Frissítés (02. 05. 11:08): hála az anyagot beszkennelő Lipusz Zsoltnak, közreadjuk azt teljes egészében. Igen, felháborító az az eljárás, ahogy a jól láthatóan a mokka maffia zsebében levő ráckevei rendőrség el próbálja tusolni az ügyet. Nagyon reméljük, hogy Kézsmárki Gézáné nem hagyja mindezt annyiban, és, ha kell, a legmagasabb szintű rendvédelmi fórumokhoz fordul, arra hivatkozva, hogy a helyi rendőrök egyszerűen alkalmatlanok feladatuk ellátására, mivel, jól láthatóan, lefizették (vagy befenyítették?) őket a helyi maffiózócigányok.

Vitatják a halál okát
Családja szerint megölték a Ráckevén talált nőt
Felfüggesztette  a közigazgatási eljárást a rendőrség a karácsonykor Ráckevén, a szeméttelepen talált halott nő ügyében. A rendőrség továbbra is kizárja az idegenkezűséget, holott épp azzal indokolja a vizsgálat elhúzódását, hogy nem állapítható meg a halál oka. 
 
Felfüggesztette az eljárást a rendőrség  a Ráckeve külterületén, a szeméttelepen holtan talált nő ügyében, s azt a tájékoztatást adta a hozzátartozóknak, hogy nem állapítható meg a halál oka- tudta meg lapunk. Ismert, december 26-án egy 35 éves nőt találtak a főleg cigányok lakta Pokolhegy mellett. A hatóság helyszíni szemléje nem állapított meg idegenkezűséget, ezért az ügyet közigazgatási eljárásban folytatták.A rendőrség igazságügyi boncolást rendelt el, amelyet még aznap elvégeztek. Az abban részt vevő két orvos szakértő kizárta a gyilkosság lehetőségét,azt mondták, a halál természetes eredetű.
Kézsmárki Gézáné, az elhunyt nő édesanyja arról tájékoztatta lapunkat, hogy a napokban kapott egy végzést a ráckevei kapitányságtól, amelyben az eljárás felfüggesztéséről tájékoztatták. Az okiratban közlik, hogy ez idáig nem sikerült megállapítani a halál okát, ezért további igazságügyi szakértőt kértek fel nyilatkozatra, jelenleg ennek eredményére várnak. A rendőrség a pontos ok ismerete hiányában  is kitart amellett, hogy nem lehetett idegenkezűség a dologban. Kézsmárkiné elmondta lapunknak: bement a rendőrségre jelenteni lánya eltűnését, közben a hatóság már tudta, hogy az illető halott, mégsem értesítették őket. Érdekesség, hogy a családból senkit nem hívtak be a holttest azonosítására. Rendőrségi információink szerint ha az elhunytnál személyi iratokat találnak, akkor az eljárás nem teszi szükségessé a felismertetést. Kézsmárkiné elmondta, hogy egyszer látta lányát a halála után, csak a temetésen, a koporsóban. Az asszony állítja, hogy gyermeke arcán vérnyomokat látott, az egész fején zúzódások voltak, feltehetőleg megverték.  Korábbi írásunkban idéztük a rendőrség álláspontját, amely szerint az elhunyt ruházata ép volt, értékei nem hiányoztak, ezért kizárták, hogy kirabolták volna. Az anya időközben feljelentést tett, mert megtalálásakor hiányzott lánya három mobiltelefonja, nyaklánca, fülbevalója. Értesülésünk szerint a rendőrség nem lát összefüggést a tárgyak eltűnése és a nő halála között. Lapunk információi szerint a helyszíni szemlét tartó nyomozók megpróbálták rávenni a halál beálltát megállapító ügyeletes orvost arra, hogy természetes okot jelöljön meg jelentésében, ő azonban visszautasította ezt. Kézsmárki Gézáné elmondta, a rendőrök őt is többször felkeresték, s megpróbálták meggyőzni arról, hogy  lánya egyszerűen megfulladt. A holttestet felfedező helybeli nő lapunknak úgy nyilatkozott, a halottnak fehér hab folyt a szájából, nem volt rajta cipő, zokni, nadrágja ki volt gombolva, félig le volt húzva, kabátja hiányzott. A szájában talált folyadékról még nem állapította meg a szakértő, hogy miből áll, és miképp került oda. Két héttel ezelőtt hívták be Kézsmárkinét, hogy vege ét lánya ruháit, de mégsem adták neki oda. Magyarázatot erre nem kapott. 
Csibra Tibor

Eredetileg írtuk ( 02. 04. 22.58): Sziasztok!


Megvettem a Magyar Nemzetet. Elolvastam a ráckevei gyilkossággal (Kuruc.info: lásd EZT; plusz olvasói levél ITT) cikket. Felfüggesztette a közigazgatási eljárást (azaz: beszüntettek mindennemű(!!!) nyomozást) a rendőrség a karácsonykor Ráckevén talált halott nő ügyében... Erre már nem is lehet mit mondani.

A nő anyja (Kuruc.info: akinek az első, exkluzív nyilatkozatait mi hoztuk le) szerint amikor először és utoljára láthatta a halott lányát a koporsóban, zúzódások és horzsolások voltak a fején.

A megtaláló nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, hiányzott az egyik zoknija és cipője, félig le volt húzva a nadrágja, fehér habos valami folyt a szájából. Ki volt fosztva, de a rendőrség az előbbiekben túl ebben sem lát bűncselekményre utaló jelet.

Az a hír járja, hogy az ügyeletes orvost rá akarták venni lássa természetes halálnak az esetet: Idézet a cikkből:

"Lapunk információi szerint a helyszíni szemlét tartó nyomozók megpróbálták rávenni a halál beálltát megállapító ügyeletes orvost arra, hogy természetes okot jelölöjön meg jelentésében, ő azonban visszautasította ezt."
A halott anyját behívták a rendőrségre, hogy átadják a lánya ruháit, majd amikor bement érte mégsem voltak hajlandók odaadni.

Van még egy ilyen ország Európa civilizált részén? Bár kétlem hogy még oda tartozunk; ha igen, nem sokáig.

Kuruc.info: Köszönjük! Akinek megvan a Magyar Nemzet, feltétlen olvassa el a cikket (2009. február 4., szerda, 17. oldal; Vitatják a halál okát / Családja szerint megölték a Ráckevén talált nőt). Megpróbáljuk mi is beszkennelni, de nem ígérhetjük biztosra, mert az nagyon sok pluszmunkát igényel, időnk meg kevés, annyi új hír és reagálnivaló van.