Idézzünk pár autentikus cigányvéleményt az ITT található baon.hu-cikkből, ami a kecskeméti taxisszurkáló cigányról szól. Különösen érdemes megfigyelni a helyesírást, a pénzzel való felvágást és a parasztozást.

"te te paraszt g*ci miaz h[ogy] [a gyilkosok] 90%-a cigány ebben nagyon tévecc mert sok paraszt g**cim miket csinálnak már eröszakolják a kislányokat meg egyéb had ne mondjam márr fujj de utálom az összest paraszt h rohadna el az összesss"

"Szerbusztok gázsok!!! Ti vagytok a királyok, tudjátok egyántalán mi az a rasszizmus???? Büdös magyarok vagytok, azok is maradtok mindig!!! A cigányokat nem kell lemondani mert köztünk is , de köztetek is vannak olyan aljasok akik pl: itt a baonon elkeztek okoskodni!!! Vigyázzatok magatokra nehogy a végén alulra kerüljetek haha!!!!!!!"

Hogy ki kerül alulra, majd elválik. Legalábbis kétesélyes az ügy, és nagyon úgy néz ki, hogy a történelem megint megismétli önmagát, ahogy az elmúlt 700 évben mindig és mindenhol. És az inga igencsak visszalendülőben van...

"Kik vagytok ti ti bexéltek magyarok????a saját fajotokat irtjátok sok okos. cigány gyerek léttemre százszor több iskolám van mint nektek és mind felső oktatás hiába 3asokkal mert hála istennek cigány vok csak azért de meg vannak;) legyetek arra büszkék mikor 1máshoz mentek 1 pohár vizzel nem kináljátok meg 1más mi abbol a kicsiből is adunk 1másnak nem kell itt kolompározni inkább ott a lecke utánuk csináljátok azt amit ők megteremtettek maguknak!!!!!!!!!!!!!csak ti ehhez hülyék vtok"

"elöször is himmlernek
[magyar vitapartner] üzenem hogy már most mi vagyunk a nagyobbk és jobbak meg ez a dolgotok hogy a földeken dolgozatok a cigány meg szépen kényelmesen fel eszi hahahaha mert ez a dolgotok és most szoloki nonémnek hogy milyen könyü vérü kis cafka lehet meg az irás tudásról annyit ohy nem érdekel hogy ki hogy ír mert ilyenkor az ember nem tud rendesen irni nekem speciál 4 szakmám vann és már csak azért se írok rendesen ne hogy nektek legyen jó verebek nem is tudom mit csinálnátok ha szemtöl szemben kéne beszélgetni a cigány a magyaral szerintem csak itt nagy a szátok internet ha macskámat ültetném ide az is tudna nagy szájjal dumálni vagy az elefánt is irna szépet az egérnek csak a gyengébb magyarok kedvéért az elefánt fél az egértöl aki érti érti aki nem nem az tééleg hülye meg a magyarokról annyit nem különbek a cigányoknál végül is milyen országban élünk hova juttot magyarország a több milliárdos tartozásig
himmler a fejedre borul a bili nem másra mert szerintem a kissebség már elérte azt a szintet amit ti soha nem fogtok mert ahová a magyarok mennek onnan a cigányok már vissza felé jönnek és ez igy volt igy lesz és igy is marad meg elismerem télleg vann sok undoritó cigány de hidd el a magyarban több az undortio nézz csak be egy kocsmában olyan büdös a magyaroktól mint a nyív erröl enyit meg egy két deci bóré mindenre képeseg még embert ölni is meg még sok ilyen na szerbusztok"

"Figyeljetek már ,,magyarok" annyira buták vagytok hogy ez már nekem fáj. Nem vagytok ti különbek a romáktól hisz ha alacsonyabb lénynek tartjátok őket és mégis leálltok velük veszekedni az azt mutatja hogy mennyira szánalomraméltók vagytok! Nem értek ti egy forintot se! Amúgy meg jól eltértünk a cikktől! Annak meg aki így írta le a baon.hu-ra a dolgokat jól szájbarúgnám! Legszívesebben feljelenteném hgy hogy mer 1 ilyen rágalmazást felrakni a netre...."

"pehely
[cigányfajvédő]!ezek nem emberek nem szabad ezzekel mégszoba állnodse. ne erszkedj le az ö szintjükre.ök a fajtiszta árja....mert annak modják magukat! na enyi vágod? de amit irtál sajnos az utolso szoig igaz.tenni kell valamit mert ez a nagy gyülölködés csak szittya a tüzet.valakinek ezt az oldalt megg kell mutatni mert ez undorito.de téged meg álldjon meg a jo isten akár ki is vagy .szia"

"undoritoak vagytok mind akik hozzá szoltatok.még ti beszéltek magyarságrol.mik vagytok ti?állatok még azok is hüségesebbek mint ti.ezt kéne a szerkeztöségnek nyilvánosságra hozni,és mindenkit aki itt irt börtönbe zárni.mert oda valok vagytok.az ország romokban ti meg csak a romákat irtanátok. a nagy kutyák a parlamentben azok lopnak csalnak,hazudnak igazán. de az tabu mert nagy magyarok.timeg csak harcoljatok tovább azért nagy jogaitokért.hajrá magyarok, neo nácik, magyar gárdisták igy tovább!!!!"

"Hallod paraszt lehet ti rászorultok arra hogy lopjatok nekünk van pénzünk nincs ilyenre szükséG! Jól is teszed hogy elmész lefeküdni aludni mondani is akartam mert látom álmos vagy! HAHA amúgy én is roma vagyok és szeptembertől megyek a jogi egyetemre na ezt kapd ki te gyagyás anyunak meg 3 diplomája van csak tudjátok!!! A lábam nyomát nem engedném hogy megcsókóljátok mert mmég elkapnék valamit tőletek!"
Megint a szokott hazugság jön: szegíny romát megverték a gonosz náci fehérek. Persze ha igaz lenne, akkor már a fél világ emiatt szirénázna, és az elkövetőket már rég lecsukták volna – szigetvári eset, ugyebár...:
"valaki!elhiszem tudok nektek én is ijet forditott helyzetben mondani. ment a kis cigány gyerek haza igen csak jol hejben hagyta három magyar gyerek azért mert barna volt a böre.sajnos a magyarok közt is vannak ilyenek ti sem tudtok mitteni azért hogy jobb emberré váljanak.igazatok van.de nagyon szomoru vagyok ettöl a sok gyülölködö embertöl."

"ehez még hozzászolni sem tudok árad a cigány gyülölet minden egyes szavatokbol.az isten álgyon meg bennetek.aztkivánom.nem átkozlak beneteket mert sajnálatra méltok vagytok.hátha egyszer jo emberré váltok és ez a nagy gyülölet szeretetté válik. ez afájdalmas aszt hiszem nem is pazarolom rátok az idömet mert fölösleges."

"figyelj riky nincs bajom senkivel igen fizetek adot. és négy gyereket nevelek becsületesen. ha hiszed ha nem.soha nem csináltam semmi hülyeséget 10évig sportoltam válogatottszinten.becsületesen nevelem a gyerekeim.akik ismernek tudják hogy mijen ember vagyok csak nem tudom elviselni az igaztalanságot.ojan emberek mondanak le másokat akik aztsem tudják hogy kik mert kolompár akkor már haljom meg.hát ez egy kicsit magas.lehet hogy nektek nem.de röktön ezaz elöitélet..... arrol aszurkálásrol meg anyit hogy nem minden ugyvan ahogy a hirekben elhangzik.szerintem ezt nagyon sokan tudják de röktön mert biztos cigány akkormár megjelenik az elöitélet.de ti jobbantudjátok.egy kalapalá vesznek mindent cigányt.még azt is aki normálisan él.(és élne).ja és igen van sok rokonom de hidd ell nem a rokonaimmal élnék vissza acsalád az tabu."
"te bunko ha tudni akarod a dudu egy nő és milyen paraszt vagy egy növel igy beszélsz hát hány kilo vagy megveszlek kilora képzeld az olyan kis kutyákat mint te vagy hazafi kac kac kac az udvarunkat takaritják 500-száz forintért gyere ide kapsz te is egy 1000-est és nyald a földet mert eszt szoktam csinálni az olyanokal mint te vagy"

