2021. június 14., hétfő, Vazul, Töhötöm napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Guam tárt karokkal várja az afganisztáni kollaboránsokat22:14 Lezuhant egy néző a Wembley Stadion lelátójáról21:55 Revolvert tartana minden fehér ember fejéhez a Yale Egyetem pszichiátere21:25 Olcsó Pulitzer-díj - Heti progresszió (LXXXIV. rész)21:20 Bibinek córesz van: megalakult a koalíciós egységkormány20:51 Biden szerint Washington visszatért globális vezető szerepéhez - de nem akar konfliktust Kínával és Oroszországgal20:24 Szegény szórólapozó DK-sok úgy felháborodtak egy kis frissítő zuhany miatt, mintha rögtön rovarölő jött volna a slagból19:58 Szűk többséggel, de győzhet a józan ész Svájcban19:25 Tehenek támadtak egy futóverseny résztvevőjére Ausztriában18:41 A szultán megvitatná Bidennel az elszomorított Törökország ügyeit a NATO-csúcson18:08 Távol maradt a bankárkormánytól, és máris Salviniék nyakán az Olasz Testvérek17:42 Elkezdődött a Virradat Program megvalósítása17:09 Tüntetés a cigánybűnözés ellen Monoron: Toroczkai: ketyeg a bomba - a Fidesz cigánypolitikája liberálisabb, mint a szociké16:53 Igazi nyár lesz a jövő héten15:47 Személyautóval ütközött egy motoros Eger és Noszvaj között
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Ezért kell ott lennünk Monoron!

Egy gazember cigánybűnöző horrorfilmekbe illő módon szétszabdalja egy monori nyugdíjas bácsi arcát, meggyilkolja. Majd azt mondja, hogy meg volt zavarodva, hovatovább, megijedt. Hogy oda ne rohanjunk. Arcpirítóan felháborító, hogy még erre mer hivatkozni. Idézzük fel, mi történt. Újra. Mert érdemes.
Az idős férfi év elején vett házat Monoron, és már éppen felújításra készült, ezért a régi bútorokat eladta. A sok holmit egy helybeli asszony meg is vette, ki is fizette, de nem ő, hanem a fia ment érte a kocsijával. És történetesen ő egy szadista állat volt.
Egész egyszerűen csak betoppant a bácsihoz, hogy elvigye anyukája bútorait, másnap is visszament, és brutális módon kivégezte. Felkapott egy szúróeszközt, majd egyenesen a megdöbbent nyugdíjasnak rontott, akit valósággal összedarabolt. Nem csak a felsőtestét, ismételjük, az arcát is szétkaszabolta, és több mint hússzor megszúrta!
Nincsenek szavak.
Miután elfogták a fiatal cigánybűnözőt, azt hazudta, hogy mindezt önvédelemből tette. Azt állítja, hogy a nyugdíjas férfi támadt rá, és ő csak önvédelemből szúrt.
Most pedig nézzünk meg egy videót, ami nyilvánosságra került, mert rendkívül tanulságos. Nos, ilyen egy félős, önvédelemből támadó „ártatlan, elnyomott roma honfitársunk”:
Jól látható a fékevesztett düh, a fenyegető testmozdulat. És igen, talán még azt is tudja, nem ül ő olyan sokat, a luxusbörtönökben majd prímán kiképzik, társai között egyébként is csak „menőbbé” válik. Így hát azt mondhatni, ebben a mozdulatban benne volt minden, ami a cigánybűnözés leglényege. A primitív és pusztító, öncélú erőszak. Üzent a mozdulat: itt vagyok, nézzetek, ha kijövök, újra gyilkolok!
Csakhogy mi, törvénytisztelő, rendet és közbiztonságot akaró magyarok ezt nem akarjuk. Azt akarjuk, a bűnös bűnhődjék, szeretteink biztonságban élhessenek. De ez magától nem fog menni, a történelem semmit nem ad ingyen, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarországot megóvjuk a bűnözők seregétől. Hosszú és rögös az út, viszont az egyik, éspedig nagyon fontos állomása következik e hét vasárnapján, Monoron, amikor a Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom felvonul a településen.
Azt akarjuk látni, hogy a pökhendi cigánybűnözők arcára fagy a mosoly. Ne legyen kedvük még a gyalázatos bűntettek után fenyegető mozdulatokat tenni, hanem lapítsanak, és rettegjenek attól, milyen börtönökbe kerülnek. Olyanokba, ahonnét, ha hazatérnek, eszük ágában sem lesz az ott történtekkel dicsekedni, és az lesz a legutolsó gondolatuk, hogy oda visszakerüljenek…
Csak így tudjuk felszámolni a cigánybűnözést, de ebben egyik nagy politikai tömb sem érdekelt, ezt csak a nemzeti ellenállás vívhatja ki, és hitem szerint ki is fogja, ezért hát mindenkinek Monoron a helye!
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready