradtság a lélegzetvételén.
Tanulságok:
  • Ha többemberes küzdelmet szeretnénk gyakorolni, előtte mindenképpen az egyemberes küzdelem gyakorlatát vigyük a lehető legmagasabb szintre.
  • Két emberrel kezdjünk gyakorolni, mert nagyon sok tud lenni a kétfelőrőll jövő pofonáradat, pláne, ha nem fogja magát vissza a támadó.
  • Könnyű kiszámolni: ha egy másodperc alatt kapunk mondjuk három ütést (sorozattámadás), akkor két embertől könnyedén ennek kétszeresét tudjuk összeszedni, ami túlmutat minden ember reakciókészségén. Így hatványozottan több ütést, rúgást szedhetünk össze, ami nem tesz jót az embernek.
  • A fentiek miatt szükség van egy taktikai mozgásra is, ami segít a fentebb leírt fizikai ellentmondásokat megszüntetni.
  • A gyakorlás mindig tervszerű kellene hogy legyen, kisebb célok kitűzésével, amik teljesülése esetén lehet továbbhaladni.
  • Lehetőleg ne vegyük videóra, amikor még nagyon ostobák vagyunk a témához, mert úgy járhatunk, mint ezek a cigányok.
Rglvs Gy
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready