Az elmúlt egy hónap eddig fel nem dolgozott cigányügyi olvasói levelei következnek, időrendben visszafelé.

14 éves lányt késeltek Félegyházán

Üdv Kurucok!

A napokban történt Kiskunfélegyházán, ahol rohamosan elszaporodtak a betörések, lopások, erőszakos bűncselekmények az elmúlt pár évben.
Egy 14 éves, általános iskolás kislányt késeltek meg, verték össze az arcát, a saját kertjükben. A szülei elmentek vásárolni a közeli boltba, míg a két ismeretlen bement a kertjükbe, és a lány, aki a kutyáját ment ki megetetni, szembetalálkozott a betolakodókkal. Mint már említettem, megkéselték a lányt, arcát elcsúfították. Most kórházban fekszik.
Az elkövetők valószínűleg besurranó cigány tolvajok voltak, megijedtek a lány jelenlététől, és jobbnak látták összeverni, hátha kihagy az emlékezete.
Ebben a kisvárosban szinte mindennaposak a betörések, erőszakos bűncselekmények. A rendőrség tehetetlen, és a városlakók véleménye szerint nem is nagyon törik magukat, hogy rendet teremtsenek.
Szülők figyelmébe: ne hagyják egyedül otthon gyermekeiket, ha mégis szükséges, valaki felnőtt legyen mellette!
Ajtókat zárják be, mert ezzel is a betörők munkáját nehezítjük meg!

K. Z.

Szebb Jövőt! Védjük meg otthonainkat, családunkat!

*******************

Halálra dolgozza magát

A cigányok már külön szót is találtak a jelen­ségre: „karosi"  a túl­órázás miatti halál.

A vezető roma szakszervezet, a Romingo által tavaly október­ben végeztetett felmérés sze­rint a dolgozók 53 százaléka érzi úgy, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb sztressznek van kitéve a munkahelyén. Rend­őrségi adatok szerint 2007-ben 2200 ember követett el öngyil­kosságot a munkahelyi túlhaj­szoltság miatt. Kolompár a Hajtós karosiáldozatok hozzátartozó­inak kártérítési pereire szakoso­dott ügyvéd úgy becsüli, hogy 2007-ben 10 ezer cigány kapha­tott szívrohamot vagy agyvér­zést a munkahelyi túlhajszolt­ság miatt.

Borsodi régióban 2007 májusában egy építésvezető öngyilkos lett, miután fél éven át heti 65-70 órát dolgozott, és már lelkileg és fizi­kailag is belebetegedett a mun­kába. A hatóságok munkahe­lyi balesetnek nyilvánították az esetet, és az özvegy évi 7 millió forintos kár­pótlást kap. De a hasonló ese­tek M.országon tabunak számíta­nak. A kormány már foglalkozik a jelenséggel.

A mun­káltatók a dolgozó lel­ki állapotát magánügy­nek tekin­tik. A válla­latok felénél semmiféle intézkedést sem hoznak a munkahe­lyi stressz enyhítésé­re.

A törvény szerint is heti 40 óra a munkaidő, de a cigány munkavállalók 25 százaléka több mint 50 órát, 10 százaléka pedig 60 óránál is többet dolgozik.

 Csak kevés hozzátartozó tesz bejelentést a hatóságok felé.

A kártérítési igények 58 százalékát utasították el a vál­lalatok 2007-ben.

Munka után kimerülten haza­felé az ózdi vonaton



*******************

Sziasztok!

Egy érdekességre szeretném felhívni a figyelmeteket, bár ezzel biztosan ti is tisztában vagytok.

Az Index fórumáról és az ott történő legbrutálisabb diszkriminációról beszélek. Az utóbbi időben többször felléptem az Index politikai témájú fórumaira és hangot mertem adni nemtetszésemnek a magyar politikai "elit" tevékenységével kapcsolatban, a kisebbségi politika ártalmait, a romák és zsidók által elkövetett bűnőket és azok feletti elsiklásokat bíráltam. Érdekes módon mindig törölték a nick-et,  másnapra már nem tudtam belépni, újat kellett regisztrálni.

Ma viszon kinyílt a bicska a zsebemben. Létrejött egy topik "Magyarbűnözés" címen. Uszítás netovábbjai, természetesen Fencsik "Geszthi" Gábor fröcsögése, folyamatos magyargyűlölete. Belinkelt néhány "magyarok" által elkövetett bűncselekményt, melyre én a Kuruc.info-ról kimásoltam csak a decemberi cigánybűnöket.

(szégyen-gyalázat, de a forrást nem jelöltem meg, mivel kuruc.info-s forrásmegjelölés esetén azonnali kitiltás jár már régóta, erre aztán végképp no comment) (Kuruc.info: nem véletlenül linkeljük be az eredeti forrásainkat – legalábbis olyan eseteken, amikor ott plusz info – pl. olvasói hozzászólás – van. Azért is tesszük ezt, hogy hasonló cipőben járó olvasóink könnyen megtalálhassák az immár “támadhatatlan” eredeti cikkeket a mi híradásainkban. Ha ilyen link nem szerepelne egy cikkben [mert pl. az eredetiben nincs plusz kép / info / olvasói hozzászólás], akkor meg 4-5 szót érdemes a cikkből bemásolni a Google-ba; így egy pillanat alatt meglesz az eredeti; különösen, ha a keresett szavak után beírjuk azt, hogy “site:”, utána meg az általunk megjelölt forrást, pl. site:sonline.hu.) Természetesen azonnal kitiltottak, ennek ellenére legnagyobb meglepetésemre a hébert nem, holott ugyanúgy cikkeket másolt be, mint én. (Kuruc.info: Fencsiknek mindent elnéznek; végül is, a saját kutyájuk kölyke…)

Az Index ezzel gyakorlatilag megmutatta, hogy a vélemény-nyilvánítás eltiprásában és a cionista rezsim kiszolgálásában élen jár, elérte ugyanazt a kategóriát, mint az agymosó kereskedelmi televíziók.

Javaslom, hogy a Kuruc.info is hozzon létre egy ilyen fórumrendszert,  amennyiben erőforrásai engedik, biztos vagyok benne, hogy az Indextől sok fórumozó fog elfordulni, akiket a seggnyaló website kitilt véleménye alapján.

Üdv:
László

*******************

Tisztelt kurucok!!!
Kérlek tegyétek fel ezt a levelet!! Egy magát Antalóczki Jani néven hirdető mokka szemétláda olcsó akácfát kínál a szegény embereknek. Tízezrekkel csapják be az embereket. Én is károsult öreg nyugdíjas vagyok, és ha csak tíz embert tudok megóvni ettől a szeméttől már megérte. Elérhetőségei: Antalóczki jani/szerintem álnév/ 06 70 6531766 és antaloczkijani@freemail.hu. Emberek ne hagyjátok átverni magatokat egy szemét orktól!!! Éljenek a kurucok!!!

Egy nyugdíjas kuruc

*******************

Privát tapasztalat a cigányság elfogadottságáról

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném privát történetemet a cigánybűnözés ügyében megosztani Önökkel,  mint egyetlen cenzúrázatlan, véleményt valóban megosztó fórummal.

Az 1990-es évek utolsó éveiben 3 évet éltem kint Angliában, azon belül Londonban.

Első élményem a magyarság elleniséggel kapcsolatban már az első héten megtörtént. És ezt nem a befogadó állam részéről érkezett.

Nyelviskolába beiratkozva a legelső órámon egy kedves angol nemzetiségű fiatal pályakezdő tanárnő megemlítette, hogy a mi csoportunkban találkozott élőben először magyarokkal. Zárójelben jegyzem meg, hogy 3, önmagát magyarnak valló szlovák állampolgár is a csoporttársam volt - igazán kedves,  normális emberek.

Meglepődve nézett ránk, mondván, másnak képzelt el minket, magyarokat.

Kérdeztem az okát.

Erre az volt a válasza, hogy az előző csoportban több román tanulója is volt, s úgy jellemezte a magyarokat, hogy a cigány nép! Fekete banda.  Mi viszont, őszinte megdöbbenésére fehér bőrű emberek voltunk.

Hihetetlenül megdöbbentem, szabályosan ordítottam kínomban.

Hónapok multán sikerült megismerem a világ legmultikultúrálisabb országát.

Hihetetlen mennyiségű nemzetiség kavalkádja London, a gyarmati birodalom pozitív és negatív hozadékával egyetemben.

Legalább különböző 50 nemzetiség és vallás keveredik egymással.

A cigány szó angolul Gipsy.

Az angoloknak ez nem a népet, hanem egyfajta viselkedést és kultúrát jelenti.

Főként a klasszikus vándorló, gyökértelen emberek gyűjtőneve.

Alapesetben az ír vándorlókat hívják így.  Életstílus, nem nemzetigés alapon megkülönböztetet kaszt. A Blöff című film erre gyönyörű példa.

Nem bőrszín és raszt, hanem életmód alapján különböztették meg a Gipsy-ket.

Aztán elérkezett a megvilágosodás. Nem nekem - nekik. 2001 után a román állampolgárok is könnyen bebocsájtást nyeretek a szigetországba. Így első körben beengedték azokat az embereket, akiket keleten már nem szívesen láttuk.

Heteken belül sikerült megteremteniük a nimbuszukat.

Szinte csak a tolvajok, kéregetők és bűnözők érkezetk ki az első hullámban,  miután megnyitották a határt.

S ekkor találkoztam életem legmegdöbbentőbb szituációjával. London, Camden Town. Ez a hippik, vallási és nemzetiségi szabadelvűség központja. Itt szálltam a fekete színű metróra. Mindenki beszállt a szerelvénybe, de hirtelen a peronon megjelent egy rakottszoknyás oláh cigány asszony, aki bevetődött az egyik vagonba. Mivel késve érkezett, jól látható volt a megjelenése.

Ekkor történt a liberális nézetű város leghihetetlenebb megnyilvánulása.

A szerelvény vezető a hangosbeszélőn az alábbiakat mondta be, hogy a szerelvényén koldusok, cigányok nem utazhatnak, és kérte az utasokat, hogy a cigányasszonyt dobják ki a szerelvényből, mert addig nem indul el. (Tudni kell, a sofőröknek, járművezetőknek nagy hatalmuk van, akár rendőrt is hívhatnak a legkissebb szabálytalanság megszegéséért is.)

Egy percen belül ki is penderítették a koldus oláhcigány asszonkát.

Számomra az volt a legmegdöbbentőbb, hogy ez a népség kb 1 hónap alatt nagyobb ellenségességet tudott magának kivívni, mint más nemzetiségek egy évszázad alatt.

UFF

név és cím a szerkesztőségben
Kuruc.info: kapcs. cikk: A Daily Mail temeti a demokráciát

*******************

Egy kis vidámság Ózdról...

Üdv.!

Íme a cigány (?) "leleményesség" mintapéldája. Ez önmagáért beszél. Ez a félkegyelmű teleírt néhány oldalt a sületlenségeivel és ezzel próbált meg "bevásárolni" az ózdi Tesco-ban, méghozzá a Fehér Ház számlájára. :)

üdv. KG

"Bement egy csávó az ózdi Tescoba, hogy ő egy amerikai marshall, szeretne pár cuccot vásárolni, és a Fehér Ház majd utalással fog fizetni. Ezért összeállított egy listát... Aztán a Tescó dolgozói azt gondolták, hogy nem a Fehér házból hanem a sárgából jött az ürge! Ez egy igaz történet!!!"

A képek, szép sorban, a következők:
ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT

Túl szélesek lettek volna, ezért adunk csak linkeket. Akit eredetiben, klikkelgetés nélkül érdekel, jelenleg ITT megtalálja.

*******************

Üdvözletem Kurucosok!
Alapjában véve egy semleges beállítottságú 21 éves fiatalember vagyok, aki az erőszak minden formáját megveti. Pécsi lakosként jól tudom, hogy komoly probléma a cigánybűnözés. Engem is ért jópár atrocitás a "sötét oldalról", de eddig sikeresen megúsztam testi sérülések nélkül. Volt, hogy külföldi diáknak adtam ki magam, így békén hagytak, de volt példa arra is, hogy a nyílt utcán – Pécs legforgalmasabb utcáján, a Király utcán- frankón arcon köptek a cigók! (Kuruc.info: a köpködés, a kődobálás mellett, nemzeti sport náluk…) Mondanom sem kell, nem értettem a dolog mivoltját, megkérdeztem ez mire volt jó, hát mondanom sem kell, úgy kellett a fejemet elhúznom, nehogy akkora lángost kapjak, hogy hazáig sózzam...

Levelem tárgya egy videólink, amin mélységesen felháborodtam.

//www.youtube.com/watch?v=bTlbvfBzBj8&feature=related

Javasolnám, hogy az ilyen esetekben a diákot azonnal csapják ki, az iskolából, és mivel látlelet is készült, plusz szemtanúk is vannak, azonnali hatállyal ültessék le a tücsköt! Hogyha arra hivatkozna, hogy ő még fiatal, jöhet a hatóság azzal, hogy a cigány kultúrában már 18. Év előtt felnőtté válik a "gyárök", hisz vagy megdugja saját testvérét, vagy megöl egy idős nénit....ezért ugyanúgy nagykorúnak számít, szóval üljön egy kicsit.... Én mindigis a kulturált megoldások híve voltam, vagyok, és leszek, de egyre jobban kezd kinyílni a zsebemben a bicska. Nem régóta olvaslak Titeket, de mondhatni felnyitottátok a szememet.... Remélem a következő választásokon olyan ember kerül vezető pozícióba, aki végre elkapja a cigó tökét és addig kalapálja nekik, amíg visítva nem mennek dolgozni....
Szebb jövőt, tisztább Magyarországot!

Ezúton kérném, hogy nevemet ne tüntessétek fel.

