A következő hír másfél hónapos. Mivel most is aktuális (bemutatja, mennyire idióta Kállai Ernő, az kisebbségi, cigányfajvédő országgyűlési biztos), előredátumoztuk, hogy lehetőleg mindenki szembesüljön ezen cigány vezető mérhetetlen hülyeségével, ostobaságával. Ha már a utóbbi időben a cigányfejesek sportot űznek abból, hogy teljesen blamálják magukat, Color Bántól kezdve (sztori ITT) Orsós József Lajos kisbírón keresztül Sátoraljaújhely kisebbségi vezetőjéig (sztori ITT) mindenki, szaporítsuk tovább skalpjaink számát!
"Kállai: a 30-as évek Németországára emlékeztet ma Magyarország

Az 1930-as évek Németországára emlékeztet napjainkban a magyar társadalomban tapasztalható kisebbségellenesség - mondta Kállai Ernő kisebbségi ombudsman pénteken Budapesten, egy, a roma holokausztról szóló nemzetközi konferencián. Azok a kampányok, azok a bűnbakképző mechanizmusok és az a társadalmi támogatottság, ami akkor is megvolt, úgy tűnik, hogy itt is formálódik. A politikai nyilatkozatok ma már nem elegendőek, jogi lépésekre van szükség - mondta Kállai Ernő. Az elmúlt időszak felmérései azt mutatták, hogy a megkérdezettek 70-80 százaléka támogatta az olyan jelenségeket, amelyek valamilyen kisebbség ellen irányultak - tette hozzá. Az országgyűlési biztos szerint ugyanakkor a romák is felelősek, mert az elmúlt évszázadokban nem sikerült ütőképes értelmiségi réteget kinevelniük és jelentős önszerveződő közösségeket létrehozniuk."
Kuruc.info / Arppi S.: 1.) Tessék mondani, a 30-as évek Németországában két kézzel osztották a segílykét és büntetlenül lehetett bűnözni? Nem hiszem. Azért csak paradicsom ez nekik. A huszas-harmincas évek Németországában, ha a "megélhetési bűnözés" így elharapózott volna, mint most nálunk, akkor a kommunisták - félretéve az ellenségeskedést - a nácikkal egységfrontba tömörülve rég "darálthúst" csináltak volna a bűnözőkből és a védőikből, nem hogy szórták volna a segílyt nyakló nélkül.

Bár az is igaz, hogy az összefogás manapság is kezd kialakulni ott, ahol néhány "megélhetési bűnöző" família megjelenik. Vérzsideszesek és vér-MSZP-sek lesznek egyből puszipajtások és nácifasisztanyilasnácik, ha a téma szóba kerül. Lehet, hogy Kállai úrnak is ez b....a a csőrét legjobban.

2.) Miféle jogi lépésekre gondol ? Úgy látom, Kállai is az okozatot próbálja "kezelni", és  nem az okot... Reméljük, hogy nem a másként gondolkodók bebörtönzésére gondol.

3.) Kállai pontosan a jelenlegi élhetetlenné tett és a minden terhet magán viselő többség által már elviselhetetlen helyzet konzerválásáról beszél, melyhez szerinte hatalmi eszközöket is fel kellene használni. Mivel a cigányok nem látszanak változni (az, hogy egyre tolerálhatatlanabbak, nem a kívánt változás), mi mással lehetne operálni, mint a jobban szocializált és kisebb ellenállást mutató többség elnyomásával? Jellemző gondolkodásmód: kussolsz a problémákról vagy beveretjük a fejed. Viva la Kim család (Kim Ir Szen és társai)! És a fő vicc, felhőkarcolót építene, mikor rádől a trágyából tapasztott putri is. Értelmiséghez előbb 8 osztályt kéne elvégezni, és nemcsak papíron.

4.) Ez a Sólyom sem volt komlett, amikor ezt az alakot jelölte biztosnak...

5.) Nácinak nevezni egy olyan társadalmat, ahol egy zsidó ember gond nélkül gyakorolhatja a vallását, egy afrikai diák mindenféle attrocitás nélkül bemehet egy vendéglőbe enni, vagy egy kínai anélkül kereskedhet, hogy a hitelezőin és az adóellenőrökön kívül bárkitől is félnie kéne, nem más, mint undorító, uszító fröcsögés, gyalázkodás és hazudozás. Kállai következésképp egy fröcsögő, hazudozó patkány.
Olvasó: "Sziasztok kurucok!

