Az ITT  található eredetjű levelet, valamint az arra érkezett, gyakorlatilag MSZP-s párttársak által írt, de így is itt-ott értékes gondolatokat tartalmazó reagálásokat érdemes elolvasni. Igen, ő egy nevét vállaló helyi MSZP-s (tessék, lehet ellenőrizni, lakik-e ilyen balos a településen!), aki gyakorlatilag ugyanazt írja, amit mi is cikkeinkben: a cigánybűnözés miatt ma már kész pokol arrafelé az élet; nem lehet a deviánsok ellen fellépni; a lány nem diszkóban volt, hanem fellépett az iskolai programban stb.
Arra is utal, hogy, bizony, ezt a megbecstelenítést és gyilkosságot is cigányok követték el, és fájlalja, hogy a (ballib) média nem foglalkozik a témával, elhallgat mindent. Sőt, még azt is ígéri, hogy önbírásodni fog, ha a rendőrség és az állam erőszakszervei képtelenek feladataik ellátására. Helyesírási hibáit kijavítva, valamint utólagos megjegyzéseit, azok mondanivalóját nem módosítva, egy cikkbe összeszedve közöljük.

"Kiskunlacáza: miért kell a gyermenkeinket félteni? Miért hallgat a politika?

Sziasztok!

Amióta élek, baloldali gondolkodású vagyok, a városban többen is ismernek.

Nagyon felháborít, ami Kiskunlacházán történt. Főleg az, hogy akikre felnéztem, nagyon hallgatnak. Azért írok, mert a családot személyesen ismerem. Becsületes, dolgos emberek. Egy gyönyörű
szép kislány, akit brutálisan megerőszakoltak és utána meggyilkolták. A sajtó nagyon csendben van. Miért? Nem meri leírni azt, amit a kis községben már mindenki tud...

Akit ily becstelenül megöltek (lassan sírok), egy nagyon aranyos és szép kislány volt, aki azért maradt ki akkor éjszaka, mert megkérték, hogy táncoljon az iskola által rendezett programban. Nem értem, hogy az emberek hogy lehetnek ily kegyetlenek. Olvastam, hogy a kislány volt a hibás, mert fellépett. Vagy a szülők, akik nem kísérték haza. Ma már mindenki tudja, hogy kik voltak az elkövetők. Miért kell ezt tűrnünk? Szeretném, ha az a Párt
(Kuruc.info: nagy kezdőbetű az eredetiben) is észbe kapna, akikre egész életembe szavaztam, tehát a baloldal. Szét kéne nézni a városban.

Mindenki fél. Nem lehet elmenni ma már sehova, hogy az embert ne érje atrocitás. Nagyon szeretném, ha az MSZP is felfigyelne eme problémára.

Tudom, hogy ez úgy hangzik, mint egy ellenzéki levele, de komolyan nem. Tényleg elegem van, és ha kell a saját családomért, és becsületemért önbírásodni fogok. Kérem azt a Pártot, akire örök életemben szavaztam, tegyen már valamit.

Nem értem, hogyha én, aki becsülettel dolgozom, minden törvényt betartok, mindig rendesen fizetek az államféle, addig mások nem dolgoznak, semmilyen törvényt nem tartanak be, soha nem fizetnek be az állam felé semmit, és még segélyt is kapnak. Lopnak, csalnak, hazudnak, gyilkolnak, vendéglátó-egységeket vernek szét és ha valaki szólni merészel nekik, rögtön a hatalom a védelmükben lép fel.

Könyörgöm: hadd tudjak elmenni a barátaimmal este már valahova, úgy, hogy nem kötnek belénk. Nekem nem is kéne más, csak az, hogy egyenlően bíráljanak el, embert és embert.

De itt sajnos másképp működik minden.

A romákat védi a törvény, minket sajna nem, és attól félek, ha ez nem változik, nagyon nagy problémák lesznek.

Tisztelettel: Klett Róbert, kletyo@freemail.hu
"

Kuruc.info: Ez a gyilkosság újabb jele annak, hogy cigányaink egyre jobban fel vannak bátorítva, egyre többet mernek. És iszonyatos tempóban szaporodnak: szaporítják őket mesterségesen a belőlünk kiszipolyozott pénzekből. Magyarul: gyerekeink és unokáink gyilkosainak tenyésztésére köteleznek minket. A szaporulatukkal egyenes arányban fog nőni a bestiális bűncselekmények száma.

A bűnözőket elfogták, ezt tudja mindenki. Csak azok nem, akiknek "valóságát" a Népszabadság alakítja ki. Gondolják a Kedves Olvasók, nem lenne hangos Európa a cigányvezetők vonyításától, ha nem lett volna alapja a polgármester nyíltan kokeróellenes beszédének? Hiszen, ahogy azt ITT is megírtuk, például a zsOrigó eleve azzal a címmel hozta le a cikkét, hogy "Romákat okol a kiskunlacházi lány haláláért a polgármester". Egyáltalán feltételezné az ember a doktorált polgármesterről, hogy mert volna ilyen kijelentést tenni, ha nem lenne ezer ezrelékig biztos a dolgában?
Azt sem lehet nem észrevenni, hogy a gyilkosság óta úgy szűnt meg a főcigányok hónapok óta tartó nácizása, fasisztázása, mintha elvágták volna. "Kicsit" feltűnő a csend, nem?

Végezetül, igazán hiányoljuk a máskor oly aktív (és, "természetesen", ballib) feminista jogvédő szervezeteket. A bűnözőket mosdató médiumok szerint ugyebár a gyilkosok nem okai semminek, hanem a lány, akinek egyik fő bűne az volt, hogy nő volt, a másik pedig az, hogy csinos. Ez nem szexista, a nőket lealacsonyító érvelés? Dehogynem. Mégis, hol vannak a feministák, akik helyretennék az ezen  "érvekkel" operálókat? Ja, hogy a "saját kutyánk kölyke"-alapon nem támadják be a ballib véleményformálókat?