Várföldén lőtték a cigányokat

Üdv Kurucok!

A Zalai Közlöny régi számai felkerültek digitalizálva a netre, így rengeteg érdekességet lehet olvasni. Pl. a Várföldei pogromot, ahol a magyarok megunva a cigányok terrorját akcióba léptek. Mivel a polkorrektségi agymenést még fel sem találták akkoriban, igazán hiteles írásokat lehet olvasni:

Tudósítás: ITT és ITT

Publicisztika a cigányokról az eset kapcsán: (Nagyon jó!!!) ITT a jobb hasábon, felül kezdődik és ITT folytatódik

A tetteseket később elfogták: ITT jobb alul kezdődik és ITT folytatódik

A teljes archívum itt nézhető meg

További jó munkát!

ST

Kuruc.info: Vvvvvvvvvvvááááááúúúúúú! Nagyon jó, köszönjük!
(A képeket tükröztük ITT, ITT,ITT, ITT, ITT és ITT, amennyiben azok eredeti helyükről “eltűnnének”. Kéretik először az EREDETI oldalról letölteni őket, és csak akkor használni ezeket a linkeket, ha valóban eltűnnek onnan a képek: k*rva sokba kerül a nemzetközi sávszél, ne terheljétek feleslegesen a pénztárcánkat.)
***

Ma voltam a gárdonyi kapitányságon a yard rögtön azzal kezdte, hogy ismerem -e az XY-t mert múlt pénteken életveszélyesen megfenyegette a pátkai cigányokat.

Meg kibaszottul fúrdalta a kiváncsiság, hogy megy -e az R.B.D. pénteken.

Valószínűleg nem engednek be a faluba olyan embert, aki nem rendelkezik pátkai bejelentett lakcímmel.

Meg azt is mondta, hogy őket nem igazán érdekli az ügy, de valakik fentről nagyon nyomják a cigány védést.

Kuruc.info: igen, még a rendőrség is képes volt az egész ország pofájába hazudni, amit a cigányfajvédő lakájmédia (és, sajnos, a jobboldalról is jópáran) boldogan szajkózott tovább.

***

Sziasztok kurucok!

Kicsit megkésve írom levelemet, mert tovább már nem tudom magamban tartani elkeseredésemet!

A DEOL (Debrecen város ingyenes hetilapja), junius 4-i számában szembeötlött egy cikk, amely ismét bizonyítja hazánkban a kettős mércét! Sajnos nem tudom elküldeni a teljes cikket, mert nincs szkenelem, pedig érdemes lenne átolvasni.

Arról van szó, hogy a debreceni középiskolásoknak bemutatták a Debreceni Fiatalkorúak Javító Intézetét, melybe könnyen bekerülhet a fiatal, idézem: "Egy erőszakkal elvett zsíros kenyérért vagy egy buliból másról lerángatott bőrdzsekiért is hamar javítóintézetben találhatja magát a felelőtlen fiatal. Még akkor is, ha nem működött együtt közre a bűntettben, hanem egyszerűen csak ott volt, amikor a barátai véghezvitték azt. A debreceni javítóintézet a veszélyeztetett korosztályba tartozó középiskolásoknak szervezett látogatásokkal prevenciós célzattal igyekszik demonstrálni: jobb, ha betartják a törvényt."

Ha ilyen drákói intézkedésekkel próbálják elejét venni a retinens fiatalok bűnözővé válásának, miért nem tudják alkalmazni ezt a törvényt alkalmazni a cigányokra is? Ők nagyobb dolgokat tulajdonítanak el egy zsíros kenyérnél, bűncselekményük után mégis szabadlábon védekezhetnek, ráadásul legtöbb esetben megússzák a büntetést.

Azt viszont el tudom képzelni, ha a cigány gyerektől magyar fiatal veszi el reggelijét-zsíros kenyér, zsömle …), akkor valóban eljárást indítanának az elkövető ellen!

Ez az újság nem ír a cigány fiatalkorúak által elkövetett gyilkosságokról, ezek szerint a kioltott magyar életek kevesebbet érnek a zsíros kenyérnél, ilyen esetekben nem indokolt eljárást kezdeményezni!

Minden normális ország törvényeinek szerepe a bűn visszatartása, nálunk a cigányok védelmét szolgálja!

Borzalmas ez a képmutatás, mely ebben az országban folyik, minden bűn elkövetővel szemben a kettős mércét alkalmazzák!

A Debreceni Önkormányzat is elmehet a francba, ilyen újságcikkel hülyítik cívis város lakóit, demonstrálják: ebben a városban rend, s fegyelem van, a bűnös elnyeri méltó büntetését-csak a cigányok nem (ezt elfelejtik hozzátenni)!

Az Olaszliszkai vérengzéshez szeretnék hozzászólni. Nemcsak a magyar ember ellen elkövetett gyilkosság a szörnyű, hanem a gyilkosok viszonyulása borzalmas tettük elkövetéséhez. Ők azzal védekeznek, tettüket ne tekintsék gyilkosságnak! Tehát nem történt semmi!

Köszönöm hogy elmondhattam véleményemet.

Üdvözlettel egy ANTICIGÓ

***

újabb szoborlopás - kommentárokkal

***

Sziasztok!

Küldöm Nektek a szomolyai életképek, ciguk2 videót!

A LINK

Üdvözlettel: P. Egerből

***

dolgozzanak a romák!!

***
***
Állatkínzó cigány

***

Szevasztok Kurucok!

Mohácsi Erzsébet Tel-iwiw -es adatlapja itt található
Érdekes megfigyelni a klubtagságait:

Hőgyes Endre Gimnázium és Szakközépiskola [HEG], Kendermag Egyesület, Népszava Online, Lopunk Lopunk [Lopunk]

***

Elkepzelni nem tudom,miert kell akkora feneket keriteni a segelyert jaro kotelezo munkavegzest illetoen.Sehol a vilagon eleteros emberek nem varhatnak arra,hogy a tobbseg korlatlan ideig,barmifele kotelezettseg nelkul eltartsa oket.Meg a kaptarban levo hereknek is van kotelesseguk a kozosseggel szemben,amelyben elnek.

Romaniaban mar 2001 ota minden munkavegzesre alkalmas segelyezettnek torvenyszabta kotelessege, a polgarmester felkeresere, legkevesebb 72 orai,a helyi kozosseg javara vegezndo munka .

Ugyanakkor a munkakepesek harom havonta kotelesek bizonyitani a munkaugyi szakhatosag altal kibocsatott okmannyal,hogy a hivatal nyilvantartasaban szerepelnek es nem utasitottak el indokolatlanul egyetlen egy munkafelajanlast sem,es nem utasitottak el atkepzo tanfolyam elvegzeset sem.Ha ezt nem adjak be a polgarmesteri hivatalhoz,ugrik a segely.

Mi lehet ebben nem meltanyos?
Argus

***

Csongrádi petíció segélyügyben

***

Javaslat, ha a rendor megtagadja a rendori fellépést

Üdv kurucok,

Bár nem vagyok jogász és nem vagyok rendőr, viszont voltam katona (őrkatona), és mivel a rendőrök is a katonai büntetőjog hatálya alá tartoznak, ezért nem kizárt hogy érvényes az alábbi analógia:

Minket sokszor figyelmeztettek annak idején, hogy ha pl. bealszik valaki az őrségben és rajtakapják, akkor "szolgálat alól való kibújás" katonai bűncselekményét hajtjuk végre (3 hónap börtön,ha jól emlékszem). Ha valaki pedig megtagadja a szolgálatot, parancsmegtagadás (ha mások nem tanúi a megtagadásnak, 1 év, ha többen is hallották, 5 évvel honorálandó - ez volt 5-6 éve legalábbis). Nem tudom, hogy létezik olyan, hogy "szolgálatmegtagadás" (szerintem ez egyenlő a parancsmegtagadással), de mindenesetre a fentiek egyike mindenképpen fennáll, ha egy rendőr nem hajlandó eljárni egy ügyben (pl. a cigány gázolásos eset Pátkán). Több ember parancs-/ szolgálatmegtagadása pedig csoportos parancsmegtagadásnak - zendülésnek minősül.

Bármilyen hasonló esetben, ha a jard megtagadja az eljárást, szegezzék neki a kérdést: "Értelmezhetem-e ezt úgy, hogy kibújik a szolgálat alól, vagy megtagadja a szolgálatot/parancsot?" Feltéltelezem ugyanis, hogy egy rendőrnek szolgálati kötelessége eljárni minden esetben, ha bűncselekményt észlel, köteles felvenni a bejelentést, feljelentést. Nem rázhatja le a polgárt azzal, hogy piti ügynek minősíti az esetet (nem az ő dolga megítélni).

Ha igennel válaszol és/vagy nem jár el, fel kell jelenteni az illetékes Katonai Ügyészségen. Tanúk, bizonyítékok legyenek (pl. felvétel a mobiltelefon kamerájával, stb.)

Nyilvánvalóan a Katonai Ügyészség tárgyalja majd az ügyet, és valami ejnye-bejnyét állapít meg (a fenti büntetési tételek a maximumot jelenti), azonban egyik rendőr sem hülye, hogy fölöslegesen idegesítse magát az eljárás végeredményével. Másrész, ha folytatólagosan történik ilyen, akkor már komolyabb megítélés alá esik a dolog. Ráadásul ha elterjed a rendőri állomány körében, hogy feljelentgetjük őket, akkor talán behúzzák fülüket-farkukat és elkezdenek dolgozni a pénzükért.

(a fentieket jó lenne egy jogásszal ellenőriztetni, hogy valóban így van-e rendőréknél is, és ennek eredményét közzétenni a kurucinfón.)

Üdv: Egy olvasótok.

***

cigánybűnözés Sárospatakon is

Sárospatak vonzáskörzetében elszaporodtak az olyan jellegű hétvégi ház feltörések, ahonnan az elkövetők csak kisebb értékkel bíró fémtárgyakat tulajdonítanak el azzal szándékkal, hogy azokat a későbbiekben hulladékfelvásárló telepeken értékesítsék. Mivel a tulajdonosok egy része csak heti rendszerességgel látogatja a hétvégi telkeket, a rendőrség a legtöbb esetben több napos csúszással értesül a bűncselekményekről, ami lehetetlenné teszi az értékesítés ellenőrzést. Arra kérjük a tulajdonosokat, hogy amennyiben a hétvégi telkeken vagy azok közelében gyanús személyek jelenlétét észlelik, értesítsék a rendőrséget, illetve jegyezzék fel a gépkocsik rendszámát és típusát!

2008. április 21-e körüli időben, a Sárospatak és Sátoraljaújhely közötti területen lévő megszüntetett vasúti felüljárójának vaskorlátját ismeretlen tettes eltulajdonította mintegy 100.000 forint értékben. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a vasfűrésszel levágott és eltulajdonított korlátot egy helyi lakos értékesítette egy hulladékfelvásárló telepen. Ennek alapján az elkövető személye is megállapításra került.

Rendőrségi bűnmegelőzési felhívás!

***

Sziasztok!

Azért írok mert nagyon el vagyok keseredve. Ózdon lakunk, és tegnap a fiam hazafelé tartott a barátjától, amikor a lakásunktól nem messze egy "szemmel láthatóan roma fiatal" kirabolta. Kitépte a gyerek zsebéből a mobilját és elrohant. Mindez fényes nappal! A gyerek sírva jött haza, mondja, hogy mi történt, kihívtuk a rendőröket, de sajnos nem sok jóval bíztatnak. Mivel az elkövető kiskorú, így nem büntethető.Miért nem? Kérdem én! Vagy ha Ő nem, akkor a szülei miért nem felelősek? Az Ő nevelésük, nem? Sajnos nincs törvény. Az igaz magyar ha tesz valamit tíz bőrt is lehúznak róla, ezek meg élősködnek rajtunk. Mi eltartjuk őket az adónkból és ezt kapjuk. Semmi jogunk. Az csak a cigánynak van. Persze kötelessége az semmi. Dolgozni? Azt már nem! Majd szívják a magyarok vérét mint a piócák.

Tisztelettel: XY

***

Strici a kecskeméti Zsinór utcából (taxis késelés)

csak gondoltam hátha érdemes megnézni az adatlapjánál a foglalkozását...(amúgy tényleg az) meg van 1-2 jó ork kép..

***

Üdv Kurucok!
Gyerekek,Magyarországon tankötelezettség van, ha a nagyérdemű nemtudná!!!!Úgyhogy nem értem az iskolába járással mit szarakodnak,vagy tán nem ismerik a saját törvényeinket?

***

Remek példa a monoki, a többi önkormányzat számára, de lehetne még fokozni is!

1:Csak az kapjon segélyt, aki rendelkezik erkölcsi bizonyítvánnyal.

(Bűnöző életmódott folytató és büntetett előéletű egyének ne kaphassanak segélyt (nem büntethető egyén esetén az eltartó sem, legyen az gyám, vagy szülő), csak fizetést a közmunkáért.

2:Aki segélyre nem jogosult, az szociális alapon járó lakásra se legyen jogosult.

***

Sziasztok Kurucok!

A mellékelt képet ***** határában készítettem pár hete.

Érdekes koronájú fák nőnek arrafelé.

Szerintetek ki volt aki ellopta a fémből készült oszlopot ?

Biztos nem cigány volt.

Kellene egy ilyen fotógyűjteményt indítani az oldalon ahol be lehetne mutatni mit művelnek ezek a tetvesek az országban.

Üdv.: egy olvasó






(nagyobb méretben és jobb minőségben ITT és ITT)

***

Cigány etikett a buszon, avagy hogy utazik az átlag magyar, és hogy az aki “felette áll a rendszernek”?

Unalmas, forró dunántúli napnak indult, amikor felszálltunk a helyi járatos buszra egy kisfaluban. Természetesen tömve volt emberekkel, a legváltozatosabb korosztállyal, és kisebbséggel, tekintve hogy hétköznap volt, nem volt ebben semmi különleges. Mi is gyorsan helyet foglaltunk, és csak később lettünk figyelmesek arra, hogy kik ülnek mögöttünk. (mondanom sem kell, hogy az “ékes” és korán sem halk magyar nyelvhasználatunk miatt tűnt fel mindenkinek) Négy fiatal, tele tetovált, kopaszra nyírt, rágót csámcsogó, pöffeszkedő cigány.

“A tekintetüket végig kerülni!” Ez a legfőbb szabály, ugye ha az ember 19 éves fiatallány, a megjegyzések -válogatott undorítóságok és közhelyek-persze így sem maradnak el. De valójában ehhez már hozzá kellett szokni, hisz, hogy is mernénk visszaszólni nekik?! A történet akkor váltott érdekes fordulatot, amikor felszállt a járműre egy ellenőr. Természetesen senkivel nem volt probléma, mindenki fel tudta mutatni a jegyét és a hozzá tartozó igazolványát is. Leszámítva a négy “jó madarat”. Hamar kiderült, hogy nem rendes jegyet vettek, hanem diákkedvezményeset (mondjuk már maga a feltételezés is vicces, hogy ők láttak iskolapadot, de ezt írjuk jóvá a buszsofőr jóhiszeműségének) Az ellenőr többször felszólította őket, hogy vagy hagyják el a buszt vagy vásároljanak megfelelő jegyet. Ne hogy egy percig is azt gondoljuk, hogy erre őket utasítani lehet, hisz “örüljünk, hogy felszálltam az ócska kis buszára?.” ebben a többi utassal is egyetértettünk, hogy minket ért a megtiszteltetés?

Elkezdődtek a hangos káromkodások, fenyegetések (estleges túszejtés!). A busz nem hajtott tovább félre állt, mindenki várt, hogy legyenek olyan kedvesek és intézzék el a jegyvásárlást. Amit az átlag magyar állampolgár akkor teszi, meg amikor igénybe veszi a tömegközlekedésnek ezt a formáját. De hát ez rájuk nyilván nem vonatkozik ez a rendszer. a hangulat egyre feszültebb lett , nem tudhattuk mire számítsunk tőlük. Barátnőmmel már túltettük magunkat azon, hogy az egyik megtermett cigány keze valahogy “véletlenül” mindig előrecsúszik a két ülés között és heves matatásba kezd.

További hangos szóváltások, fenyegetések (mindenki, aki meg mer szólalni rendes verésben részesülhet, ha leszálltunk).

Egy idősebb ember (szerencsétlen azt hitte ezek értik a “jó tanács” fogalmát) megemlítette nekik, hogy ha leszállnának a buszról és a következővel jönnének, akkor mindenki beérhetne időben.