Nem hiába mondják, hogy a történelem ismételni szereti önmagát, ha olyan emberek a hangadók, akik csak a múltban tudnak gondolkodni és mindig csak a múlt eseményeit vizionálják a jövőben is.

Tehát Kállai "úr" azt merészeli állítani ,hogy ma Magyarországon a harmincas évek Németországának szagát érzi orrlikain keresztül.

Valljuk be, van némi igaza. Ugyanis, az I. VH. utáni Németország miután rájött a Versailles-i békekonferencia során, hogy a hazájukba befogadott zsidók elárulták Németországot, kiárúsították az illuminátus összeesküvőknek az USA hadba rángatásával - amiért cserébe palesztínát kérték -, jogosan viseltek ellenszenvesen a németországi zsidókkal. És igen, annak ellenére, hogy köztudomású volt a dolog, még akkor sem görbült meg egy haja szála sem egyetlen zsidónak sem, egészen a II. VH. kitöréséig.

És bizony valljuk be, hogy maga a nácizmus eszméje, fogalma is csak azért alakulhatott ki, hogy leplezzék a világ elől, hogy a zsidók az egyedüli felelősek azért, hogy Németország vesztese lett az I. VH.-nak.

Kérdem én, ha én nem vagyok a zsidók által elárult Németország lakosa, ám jogosan érzek ellenszenvet olyanok iránt, akik barbarizmusukkal bicskanyitogatóan viselkednek, akkor én milyen korszak mely országának eszmei világát képviselem, képviselhetem?! Mert ugyebár egy országon belül egy kisebbség vandalizmusa, barbár viselkedésmódja nem éppen vált, válthat ki szimpátiát.

Mindig minden okozatot megelőz egy ok, vagy akár több is, legyen mondjuk egy halomnyi, és akkor még lehet, hogy keveset is mondok a halom kifejezéssel. És igen, tényleg megintcsak egy momentum, amely a 20-30-as évek Németországát idézi, nincsenek mindennapos cigánylincselések, a magyarok nem alázzák meg úton-útfélén a rajtunk élősködő kisebbséget/kisebbégeket!

Másrészről, egy nyilvános kérdés Kállai "úr"! Ön tanulmányozza a történelmet, vagy csak egyszerűen bemagolta azt a verziót, amit az iskolában a fejébe erőltettek? Ön vakon hisz a felvázolt történelmi "tényeknek", vagy esetleg utána is néz dolgoknak, mielőtt bármilyen helyzetről párhuzamot állít fel? A tények azt mutatják, hogy egyáltalán nem is tud sokat a történelemről, csak amennyit közvetítenek önnek is, hogy véleményt alkosson, alkothasson. És persze ön is csak a zsidó és a cigány holokausztot ismeri, a magyar holokausztról még csak nem is hallott, ugyebár. Márpedig kishazánkban már mindenkinek elege van mások holokausztjából és hogy nem ejthet szót a saját nemzete népírtásáról, mely számosságában - hogy számszerűek legyünk - akár meg is haladja mind a zsidó nép, mind pedig a cigány népség holokausztját.

Tehát Kállai "úr", hogy is van ez a 30-as évek Németországa? Ezek szerint a cigányság éppen elárulja Magyarországot mások és persze önös érdekei javára? Tehát így áll a helyzet? Ezt vegyük hadüzenetnek? Ön ténylegesen azt állítja, hogy a cigányság hadat üzen a Magyar Nemzetnek, mert az fel akarja emelni a mocsokból, és mert rámutat a hibákra és hibás dolgokra, eseményekre?

Kállai "úr", utolsó kérdésem pedig az volna, hogy önt ki irányítja, kinek a sugallmaira hallgat, hogy ilyen gyönyörűen utal a nácizmusra és a holokausztra?

Azt azért hadd áruljam el önnek, hogy az az ember, akire ön hallgat nagy valószínűséggel Lucifer szolgája - azaz, szabadkőműves világáruló - és önt és kis családját is el fogja árulni, mert ön csak eszköz a kezében. No igen, gondolom fel sem fogja, hogy miről "gagyogok" én itt önnek.

További reményteli felvilágosodást kívánok önnek és kiccsaládjának.

Szívélyes üdvözlettel:

BiggyBoy"