A köv. két hozzászólásból meg egyenesen kiderül, hogy a taxis akarta megszúrni az áldozatát. Ez már tényleg bohózat, a feje tetejére állt világ:

"Kinek beszéltek ti csirke tolvajok hahaha értelmetlenek vagytok a taxisnál volt kés a taxis akarta megszurni a gyereket a taxisnál lehet kés? mert paraszt mint ti hm?Meg a zsínor utcán lakom de hidd el különb házba mint ahányan vagytok meg annyi pénz vann a kezünkben amiröl ti nem is álmodtok olyan sok verebek faji megkülönböztetés a részeg paraszt mikor kötözködik a kocsmában 2 deci boré az mi? uhhh ja meg amikor a paraszt verekszik meg a paraszt szurkál az semmi mert a taxisnál volt a kés vagy a szuró eszköz de mindegy azt se tudjátok hogy mi vann mert analfabéták vagytok hozzá csak a rasiszta dumáitok nyomjátok elö itélet az vann a cigányoknál is felétek meg a lényeg igen van sok undorito cigány de hidd el ugyananyi paraszt is vann sött több mert állitolag a cigányság a kissebség de ez is mindegy mert fa..szo.ok vagytok na csumesz gypsi king"
 
"ja még csak anyi hogy a taxisnak nem megszurva a nyaka hanem vágva és nem szurva értelmetlenek és ahogy a taxis elövette a kést dulakodni kezdtek és a fiu csak védekezet és igy a taxis saját magát vágta meg a pancser meg is érdemli hogy vágta volna le a fejét saját magának ez volt a király utolso szava hozzátok parasztok müveld a földed mert máshoz nem értesz és majd a cigányok meg leszedik a termésed anyi csicskám vann mind paraszt dolgoznak mint a robotok másra ne is jók na csumiiiiiiiiiiiiiiiii"

Mivel a köv. idézet a szokásos, nagyon gyakori cigányfajvédői "érvet" ismétli meg, az újabb olvasók kedvéért nem árt most sem megismételni a finn példát: a finnek nem adták ki a zsidóikat Hitlernek, viszont a cigányaikat utálják, mint a szart, mert ott is ugyanúgy bűnöznek és élősködnek. Ebből mi következik? Hogy, bizony, egyáltalán nem garantált, hogy a cigányok után a zsidók, a melegek stb. jönnének. Ahogy ezt a történelem is bizonyította.

"joistenem ezt nem hiszem el.hogy lehetnek ijen emberek. tisem vagytok külömbek.még mindig ugyan ott tartotok mint a második világ háboru idején.ez az igazi rasszizmus egy kalap alá mindenkit zsidot cigányt és gáz kamrába velük.ezaz igy tovább magyarok...."

Nézzük a köv. "érvet" is, ez is nagyon "ott van":

"Az tényleg senkinek nem jut az eszébe, hogy a fehér ember is tud akkora szemét lenni, hogy direkt a zsinór utcába viteti magát vagy oda hívja a taxist és akkor rögtön a cigányokat keresik és tartják szemétnek és gyilkosnak."

Ilyen szintű szerecsenmosdatáshoz azért már kell a pofa. Miért nem mindjárt azt mondja, hogy minden lesittelt cigány igazából fehér, csak szoláriumoztatta magát, a haját meg feketére festette, hogy ezzel is a romák renoméját rombolja?!

"jol figyeljetek az föleg te x5-nek nevezett személy!elöször is ne itélkezz olyan emberröl akit nem ismersz, ne ne nevezd csirke tolvajnak mert nem az.vagy talán a te csirkédet lopta el?csak azt nem értem hogy egy patkánynak hogy lehet csirkéje.te kis neo náci k....g."

Perse, lehet azt mondani, hogy mindez provokáció. Ahogy a zsIndexen Kniegnitz-re (és egyéb nickjeire) is sokan mondták, hogy szélsőjobbos provokátor, aki azért tagadja olyan vehemensen a cigánybűnözést és azért fikázza, hülyézi annyira a magyarokat, mert szélsőjobboldaliként a rétinégerek ellen kívánja fokozni a gyűlöletet. Aztán amikor kiderült, kicsoda Kniegnitz (Klecska Ernő, a róla szóló cikk ITT van), és az is kiderült, hogy tényleg rengeteg cigányfajvédő ciket írt, tényleg (ahogy sejthető volt) zsidó származású és tényleg Kóka, a Mohácsi-klán, Krasznai József, Kolompár Orbán puszipajtása, akkor jött a pofáraesés. Igen, akárcsak Klecska zsIndex cigánytopicos hányásai, ezek is valódi, autentikus cigányvélemények.
Ugyanitt mellesleg Himmler, aki felvidéki magyar, a következőt írta. Kommentár ehhez sem kell…:

"Csak hogy tudd, az unokatestvéremet 3 részeg cigány szúrta agyon egy pozsonyi diszkó elötti téren. Elvérzett.....ugyhogy nem érdekelne az sem ha feljelentenél!!! Ja...és 100koronáért.....ami kb 800Ft"

Apropó, cigánytopic, Klecska Ernő és azok cimborái. Mohácsi Erzsébet, Magyarország jövőjének, a magyarok tanulásának, iskolázásának kényszer-deszegregációs programja miatt egyik legádázabb ellenségének, szegedi csicskása és helytartója, Czirok Péter alias LIFE (plusz info ITT), a tanárverésekkel kapcsolatban a következőt írta:
"Ki védi meg a gyereket olyan "pedagógustól", aki a szegregált iskola wc-jében molesztálja a lányokat?

Ki védi meg a gyerekeket az olyan pedagógustól, aki már az elsős gyereket hülye cigányozza?

Ki védi meg a gyerekeket azoktól az alkalmatlan pedagógusoktól, akik eleve leírják a HHH gyerekeket és az órán a gyerekeknek hátat fordítva pornót néz a laptopján?

Ha a normális pedagógus társadalom hajlandó lesz az ilyen alakokat kitaszítani maga közül, akkor lehet a megoldásokról komolyan beszélni. Ellenkező esetben a tanulatlan szülő mehet sajnos "elégtételt venni" :("

Ezt a notebookos sztorit (a többi sületlenségeivel egyben) már sokadszor sütötte el ez a mocsok Mohácsi Erzsébet-megbízott. Persze másoknál is kihúzta a gyufát, született is jónéhány válasz:

"Elég régóta vagyok a pályán, de még nem láttam egyetlen kollégámat sem laptoppal órára menni.
Próbálom magam elé képzelni az esetet:
Ha a tanár hátat fordít a gyerekeknek, azok éppen a monitort látják.
Szerinted hány másodpercig élvezi a tanerő a pornófilmet?
Ez a történet még egyetemi hallgatókkal sem életszagú, nemhogy HHH-s [halmozottan hátrányos helyzetű, azaz szinte kizárólag cigány] gyerekekkel."

"ez úgy történt, hogy a tanár bebújt az asztal alá és ott nézett pornót! A szegény, tanulni vágyó diákok meg csak várták, várták a tudást, de a rasszer tanár nem adta le nekik, pedig illedelmesen ültek a helyükön..."


Remélem, látják a Kedves Olvasók, hogy milyen fergetegesen életidegen, milyen borzasztóan hazug Czirok Péter "érvelése". Pont cigányok közé fog bevinni bárki is laptopot. Egy az, hogy azonnal elveszik, elrabolják tőle. Kettő, ha elkezdene pornót nézni (jó vicc!), akkor annak azonnal híre menne, és repülne az iskolából. És ezt maga Mohácsi Erzsébet szegedi helytartója mondja, akinek a lelkén több száz fehér gyerek tanulási lehetőségeinek tönkretétele szárad – nem csak egy átlagfórumos. Ezért is érdemes közzétenni vergődéseit egy hírportálon – hadd lássa a jónép, hogy a cigányvezetők milyen otromba módon hazudnak. Ha nem az lenne, nem idéznénk.
Kuruc.info - Arppi S.