Azt hiszem ez azonban - a töpörödött agyukban- valamiféle nagyfokú ellenállást jelenthetett velük szemben, mert azonnal körbe vették. ( folytatódott a kiabálás, káromkodások, fenyegetések)

Miután az ellenőr részéről felmerült a rendőrhívás lehetősége, érdekes módon azonnal elő tudott kerülni a “rendes munkával” megkeresett pénzük. Sor kerülhetett a jegyvásárlásra. Az ellenőr leszállt, mi meg robogtunk tovább.

Azonban gondoljunk csak bele, hogy a súlyos kisebbségi komplexussal küszködő “jó barátainknak” mekkora csorba eshetett önbecsülésükben. Hisz kötelezték őket valamire. Így folytatódhatott a hangos szóváltás, mélyen szántó gondolatokkal fűszerezve (kit, hogyan miért vernek meg? különös tekintettel kezelték az öreg bácsit a segítő szándéka miatt).

Nyílván ezek után nem kell hozzátenni, hogy ők rágyújthatnak a 30 fokban, miután miattuk állt a busz 20 percet, hisz nekik nem mer beszólni senki a “sok balfék” közül. Itt rátapintottak a lényegre, ott ültünk és senki nem szólt rájuk, senki nem vette védelmébe az idős urat. De egy valamire mindenki törekedett, hogy ne halljon és ne is lásson az egészből semmit. Ha esetleg volt bátorságod becsmérlően nézni őket azonnal megkaphattad a “mit gondolsz magadról, te kis fehérpatkány” címzettű mondatot.

“egy utas"

***

Sziasztok Kurucok!

Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket

Ezek se cigányok voltak, hanem csak Rafael Guszti és népes családja, ugye, már a nevük alapján is inkább skandinávoknak tűnnek. Ezt onnan tudom, mert nagyszüleim arrafelé laktak, sokszor voltunk náluk gyerekkoromban és már akkoriban is fosztogatták tetvesék a tanyákat.

(Kapcsolódó, mai cikk)

***

Csőváz!

Ma volt a helyi tacskóban véradás, akciósan. Ha már ott vagyok, 88 kilómból tellik rá, legyen.

Rákérdeztem, kinek adjátok? Anonim, hangzott a válasz.

Ha esetleg egy 11 éves, immár anyának minősülő elősködő is sorban áll, akkor nem adok. Egy Magyar vére ne jusson egy ilyen féregbe... Na erre náci lettem egyből, pedig csak a "szavazz a háztetőről" pólómban voltam.

A vége annyi lett, hogy az ottlévő dokik, apolók döntő többsége egyetértett, csak ezt nem szabad nekik. Olyan állatfajba én max ciánt adok, vért nem...

(Kapcsolódó cikk)