*******************

Fiúk,

Csak szeretnék szólni a jogtalan áramvételezős cikketekhez, hogy ne írjatok hülyeséget:

Toroid trafóval (jelenlegi tudomásom szerint) nem lehet visszafelé forgatni az órát. A toroid trafó egy vasmag gyűrű, amire feltekerik a primer és szekunder tekercseket. Az erővonalak nem lépnek ki a vasmagból, mint a hagyományos "EI" trafók esetében a sarkoknál, így a hatásfoka sokkal jobb. Állandó mágnes szintén nem hatásos. Maximum hatás, ha egy autóbontó ipari mágnesével (váltakozó áram) telítik az összes fémet, ami a villanyórában van, a mágneses tér ideje alatt legfeljebb az óra megáll, de utána mintha mi sem történt volna...

Egyedül a mechanikai beavatkozást tudom elképzelni, mert az kizárt, hogy tanult cigányaink az órán keresztül hálózatba történő visszatermelést meg tudnak oldani, meddőkompenzálással, fázissorrend feszültség- és frekvenciatartással együtt....

Szebb jövőt!

Teknős

Kuruc.info: nem akarunk beleszólni a vitába; az eredetileg idézett úriember toroiddal kapcsolatos eszmefuttatása ITT található [fent, a “Válaszok” között]. Ezt akkor nem idéztük, mert nem akartunk “tippeket” adni olvasóinknak, hogy játszhatják ki az áramszolgáltatót.)

***************

Add tovább!

Kedves Ismerőseim és Barátaim!

Szeretném megosztani Veletek egy kevésbé vidám, viszont remélem hasonló esetek megelőzéseként szolgáló történetemet:

A fehérvári ügyeletes gyógyszertárból kijövet bedobtam a szakadó eső miatt csuromvizes esernyőmet és a kézi táskámat a hátsó ülésre és beültem a barátnőmmel az autómba és elkezdtem kitolatni a parkolóból amikor hirtelen kirántotta egy cigány fiú a jobb első ajtót, hogyan jut el a Kórházhoz kérdéssel. Mi, mint afféle segítő emberek elmondtuk a tájékoztatást és tovább indultunk volna, de a belső ellenőrző lámpa jelzésére megnéztük melyik ajtó maradt nyitva. Jobb első oké, bal első oké, bal hátsó teljesen nyitva, de behajtva... A döbbenettől, hogy a mozgó autó ajtaját kinyitották nem tulajdonítunk jelentőséget a nyitott ajtónak. Pár perccel később az autóból kiszállva keresni kezdtem a táskámat.....

Sajnos pár perc múlva összeállt a kép: miközben az első ajtónál lévő igen csak meglepetésszerűen érdeklődőnek útbaigazítást adtunk, ugyan abban a pillanatban amikor az első ajtót kirántották, egyszerre nyitotta valaki ki a hátsó ajtót is és amíg mi a visszakérdezőnek segítettünk elöl, addig a táskámat elemelte valaki a hátsó ülésről.

Szeretnélek figyelmeztetni mindenkit és megkérni benneteket, hogy amint beültök az autótokba, azonnal zárjátok magatokra az ajtókat!

Kérlek Benneteket adjátok tovább a történetet a It ismerőseiteknek is,  ne legyen szerencséjük a tolvajoknak többet!

 ***************

Nagykanizsa - Citromsziget

Egy kevésbé érdekes cikk, 1-2 jó mondattal:

http://zalaihirlap.hu/fooldal-nap_temai/20090108_kiuritik__felujitjak

"Az előző önkormányzati ciklusban Teleki László államtitkárként igyekezett segíteni a bajokon, jelezve: amennyiben a városvezetés bead egy megfelelő pályázatot, akár 80 millió forintot is tudna szerezni." (hiába, ez a Teleki egy nagy játékos...)

".....Igenis ki merem mondani, hogy az itt élők jókora része felelős azért, amiért ilyen környezetben kell élnünk....."

"....Ki lakna egy olyan, akár luxuskörülményeket kínáló lakásban,  melynek ablakai előtt nyáron fél- vagy egészen meztelen részeg alakok üvöltenek? - tették fel a kérdést a bérlők. Ugyanakkor a kiürítés után felmerül az állami pénzből, pályázati úton megvalósított közfürdő további működtetésének sorsa - melyre szintén választ kell találni, ha a területet az önkormányzat hasznosítani akarja....." (vagyis még több píííízt nekik!)

http://kuruc.info/r/35/24970/

***************

Rablás a vonaton: cigányok

A mai napon (2009.01.03-án) két kisebbségi 20-25 éves körüli fiatalember a Nyíregyházára 12:34 perckor érkező, és 12:36 perckor induló, Debrecenen át Budapest Nyugati Pályaudvarba tartó InterCity vonaton, még közvetlenül az indulás előtt ellopta a válltáskámból a pénztárcámat az ÖSSZES OKIRATommal együtt. Jól lehet, hogy elordítottam magam a 21-es sz. kocsiban, hogy állítsák meg őket, de "meglepő" módon senki nem tett semmit, egy hölgy kivételével, aki megfogta egyikőjük kabátját.

Rendőrségi feljelentést tettem, de nem valószínű, hogy tanuk nélkül jutnának is valamire. Így aki esetleg abban a kocsiban utazott, és látott/hallott valamit, az legyen szíves keressen meg itt en, vagy telefonon (20/455-3519).

Kérlek Benneteket, hogy ha lehet, minél többen rakjátok ki az üzenőfalra ezt az üzenetet, hátha valamilyen úton-módon előkerül 1-2 tanú, és ezáltal talán az irataim is.

Köszönettel : Kaszinecz Szabina

január 6., 22:10

******************

"Jogtisztelő, becsületes állampolgárok"

Képrejtvény – Mi látható a képen?

Két férfi, két bicikli, két kupac tűzifa. Falopásról nem érdemes beszélnünk, hiszen az illetékesek tehetetlenek. A lopott érték alacsony, a cselekmény a társadalomra nem veszélyes, a megélhetési bűnözésről már nem is beszélve. Akkor mégis mi látható a képen?

A hozzászólások miatt megéri megnézni :) Video ITT.

Jó munkát!

Üdv: Judit

*******************

Tisztelt Szerkesztőség!

Gratulálok! Most ültem le a géphez, hogy megírom a szerencsi bűntényt önöknek, de úgy látom, hogy jóval gyorsabbak nálam.
Kiegészítés: Az eset sértettje XY  Z szakmájú/munkahelyű (Kuruc.info: cenzúrázva; rendes, tisztességes, állami munkahelyről van szó), (aki mellesleg fehér ember). Többen is úgy beszélik a városban, hogy aznap este szórakozóhelyen járt és már majdnem hazaért. Szerencs "Fecskés"  városrészében lakik, (ez Szerencs Mezőzombor felé eső részén található attól kb: 2 km-re),  és  az utcájukban, a házuk előtt lelték meg szomszédai vérbefagyva.  A szórakozóhelyi tartózkodása során cigányok is jelen voltak! (Estefelé egészen sok mozog belőlük az utcákon és a kocsmákban). Súlyos koponyasérüléseket szenvedett, állapota az elbeszélések szerint aggasztó. (Fennáll a veszély, hogy  ő se fog megfelelni soha többé a Z orvosi alkalmassági követelményének! Ha megmarad, lesz belőle jó esetben rokkantnyugdíjas.)
Az eset kivitelezése, azaz: nemcsak a vagyontárgy megszerzése a cél, hanem súlyos/halálos sérülések okozása, a másik esethez való térbeli és időbeli közelsége, az elkövetés napszaka,  az ELŐZMÉNYEK, egyaránt azonos bűnelkövetői kört feltételez!

A közölt információkkal nem sokat segítettem, de azért a sértett nevét, adatait szerintem ne közöljék! (Kuruc.info: így tettünk) Ne ártsunk nekik óvatlanságból!

*******************

Győr-Bem téri késelés-fejlemények

Sziasztok, Kurucok!
Még nem láttam az oldalon a győri Bem téri "késelésnek" a frissebb változatát, úgy tartottam jónak, hogy szóljak.
Az állítólagos sértett, a 15 éves fiú elmondása szerint három, rockernek tűnő 17-20 év körüli fiatal figyelte, majd üldözőbe vették, megsebesítették és kirabolták. Ezt követően a földre került és látta, hogy mindhárman acélbetétes bakancsot viselnek. Személyleírást is adott róluk (Meglepően pontosakat egy ilyen esethez képest), szerinte volt köztük egy roma is (Érdekes feltevés, én még soha nem láttam rocker romát, pláne nem bakancsban). A rendőri kihallgatás során ellentmondásokba keveredett a történetében és bevallotta, hogy nem voltak támadók, saját magát sebesítette meg a hihetőség kedvéért, mindössze azt szerette volna elérni, hogy szülei másik iskolába írassák félelemből, mert nem tettszett neki az iskola, ahova járt.
Én magam nem ilyen megoldást választottam volna hasonló esetre, pusztán azért mert nem tettszik az iskola.

Itt a Kisalföld cikke erről sokkal pontosabban:

InterMaus

*******************

http://www.kuruc.info/r/1/33335/

Megoldása bajra

Nem olyan bonyolult az illegális áramvételezők rendszabályozása, csak egy kis ösztönzés kellene. Először is az EON nem érdekelt a kikötésükben, hiszen a hálózati veszteséget szétteríti a fizető fogyasztók között, így nem éri veszteség, még perelnie sem kell.

Megoldás tehát az, hogy a veszteséget ne teríthessék szét a többi fogyasztó között, hanem tessék szépen utánajárni, kik az illegális ügyfelek.

A másik, időben értesíteni a számlát fizetőket, hogy mondjuk szombat este 21 órakor mindent húzzanak ki a falból, utána egy kicsit megcserélni a föld+fázist két fázisra. Amikor 230V helyett 380V fut végig a kábelen, a tolvajok összes cuccát szétégeti, így nem lesz a jövőben miért áramot lopni. Persze akkor nehezebb a dolog, amikor leakasztott drótkerítés darabra kötik nyersben a 230V-ot és azzal fűtenek, de ha elég ideig rajta hagyjuk a két fázist a „fogyasztón", elfüstölhet a ház is.

Kuruc.info: szerintünk ez kivitelezhetetlen, mert nem lehet minden egyes rendesen fizetőnél garantálni, hogy minden “ki legyen húzva” egy adott időpillanatban.

*******************

Adjon az Isten Kurucok!

A "Fazékkal futamította meg a késes rablót Ibrányban" című cikkhez szeretnék hozzászólni.

A zsidó index.hu-n is lehozták a cikket címlapon, de a "Szórakozás" című rovatban az első helyen.
Alatta pedig a bulvár rovatban találjuk. Ezek szerint a magyarországi zsidóknak ugyanúgy mint a Gáza határán a palesztín gyerekek hulláinak látványánál piknikező zsidóknak szórakozás a gójok halála, esetleg a gójok saját életükért való kétségbeesett egyenlőtlen élethalálharc.  Az, hogy egy (talán mindkettő) idős asszonyt késsel fenyegetik a cigányok, valamint az, hogy a cigányok leszúrják a kevéske nyugdíjukért a magyarokat és csak a csodával határos, hogy megmenekültek ezek szerint a zsidóknak "SZÓRAKOZÁS".

Szerintem pedig nem az. Csodával határos, hogy egy késsel felfegyverzett 50 éves, azaz felnőtt kancigányt két idős nyugdíjas magyar asszony egy fazékkal el tudta kergetni és nem ölte meg őket (a földön vekvő idős magyar asszonynak nem vágta át a torkát a kevéske nyugdíjáért, a másik idős magyar asszonyt pedig, mert szemtanú).

Üdv és hajrá Kurucok!

V.D.

*******************

Cigánytörténetek...

Tisztelt Kurucok!

Már régóta gondolkoztam, hogy megírok néhány velem történt esetet. Állandóan halogattam, de történt azóta néhány számomra még felháborítóbb esemény, ami arra késztetett, hogy most virtuális tollat ragadva leírjan ezeket.

Először is születésem óta itt élek Gödöllőn, egy nagyiramban fejlődő pest megyei városban. Egy egykor nyugodt, zöldövezeti részen. Anno az egész utca a miénk volt, bár akkor még nem beszélhettünk utcáról, csak egy hozzánk vezető kis földútról. Persze a környék fejlődött, beépült. Az önkormányzat megvette tőlünk a földutat, ami azóta beépölt az úthálózatba. A szomszédokkal jóban voltunk, hisz tisztességes dolgozó emberek voltak mind.
Itt jött az első probléma, ugyanis az egyik szomszédunkba cigányok költöztek. Persze akkor nekem még semmi bajom nem volt velük, azt sem tudtam mi az, hogy cigány vagy nem cigány. Mivel elég sok gyerek volt náluk, én pedig még igencsak kicsi voltam, gyakran jártam át hozzájuk focizni stb.
Talán az első hónapokban nem volt velük különösebb baj, de utána fokozatosan romlott a helyzet.
(Meg kell jegyeznem, hogy ők legalább dolgoznak. [többnyire]) Szóval változott a helyzet az évek múlásával, folyamatos volt az üvöltözés, gyereksírás, veszekedés. A gyümölcsösünkből való lopkodás. Mostanra már odáig jutottunk, hogy már a rendőrséget is kihívtuk egyszer, akik persze egy ejnye-bejnye után lefizetve távoztak. Persze régebben olyan is volt, hogy nekem ugrottak a szomszéd gyerekek. (Ismételten megjegyzem: eleinte együtt játszottunk.) Azóta gyarapodott a családjuk, költöztek ide rokonok, meg ki tudja milyen ismerősök. Azt sem tudom, hogy gyűlik a hátsó kertünkben a szemét... Szóval megkeserítik az életünket.
Közben volt másik cigány szomszédunk a portánk másik oldalán, nos ők legalább elköltöztek egy év után.

