Bezár!
2021. április 18., vasárnap, Andrea, Ilma, Uzon napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:12 Az oroszok kiszállnak a Nemzetközi Űrállomásból - sajátot hoznak létre15:43 Gumilövedékes szóváltás Jászapátiban15:16 Diplomatakeringő: Csehország elvárja a szolidaritást szövetségeseitől14:35 Lukasenka azt állítja, meg akarták ölni a családjával együtt14:19 Félő, hogy demokrata jelölt nélkül kell tartani a szíriai elnökválasztást13:51 A szemkilövető pártja ezt is jobban tudta volna13:05 A görögök nem féltek az ajándékot hozó zsidóktól12:31 Galgóczi: javulnak a járványügyi adatok 12:14 Az iráni elnök nem szeretné, ha egy tábornok lenne az utóda11:48 BKK: hétfőtől a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok11:31 12 milliárd euróba került a Bundeswehr afganisztáni bevetése - lassan kivonják őket, és visznek haza afgánokat is11:13 Elég lehet egyszer oltani a gyógyultakat, és lehet keverni az oltóanyagokat - de sok a kérdőjel10:58 Földvita afgán módra: egy család nyolc tagját gyilkolták meg az esti ima közben10:37 Szerbiában egyúttal oltást is lehet igényelni az utazások lefoglalásakor10:22 "H." Istvánt is nagy ötlet volt szabadlábra helyezni: ugyanúgy folytatta az öregek és fogyatékosok kirablását
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Ántónió vágyok Borsod megyéből!

Reklám

Azt gondolom, ha a cigánybűnözés témakörét járjuk körül, óhatatlanul bele-bele csúszunk az autókereskedelem kérdéskörébe is, bár erről ritkábban szoktunk beszélni. Félreértés ne essék, a minden hájjal megkent sunyi autónepper egyáltalán nem etnikumspecifikus, ám ha a piac azon szegletét vesszük górcső alá, ahol a nagyon olcsó, vagy akár motorhibás autókról van szó, ott már messze felül vannak reprezentálva. Vevői és eladói oldalon egyaránt.
Zoom
Néhány éve volt részem abban, hogy motorhibás autót, amire úgy ítéltük már meg, nem érdemes többet költeni, eladásra kínáltam nagyjából 100 ezer forintért. Az autó egyébként beindult, egy darabig lehetett is vele haladni, csak aztán felforrt a víz, és vége. Alighanem hengerfejes volt. Ezért is volt ilyen olcsó. Írd és mondd, én annyi cigánnyal még akkor sem tudtam volna beszélni, ha hét életem lenne, mint amennyiben abban a pár napban.
Borzasztóan fárasztó volt.
A „legjobb” az volt, amelyik telefonban nem cigánynak adta ki magát. Felhívtam a figyelmét rá, hogy nincs alkudozás, a hirdetésben feketén-fehér le van írva, mi baja az autónak, azért annyi az ára, amennyi. Erre megszólal: „jaj, hát mi nem olyanok vagyunk, kisebbségiek szoktak olyat.”
Az akcentusból azért már több volt, mint gyanús, hogy csak eljátsza, s valóban, ki is derült, cigányokról volt szó. Mégpedig megjelentek 5-en, egyikük sem volt 100 kg alatt. Persze én sem egyedül mentem, és természetesen nem adtam meg a címemet. Ennek ellenére üzlet nem lett, a szokásos „technikákat” bevetették, ócsárolták az autót, alkudoztak, ígérgettek, hogy most elviszik, de majd „hoznak vissza egy húszast” a jövő héten. Rövid úton lezártuk a „tárgyalásokat” inkább.
No, most ebből a történetből csak azért libbentettem fel néhány momentumot, mert szembejött velem egy nagyon mókás, de annál reálisabb videó. Akár április 1-je alkalmából is lehozhatnánk, de ebben az a vicc, hogy nem vicc. Tökéletesen élethűen ábrázolják a fent említett kört.
A videót a Budapesti Autósok Közössége készítette, nyilván ők nem mondják ki direktben, hogy az egyik karakter egy borsodi cigányt jelenít meg, de azt hiszem, ez mindenkinek teljesen egyértelmű.
Bár az anyag nem friss, két éve jelent meg, de semmit nem veszített jelentőségéből, ezért érdemesnek tartjuk közreadni.
Nézzük a videót, jó szórakozást!
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready