Minden magyarnak, mert két hét alatt rend is lett - vagy nem. Volt egy írásom, amit voltak szívesek megjeleníteni egykor: Összeállítás a cigányok által elkövetett magyargyilkosságokról (2006-2021) - ez a 2006-2021 végéig tartó időszak eseményeit göngyölíti fel.
2021-ben volt még sajnos volt egy kiegészítésem a fentiek bánatos okán, és ígértem, hogy a 2022-es évet is végigszemlézem a témában, sok száz itteni cikk esetében. És mennyi lehet még, amiről nem is tudhatunk...
A 2021-es epizódot zártam az év végével, kiegészítve a kommentszekcióban a 2021 márciusa és az az év vége által befejezett jegyzeteimmel. Ide kívánkozik még pár frissítés is.
Ha nincs igazság, oda  a nemzet. Mi is volt az aradi vértanúk egyikének az utolsó mondata? Schweidel József honvéd tábornok: "A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár." Ez szinkronban van Tamási Áron, Márai Sándor, Wass Albert örökbecsű, idevágó igaz magyar soraival is.
A jelenlegi "termésátlag" kissé csökkent az elmúlt évekhez képest, de még így is sok. Minden kioltott magyar életért nagy kár, és ezért a kormány semmilyen felelősséget sem vállal, holott ez "alkotmányos" kötelessége lenne. Ezzel a  kis kitérővel szeretném felhívni Pintér Sándor, Kövér László, Száva Vince és díszes társasága által irányított és szervilis módon behódolt banda figyelmét arra, hogy igenis van cigánybűnözés 2022-ben is Magyarországon!
Testvéri szeretettel az olvasóknak és a Mi Hazánk Mozgalomnak, okulás és megerősítés gyanánt is!
Üdvözlettel, egy boldogabb új esztendőt kívánok:
LightGravity
Előzmények
Legújabb infók 2021 végéig  -kiegészítés azoknak, akik nem olvasták az akkori évzárómat a témában - a teljesség igénye nélkül. Sőt, 2022-ben is lettek frissítve ezek a hírek.
Tényleges életfogytiglanra ítélte a Miskolci Törvényszék azt a kovácsvágási cigányt, aki több mint tíz évvel ezelőtt eltörte egy 81 éves asszony nyakcsigolyáját egy üveg borért.
Jogerősen tizenhat év fegyházbüntetést kapott az a cigánybűnöző, aki 2020 nyarán agyonverte élettársát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dombrádon.
Dusnokon román férfiakkal szóváltásba keveredett egy közlekedési vita miatt egy pár. Miután a helyszínen megjelent a pár férfi tagjának apja, a románok elhajtottak, azonban a Dusnokiak egy földesútig követték őket, ahol ekkor a két csoport összeverekedett. A 44 éves dusnoki apa az őt megtámadó 51 éves román férfit késével megszúrta, aki ezt követően összeesett és meghalt.
Egy cigány megfojtotta 33 éves áldozatát. A rendőrség az áldozat eltűnésének bejelentése után kilenc nappal megtalálta a férfi holttestét a főváros XXII. kerületében a Duna parton, az iszapba süllyedve.
12 óra 21 perc körül Budapest XXII. kerületében, a 6-os számú főút 17-es és 18-as kilométerszelvénye között két személygépkocsi ütközött. A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette, három másik ember pedig megsérült.
Két cigány meggyilkolt és kirabolt egy 66 éves idős férfit kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Porcsalmán.
Egy nyírvasvári cigány férfi megölte az élettársát. A 41 éves hetesi lakos 2022. május 7-én otthonában, eddig tisztázatlan körülmények között megölte a szülői láthatás alkalmával nála tartózkodó kiskorú gyermekét, majd önmagával is végzett.
Megfojtotta férje szeretőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán.
Cigányok igenis dolgoznak - igaz, előfordulhat, hogy közben megölik a nekik munkát adó vállalkozót.
Elfogták a Hős utcai gyilkost - rendszeresen adott kölcsön a cigánynak, ez lett az asszony veszte.
Fürdőkádba fojtottak az öregezők egy idős férfit Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Magyar édesapát öltek a cigányok Vácon - íme, Gyurika, aki soha nem vezetett, de látta, mások hogyan csinálják.
Összeégett holttestet találtak Mezőhegyesen - megint cigány ölt magyart.
Fülöpjakabon megölte az anyját egy fiatal.
Egy 74 éves magyar asszonynak vágta el a torkát egy cigány rablógyilkos Bódvaszilason. Üres, véres kézzel távozott.
Egy cigány késelte halálra volt élettársát. Gyilkosság lett a szóváltás vége Jászladányban.