"Életveszélyesen megfenyegették az ügyeletes orvost

Életveszélyes fenyegetés miatt a munkáját végző ügyeletes orvos feljelentett egy zalakomári családot - írta a Zalai Hírlap. Az orvos rendőri kísérettel ment ki a családhoz, de a családtagok nem mondták el, hogy melyik gyermek beteg, így az orvos a vizsgálatot nem tudta elvégezni.

A közelmúltban egy Zalakomárban élő lázas, beteg gyermekhez hívták ki a zalakarosi központi ügyelet orvosát. A korábban a családnál őt ért atrocitások miatt viszont a doktor rendőri segítséget kért, mielőtt a helyszínre indult volna.

A rendőri kísérettel érkező orvosnak a családtagok nem mondták el, hogy melyik gyermek beteg, így az orvos a vizsgálatot nem tudta elvégezni. A családtagok pedig a rendőrök jelenlétében életveszélyesen megfenyegették az ügyeletest - olvasható a lapban.

A lapnak nyilatkozó család állítása szerint azonban a rendőrökkel érkező ügyeletes orvos támadt a családfőre (Kuruc.info: kurva életszerű, mit mondjunk. Mint amikor az egy szem Loydi "támadt" tíz kancigányra a Nyugati-aluljáróban, na igen. A k***a anyját az összes szemét cigánybűnözőnek és az egész jogrendszernek, amely nekik ad igazat!), s így a két férfi közt dulakodás tört ki. Az orvos végül megtagadta a beteg gyermek vizsgálatát, akit a kanizsai kórházba vittek.

A rendőrség a feljelentés után veszélyes fenyegetés miatt indított eljárást, az ügy a nagykanizsai városi bíróságon folytatódik."

(index)

Kuruc.info: egy kis háttérinfó:
1.    Zalakomár Zala megye egyik legcigányfertőzöttebb települése. Tessék rákeresni Zalakomár nevére a keresővel, és szemezgetni a találatok között, hogy lássuk, mivel jár az orkfertőzöttség.
2.    A cigányok megint nem tagadták meg magukat. Nekik a tűzoltók és a mentősök különösen kedvelt célpont. Ezer másik, hasonló esetről számoltunk már be (legutolsó ITT; linkeket kéretik követni visszafelé az azt megelőző esetekre, ha valaki nem ismerné őket), amikor tűzoltókat, mentősöket lincseltek vagy akár öltek meg. Mint mondjuk Földessy Máriát, akit a cigók tavaly novemberben lincseltek meg. Persze a médiában egy szót nem írtak az esetről (mi sem hallottunk róla, amíg egy magánember le nem írta egy fórumban; ezután a gyaszhir.hu-n ellenőriztük a sztori igazságtartalmát). Végül is, csak egy szar gádzsót gyilkolt meg a Fáraó Népe.

Aztán persze majd nyafognak, ha a tűzoltók és a mentősök egyszerűen megtagadják azt, hogy kimenjenek hozzájuk
Frissítés: A HírTV is foglalkozott a témával; a YouTube-os videó ITT található. A videóról egyértelműen kiderül, hogy természetesen cigányok az elkövetők.

Valószínűleg amiatt nem mondták meg, hogy melyik purdé a beteg, mert egyik sem volt az, és az orvos simán rájött volna a rendőrök jelenlétében, hogy az adott gyerek nem is lázas. Az orvost csak azért riasztották, hogy a helyszínen agyonverhessék, az autóját kifoszthassák, és eladhassák azt. Mint pár hónapja, Földessy Mária (RIP) esetében. Ocsmány, alávaló népség.
.
Kuruc.info - Arppi S.