***

Tisztelt Szerkesztőség!
A híradások alapján több önkormányzat a gyermekek után járó segélyek folyósítását attól tennék függővé, hogy a cigányok járatják-e iskolába gyermeküket. Illetve aki nem járatja gyermekét iskolába, attól az önkormányzat megvonja a segélyt.
Az iskolakerülésnek azonban egyéb jogi vonzata is van.
Az a cigány, aki nem jártja iskolába a gyermekét kiskorú veszélyeztetése bűntettét követi el.
A Btk. 195. § (1) bekezdése alapján a kiskorú veszélyeztetésének bűntettét az a kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy követi el, „aki e feladatából folyó kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyezteti”. A bűntettet büntetési tétele: egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés. Amennyiben a bűncselekményt több kiskorú sérelmére követik el, úgy bűnhalmazat létesül és a kiszabható szabadságvesztés büntetés felső határa 5 évről 7,5 évre emelkedik.
A büntetőeljárásról szóló törvény 218. § (2 bekezdése alapján: „Ha a vádlott a gyermeke sérelmére szándékos bűncselekményt követett el, az ügyész a vádiratban indítványozhatja, hogy a bíróság a vádlott szülői felügyeleti jogát szüntesse meg.” Ez a rendelkezés annyiban lényeges, hogy amennyiben a szülő(k) felügyeleti jogát megvonja a bíróság abban az estben a gyermeket állami gondozásba kell venni. Ebben az esetben, a cigányok a segélytől végleg érzékeny búcsút vehetnek.
A büntetőeljárásról szóló törvény 171. § (2) bekezdése alapján „A hatóság tagja és a hivatalos személy, továbbá, ha külön törvény előírja, a köztestület köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni.”
Ez azt jelenti, hogy ha az önkormányzat polgármesterének, jegyzőjének, polgármesteri hivatal köztisztviselőjének, tudomása van arról, hogy bármely szülő nem járatja iskolába gyermekét, - mérlegelés nélkül – köteles e miatt a rendőrségen vagy az ügyészségen feljelentést tenni.
A feljelentésre, intézkedésre kötelezettek körét a gyermekvédelmi törvény tovább bővíti.
A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. Törvény 17. § (1 é 2 ) bekezdései alapján:
Az e törvényben szabályozott gyermekvédelmi rendszerhez kapcsolódó feladatot látnak el - a gyermek családban történő nevelkedésének elősegítése, a gyermek veszélyeztetettségének megelőzése és megszüntetése érdekében - a törvényben meghatározott alaptevékenység keretében
a) az egészségügyi szolgáltatást nyújtók, így különösen a védőnői szolgálat, a háziorvos, a házi gyermekorvos,
b) a személyes gondoskodást nyújtó szolgáltatók, így különösen a családsegítő szolgálat, a családsegítő központ,
c) a közoktatási intézmények, így különösen a nevelési-oktatási intézmény, a nevelési tanácsadó,
d) a rendőrség,
e) az ügyészség,
f) a bíróság,
g) a pártfogó felügyelői szolgálat,
h) az áldozatsegítés és a kárenyhítés feladatait ellátó szervezetek,
i) a menekülteket befogadó állomás, a menekültek átmeneti szállása,
j) a társadalmi szervezetek, egyházak, alapítványok.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott intézmények és személyek kötelesek
a) jelzéssel élni a gyermek veszélyeztetettsége esetén a gyermekjóléti szolgálatnál,
b) hatósági eljárást kezdeményezni a gyermek bántalmazása, illetve súlyos elhanyagolása vagy egyéb más, súlyos veszélyeztető ok fennállása, továbbá a gyermek önmaga által előidézett súlyos veszélyeztető magatartása esetén.
Ilyen jelzéssel és kezdeményezéssel bármely állampolgár és a gyermekek érdekeit képviselő társadalmi szervezet is élhet.
Az ilyen esetekben – a szükséges intézkedések megtétele érdekében – az illetékes Gyámhivatalt feltétlenül szükséges értesíteni.
Ezeket a törvényi rendelkezéseket a hőzöngő fajvédőknek és az érintett cigányoknak is tanácsos volna figyelembe venni, mivel a jogok mellett kötelességek is vannak.
Tisztelettel:
Dr. Sz. L.

***

Ciganyoknak hasznos link.

Udv Kurucok!

Egy hasznos linket osztanek meg a ciganyokkal
Arra sem lehet panaszkodni, hogy nincs szamitogepuk es/vagy internet a kozelben, ugyanis a Munkaugyi Kozpontba barmikor be lehet menni (nem csak akkor amikor pecsetert kell menni), ott alapbol ez a kezdolap azon az 1 tucat gepen amit ott ilyen dolgokra lehet hasznalni.

Erdekes. Beirtam a Telepules keresobe, hogy Miskolc, talalatoknal szukitettem a 8 alt.-nal kevesebb + altalanos iskolai vegzettsegueket jelenitsen csak meg Miskolcon, talalat magaert beszel (10+ talalat!).

Maradok tovabbra is hu olvasotok, "egymagyarakimarunjaamiebbenazorszagbanfolyik".

Szebb jovot!

***

Humor: cigány torrentoldal

Üdv Kurucok!

A minap bukkantam rá erre az érdekes fájlmegosztó oldalra
Csak cigány zenéket és videókat lehet feltölteni, khm... rasszista...

Bár inkább vicces...

Üdv, V.R.

***

13 éves bandavezér

Vezércikk

***

megelőzés

Praktikus. Már most érdemes nyilvántartásba venni őket! :)

***

Sajtófigyelés

T. Kurucz.Info!

Kérem, hogy a lenti linken olvassák el a cikket, és a hozzá tartozó hozzászólásokat is. Szerintem a sajtó nyilvánossága kell ahhoz, hogy ne történjen meg a tanárok bántalmazása, de kell az is, hogy a fordítottjáról is legyen híradás. És az se történjen meg!!! (A pártatlan tájékoztatás érdekében.)