Hú ez elég hosszúra sikerült! Most leírok néhány 4 hónapnál nem régebbi esetet. Amik közül több velem történt.

1. Boltba menet egy elhagyott részen utánunk kiabáltak. (egy barátommal voltunk) Nem igazán láttuk, hogy hányan vannak, vagy mekkorák stb. Mivel sértő volt amit kiabáltak odamentünk tisztázni a helyzetet, hogy mi is a probléma. Voltak kb. 5-en cigányok és egy fehér kissrác. Kissrác, ugyanis a legnagyobb cigány sem volt több 14 évesnél. Nekünk akart ugrani és dicsekedett, hohy ő milyen "kemény". Elmondtam neki, hogy jölenne, ha inkább suliba járna és nem kötözködne, sőt elküldhetné a szüleit dolgozni. Nos nem hiszem, hogy eljutott az agyáig(???). Majd otthagytuk őket.
2. Edzésről hazafelé ezen az egykor nyugodt környéken kötött belénk két kb. 190 magas cigány. Ezt szerencsére megúsztuk tettlegesség nélkül.
3. A szomszédunkban lakó egyik jövevény cigány akart belémkötni majdnem az utcánk alján. Mivel a régen ottlakókkal volt így ők szerencsére leállították.
4. Egy tőlünk 200 méterre lakó 14 éves lányt vertek meg cigány(lány) iskolatársai úgy, hogy bepisilt a fájdalomtól. A füldön rugdosták stb. ami akárkinek fájdalmas lenne, de egy 14 éves törékeny lánynak főleg.

Néhány nem gödöllői esemény:

1. Ami a legjobban felháborított! Nagyapám nemrég költözött egy dunántúli kis faluba ahol kb. két hét után összeverték a cigányok. Ez pár napja volt. Szerencsére megúszta monoklival, zúzódásokkal.
2. Pesten sikerült belefutnunk egy kötözködős cigányba, szerencsére hamar leléptünk.
3. Az egyik barátom Pestre jár iskolába, már többször megverték/ki akarták rabolni.

Ja és majdnem elfelejtettem Tegnap az izraeli terror elleni tüntetésre indulva láttam egy cigányt a gödöllői Tesco (ez is zsidó) parkolóban 30 centis konyhakéssel rohangálni.

Nos azt hiszem ennyi, köszönöm annak aki végigolvasta.

Egy magyar.

*******************

Meghurcoltak egy diákot magyarságáért

Tisztelt Kurucok!

Nemrégen megkeresett egy diák, aki elmesélte nekem, hogy van egy iskola Debrecenben ahol magyarságukért hurcolnak meg diákokat és kiskorú gyerekeket. A fiatalember osztálytársa járt így s mivel nem, mert senkihez sem fordulni ezért a diáktársához fordult panaszkodni, aki meg elmesélte nekem a következőket:

Az egyik nyolcadik osztályos magyar érzelmű fiúval esett meg nemrégen, hogy pellengérre állította az iskola igazgatója, mert bakancsban járt iskolába és málhazsák volt a hátán.

A debreceni Benedek Elek általános iskola igazgatója, Hetei József, első ízben egy elbeszélgetésre hívta be a diákot az irodájába. A beszélgetésben arra kérte a diákot, hogy hagyjon fel a magyarkodással, a nemzeti zenekarok hallgatásával és a bakancs és málhazsák viselésével. A diák ragaszkodott a magyarságához és elveihez ezért az igazgató előbb arra próbálta rávenni és bebeszélni a diáknak, hogy ő csak egy szimpla rocker és ehhez nem kell ez az öltözködés. (A fiúnak hosszú haja volt.)  De azt látva, hogy a diák rendíthetetlen magyarságában és hitében jegyzőkönyvet vetetett fel és az iskolából való kirúgással és rendőrségi perrel fenyegette meg őt.

Később a diák semmit sem változtatott meg az öltözködésén csak annyit, hogy levágatta a haját rövidebbre, hogy ne gondolják, azt, hogy ő csak olyan sima rocker. Mert ő igenis nemzeti magyarnak tartja magát. Régebben több ízben támadták meg a cigányok a fiút az iskola előtt és a nyílt utcán a cigányok. De ezzel sohasem foglalkozott az igazgató úr és senki sem az iskolából. A diák arra gondolt, ha horogkereszteket rajzol a málhazsákjára, és fehér fűzőt rak a bakancsába, akkor talán elijesztheti a cigány támadókat magától az iskola előtt és az utcán. Ezt megtudva az iskolaigazgató vérszemet kapva elkobozta a diáktól a fehér fűzőt, a málhazsákot és minden olyan tárgyat, amire írni vagy firkálni lehet, hogy átnézze azt és még a személyes és privát dolgait sem kímélte meg ettől. A diák mobiltelefonját napokig magánál tartotta. Mert nemzeti jelképek és nemzetszocialista jelképek is voltak a telefonjában elmentve. A fiú elpanaszolta a szüleinek mi volt az iskolában, akik nem értették, miért nem lehet magyar valaki a saját hazájában, és miért nem utálhatja a cigányokat főleg akkor, ha bántják, s jogosan miért ne védhetné meg magát. Az iskola igazgató behívta az édesanyát és kérte, hogy a fiát nevelje át mert náci és fasiszta fajgyűlölő. Az édesanya ezt mosolyogva tűrte, és azt válaszolta: a fia magyar és az is marad és ez a fia dolga, ebben nem lehet beleszólni. Az iskolaigazgató a holokausztot emlegette és a zsidókat, de azzal nem foglalkozott, hogy az iskola cigány tanulói rettegésben is tarthatják a diákokat.

Hetei József a debreceni Benedek Elek általános igazgatója tanúságát adta annak, hogy a cigányok és a zsidók pártfogója, és nem törődik azzal milyen magyar válik diákjaiból.

Ezt szerettem volna megosztani a világgal kedves Kurucok, és ehhez köszönöm szépen a figyelmeteket és a segítségeteket.

Ezen az elérhetőségen lehet az iskola igazgató úrnak gratulálni zsidóságához és a cigány faj védelmezéséhez: Benedek Elek Általános Iskola 4029 Debrecen, Bocskai tér 1.  Tel./fax: 52/534-189, e-mail: benedekelek@axelero.hu

Tisztelettel: Igazmagyar

*******************

Rendőr olvasónk levele (és némi pontosítása):

Felhívnám a tisztelt figyelmüket arra, hogy az információ visszatartás a sajtó illetve mások felé nyomozati taktika.
Vannak olyan infók, amiket csak az elkövető vagy a helyszínen lévő rendőrök tudnak.
Ha ezeket nyilvánosságra hozzák, akkor erről az elkövető is értesülhet, és egy bizonyítási kisérlet során hivatkozhat arra, hogy olvasta az újságban vagy látta a tv-ben.

Ezért van az, hogy bizonyos információkat nem, vagy kicsit másképp kapp meg a sajtó ezzel is védve a bizonyitékokat. Amennyibben az eljárás során az elkövető kiléte bizonyossá válik és az információk felszabadulhatnak, akkor biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tudni.

A jégen motorozáshoz meg csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy  a balesetek, jégbe szakadások elkerülés végett van egy olyan jogszabály, hogy gépi meghajtású járművel nem lehett a jégre hajtani. Ez egy jogszabály. Egyenruhás rendőrök arról nem tehetnek, hogy a jogszabályt be kell tartani. Az erdőt lopkodó cigányokról meg annyit, hogy számon kérni inkább a tisztelt ügyész és bíró urakat, hölgyeket kell, mivel ők azok akik  különböző jogszabályok mögé bújva, vagy azokat csavargatva nehezítik meg az életünket.  Hiába derül ki egy elkövető kiléte a lopási kár (ami 20000.- forint alatt szabálysértés, így az illetékes polgármesteri hivatal jár el) vagy különböző jogszabály csavarások illetve itéletek miatt az a bizonyos elkövetői körnek nem érdeke, hogy befejezze a bűnözést. Magyarán nincs visszatartó ereje.
Köszönni lehet még a különböző parlamenti pártoknak is, akik magukhoz csalogatva a szavazók száma  miatt különböző visszaéléseket követnek el. Kedvezményeket adnak, fajgyűlöletre hivatkozva megkötik a kezünket, visszatartják a  munkánkat.
Pedig a legnagyobb fajgyülölő maga a roma. Elég, ha csak a szokásaikat, törvényeiket nézzük.

Tisztelettel:

Rendőr Er 

*******************

Cigány perverzió a Viva TV-n

Cigány perverzió a Viván: „Menj fel az erkélyre és üvöltsd le, hogy elvesztetted a G-pontodat"

A melegfront és a zsidók mellett természetesen a romáknak is jut hely a fiataloknak szánt Viva TV-ben. Ám ezúttal az egyik cigány túllőtt a célon, még a liberális csatorna is kivágta beteges gondolatait.

A zenetévé Felelsz vagy mersz című műsorában az egyik jóllakott roma (hála a jó égnek fogalmam sincs kicsoda) egy Dina nevű hölgyet kér arra, hogy elégítse ki perverz vágyait. A képsorokat a csatorna szerkesztői ki is vágták, de most megmutatjuk nektek.

//www.youtube.com/watch?v=CeVD00wKm90

*******************

Angol cigók

Ez a sved a karacsonyi atveres parkot rendezte
Gusztustalan karácsonyi átverés Angliában

A Lappföld-parkban hó és ragyogás helyett néhány szerencsétlen kutya és sártenger várta a gyerekeket.

LINK
egy jellemzo komment innen:az intolerans angol latatlanban tudta, kik lehetnek ezek:
I note one of the two brothers behind this scam is a scrap metal dealer with a criminal record. Anyone want to bet they're gypsies?

*******************

Zálogba rabolta a hitelező az adós barátnőjét

Rosszkor érkezett egy pénzkölcsönről szóló vita helyszínére az adós barátnője Kazincbarcikán. Barátja épp megfutamodott, a pénzét hiába váró hitelező pedig dühében magával vitte a lányt.

Nem fizette meg adósságát egy bánhorváti férfi, ezért barátnőjét vitte el "zálogba" a hitelezője - mondta el a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. Dobi Tamás közölte: a kazincbarcikai rendőrkapitányság személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indított eljárást a hitelezővel szemben.

Beszámolója szerint a gyanúsított kedden vonta kérdőre azt a férfit, aki nem egyenlítette ki tartozását. Az adós azonban a hitel kiegyenlítése nélkül elfutott a találkozóról. Ezzel egy időben érkezett meg a helyszínre a menetrend szerinti buszjárat, amiről leszállt az adós férfi barátnője, akit a hitelező autójába tuszkolt, majd elhajtott vele.

A lány egy óvatlan pillanatban rövid szöveges üzenetben értesítette hozzátartozóit, akik azonnal bejelentést tettek a rendőrségen - tette hozzá.

A kazincbarcikai rendőrök azonnal elrendelték a környékbeli útvonalak zárását, ellenőrzését, melynek köszönhetően Bánhorváti közelében a járőrök rövid időn belül elfogták és előállították az elkövetőt.

*******************

Üdv!

Olvastam, hogy híreket ne küldjünk (Kuruc.info: de, küldjön csak mindenki nyugodtan, legalábbis cigánytémában; küldés előtt azért nézzen már rá az oldalra, hogy nem hoztuk-e már le. Ha nem látja a friss hírek között, akkor a két-három egymást követő, hosszú ő vagy ű nélküli szóra is próbáljon rákeresni a keresővel), ám ez a helyi hír bizonyára elkerülheti a figyelmeteket:

http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/gyerekbanda_rabolt_gyorben/2083435/

A hírben tévesen szerepel, hogy az elkövetők nem 10-14 évesek voltak, hanem 17-19 évesek, és a viperának látszó tárgy pont egy vipera volt. Az sértetteket személyesen ismerem.

Szebb Jövőt!

*******************

Félegyházi cigányok életképei:

//www.youtube.com/watch?v=gus3_u9Mopc&NR=1

*******************

Tisztelt Kuruc.info!

A 2009-01-06. 11:26-kor megjelent "zsiWiW: Strici Tóth Norbert, réz- és kábelégető-szakos cigány" című írásukban nincs semmi meglepő, Nyíregyháza "ifjú reménységeinek" mind ilyen a mentalitása!
A második képen a város egyik paneldzsungelének, Örökösföldnek a krémjét láthatjuk.

Itt egy másik

kedvencem:

"Ezt csinálom, mikor dolgozom:             
Mi cigányok nem szeretünk dolgozni!!!"

Mint láthatjuk, tapasztaltuk és a fotók is bizonyítják, a verekedéshez nagyon értenek...

Csak így tovább, Kuruc.info!

*******************

Dugóka aki áramot lopott

Kedves Kurucok!

Egyszerűen eldurrant az agyam a cikketektől, majd elolvastam a levelet, azt a pár sort amit Dugó írtt a Köztársasági elnöknek.
Viccesnek és szánalmasnak találtam ezért belinkeltem egy oldalra ahol pont az ilyen dolgokon szoktak csámcsogni (http://www.napiszar.com ).
Az egyik forumozó mutatta meg az üggyel kapcsolatos fórumot ahol aláírással is lehet támogatni.
Mit ad Isten ott kommentált ami Pokol(i) Istvánunk (Kuruc.info: Hell "Libera nos, Domine!" Istvánról van szó, akivel már sokat és sokszor foglalkoztunk.) is. A Fórum Moderátora felhívta az emberek fiygelmét, hogy ne legyenek rasszista kijelentések. Én ezt tiszteletben tartottam és a következőt írtam:

“ >>A magyar társadalom nem nézheti tétlenül, hogy hat ártatlan gyermek sorsát megpecsételje a szociális helyzetük.<<


Ugye ezt maguk sem gondolják komolyan???! Ki juttatta ebbe a szociális helyzetbe a családot? A magyar társadalom vagy az apuka aki 30évesen már 3 szor lett elitélve, többek között gyermek megrontásért ? Esetleg a roma közösség ahol ez ellen nem lépnek fel ?
Észre kéne venni, hogy a romák között felnőtt 2 generáció a rendszerváltás óta akik nem tesznek semmit azért, hogy jobb legyen nekik. És sajnos a képviselőik meg vakítják őket! Emellé jöttek a â01Enagyöntudatraébredt” magyarok az úgynevezett RADIKÁLISOK. És ennek tetejébe még van egy ilyen Európában és a világon nagyon megbecsült Parlamentünk.
Meg kéne értetni a szegény fiatalokkal, hogy amennyiben tanulnak az iskolában ( ami szinte mindegy milyen minőségű hisz már rég lerombolták az oktatást) akkor megszerzik a kellő tudást. Ha nem bűnöznek már fiatalon és meg van a tudás akkor lesz állásuk, és ha lesz állásuk nem kerülnek ilyen szociális helyzetbe és nem fogják őket kinézni a társadalomból. De amíg azt látják a családtól (és a család a vezetőktől : Kolompár Orbán és 13millió Ft-ja), hogy meg lehet élni gyerekszülésből, bűnözésből és semmittevésből, addig innen nincs kiút!
És ezen kéne változtatni Önöknek, kedves Hell István, nem pedig hitegetni egy egész népet!
Nem tudom miért megy az uszítás mindkét oldalról egymás ellen (romák és magyarok) és remélem még jódarabig nem is derül ki és nem lesz semmi."


Ez a kommentem kint szerepelt 3 percet majd moderálva lett és eltűnt. Én úgy érzem ez egy szolid hozzászólás volt.

Mivel nem szereem az egyoldalú fórumokat, ezért a következő már egy kicsit ingerültebb hangvételű volt:

39 | Wizboy

2009. január 6. 13:33

NAh pont erről a népvakításról beszéltem!
Mindha csak az lenne a bűne, hogy lopta az áramot, az kifelejtődik, hogy elitélték már gyerekmegrontásért és irat hamisításért.
Az jön ki a kérvényből hogy:
Szegénynek nincs pénze villanyra mert nem adnak neki munkát, az nincs benen, hogy azért nem adnak neki mert modjuk büntetett előéletű.
Miért nem megy egy KATONÁNAK ? Hiány van egyből felvennének honvédnek 500-1000 embert. Nem kell hozzá más csak 8 osztály meg egyészségügyi felmérés és erkölcsi bizonyítvány. Keresne havi 86ezret nettó és még lenne kajája meg ruhája is. Jah, hogy erköltsit már nem kaphat mert tizenévesen elszúrta az életét? ÉS most még kegyelmet is kér? Hogy van ez kedves Hell István ?”
(természetesen eszem ágában nincs javasolni a mi cigányainknak, hogy mennynek katonának! csak a példa kedvéért...)


Ez a kommentár már csak 1 percet volt kint majd moderálva lett. Közbe olvastam, hogy miket írnak és vártam, hogy hamár kikerüla  moderálás alól (sikerült végre elolvasni) majd csak válaszolnak.
Tévedtem.

Erre következett a 3. kommentárom:

A kommented moderációra vár.
49 | Wizboy
2009. január 6. 17:43
A kommented moderációra vár.
Még mindig nem kaptam választ, sőt kapásból ki lett moderálva az írásom.
Kedves moderátor, kedves szerkesztő!
Az szép és jó, hogy áramlopásért nehogy már valaki börtönbe mennyen! Egyetértek!
De ennek az embernek nem csak az áramlopás a bűne!!
1. elitélték gyermekmegrontásért(ebből született az első gyereke)
2. okirathamisítás miatt felfüggesztet börtönt kapott. Hamis munkáltatóival akart hitelt felvenni.
És erre jött az áramlopás!
Ez miért felejtődik el?
Ugye nem gondolják, hogy a magyar társadalom a felellős a család szociális álapotáért?!
És, hogy miért nem kap rendes munkát?
Azért mert büntetet előéletű! Őn kedves szerkesztő alkalmazná az urat akit elitéltek gyermek megrontásért és hamisításért ?
Olyan egyoldalú ez a társadalom felelőségével való dobálózás!

Ilyen könynen nem fogja eltüntetni - addig beírom amíg nem hajlandó válaszolni!( ezt már az üzenet 2. törlése után írtam bele)

Erre nem IP bant kaptam ? Azta büdös rasszista, faszista mindnenemet!

Csak gondoltam megosztom, legalább itt maradjon fent az utókornak, hogy a mi drágajó fajvédőink miylen egyoldaluak.

Szebb Jövőt!
L.G.

*******************

„Kedves Cigány!

Levelem azért íródik, mert a köztünk lévő ellentét már-már mérhetetlenné válik. Nem azért írok, hogy ezt tovább fokozzam.
Azért írok, hogy értsük egymást végre. A nyílt beszéd szükségszerűen fog olyan mondatokat tartalmazni, melyekre ráfoghatjuk, hogy rasszista. De ne feledjük, te is rasszista vagy (ilyen alapon), ha magyarnak nevezel engem.
Most az egyszer lássuk be, hogy komoly különbségek vannak közöttünk.

Most az egyszer tartsuk ezt evidenciában, és ne a szavakon lovagoljunk. Nem szeretlek téged. Miért ?
Talán mert mások vagyunk ? Részben igen. Én törekszem a másságunkat a magam oldaláról kezelni. Segítelek.

Milliárdokban mérhető az az összeg, amit havonta a számládra utalok. Te ebből annyit érzékelsz, hogy "rajta vammá a családi a kártyán". Ezért a pénzért nekem keményen meg kell dolgoznom.
Hogy ne menjen ez így a végtelenségig, gyermekeidet csekély műveltsége és szellemi képességei ellenére beerőltetem iskolákba, hogy tanulhasson, szakmája legyen, és képessé váljon az önellátásra. Tanárt verni nem épp a hála megfelelő formája.

Óriási különbségek vannak köztünk. Neked az ideálod a mérhetetlen gazdagság. Persze az ehhez vezető tisztességes út megtételére képtelen vagy. Engem pedig ezért irritál, amikor a gazdagság külső jegyeit magadon hordod.
Meg vagy rakva arannyal, szép autód, krokodilbőr csizmád van. Palotában élsz. Te ezt úgy hívod, sukár. Én úgy, cifra nyomor.
Nem vagyok irigy. Csak tudom, hogy az ehhez szükséges összegre hogyan tettél szert. Bűncselekményekkel (elveszed, amiért más megdolgozott), és a törvény által számodra nyitva hagyott kiskapukon (elveszed a közös asztalról anélkül, hogy bármit is tennél oda). Nem csak téged hibáztatlak ezért. Ezt neked valakik megengedik.
Az én rovásomra. Törvényesen, vagy törvénytelenül, de elveszed azt, ami az enyém.
Cserébe utálatot, fenyegetést, bántalmazást, erőszakot, halált kapok érte. Félnem kell tőled. Miért ?

Munka... igen, ez gyakori magyarázat a szádból... Hogy a cigány nem kap munkát sehol. Igazad van. Nem adok neked munkát.
Miért ? Nem azért, mert cigány vagy. Azért nem, mert nem értesz semmihez. Nem tanultál szakmát, vagy ha tanultál is, az elvégzett munkádban nincs köszönet. Gyakori kifejezés egy összecsapott, szakszerűtlen munkára a "cigánymunka".
Szerinted ennek miért pont ez a neve? Ha téged alkalmazlak esetenként, a végeredmény mindig ugyanaz.
Bevételkiesés, sokszoros időbeni csúszás, elégtelen kivitelezés, munkaeszközök, alapanyagok eltűnése.
Tehát nekem, munkáltatónak jobb, ha csak eltartalak az adómmal. Akkor legalább nem hátráltatsz. Az a szörnyű, hogy nem is törekszel rá, hogy változtass ezen. Acsarkodsz, rasszistázol, hisztizel, hogy milyen rossz neked.
De nem akarsz kilépni a saját árnyékodból, pedig mindkettőnknek jobb lenne.

Mind a ketten tudjuk nagyon jól, mi lenne a vége, ha magadra hagynálak. Nem lenne kit lehúzni szociális alapon, vagy bicskával.
Rövid időn belül éhen halnál, vagy a saját mocskodba fulladnál bele. És barátom, nem sok időd van már.
Lassan az összes cérnám elszakad. Minden nap elkövetsz valamit ellenem, még ha nincs is benne a híradóban.
Rövidesen eljön az idő, amikor hirtelen megvonok tőled minden kedvezményt. Akkor aztán "romázhatsz", ahogyan jólesik.

Szerintem ne akard ezt elérni. Jobb, ha megvagyunk békességben egymással. Mit várok tőled ?
1. Feltétlen tiszteletet, mert én vagyok a kenyérkeresőd.
2. Erőszakmentességet, mert ha egyszer én visszacsapok a tesóimmal, az neked nagyon    fájni fog... tudod, még mi vagyunk többen (már bocs, de úgy tudom, ezt a nyelvet    beszéled).
3. Törekvést az önellátásra. Tanulást, tanulni akarást, pontos munkavégzést. Ez a    sikeredhez szükséges 20%. A maradék 80% legyen az én gondom, meg fogom oldani.     Minden segítséget megkapsz.
4. És végre fejezzük be ezt a rasszizmusról szóló ökörködést, hisz mind a ketten tudjuk    jól, hogy nem a barna bőröd zavar engem.

Baráti tisztelettel: A MAGYAR

Beszélni lehet, de a tettek minősítenek."

*******************

Hány száz szó van a cigány nyelvben?

*******************

Horák Nóri halála és a ráckevei eset közti összefüggés

Tisztelt Szerkesztőség!

Ma olvastam oldalukon a hírt arról, hogy Ráckevén IS holtan találtak egy nőt....Teljesen padlót fogtam. Rettegek attól, hogy mikor hallom a következő hírt:

“Ott nőttem fel azon a környéken, laktam Kiskunlacházán, Ráckevén is és Ráckvére jártam általánosba ill. gimnáziumba is. A két település szinte egy. A két település cigányklánjai is szinte eggyek. Nóri halála nagyon mélyen megrázott. Pár éve még én is azon a környéken jártam, sétáltam, ahol ő azon a végzetes estén....
És most ez az újabb áldozat... Azt hittem Nóri halálának hírverése a médiában megfékezi vagy legalább leállítja a helyi bűnözőket, ha már Nórin ez nem is segít...De nem, nem félnek, továbbra is teszik a "dolgukat"....
Szinte zokogva olvastam végig a cikket a ráckevei nő haláláról... Azért is "ragadtam tollat", hogy megírjam Önöknek, hogy miért. A felismerés és a kétségbeesés miatt. Félek....Félek, hogy ki lesz a következő...Mert lesz. Még meg se várták míg Nóri sírhelyén elszáradnak a virágok, de már újra öltek...
Nem olyan rég, még a ráckevei gyilkosság előtt bizalmas, de annál fájóbb részleteket tudtam meg, Nóri haláláról, amik egyben számomra egyértelművé teszik a két eset közti összefüggést. Kérem, ha leközlik a levelem, ezt csak az erős idegzetűek olvassák el...
Egyik rokonom, aki Kiskunlacházán vállalkozó egy barátjától akinek nagyon sok rendőr bennfentes ismerőse van igen megrázó dolgokat tudott meg az esetről, amik így összefüggésbe hozhatók a ráckevei nő halálával, akit alsó ruha nélkül találtak meg. Én amit hallottam, azt mindent elmondok Önöknek. Nem könnyű.
Azon a szerencsétlen napon, amikor Nóri elindult a Művelődési házba, aznap jött meg Nórinak a havi menzesze...Ez nem kíván kommentet, csak bizonyítja milyen állatok élnek a környéken.... Egy DNS minta amit a hüvelyében találtak, ugyanazt megtalálták Nóri mellén is. Azt ugye mindenki tudja, hogy Nórit meztelenül találták meg. Valamint annyit mondtak még, hogy a lány a saját hányásába fulladt bele.”

Igen megrázó részletek, és előfordulhat az összefüggés a két fulladás között.

Isten nyugosztalja mindkettőjüket. Bár amíg ezek az állatok szabadon mászkálnak, nem nyugodhatnak békében.

Nevemet nem közlöm, mert senkit a fent említettek közül nem akarok bajba sodorni.

Szebb Jövőt Mindenkinek!

*******************

Halihó!
Az eltűnt francia lány esete kapcsán merült fel bennem egy-két kérdés, és remélem, találok még néhány olyan olvasót, akinek szintén jó a memóriája, és nem lehet csont hülyének nézni:
Tudható, hogy a francia lány dec. 4-én tűnt el. Két vagy három nappal később volt egy híradás arról, hogy a ferencvárosi Bakáts tér környékén félholtra vertek és megerőszakoltak egy amerikai turistalányt, akit lemeztelenített állapotban egy taxis vitt kórházba. Utána -állítólag- "látókörbe került" néhány személy, akiket azért nem vettek őrízetbe, mert idézem: "meg kell várni a szakértői véleményeket". Itt -feltételezem- a DNS vizsgálat eredményeiről lehetett szó, amit sürgős esetben 1-2nap alatt el lehet végezni. Szerencsétlen lánytól -gondolom- hüvelyváladékot vesz az orvos, majd mehet összehasonlító elemzésre a "gyanusítottak" mintáival. Tehát két, max. három napon belül hallani kellett volna arról, hogy előzetesbe vágták e az elkövetőket, vagy azt, hogy mégse ők voltak.
Ezzel szemben??? Ebben az ügyben is teljes a kussolás!
Miért?? Csak nem orkok voltak az elkövetők??..akiket fedezni kell..
Emberek! Követeljünk már ebben az ügyben is választ, ne hagyjuk elsikkadni!! Bombázza már mindenki a sajtót, a rendőrséget kérdésekkel, légyszíves!!
Választ akarok: MI VAN AZ AMERIKAI LÁNY ÜGYÉBEN, TISZTELT RENDŐRSÉG?!? VAN-E ÖSSZEFÜGGÉS A FRANCIA LÁNY ESETÉVEL?? MIÉRT ZÁRTÁK KI AZ ÖSSZEFÜGGÉS LEHETŐSÉGÉT NÉHÁNY ÓRA ALATT, AMIKOR A FRANCIA LÁNY ESETÉBEN PL.: NINCS IS DNS MINTA, HISZEN NINCS MEG A HOLTTESTE (..sajna erre van a legnagyobb esély)?!?
MIÉRT NINCS NYOMRAVEZETŐI DÍJ A KISKUNLACHÁZI ESETBEN, AMIKOR LÁTHATÓAN SEMMI EREDMÉNY NINCS?? MIÉRT NINCS NYOMRAVEZETŐI DÍJ PL.: AZ AMERIKAI LÁNY ESETÉBEN??? MIÉRT VAGYOK BIZTOS ABBAN, HOGY CIGÁNYOK AZ ELKÖVETŐK?? MIÉRT HALLGATTOK, RENDŐRÖK?? ÉBRESZTŐ!! Valamelyikőtök -akár egy internet kávézóból, anonim módon- írja már meg, ha vmi. sumákolás van!! Ti sem a cigányterror országában képzelitek el gyermekeitek jövőjét… gondolom!
név maradjon titokban, köszönöm!

*******************

Harley-t loptak a rétinégerek!

Tisztelt Kuruc Info Szerkesztőség!

XY vagyok Kecskemétről. A fölösleges dícséretük helyett inkább a lényegre térek.
Felhábórító, sőt vérlázító, amit a cigányok művelnek hazánkban! Lopnak pénzt, lopnak vasúti sínt, felső vezetéket, mp3 lejátszót, pénzt és bármi mozdíthatót.
Az egyik barátomnak ellopták a motorját, egy egyedi építésű Harley Davidson-t. Amúgy is lopják az országban a Harley-kat, de még a "profik" sem visznek el egy teljesen egyedi motorot (föleg nem az ország egyik legnagyom motorosklubbjának a tagjától). Éppen ezért volt az egyik alapötlet, hogy csak olyan vihette el, aki nem ért a motorokhoz. A környék persze tele van cigánnyal, ahonnan elvitték a motort, és így már összeállt a kép.
Megjelent egy cikk a www.baon.hu weboldalon az esetről, és a hozzászólások között van egy pár érdekes megjegyzés. Konkrétan a rendőrség által oly gyakran alkalmazott "ismeretlen elkövető" esete megszűnni látszik, és mégsem történik semmi. A vélhető elkövető hozzászólásában tesz egy olyan megjegyzést, ami nem szerepel a cikkben, és csak az tudhatja, aki ellopta a motort. Konkrétan kijelenti, hogy a motort le kelett volna zárni... Döbbenet, hogy egy zárt klubbházba betőrnek, és onnan eltolnak egy motort!
Barátom kérte, hogy IP cím alapján nyomozzák le azt, aki a bizonyos hozzászólást tette. A rendőrség válasza az volt, hogy bírói végzés kell hozzá, és az is legalább 1 év, amire végrehajthatóvá válik. KÖSZÖNJÜK A RENDŐRSÉG GYORS REAGÁLÁSÁT, ÉS SEGÍTSÉGÉT! Egy IP cím lekérdezése 5 perc, a címre kiérkezni max 15 perc. 20 perc alatt a célvonal látható lenne az ügyben, de a rendőrség töketlensége (és a cigányokat védő törvények) miatt egy élet munkája és álma vált vasgyűjtők martalékává, pár ezer forint pedig játékgépek jutalma.
Elküldöm Önöknek a linket, ahol az írás megtalálható, és a hozzászólások.

A cikk:
http://www.baon.hu/cikk/200339

Hozzászólások:
http://www.baon.hu/cikk_hozzaszolas/200339

Ha felkerülne a lopásról a cikk a kuruc.infora nagyon megköszönnénk!

Szebb Jövőt!
XY
(Jobbik Magyarországért Mozgalom - Kecskemét)

*******************

Kozák Rajmund a gyilkos cigány, új myvipje egyéb dolgok

Tisztelt Szerkesztőség!

Muszáj volt Önöknek írnom, mert úgy érzem egyedül a Kuruc.info áll ki a magyarság érdekeiért. Myvipen böngésztem amikor rátaláltam Kozák Rajmundra, a gyilkos cigányra aki kb 1 éve megölte osztálytársát többedmagával.

http://myvip.hu/profile.php?uid=2914560

A gyilkos féreg új myvipje, itt érhető el. Kéri, hogy írjunk neki kommentárokat, nem kell ismerősnek lenni hozzá. Undorító patkány gyerek az elmúlt egy hétben belépett, "fenomenális", hogy bűntetlenül netezik, ez a mocskos cigány míg a magyar gyermek beteg holtan a koporsójában, szülei lelkivilága szintén meggyilkolva. Hogy lehet ezt így hagyni? Minden normális embernek fel kéne háborododnia, kimenni a cigánybűnüzés ellen az utcára. Már a székelyek, szlovének, olaszok, és minden más nép fellázadt ellenük. Itt mért nincs semmi? Mért nem segítenek az emberek egymásnak és figyelnének egy kicsit is jobban a másikra, már a hazafiak körében is? :(

Tisztelettel:
Aggódó magyar hazafi

*******************

Tisztelt  Szerkesztőség!

Körülbelül  fél  éve  vagyok  rendszeres olvasójuk, elsősorban azt szeretem, hogy a híreket valóságukban kapom vissza, nem elferdítve,  mint  a  televízióból.

Megragadom az  alkalmat  és  hozzászólnék ahoz az esethez, amikor a cigányok a dögkútról hordták a húst. Megemlítettek több helyszínt  is,  de  Nógrád megyében is jellemző, konkrétabban Őrhalomra. És gyakran mesélte az Anyukám azt az esetet, ami Sorokpolányba történt, amikor még a Nagyszüleim éltek. Ők állatokat tartottak, gyönyörű kertjük volt, gyümölcsösük. Éltek már  akkoris a faluban cigányok, de nem  volt  velük különösebb probléma, amit  kaptak  elfogadták, de nem  bűnöztek, bár  volt  olyan, , hogy hiányzott  valami  a kertből,  de még  kisgyerekek  voltunk,  mi  is  csak szedtünk  a  szomszéd  gyümölcséből.Békében  éltek  a magyarokkal  a  Mamámat kifejezetten  szerették,  jóságos  asszony  volt. Egyik nap a Nagypapa elpusztulva találta az egyik disznót,  és  mivel  nem  tudta  mi  baja  volt,  miben  pusztult  el, eltemette  ideiglenesen  a használt  alom  alá,  konkrétan a ganyédomba  alá,  ahogy falun mondják. Másnap mikor kiment  reggel, hogy  eltemeti,  hült  helyét  találta  a  disznónak,  de  a  nyoma megvolt, , hogy  kiturták..Meglepte az eset, főleg  azért  aggódott,  mert  ki tudja kivitte  el,  és hogy  milyen  fertőzése  volt  a  disznónak..Hát  az  nap délután a cigányasszony sikoltozott  az  utcán, hogy  az ura  meghalt. Bevalotta  a  Nagymamáméknak, hogy  ők  vitték  el a disznót,  és  megfőzték, de azt is, hogy  nem  ez  volt  az  első  eset, hogy kiásták  az eltemetett  állatokat.

*******************

    Kedves Kurucok!

    Régóta olvaslak benneteket és mindenkinek ajánlom a lapotokat.
    Az áramlopással kapcsolatban írok, Ózd a téma. A Hétesnek nevezett TERÜLET AMI RÉGEN VIRÁGOSKERT VOLT, TISZTVISELŐ TELEP amit akkor RÓZSAKERTNEK HÍVTAK. Ma egy mocskos putri telep ahol az ózdi drogos, tolvaj és egyéb bűnözők fellegvára található. Az áramlopás itt, és Ózd más területein a cigányok körében teljesen természetes. Az ún.Bánszállás a fertő fellegvára, Velence, Várkony -ahol az elmúlt évben a magyarok kertjeiből a cigányok kivagdalták a gyümölcsfákat- szinte mindenhol. Az idős magyar emberek akik ezt az országot a világháború után felépítették most rettegnek otthonaikban mert a rendőrök és ez nem vicc egy betörés után azt magyarázták a károsultnak, hogy meg kell érteni szegény cigányokat. Nos mindenhol lopják az áramot. Saját szememmel láttam, hogy az áramszolgáltató -rendőri kísérettel levágta az áram vezetéket, de az utcából még ki sem értek, az amatőr villanyszerelők -mint a majmok-másztak a beton oszlopra és-visszakötötték az áramot. Ez volt húsvétkor. Azóta már majdnem az egész, pl. a kiserdők aljának nevezett utca így lopja az áramot. ÉS ITT ÓZDON SZINTE MINDENHOL. Nekem viszont részletesen megküldi az áramszolgáltató, hogy az ún. nevezett áramveszteségi díjat is én fizetem meg jelen esetben azt az áramot amit ezek a rohadék csirkefogók lopnak. Én és a többi becsületes ember. Ha olvassa ezt valaki az ÉMÁSZTÓL, szégyelje magát, mert csak a Magyarokkal bátrak. Ennyit erről röviden, boldog új évet nektek. Szebb Jövőt testvérek!

*******************

Kedves kurucok!

A cigánybűnözéshez kapcsolódóan még van egy fontos dolog.1973 óta nem nyúlhatnak a rendőrök a cigányokhoz.A Világbank egyik politikai feltétele volt a hitelekért cserébe.

"A cigány stricik sorra rabolják el a magyar lányokat"
"Ez pedig abból állt, hogy elrabolták a kiszemelt áldozatot és a csapatba tartozók - tömegesen - mind megerőszakolták, megverték, análisan közösültek vele, ürülékkel szennyezett hímvesszejüket a lány szájába helyezték, és ha ellenkezett a lány, a szemgolyóra helyezett hüvelykujjat kicsit beljebb tolták.

Ez így ment több órán keresztül. Ha a lány elhányta magát lemosatták, váltva orális szexeltették egész addig, míg magától nem volt hajlandó végigcsinálni egy "menetet".

Másnap már finomabbak voltak, ha nem tanúsított ellenkezést az áldozat. Bárki, az adott körbe tartozó beszállhatott egy közösülésre vagy orális szexre, sőt a végén a magát teljesen megadó áldozatot, a jó rendőr rossz rendőr elv alapján, meg is jutalmazták egy rendes jó szexxel, talán élete első orgazmusával, napok, hetek után. Ezek a lányok így már némi távfelügyelettel kiállíthatók voltak a főútra, kamionparkolóba, vagy éppen eladhatók voltak jó pénzért külföldre.

A lány nem mert hazaszökni, hisz elrablói, megerőszakolói a lelki terrort azzal fokozták, hogy rendőrségi vallomás esetén megölik apját-anyját, megerőszakolják kishúgát."

Már korábban írtam, hogy e mögött a szcientológia áll.Majd nekünk is ugyanígy kell (Kuruc.info: cenzúrázva)!!!
Ne felejtsük el azt se, hogy a második világháború alatt egy zsidó volt aki feluszította a szovjet hordát tömeges erőszakra.
A kiegyezés után zsidók keresztény lányokat raboltak el a Monarchiában és vittek török bordélyokba.
Ezekért mind (Kuruc.info: cenzúrázva)!!!

Nagy Zsolt

*******************

A cigányok megint alkottak

Kedves Kuruc.info!

Egy történetet szeretnék elmesélni nektek ami a múlt héten történt Jászárokszálláson. Egy fiatal 16 éves gyerektől megpróbálták elvenni Simpson motorkerékpárját, de szerencsére a fiúnak sikerült megakadályoznia, és éppségben elmenni a helyszínről. Aznap este a város disco-jában amikor a fiú oldalra fordult, egy váratlan pillanatban a cigányok arcon ütötték, és elkezdték verni. Pontos számot nem tudok modani, hogy mennyien voltak, de nem egyedül ahogy az náluk szokás. A fiút Budapestre kellett szállítani súlyos sérülései miatt.  Az alsó- felső állkapcsát  drótok fogják össze, enni csak szivószállal tud. A rednőrség persze nem tesz megint semmit. Szegény fiúnak az arca soha nem lesz már olyan mint elötte. Mikor merünk már a sarkunkra állni? Amikor mi leszünk a kisebbség? Mindenkinek csak a szája jár, hogy a büdös cigányok de senki nem tesz semmit amikor ott az alkalom. MIÉRT???

*******************

Tisztelt Szerkesztőség!

Először írok Önöknek, bár nem hinném h valami nagy szám lenne, mert sok ilyen levelet kapnak, ugyanis CB-ről van szó, az eset Szolnokon történt. Édesanyámtól kaptam kb. 20ezer Ft értékben vásárlási utalványokat amin új kabátot akartam venni. Sokat adtam erre, végigjártam haverral a plázát és a Pelikán Bevásárlóközpontot, de nem sikerült megtalálni az igazit. Voltunk más helyeken is majd a Pelikánba visszamenet épp a kezemben volt a vásárlási utalvány, néztük hol váltják be és a Hild tér sarkán egy 6-7 fős cigány hadsereg (erre jobb szó nincs) volt. Az egyik odaszaladt hozzánk, hogy kell e petárda, vagy tüzijáték, mi erre mondtuk, hogy nem. Sajnos ott volt a kezembe a vásárlási utalvány, ami nagyon érdekelte -és hülye voltam- a kezébe került "megnézésre". Ekkor odament a haverjaihoz és elkezdi, hogy "elfogadják", de mi nem akartunk petárdát így kértük vissza. Kis dulakodás, fenyegetőzés volt, de sikerült visszaszerezzük a köteget, csak egy 1000 Ft értékűt tépett le a gyűjtűfüzetből. (3 db 6900 Ft értékű gyűjtőfüzet volt nálam) És megint csak hülye voltam meg naiv, mert ez után hívtam a rendőrséget, volt még hitem az felől, hogy legalább a rend látszata megvan. A rendőrök hamar megérkeztek és meg is találták a támadóinkat, de nem történt semmi. A lefülelt banda állt a pláza előtt, mi pedig a pláza előtt egy kicsivel odébb és fenyegetően méregettek minket, a legkevesebb legyen, hogy az 1000 Ft-os utalványomat nem találták meg náluk. Mivel csak 2 cigány volt a konfliktusunkban érintett így a többi simán elszállingózhatott, majd idővel a maradék 2 is elment a rendőrautó és mellettünk, közben fenyegetéseiket megismételték. Mindez történt ma délután 3 óra körül a Hild tér, vagyis a belváros közepén. Tehát nem kell ahhoz besötétednie, fényes nappal is Robin Hood bandák fosztogatnak a nyílt utcán, a rendőrség pedig tehetetlen. Nem beszélve arról, hogy Szolnokra járok suliba, így ezekkel ha legközelebb összefutok akkor meglincselnek.

Ha megjelenik az írásom az e-mail címem és egyéb adataimat ne jelenítsék meg, köszönöm.

*******************

Sziasztok!

Az -összeverte az idős férfit a rabló tücsök- című cikkhez kapcsolódóan szeretnék írni pár sort.

Szihalmon lakom. V. A. bácsinak kb. egy hónapja halt meg a fia, aki korábban rendőr volt, de sajnos lezüllött és elvált. A felesége már több éve nem él, így az öreg egyedül maradt. Szorgos, takarékos ember volt mindig. A faluban azt beszélik, hogy Mezőkövesdi cigányok voltak az elkövetők, és az eset előtt már egy ideje figyelték az idős embert. A lakásból az összes pénzt elvitték (azt nem tudjuk, hogy mennyit). Kezét, lábát összekötözték, fejére rongyokat tekertek, hogy ne lásson és nagyon megverték. Állítólag vannak nyomok és tárgyak a rablók után amiből el tudnak indulni a nyomozók.

Csakhogy a faluban az utóbbi időben az elmúlt évtizedekhez képest ugrásszerűen megnőtt a lopások, rablások száma és nem tudok róla, hogy a tettest elfogták volna. (Kivétel egy rablóbanda, akik az ország nagy részén fosztogattak és a vezérük itt lakott, őrá több tíz millió ft. értékű károkozást rábizonyítottak, (és NEM mokka) de már több hete ez is itthon van az előzetesből). Az ősszel elloptak a Polgármesteri Hivatal raktárából 2 db. motoros fűkaszát amelyet idén tavasszal vásároltak kb. 300 e. ft-ért. Házaktól több darab motoros fűrészgépet, tyúkokat, most karácsony előtt a Templomkertből fenyőfát. Hamis pénzzel is becsaptak ittlakót és még lehetne sorolni az eseteket, de tettest sehol nem fogtak el.

Ez a rendőrség teljesen le van pusztítva. A füzesabonyi kapitányság udvarán állnak az autóik, nincs ember akit bele tudnának ültetni, bármi történik órákkal később tudnak megjelenni. A falut átszeli a 3-as főút, a gépkocsik -főleg éjjel- úgy száguldoznak mintha nem is lakott területen hajtanának át, azt mondják, hogy elromlott a trafipax és már legalább három hónapja a szervízben van. A községnek nincs pénze az itt élők biztonságára, érzékelhető rendőrség nincs, tehát magunkat kell megvédeni!  Sajnos nagyon rossz tapasztalatom és véleményem van az országunkról, ezért kérek mindenkit, hogy a következő választásokon még véletlenül se szavazzunk a jelenleg a parlamentben ücsörgő rabló, hazaáruló, maffiózó csürhékre!

Békés Karácsonyt és Szebb Jövőt kívánok mindenkinek!

*******************

Emberevéshez (Kuruc.info: lásd EZT)

Tisztelt Szerkesztőség!

Tudomásom szerint 1950-es évek elején Pécsen akasztottak cigányokat emberevésért.

Úgy látszik a komcsik sem tudták értékelni ezt a „kulturális" roma megnyilvánulást.

*******************

Baleset, cserbenhagyás

Sziasztok!
Most olvastam ezt a cikket

Mondhatnám, hogy lassan megszokott kis hazánkban, hogy ha valami putris retek csinál valamit azt nem verik nagydobra de azért mégse mennék el szó nélkül a dolog mellett!Ha véletlen már leközöltétek volna,  akkor bocsánat!
Nem nagyon voltam net közelbe a napokban!( ha lehetséges a nevemet, e-mailemet ne adjátok le :) )
Kellemes Ünnepeket Kívánok az egész csapatnak!

*******************

"Szakszerű" rendőrök

Tisztelt szerkesztőség!
Tegnap (hétfő) egy érdekes történetnek voltam részese, amely beleillik a lapban megjelent korábbi rendőr-sztorik sorába.
Budapestről utaztam Székesfehérvárra, a sztrájk miatt nem igazán lehet megállapítani, melyik vonattal (13 óra után indult, a vonatjegyen rajt van a szám, ha kell tudok pontosítani). A hangulat már alapban is picit fokozott volt, mikndenki ment volna haza az ünnepekre. Nagytétény állomáson egy 25 év körüli fiatalember kövekkel megdobálta a vonatot (hogy az adott szituációban erre mennyi oka volt, azt inkább nem firtatom, mert nem ez a lényeg). Mivel a vonat ablaka megrepedt, és más sérülések is lettek, kihívták a rendőrséget. Pontosabban először egy kisgyermekes anyuka próbálta a mobilján hívni a zsernyákokat. Kb. 10 perc után vették fel (addig a kődobáló ott körözött a vonat körül), megadta, hogy hol, mi történt, mire a rendőrség válasza az volt, hogy már elkapták. Közben  a gyerek tovább dobált. Közben a MÁV is értesítette a rendőröket, azt talán komolyabban vették, mert jó fél óra után meg is érkezett egy járőr. Hogy a dobáló közben miért nem lépett le, azt nem tudom, picit provokáció szaga van, de nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani. Igazoltatás, jegyzőkönyv, stb, újabb fél óra, és mehetünk, mindenki megkönnyebbült. Következő állomás, Érd, ahol a forgalmis mondta, hogy nem mehet tovább a vonat, mert a munkájukat kifogástalanul végző biorobotok nem fényképezték le a vonat sérüléseit, ami az értékbecsléshez kell. Mivel az előző helyszínre a Bp.-i kapitányság emberei mentek, Érd meg már nem az ő területük, ők nem tudtak az amugy pár km.-re lévő érdi állomásra jönni, helyi rendőr kellett, újabb fél óra, újabb jegyzőkönyv, stb. Ezek után már a szokásos egy óra alatt esemény nélkül Fehérvárra értünk. A vonat sérüléseit egy 20 év körüli lány le is fotózta, ha esetleg ő is olvassa a Kurucot, színesíthetné a beszámolót egy képpel.
***
A JMPoint akadémia nem érdekel bennetek, vagy csak elsikkadt a múltkori levelem? Csak mert ott is vannak ám figurák, a zsiwiw-es vadászatot lehetne bővíteni:-) (Kuruc.info: elsikkadt, igen, érdekel!)

*******************

Tisztelt Kuruc.info!

Régóta olvasom a lapotokat. Gondoltam szinesitem az alábbi írásommal.

30 éve mozdonyvezető vagyok. Tegnap egy Bz motorkocsival közlekedtem Szolnok-Nyíregyháza között az esti órákban, sztrájk lévén ennyire futotta.

Hajdúhadházon felszállt kb 30 cigány kurva (gondolom a 4-esen végetért a műszak). Az életkor elég vegyesnek tűnt, 12-40 évig. Természetesen se pénz se jegy. Sajnos ez általános tendencia, hogy nem vesznek jegyet soha ezen népcsoport tagjai. Császárszálláson vonatdobálás volt. Röpködtek a zúzott kövek, hisz mi mással szórakozna szegény kissebség? Visszafelé kő nem volt, csak petárda meg kurvák szintén(az éjszakai műszak) jegy nélkül. Tömegverekedés szintü lincshangulat alakult ki mikor a jegyvizsgáló menetjegyet mert kérni.  Sikerült lezavarni mindenkit a vonatról. Volt ott, "meghalt a gyerek", "kórházba megyek", "terhes vagyok", "az ember most szabadul" meg minden...Túlzott empátiát nem tápláltam mert anyám ledolgozott 42 évet a magyar postánál és 58 ezer forint a nyugdija. Sosem volt segélyért, táppénzen úgyszintén nem volt. Gyesen sem, mert nehogy elveszitse a munkahelyét. Nem mer világítani, nem tud utazni, tengődik 42 év munkaviszony után.

Hol itt az igazság és meddig bírja még el a nemzet ezt a hordát?

Tisztelettel: XY

Kérem a nevem ne közöljék!

*******************

Cigánysztori

Tisztelt Kuruc.info!

Egy rövid és szerencsés kimenetelű cigánysztorit osztanék meg veletek, amennyiben érdemesnek tartjátok az oldalon megjeleníteni, az álnevemet nyugodtan közöljétek.

Épp sétáltam haza barátnőmtől (aki mellesleg félvér roma származású, ennyit a "fasisztanácistasoviniszta" felfogásomról) amikor szembetalálkoztam egy 6-7 fős hangosan "danajdanaj"-ozó fiatal társasággal. Elmentem mellettük (rájuk se nagyon néztem nehogy az legyen a baj) mire a következőt hallom:

- Hé szemüveg! A szádba belev*rem!

Szóval szerintem megtették az első lépést a sikeres asszimiláció felé, hiszen akár meg is késelhettek volna. Jó látni, hogy a cigányok is fejlődnek. Volt nálam vagy 3000 Ft annyiért már meg is érte volna elvágni a torkomat....

Mikor hazaértem elgondolkodtam, hogy vajon mennyin múlt, hogy még élek? Ha visszafordulok végem lett volna? Ha visszaszólok lett volna még 1 percem futásnak eredni mielőtt nyílik a bicska? Ha verekedésbe keveredek lett volna a közelben valaki aki mer segíteni? Mindenki válaszoljon magában ezekre a kérdésekre, én már megtettem.

Ennyi lett volna a történet, köszönöm, hogy megoszthattam valakivel.

Szebb Jövőt Magyarországnak!
Fury

*******************

Rendőrségi felderítés

T. Kurucok,

ma aki csak teheti támadja a rendőrséget. Jogos, mert nem igazán Bennünket, dolgozó és adózó, becsületesen élni akaró embereket Szolgál(?) és Véd (?).
Akiknek ezt teszi azt nehéz lenne felsorolni - de mindnyájan tudjuk kik AZOK.

A 80-s évekeben egy rendkívül effektíven működő rendőrségünk volt, volt hadseregünk ( a Nép Védelmére esküdtünk fel), voltak KMB-sek és volt titkos szolgálatunk, annak minden szükséges eszköztárával és elsősorban elkötelezett szakemberekkel. Itt nem elsősorban a 3/3-okra kell gondolni, hanem akik a katonai, polgári kémekedést és kémelhárítást folytatták.
Nos ez az erő képes volt az ilyen helyzetek - mint KKlacháza, Jászság..... azaz CB - kezelésére. Ha valaki ilyen súlyos bűntényt követett el, mint a francia lány elrablása, akkor addig vegzálták razziákkal, letartóztatásokaal, egyéb módszerekkel az alvilágot (és nem szartak be néhány tetves Dzsipótól, hanem kiütötték a fejét ha nem szépen válaszolt) amig az magától feladta az elkövetőt.
Ma a RENDÉR csak a becsületes, harchoz nem szokott, békés lelkületű embereket ZAKLATJA.  Sok oka lehet, hogy miért :

1. kifizetődőbb
2. ezt rendelik meg tőle
3. a BÉNA a kisebb ellenállás irányába megy
4. a cigótól lehet, hogy kést kapna, családját megfenyegetnék
5. tetü, aki nem hisz a hazájában, a népében amely eteti
6. gyáva az igazi feladata ellátásához.

Véleményem:
össze akarjak ugrasztani a magyar és a cigány lakosságot. Egy ilyen polgárháborus helyzetet nem tudnának, akarnának lekezelni, hiszen nincs mivel és nem is ez a terv.
Ilyenkor első lépcsőben mennének a NATO-hoz, akik elkezdenének vakaródzani és vagy 1-2 hónapig latolgatnák e helyzetet. Addig folyik a vér, rablás, káosz lenne.
És akkor valamelyik okosnak eszébe jutna, hogy szerencsétlen zsidókat meg kellene védeni - és behívnák az izraelieket. Már csak azért is mert, ahogy szokták külföldön is, nehogy baj érje az itteni spanjaikat.  (Kuruc.info: pontosan, mi is ezt a forgatókönyvet tartjuk a legvalószínűbbnek, ahogy itt elnézzük az esztelen tombolást, amit a politikai garnitúra csinál. Pillanat alatt visszafoghatnák a CB-t, a szaporodásukat és ezzel megakadályozhatnák a polgárháborút, ami ilyen tendenciák mellett igen valószínű, hogy kitör. Nem teszik. Vajon miért? Ennyire hülyék lennének? Ugyan, dehogy: jól tudják, mit miért csinálnak…)
De nem is kell behívni. Itt vannak civilben, nézz meg egy EL-AL járatot megérkezésekor Ferihegyen. Egy turista nem 5-6 hordónyi bőrönddel jön. Ezek ide költöznek. Köztük azokkal a 'sivatagi bunkókkal' (így nevezik az USA-beli zsidók az Izraelben élőket) akik képzett gyilkosok, és ennek gyakorlására a palesztínokkal szemben lehetőségük is volt.
Na és ne feledjük azokat a magyar-zsidókat, akik kivonták magukat a MN -beni szolgálat alól (lúdtalp, rövidlátás, tüdőlötty, stb.  alapján), de ugyanakkor kivettek 3 hónap szabit és elmentek Izraelbe a seregbe megkapni minden lehetséges kiképzést, de minimum ejtőernyőt hajtogatni az ottani állománynak.

Mi pedig hivatalból utáljuk a sereget, kriplik a gyermekeink, és ha egy tárat be kellene tárazni, betolni az AK-ba, összerakni az AK-t és más fontos katonai dolgok, akkor eláll a lélegzetük. Persze a számgépen istenien értenek a gerilla hadviseléstől a harctéri helyzetekig mindenhez. A sok tartalék élettel felszerelkezve. 

Ezért minden magyar aki erre alkalmas:
-tanuljon nagyon jól - mint a zsidók teszik (érdekes Ők miért nem sírnak az oktatás helyzete miatt)
-eddze a fizikumát - mint a zsidók teszik
-foglyon össze olyan keményen egymásért bármikor és bárhol, úgy mint a zsidók teszik.
- NE UTÁLD ELVAKULTAN A ZSIDÓT, HANEM INKÁBB TEDD AZT AMIT ŐK ÉS AKKOR SIKERES LESZEL, ÉS A CIGÓ ÉS A ZSIDÓ FÉLNI FOG TÉGED MEGTÁMADNI.

Na ennyit mára, egy kis muníció. Ja, még egy. A világban járva nagyon sok zsidóval(is ) találkozok. Sokan nagyon rendesek. Őnekik nincsenek haza-keresési gondjaik, ezért nem is teszik azt amit a mi magyar-zsidóink tesznek.  Ez egy különleges helyzet, amit észre kell vennünk. De bárhol is legyenek, Ők összefognak, Tegyük ezt mi is.

Szebb Jövőt

*******************

Primitív cigó videó

Kedves Kurucok!

Ezt a videót, ha még nem láttátok ajánlom szíves figyelmetekbe. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, mert pont ugyanannyira nevetséges mint szánalmas. Azon tűnődtem, hogy mennyi energia, pénz és idő kellene, ahhoz, hogy felzárkóztassuk őket Állatok szintjéről az  Emberére - egyúttal érdemes elgondolkodni azon is, hogy  a magyar adózó és dolgozó nép belefogjon-e egyáltalán ebbe a lehetetlen küldetésbe....

//www.youtube.com/watch?v=a4FOjZVErKE&feature=related

Üdvözlettel,

GerillaGirl

*******************

A Tüske

Tisztelt Kurucok!   

Felhaborodottan, bar nem meglepodve olvastam Kolompar Orban fenyegetozeset a nemzetunk eltaposasara. Kezd mar vegre kibujni a szog a zsakbol, a naivabb magyar testvereinknek is kinyilhat mar lassan az ilyenektol a szeme, hogy mi is itt a helyzet az orszagban. Masreszt azert annyit megjegyeznek, hogy aztan csak ovatosan azzal az eltaposasi kiserletettel. A tortenelmunk soran amely egyszerre megrazo es felemelo, nem egyszer probaltak mar minket eltaposni. Raadasul a kolomparnal, es az o nepenel sokkal hatalmasabb orszagok es emberek. Oriasi hadseregek, az armany es cselszoves pokhaloja nemegyszer zodult mar rank. Hatalmas birodalmak, mint gonosz oriasok tapostak rank duhodt indulattal. Es akkor mindig jott a meglepetes. Mert ez NEMZET, ez mindig gyilkos mereggel teli tuskenek bizonyult, olyan tuskenek, amelyen taposni iszonyu kinszenvedes az orias remnek. Es a mereg, melyet a tuske az orias szervezetebe engedett, az tort elore mindig e remek sziveig. Es Isztambulnak, Becsnek, Moszkvanak stb, akarmelyiknek be kellett latni, ezt a tusket ok jobb ha hagyjak, mert belepusztulnak. Szoval csak probalja meg kolompar meg az o nepe. 

Tisztelettel: hu Olvasotok

*******************

Adjon Isten!

Az MCColumbo-s roma repperkedős cikket olvasva, illetve a videót megtekintve továbbnézelődtem a barmok youtube-os videóin, és gondoltam jelzek egy-két putrivideót arról, hogyan is viselkednek korunk dicső cigányai.

//www.youtube.com/watch?v=dhRHtrIRsJA&feature=related (még a wc-t is tudják használni ;))

//www.youtube.com/watch?v=ey5ZHt5JkRM&feature=related (a mozgóképes része a legtartalmasabb...)

Továbbá elnézést kérek, ha ezzel az e-maillel csak feleslegesen bénáskodtam.

Üdvözlettel: egy fiatal, nemzethű olvasó

*******************

Fegyverviseles

Tisztelt Kurucok!               

A Garda-tag es csaladja elleni brutalis tamadas egyszeruen felhaborito. Az meg meg csak fokozza az ember duhet, hogy a dragalatos hatosag szandekosan csak a legenyhebb vadakkal igyekszik felelosegre vonni(?) a tettest, illetve a kesobb talan meglevo ciganyokat. De viszont. Van itt egy kis aprosag, amire a cionista, ciganybarat hatalom nem gondolt. A fegyvertorveny ugy van megolkatva, hogy az atlag magyar eles lofegyverhez ne juthasson, mert azzal esetleg meg megvedene magat a cigany bunozestol. De mivel ezt egy az egyben nem lehetett kijelenteni, ezert azt mondtak, hogy a rendorseg merlegel a kerelmeknel, es bizonyitott veszelyeztetettseg kell. Nos, ez az alavalo tamadas vilagosan be bebizonyitotta, hogy minden tagja a Magyar Gardanak fokozott veszelyben van, ami jogosulta teszi oket a fegyvertartasra! Es ami a legjobb, epp a tegnapi koncepcios targyalason maguk a ciganyok erositettek meg, hogy bizony a Garda tagjai a jovoben szamithanak ehez hasonlo brutalis tamadasokra!  Az idegen hatalom, es cigo szovetsegesi fele hatalmas fricska lehetosege most ez, mar maguknak a kerelmeknek is a beadasa hidegrazast valthat ki beloluk.  Egyebkent koszonom, hogy a multkori levelemre valaszoltatok.                

Tisztelettel:   Hu Olvasotok

*******************

Ciganykerdes Hamburgban

Tisztelt Kuruc.info!

Ajanlani szeretnek egy linket, melyen egy megoldas lathato a ciganykerdesre, a ciganypökhendisegre. Szerencsere nem mindenhol annyira szemermetesek a rendörök ezekkel szemben mint odahaza.
Tanulsagos törtenet, s a sajto sem mer durva kommentekbe belemenni.

http://de.youtube.com/watch?v=SJPkJMtXIQM

Tovabbi jo munkat kivan nektek egy hüseges olvasotok!

Paparazzi Nürnbergböl

*******************

Már megint a cigányok....

Üdv Kurucok!
2 igen tanulságos sztorival szeretnék hozzájárulni a levrovhoz. Egyik sem velem esett meg, bár személyes tapasztalataimból is lenne mit mesélni....
Kezdeném azzal az esettel, ami a szomszéd utcában történt. Adott egy nyugdíjas nő, aki szép nagy, gondozott házzal rendelkezik. Valószínűleg úgy gondolta, hogy kiegészíti a nyugdíját, hát kiadta albérletbe az üres szobákat....na kiknek? Természetesen mokeszoknak. Aztán kezdődtek a gondok. A rohadékok először "csak" a rezsit nem fizették, aztán a lakbérrel is elmaradtak. A közszolgáltatók lekapcsolták az áramot, vizet, stb.( természetesen a maminál is). Úgy gondolták a barna bőrűek, hogy ha befizetnek egy kis összeget, akkor visszakapcsolják a szolgáltatásokat, ez így is volt. Persze az elmaradás nagy részét b..tak befizetni. Nos, az öreg nő úgy gondolta, hogy itt az ideje szólni a csürhének, hogy takarodjanak. Na persze...ahogy ő azt elképzelte. Nemhogy nem takarodtak el, hozták a haverjaikat is, akik minden mozdíthatót elvittek. Eltűnt többek közt ereszcsatorna, mosógép és egyéb háztartási cikkek. A vége az lett, hogy a családsegítő(minek???) és a rendőrség közreműködésével sikerült őket eltávolítani. De úgy látom, a nyugger nem tanult az esetből...a múltkor megint cigányokat láttam kijönni a házából!
A második történetem szorosan összefügg az előzővel, ugyanis ugyanarról a bandáról van szó. Ezek a cigányok általában fent tobzódnak a városközpontban. Leülnek egy padra, isznak és méregetik a járókelőket, néha be is szólnak nekik.
Az egyik ismerősöm abban a panelházban lakik, ahol ezek a mocskok szoktak zülleni. A ház előtt szétszórva a sok szotyi.Odaszólt nekik(voltak vagy négyen-öten) udvariasan: Srácok, ha hozok nektek egy sört, összesöpritek ezt a szemetet? Azt mondták, igen. A haverom bement a szomszédos üzletbe és az ígéretéhez híven vett nekik egy sört. Persze nem kellett volna, mert a szemetüket nem takarították el, pedig még seprűt is kaptak.
Inkább körbevették öten, és az egyik egy széttört üveggel hadonászott. Persze nem számítottak arra, hogy fél percen belül mind az öten a földön lesznek, ártalmatlanná téve. Ugyanis a haverom jó pár évig tanulta a botharcot, így a seprűvel pillanatok alatt elintézte a támadókat, jól fejbeverte őket! :) Persze meg is lett a következménye: van a városunkban 2 keménykötésű cigány, akik a fentebb említett bandával rokonságban állnak, így egyszer csak elkapták a haveromat. Bunyó nem lett belőle, de szerintem azért mert féltek, hogy őket is leveri Anti. Meg aztán a cigók bátorságát ismerve, fosnak egyedül támadni...
Üdv: HW

*******************

Mokkák a szomszédaim!

Tisztelt Kuruc Info!

A 2008-12-17. 14:39- kor megjelent "Mokkák a szomszédaim" cikkre reagálnék!

Mi Kuruc olvasók tudjuk, hogy a cigókérdést, ezen belül is a bűnözést a magyar rendőrség nem megfelelően kezeli. Az okokat nagyjából sejtjük, de tulajdonképpen ez most jelen esetben nem is fontos.

Inkább azzal foglalkoznék, hogy ha egy cigány (én kiírom, mert 1 éve, tíz éve, sőt több száz éve is ez volt a nevük, ezért számomra nem lesznek más névvel illetve. Ettől még van rendes cigány is, csak sajnos ők nagyon kevesen vannak.) valamilyen sérelmet okoz vagy bűncselekményt követ el akárki kárára, akkor az ne a saját telefonján jelentse a rendőröknek, és ne úgy, mintha egy magyart károsít, ver, fenyít meg egy vagy több cigó!

Ugyanis ebben az esetben nem történik semmi, sőt az áldozat húzza a rövidebbet!

Ellenben ha a fordítottjaként van beállítva az adott esemény, akkor a rend lusta őrei a rasszizmus vádja alól történő cigánymosdatás miatt rögtön átváltanak éber őrökké!

Hogy érthető legyen miről is beszélek egy példa a cikk nyomán: ha a szomszédom cigány és folyamatosan zavar mindenféle közösségizgató magatartásával, akkor nem úgy kell kihívni a rendőrt, hogy XY vagyok XY helyről és a szomszédom hangoskodik. Ezt így ebben a formában leszarják,  bocsánat lesajnálják nagy ívben. (Én is voltam fiatal, szórakoztunk,  buliztunk a társaimmal egyik-másik albérletben, de a kiérkező rendőr csak tőlünk kért elnézést, amiért félbeszakított minket. Na jó, azért mi nem gyakran tettük ezt.) Javaslat a következő, ami 100%, hogy működik! (Mivel van egy-két rendőr ismerős, tőlük tudok egy 's mást.) El kell battyogni az egyik közeli telefonfülkéhez és tárcsázni a jól ismert számot. Bemutatkozás nélkül (esetleg orsós rozália, vagy kolompár béla névvel) közölni a kedves szolgálatot teljesítő úrral/úrhölggyel, hogy xy helyen magyar huligánok,  bőrfejűek verik konkrétan szarrá, izé laposra a derík testvíreimet! Jöjjenek azonnal, mert bélának már folyik a vére, izaura kishugom meg már gyalázzák a bőrhajúak! Bicskával, kaszával és villával cséplőgépest játszanak! Persze némi hangelváltoztatás nem árt, de szinte biztos, hogy nem érünk még haza,  mire már csend lesz! Lényeg, hogy legyünk kreatívak és ne tojjunk be! (ÉS NE FEDJÜK FÖL VALÓDI KILÉTÜNKET! Ezért nem jó a mobil, csakis a nyilvános telefonfülke, de úgy, hogy térfigyelő kamera se pásztázzon a környéken.) Egy-két hasonló akció melyben kommandós osztaggal érkezik a rendőrség meg fogja fékezni a randalírozókat! Csak próbáljátok ki!

