Bezár!
2021. március 5., péntek, Adorján, Adrián napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:32 A katolikus templomokat nem zárják mindenhol, az evangélikus püspökök zárást javasolnak16:07 Öt és fél fegyházat kapott egy Ferihegyen fogott brazil kokainfutár15:29 Mi Hazánk: a kormány nem az út szélén hagyta a magyar egészségügyet, hanem az utat szedte fel előtte!15:19 Hongkongi választásireform-terv: "hazafias népfront" fog segíteni a Pekingnek legmegfelelőbb jelöltek kiválásztásában14:45 Oltóanyaggyártásról tárgyalt Orbán a belső piacért felelős uniós biztossal14:27 Repülőgép-eltérítést akadályoztak meg Iránban14:11 Annyira a terv szerint halad az oltási program, hogy a hétvégi tömeges vakcinálást elhalasztják13:46 Ha a Covid és a lezárás nem lenne elég, a bulinegyedet még Niedermüller is sújtja13:12 Japán modellezés: mégsem segít túl sokat a második maszk12:49 A Harcos ajánlata (x)12:36 Ukrajnát és Kárpátalját is elérte a harmadik hullám12:19 Elhunyt Gurovits József olimpiai bronzérmes kajakozó12:05 Negyedszer is lezárják Lombardiát11:48 Vége a csendes-óceáni szökőárriadónak11:33 Letesztelnéd saját magad, szeretteid egészségét? (x)
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Olvasó: folytatódik a cigányság kiképzése + Keresztmetszet-ajánló + videó

Reklám

Tisztelt Kurucok!

A HírTV Keresztmetszet című műsorában láttam egy kis filmet amely a halmajugrai (Heves Megye) tanodáról szólt (Kuruc.info: ehhez kapcsolódó cikkünk ITT). A tanodát azért hozták létre, hogy az elkriminalizálódott, rendszeresen alkoholt, cigit, drogot fogyasztó cigánygyerekeket jó útra térítsék. A tánc és zeneoktatás mellett ökölvívó-oktatás is folyik. A (fehér) oktató szerint ez nagyon jó hatással van a roma fiatalokra, az ebben az edzésben résztvevők sokkal kezelhetőbbek és nincs annyi probléma velük.

Ez valóban óriási! Természetesen jó dolog a sport és hogy foglalkoznak a kis purdékkal, de miért éppen bokszolni kell őket megtanítani? Hát valószínűleg azért, mert amúgy is nagy önbizalomhiányban szenvednek a szegénykék.

Hát ezért volna még egy ötletem. Tanítsuk meg őket vívni és célba lőni is.

Egész jó kis roma hadsereget lehet így létrehozni. Innentől aztán profibb módon fognak agyonverni vagy megölni magyarokat. Gyerektársaikat és felnőtteket egyaránt jól képzetten terrorizálhatják.

Valóban kell ez, mert sok köztük a csiszolatlan gyémánt. Tegnap éppen egy élelmiszerüzlet bejárta előtt (Coop, Recsk) láttam egy tizenéves roma fiatalt,  aki két másik kb. 8-10 éves cimborájának és csodálójának villogott a bicskaforgatás művészetével.

Ezeket a tehetségeket fel kell karolni és profi kiképzésben kell részesíteni.

Tényleg megáll az eszem! Talán abban a tanodában tisztességre és egyéb más pozitív emberi tulajdonságokra kellene tanítani őket, hogy úgy tudjanak viselkedni, hogy ha már hasznosak soha nem lehetnek a társadalom részére, de legalább károsak ne legyenek. Ráadásul vannak olyan sportok (pl. hólapátolás) is melyek túlbuzgó energiájukat szintén leköti, de nem csinál belőlük jó technikás magyarverőket. (Persze a tánc- és zeneoktatást is nagyon szeretik).

Éljenek tehát a jövő táncoló harcosai. (Ja és még valami: Szponzorokat keresnek.)

Szebb jövőt!
Vérbulcsú

Kuruc.info: megjegyzéseink:

1.) az idézett Keresztmetszet-videót mindenkinek ajánljuk. A cigányok "színvonalának" szép bizonyítékát adja. Például, megkérdezték az egyik negyedikes purgyét, hogy mennyi kettő meg kettő. A válasz: három. Nesze, ez a jövő "értelmisége". De az se volt rossz, mikor az iskolaigazgató elmondta, hogy egy másik cigánygyerek "elmúlt 15 éves és harmadikos. Harmadszor járja a harmadikat". Szép, na!

Még jó "poén" volt az, amikor amiatt nyafiztak, hogy azért nem járnak iskolába, mert úgymond "félnek a védőnőtől", aki van olyan gonosz, hogy mindig tetveket talál rajtuk... igen, ezzel ideologizálták meg az iskolakerülésüket...

Kiderült az is, hogy 500 órát is hiányoznak: azaz addig (két hétig) "járnak" csak iskolába, míg megvan az iskolalátogatási igazolás, hogy aztán meglegyen a segílyke.

A jegyzőnő is remekül elmagyarázta a helyzetet: hiába büntetik meg őket, a pénzbüntetés nem behajtható, a feljelentés után meg a bíró enyhe ítéletet hoz (nesze neked Mohácsi-féle hazudozás!): legtöbbször felmentést v. felfüggesztettet.
2.) Észrevették Kedves Olvasóink azt, hogy az iWiW-en szereplő cigányok szinte mindegyike bokszolóállásban pózol (lásd pl. EZT)? Nem? Pedig így van.

3.) A műsort IDE fogják felrakni; itt van egyébként az ismertetője is, amit idézünk:

Keresztmetszet
Már a segély sem ösztönöz

Már a segély sem ösztönöz. Tehetetlen a fenntartó az igazolatlanul mulasztó diákokkal szemben.

Tüneti kezelés. Sok rendelő még a minimumfeltételeknek sem felel meg Békés megyében.

Gazdag falu szegény gyerekei, avagy zsúfoltság Csobánka málladozó falú óvodájában.

Nem utcai harcosnak készülnek. Bokszedzésre járnak a halmajugrai cigány fiatalok.

4.) A műsor legközelebbi ismétlési időpontjai: csütörtök 9.05; péntek 18.05.
Frissítés: a HírTV felrakta a videót az oldalára; klikk IDE. (Köszönet SoDI-nak az update-ért!)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready