Egy gazember cigánybűnöző horrorfilmekbe illő módon szétszabdalja egy monori nyugdíjas bácsi arcát, meggyilkolja. Majd azt mondja, hogy meg volt zavarodva, hovatovább, megijedt. Hogy oda ne rohanjunk. Arcpirítóan felháborító, hogy még erre mer hivatkozni. Idézzük fel, mi történt. Újra. Mert érdemes.
Az idős férfi év elején vett házat Monoron, és már éppen felújításra készült, ezért a régi bútorokat eladta. A sok holmit egy helybeli asszony meg is vette, ki is fizette, de nem ő, hanem a fia ment érte a kocsijával. És történetesen ő egy szadista állat volt.
Egész egyszerűen csak betoppant a bácsihoz, hogy elvigye anyukája bútorait, másnap is visszament, és brutális módon kivégezte. Felkapott egy szúróeszközt, majd egyenesen a megdöbbent nyugdíjasnak rontott, akit valósággal összedarabolt. Nem csak a felsőtestét, ismételjük, az arcát is szétkaszabolta, és több mint hússzor megszúrta!
Nincsenek szavak.
Miután elfogták a fiatal cigánybűnözőt, azt hazudta, hogy mindezt önvédelemből tette. Azt állítja, hogy a nyugdíjas férfi támadt rá, és ő csak önvédelemből szúrt.
Most pedig nézzünk meg egy videót, ami nyilvánosságra került, mert rendkívül tanulságos. Nos, ilyen egy félős, önvédelemből támadó „ártatlan, elnyomott roma honfitársunk”:
Jól látható a fékevesztett düh, a fenyegető testmozdulat. És igen, talán még azt is tudja, nem ül ő olyan sokat, a luxusbörtönökben majd prímán kiképzik, társai között egyébként is csak „menőbbé” válik. Így hát azt mondhatni, ebben a mozdulatban benne volt minden, ami a cigánybűnözés leglényege. A primitív és pusztító, öncélú erőszak. Üzent a mozdulat: itt vagyok, nézzetek, ha kijövök, újra gyilkolok!
Csakhogy mi, törvénytisztelő, rendet és közbiztonságot akaró magyarok ezt nem akarjuk. Azt akarjuk, a bűnös bűnhődjék, szeretteink biztonságban élhessenek. De ez magától nem fog menni, a történelem semmit nem ad ingyen, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarországot megóvjuk a bűnözők seregétől. Hosszú és rögös az út, viszont az egyik, éspedig nagyon fontos állomása következik e hét vasárnapján, Monoron, amikor a Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom felvonul a településen.
Azt akarjuk látni, hogy a pökhendi cigánybűnözők arcára fagy a mosoly. Ne legyen kedvük még a gyalázatos bűntettek után fenyegető mozdulatokat tenni, hanem lapítsanak, és rettegjenek attól, milyen börtönökbe kerülnek. Olyanokba, ahonnét, ha hazatérnek, eszük ágában sem lesz az ott történtekkel dicsekedni, és az lesz a legutolsó gondolatuk, hogy oda visszakerüljenek…
Csak így tudjuk felszámolni a cigánybűnözést, de ebben egyik nagy politikai tömb sem érdekelt, ezt csak a nemzeti ellenállás vívhatja ki, és hitem szerint ki is fogja, ezért hát mindenkinek Monoron a helye!
Lantos János – Kuruc.info