A köcsögbüdösmagyarozó
A csatornától szokatlan, kivételesen korrekt riportot láthattunk Kesznyétenről a TV2 Naplójában tegnapelőtt. Nem titkolták el az elkövetők származását, valós képet festve, áldozatként mutatták be a gazdát és feleségét, felsorolták, hogy korábban miket lopták el tőlük, még azt sem felejtették el megemlíteni, hogy az ún. rendőrség egyáltalán nem a gazdák oldalán áll. Azt is gyönyörűen bemutatták, hogy nem a kerítésben, hanem a veteményes körül volt az áram (sőt, 3, azaz HÁROM kerítésen, valamint egy 5 méteres kukoricaföldön kellett átmászni az uborkáig!).
Mindent elmond a magyarság mai helyzetéről, hogy a bácsi feleségének alig jut eszébe megkérdezni az akasztófára való retkestől, hogy végül is mit kerestek ott?! Azok meg rá se rántanak erre, elvégre jogukban áll az élősködés, csak azt hajtogatják, miért nem volt figyelmeztető, valami efféle: "Kedves tolvajok! Vigyázzatok, nehogy valami bajotok essék, miközben áldozatos munkánk gyümölcseit hordjátok el."
A sajátját védő férfi pedig még sajnálkozik, hogy szegény cigány, s közben majd' beleőrül, hogy nem dolgozhat. Mit szól mindehhez a sajnos élve maradt genetikai hulladék? Szidja a köcsög, büdös magyarokat. Ez ma Magyar(?!)ország, kedves olvasóink. Alább a keresztmetszet.
 
Olvasó: "Üdv kurucok !

Miért van az, hogy a cigók, orkok, buckalakók (és még sorolhatnám...) nem írogatnak ilyen fórumokban? Mert a nethozzáférést nem lehet lopni?!!! (Kuruc.info: ennek prózai okai vannak: a putriscigányok – azaz a cigányság nagy többsége – analfabéták. Még a legkimosakodottabb, ugyanakkor cigányságát, "kultúráját", mentalitását nem megtagadó orkok sincsenek azon a szinten, mint egy gyenge vagy közepes képességű magyar. Hadd utaljak Tini Chris példájára. Na meg arra, hogy még abban a Finnországban is analfabéta a cigányok túlnyomó többsége, amelynek egyébként messze a legjobb közoktatása van, és tanulói sorra nyerik a PISA-felméréseket. De ha egy átlagputris – Tini Chris-en kívül – esetleg tud annyira olvasni / írni, hogy mélyenszántó(?) gondolatait(?) be tudja gépelni, akkor annak eredménye is szánalmas lesz. Ennek több példáját – pl. fórumidézetek formájában – is bemutattuk már.)

Ha így végzi minden cigány, aki lopja a magyar vagyont szerintem sokunk inkább kifizeti a különbözetet! (Kuruc.info: bárcsak így "megválthatnánk" a nyugalmunkat, biztonságunkat... de nem csak hogy orrba-szájba segílyezzük és "urassan" (sic!) eltartjuk őket, politikusaink, "rendőrségünk", "jogszolgáltatásunk" és a balbiberális média ráadásul még elenünk is uszítja őket azzal, hogy gyakorlatilag nem bünteti a cigánybűnözést.)

Itt jegyzem meg, hogy találkoztam már becsületesebb romával is, aki 2 kezi munkával keresi a betevőre valót. (Kuruc.info: mi sem a származás, hanem az életvitel alapján ítélünk. De ezt már ezerszer hangsúlyoztuk...)

Sokuk ezt elértelmezi: 2 kezi munka alatt a lopást, markecolást értik....

A csehek teszik jól!!! kifizetik a romák repgyét, ha elhagyják az országot.....igaz, csak pár évre... (Kuruc.info: a cseheknek, szlovákoknak stb. rendes, hazafias vezetésük van. Nem csoda, hogy rakétaként húz el a két ország Magyarország mellett, és ma már lényegesen jobb az életszínvonaluk, mint a miénk. Akárhogy is próbálja az ellenkezőjét bemesélni a Néphazugság.)

A mi "nagyjaink" inkább eltartják őket u.a. pénzből!!! (Kuruc.info: nem ugyanabból – sokkal többől. Hadd utaljak arra, hogy a szlovákoknál – és a helyzet valószínű hasonló Csehországban is – lényegesen kevesebb segílykét adnak nekik, ugyanakkor a hadsereget sem restek bevetni ellenük, ha kell. A cigányok ott kussolnak; tudják, hol a helyük. Náluk meg a túlnyomó többségében cionista zsidó cigányfajvédők meg azt próbálják velünk elhitetni, hogy ha a szlovákokhoz hasonlóan drasztikusan csökkentenénk a segílykéket, akkor a cigányság fellázadna. Nonszensz és 100% hazugság, amit Szlovákia példája is bizonyít. Na ez a különbség egy rendes, nemzeti, a saját népének jót akaró, annak – és nem Izrael – érdekeit szem előtt tartó, nembiboldó kormánnyal rendelkező ország és Magyarország között.)