A cikk

Évek óta verik a gyerekeket a csikériai általános iskolában, állítja Barcsikné Szatmári Éva. - Évek óta probléma egy-két tanár túlkapása.

Eddig hiába jeleztük, nem történt hathatós intézkedés. Megpróbálták elsimítani az ügyet azzal, hogy nem állapítható meg az oktató felelőssége. Több gyermek érintett, de nem mernek kiállni igazuk mellett, félnek a megtorlástól. Érdekes, a szülő nem bántalmazhatja gyermekét, mert az kiskorú veszélyeztetésének minősül, de az iskolában egy közalkalmazott büntetlenül megütheti a diákokat. (stb.)

A hozzászólások linkje

A 46-os sorszámú hozzászóló:

"...Ide legalább lemerem irni amit nem merek elmondani.Sajnos így van ahogy leírták a cikkben.de még ettől durvább dolgok is történtek.A gyerek fejét bele verte a falba és fojogatta.Majd testnevelés órán az egyik gyereket úgy fenéken rúgta hogy másnap tiszta fekete lett a feneke!!Ez csak ízelítő!!A lányokat sem kíméli,nekivágta a bordásfalnak mert nem vette le a karkötőjét!!!A sértett gyermek akkora pofont kapott hogy vérzett az orra majd két napig fájt a feje,és utána a gyermeket és az anyját hazugsággal vádolta mondván mi ezt "megálmodtuk".A tanár legszebb kifejezései:majomgyerek,félőrült,olyan vagy mint a cipőtalpa,kiváglak az ablakon,a q*** anyád,stb!!Mióta mertünk szólni,azóta lejárat mindenki előtt,és ellenem hangol mindenkit..."

Javaslom, hogy az 1, - 3, és a többi jogász nick alatt íródott hozzászólást is vegyék figyelembe, hátha a munkájukat tudja segíteni.

Tisztelettel:

XY

***

Megint ingyenházat kapnak az orkok!

Sziasztok Kurucok!

Két linket küldenék, a teol-osnál lehet kommentezni: ITT, ITT
Jó munkát!!

Üdv: Kukacmuki8

***

kábellopás

***

cigány a moziban...

Egy ékes példa arra, hogy a retkesek mennyire akarnak megfelelni a normális társadalmi normáknak, hamár a társadalom pénzén ( segély ) járnak moziba...

Kedden elmentünk a feleségemmel a Lurdy házba megnézni az Indiana Jones filmet. Bár ne tettük volna. Beültünk a fél ötkor kezdődött vetítésre, ahol nem volt éppen dugig a terem, de vagy 100-an élveztük volna filmet a pénzünkért. A vetítés 20-ik perce körül egyszer csak halljuk, hogy csörög egy mobil, majd egy "néző" a mobilt felveszi és - a meglehetősen hangos akciófilmet túlordítva - kommunikál. De nem ám azt, hogy "bocs moziban vagyok, majd visszhívlak" vagy valami, hanem egészen hosszan értekezett arról, hogy valaki majd elmegy a kocsiért és akkor még valamit majd még vesz, azt beleteszik, stb. stb.

A muja magyar nézősereg - mi is - egy ideig tűrtük, majd amikor leordította Ford papát is a vászonról, akkor a hozzá közelebb ülők rászóltak, hogy abba kéne már hagyni... Ekkor a retkes, dagadt kancigány velőtrázóan elkezdett ordítozni, hogy neki senki ne akarja megmondani, hogy mikor telefonálhat, meg egyébként is KÉRNI lehetett volna tőle, hogy hagyja abba, de így nem hagyja... És folytatta.

Sokszínű cigány együttélés a befogadó és eltartó nemzettel. KÉRNI lehet, hogy tartsa be a normákat és akkor majd megfontolja esetleg...

Ha majd szépen kérjük.

Hát ez itt a baj. Nem kértük elég szépen. Mert szemét rasszisták vagyunk.

Üdv,

Alvin

Kuruc.info: Elnézést kérünk amiatt, hogy nincs módunkban követni minden olvasói cikk-linket, így azokat csak beöntjük ide, aztán, ha valaki akarja, olvassa el őket.
Végül mindenkit megkérünk megint, közölje, az esetlegesen aláírt levelében az aláírást lehozhatjuk-e. Amennyiben ezt nem teszi, minden esetben XY-t írunk.