Leleplezte magát a csecsemőjével lopni járó bogácsi anyuka.
Üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 22 éves bogácsi nővel szemben.
A fiatal édesanya 2022 augusztusában rendszeresen visszajárt egy bogácsi üzletbe, ahonnan ruhaneműket, illatszereket, élelmiszereket lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladta a 150.000 forintot.
Zoom
A fiatalasszony jól kereső férje mellett nem volt rászorulva arra, hogy lopjon - a kép (valószínűleg) illusztráció (lásd bővebben a kapcsolódóban)
A 22 éves nő csaknem minden alkalommal néhány hónapos gyermekét a kezében tartva lopott, ami kezdetben nem tűnt fel a bolti eladóknak.
A nő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy olyan korábban eltulajdonított ruhaneműket próbált becserélni az üzletben, amiről az alkalmazottak úgy tudták, hogy azokat még nem is adták el.
Az elkövető kihallgatása során tettére nem tudott magyarázatot adni, elmondása szerint jól kereső férje mellett nem volt rászorulva arra, hogy lopjon.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.
(Police.hu)