Még mindig mi alkalmazkodjunk hozzájuk? Most akkor ki kicsoda? Mert szerintem mi vagyunk a saját honunkban! (Kuruc.info: sajnos egyre kevésbé. A biboldók 18 éve elvetett termése kezd beérni. Amíg a magyarok nem lesznek képesek egy emberként fellépni és elsöpörni a politikai elitet, addig nem lesz változás, és a kihalásunk, ill. az elmenekülésre kényszerítettségünk garantált.)

A kesznyétei eset csak 1 a sok közül, de nem az utolsó!

Több MInisztériumnak is írtam levet, hogy miért van az, hogy:

- az állampolgároktól beszedett adóból kifizetett segélyt elissza a rohadék purdé? Senki nem hivatott arra, hogy ezeket a kifizetéseket ellenőrizze? (Kuruc.info: ezért is javasoljuk a természetbeni segílykét: meleg étel egy szegénymenzán (amit nem tudnak pénzzé tenni); rezsi törlesztése a segílyből (hogy ne a fehéreknek kelljen fizetniük a cigók helyett is); ruházkodás stb. Minimális vagy éppen nemleges zsozsó a cigóknak, mert úgyis csak elinnák és elgépeznék, ahogy ez egyébként a riportból is kiderül.)

- többször halottam a kesznyétei riport alatt, hogy lopni jár a buckalakók hada. Hol van ilyenkor a "rendőrség", akii arra hivatott, hogy megakadályozza a bűnözést? (Kuruc.info: a "rendőrségnek" az a dolga, hogy a fehér gyorshajtókat vegzálja. A cigányokhoz egy ujjal nem mernek hozzányúlni, mert a politikai vezetés erre kényszeríti őket. Lásd a jelenleg parlamentben levő pártok politikusaival kapcsolatban fentebb írtakat – tisztelet a sajnos nagyon kevés kivételnek.)

S még sorolhatnám a kérdéseimet.....

"s még fényesen ragyog a nap"

Tisztelettel és üdvözlettel : Balu

Szebb jövőt !"

Kuruc.info / Arppi S.: még pár dolgot kiemelnék a riportból, amire érdemes odafigyelni.

Arról, hogy az egyik bűnözőcigány azt nyilatkozta a kamerába, hogy "ezt innen írta valami kö**ög, büdös magyar", már volt szó (aki saját fülével szeretne erről megbizonyosodni, a videóban 6:37 körül megtalálja az adott részt). El lehetne filózgatni azon, hogy ez a köcsögözés, büdösmagyarozás mennyire általános a putriscigányok körében. Szerintem 100%-os. A Kedves Olvasók mennyire tippelnek?

Sajnos a riportból, bár valóban lehetett volna sokkal rosszabb és cigányistápolgatóbb is, "kimaradt" pár apró, de igen fontos részlet. A hatodik perc környékén (6:00 körültől) sok időt szenteltek annak a "vitának" (pontosabban anyázásnak) a bemutatására, amit a hiányzó áram-veszélyre figyelmeztető tábláról folyt. Közben egyáltalán nem említtetett meg, hogy a cigányok nagyon jól tudták, hogy áram van az uborkaágyás körül, ill. hogy a sajtóhírek szerint régebben már kitáblázta a bácsi a veszélyt, de a figyelmeztetéseket (biztos azért, mert fémtáblákra írta, és nem műanyagra) ellopták a romák.

A rendőrség pofátlan hazugságról – arról, hogy a bácsiék úgymond soha nem tettek feljelentést - sem esett szó. Bár a riportban elhangzott az, hogy 9-10 évvel ezelőttig ezt sokszor megtették, azt nem közölték, hogy a rendőrség ezt (is) el próbálta hazudni.

Arra is érdemes odafigyelni, hogy itt is elhangzott az, amit a kényszerű leállásunk alatti, augusztusi  sajtóhírekből is megtudhattunk: a cigányok olyan embert akartak "megleckéztetni" (megölni? Az akkor kapott nyugdíját elvenni?), aki amúgy segítette őket. Ugye, emlékszünk arra, kit daraboltak fel fejszével és öltek meg az orkok Gadnán? Igen, egy olyan nénit, aki szintén segítette a cigókat! Ezek ilyenek – még azt is hidegvérrel legyilkolják, aki segíti őket.