De én tovább menve az ilyen rendőri akciót föl is venném kamerával, hogy a retekklub, vagy szadeszkettő hátha ráharap és némi fizetséget ad is érte!

Így a romabuliból csend és pénz származik a szomszédoknak!

A fenti dolgot, csak azért nem próbáltam még ki, mert a szomszédaim normális emberek. A szülőfalumban meg csak simán lopnak, amit egyelőre két kaukázusi kutya tartásával mi ki tudtunk védeni. (Kettővel odébb lakó idős néninek is van egy kaukázusi kutyája. Hát még hozzá se próbáltak betörni, pedig más idősekkel már próbálkoztak a szemétládák többször is.) Még az utcánkba se mernek nagyon bejönni, ami annyira nem baj szerintem.

Remélem a rászorulóknak segítettem néhány hasznos dologgal, tippel!

Már várom a híreket!

Ui.: Nevem és címem elhallgatását kérném! Előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Jockey

*******************

Bernáth Aurél festőművész szemléletes leírása a somogyi cigányokról

 Tisztelt Szerkesztők!

Tudom, hogy sok levelet kapnak és kevés idejük jut egy-egy levélre.

Mégis billentyűzetet ragadtam, mert egy korábbi cikk-sorozatukat szeretném kiegészíteni, melyben történelmi nagyjainktól, neves íróktól idéztek leírásokat, hogy s mint élt (s azóta is változatlanul) a cigányság.

Bernáth Aurél alábbi visszaemlékezésében gyermekkorának (1900-as évek eleje) egyik jellegzetes vonásáról ír.

"...E conquistádori magatartást és lelkiállapotot két reális és alig kikerülhető veszélytudat szülte: a kutyák és a cigányok. A kutyákra itt nem vesztegetek szót. De a cigányokat meg kell említenem, mert abban az időben, egy tizenegy éves gyerek számára ugyanannyit jelentett, mint a későbbi generációnak a burkus, a farkas, vagy egy még későbbinek - amerikaiak - a gyermekrabló.A dadák, szakácsnők,  nevelőnők, a mesére fogékony kortól kezdve egészen odáig, amíg neveltjeik a mese helyett inkább már a szoknyájuk födte rejtelmeket próbálták bogozni, fegyelmezés céljából a képzeletet kizárólag cigánytörténetekkel tömték. Az enyémet is. Ha eltűnt egy tyúk, ha kigyúlt egy kazal, ha egy disznó decemberben váratlanul kimúlt, ha rablás, ha gyilkosság történt a megyében, elsőként a cigány került gyanúba. Ha megbetegedett egy gyerek, a cigánynő "verte meg szemmel."  A szörnyű mesékhez, melyek úgyszólván füstölögtek a képzeletben, a cigányok bőven álltak a falunkban modellt. Ha a boronkai nyárfasor egyik törzse kiszáradt, hetekre vad kinézésű, befont hajú cigányférfiak szállták meg az elnyúlt fa tetemét, s belőle vájták teknőiket. Asszonyaik eközben a házakat járták, rikító ruhákban.

Koldultak, vagy kártyát akartak vetni a háziaknak. Szomszédunk: Sztelek, ha cigány lépett az udvarra, szó nélkül bement a fegyveréért.

Mint egy számkivetett sereg - amely feltehetőleg fütyült a polgári kényelemre - a falu alig elfojtható megvetésétől terhelten bolyongott a falvak körül, vagy vándorolt faluról falura. És éppen a kéthelyi úton hányszor láttuk őket, amint kocsinkon hajtottunk a Balaton felé!

Egy útelágazás háromszögében tanyáztak sátraik alatt, végkimúlás előtti gebék társaságában, nyílt tűzhely körül. Azonos volt a kép még késő ősszel is, nyomasztó ködökben, ha esetleg egy kéthelyi keresztelőre mentünk, de még télen is, ha csilingelő szánon röpültünk, , hogy megnézzük a Balaton jegét. Ilyenkor megfejthetetlen rejtélyként néztem őket."

Forrás: Bernáth Aurél: Utak Pannóniából Bp. Szépirodalmi K., 1960., 218-219. p.

Kívánok Önöknek, olvasóiknak békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Hű olvasójuk: K.

*******************

Hozzászólás Tóth Ákos idióta cikkéhez

Kedves Kurucok!

Már nem bírtam tovább, ez ami nálunk történik túl megy minden határon!

Ezúttal visszafogom magam és kulturált hangnemben fogok írni!

Az, hogy manapság hazánkban a még meglévő középosztály szétverése zajlik, azt szerintem csak az nem látja, aki nem akarja.

És az nem láttatja ezt a folyamatot, aki ezt támogatja!

Tóth Ákos cikkéhez:

Az mellékes, hogy egy Tóth Ákos minden hozzáértés nélkül (reformátusoknál szentmise???) keresztény vonatkozású irományokat hoz össze. Érdekessé az teszi, hogy mindezt a (sajnos) legnagyobb példányszámú (történetesen kommunista) napilapban teszi. Ez leginkább médiaviszonyainkat minősíti.

Igazából a másik cikken kaptam fel a vizet, amit a gárdáról hozott össze. Nekem a középosztály a szívügyem, mert középosztálybeli családból származom, és tudom, hogy ők azok, akik az adók nagy részét megfizetik és ők azok, akik újratermelik a becsületes, munkából élő nemzedéket. Miért kell a gárda cikkben a középosztályt védendő kijelentéseket kritizálni. Illetve miért kell egyáltalán? Miért baj az, ha valaki "az aktív, a munkából élő, nem kiszolgáltatott, saját magát ellátni képes embert szereti"?

Nem inkább az baj, hogy van aki az aktív, munkából élő embereket nem szereti? Illetve, hogy ellehetetleníti?

Ehhez hozzáfűzném: Szeretjük szídni a FIDESZT, van is rá okunk, de ne feledjük el azért azt sem, hogy Orbánék sok olyan intézkedést hoztak, melyek a középosztályt elkezdték helyzetbe hozni. Bevezették a politikába, hogy ők "az aktív, a munkából élő, nem kiszolgáltatott, saját magát ellátni képes embert szereti"k. Ezt az én családom megélte, érezni lehetett a javulást. (Régen FIDESZ szavazó voltam, azonban elkövettek olyan idiótaságokat (mind a kül- mind a belpolitikában), ami számomra vállalhatatlanná teszi ezt a pártot! Most a Jobbikra fogok szavazni!

De nem szeretném elfelejteni, hogy Orbánék is tettek ezt-azt, ami említésre méltó! +nagyon sok dolgot nem tettek, ami kapitális hiba!!!) Amit tettek, avagy az MSZP-SZDSZ rezsim pár bűne "az aktív, a munkából élő, nem kiszolgáltatott, saját magát ellátni képes ember" ellen:
a. Gyerekek után járó adókedvezmény teljes eltörlése. Namármost, le voltam döbbenve, mikor 2002-ben már a kampányban hallottam valamelyik Szdsz-es szakértőzsenimegmondóembertől, hogy ez egy elhibázott dolog,  első körben kell megszűntetni! Így is lett! Nyilván mert "az aktív, a munkából élő, nem kiszolgáltatott, saját magát ellátni képes embert" hozta helyzetbe. És nem az ingyenélőket.

b. Családi pótlék alanyi jogon jár, szemben az előző módszerrel, mikor csak iskolalátogatás esetén adták, ráadásul mértékét nem emelték,  hanem hagyták szépen elinflálódni és a családtámogatás súlypontját a FIDESZ az adókedvezmények irányába kezdte áttolni. KÉRDÉS: Nem erről az útról beszél mindenki? Szepesy Zsolttól Detonátoron át a kuruc.info-ig?

c. Lakáshitelek adókedvezményének eltörlése. Ez egy érdekes kérdés.

Ezzel indult el a lakossági eladósodás meglehetősen nagy mértékben. De miért feltétlen baj ez? Egy fiatal pár, hogy jut lakáshoz, ha nem hitelből. ( A nagy probléma az, ha valaki hitelből megy nyaralni!) Az adókedvezmény nem eredményezte talán azt, hogy az építőiparunk emelkedő pályára került? És ha nem lett volna adókedvezmény, akkor nem vettek volna fel hitelt az emberek? DEHOGYNEM. Olvastam akkoriban tanulmányt, hogy ez az adókedvezmény felpörgette a keresletet a lakáspiacon, növelte a foglalkoztatottságot - az alacsonyan képzett emberek körében, az építőiparban, plusz adóbevételeket hozott.

d. Tandíj bevezetése. Azt, hogy erre készülnek, az MSZP-SZDSZ mindíg tagadta. Mégis meglépték. Ahogyan Hornék is megcsinálták. A tandíj egyértelmű célja: a gazdag elit részt tud venni az elitképzésben, a többiek, meg nehogy már vihessék valamire!

e. Széchenyi-terv szétverése. Minek is támogatni a magyar kisvállalkozókat? Végülis csak ök foglalkoztatják a munkavállalók több mint 61 %-át! Nehogymár valakik azt gondolják ebben a ku*va országban, hogy vihetik valamire!

f. Oktatás szétverése. Méghogy az MSZP-SZDSZ nem képes távlatokban gondolkozni! Ez igazán távlatos cél. A középosztály gyerekei ha felnőnek már ne legyenek gondolkodó polgárok.

A sor tovább folytatható lenne a végtelenségig.

A Gárdáról összehozott cikk igazából nem sokat szól a Gárdáról, átmegy a Jobbik szidalmazásába.

Vizsgáljuk csak meg egy kicsit, szerintem a kuruc.info elsiklott afölött, hogy a cikk pár érdekes, hasznos információval szolgál,  amiket lehet tovább horgolni egy kicsit!

A cikk így indít: A "...Jobbik a Szonda Ipsos legutóbbi fölmérése szerint népszerűbb, mint a farkas-gondolatok ellen konokul és szívósan föllépő rendszerváltó párt, a Szabad Demokraták Szövetsége." Aztán ezt valami Isten csapásaként állítja be.

Ezek szerint Tóth Ákosnak nem fontos a politika nézetek pluralizmusa?

A rendszerváltó pártok elvileg pont az olyan ordas eszmék ellen szálltak szembe, miszerint el kell nyomni a másképp gondolkodókat!

Egyáltalán egy demokráciában miért baj, ha valaki úgy gondolkodik,  ahogyan a Jobbik? Mikor a cikk írója is kifejti: "A Jobbik ugyanis nem fantazmagóriákban hisz - és van gyakorlati válasza, például a gárda. A vidéken élők helyzetét még nem a zsidókon akarja leverni. Valóban ismeri a vidéket. Emberei odavalók. Tudják, mi az, hogy falu. Tudják,  milyen egy kisbolt, tudják, kik vásárolnak hitelbe, tudják, ki tör be a másikhoz, tudják, hogy milyen egy valódi kocsma hangulata." A Jobbiknak tehát van gyakorlati válasza. És ismeri a problémákat.

Ezzel az a baj, hogy ezek szerint a többi politikai párt nem ismeri a problémákat. De akkor miért a Jobbikkal van a baj? És miért nem a kormánypártokkal, akik bizonyítottan nem ismerik az emberek problémáit! (Ha jól emlékszem maga Kondorosi mondta miután Miskolcon járt és megmutatták neki a Lyukóvölgyet, hogy nem is gondolta volna korábban, hogy ilyen létezik Magyarországon - az eredeti cikket nem találtam meg a kurucon)

Nekem viszont meggyőződésem, hogy a cikk írójának, Tóth Ákosnak fogalma sincs az ország problémáiról. Ezt támasztja alá az is, hogy a cikkben szenzációként írja, hogy a Jobbik vezetői tudják, hogy milyen egy kisbolt. Tóth Ákos helyzete érthető, hiszen hogyan is lehet egy rózsadombi vagy egy újlipótvárosi lakásból megítélni az ország helyzetét? Akkor már csak egy kérdésem marad! Miért ír cikket az ország problémáiról? Írjon inkább a budapesti bélyeggyűjtőegyletek szakköreiről!

Az kérdés, hogy miért ír, hát persze, hogy költői: Jól lehet az embereket befolyásolni, hülyíteni. Ilyen-olyan érdekből akadályozni, hogy egy becsületes párt (aki ismeri az ország problémáit és megoldást is kínál rá) tényezővé váljon!

Szebb jövőt!

Egy olvasó, aki nem szeretné, hogy a neve megjelenjen, ha levelét közzéteszik!

U.i.: Felmerül bennem az a költői kérdés egyébként, hogy egy ilyen alak, mint ez a Tóth Ákos, akinek süt az írásából az ostobaság hogyan lehet újságíró? Valószínűleg ugyanúgy, mint a beszélni nem tudó gusztustalan Verebes műsorvezető... (Kuruc.info: a ballib újságírók ilyenek. Nézzük meg mondjuk Révész Sándort, aki ordító hibát védett legújabb nácizásában   (Kiskunhalasnak írta -lacházát). Vagy mondjuk tekintsük a Magyarországi Talmudista Iroda (MTI) “év embere”-kitüntetettjét, Hidvégi-B. Attilát, aki, azon felül, hogy igen durva helyesírási hibákat vét, orbitáis faktuális tévedésekkel jutalmazza az ő MTI-s fizetését az adókon keresztül álló nagyérdeműt. De említhetnénk a kontraszelekció egyik legdurvább példáját is, Klecska Ernőt is, aki épp tegnap és ma domborított megint egy nagyot - lásd EZT, EZT, EZT, EZT és EZT. Klecska = "Mohaupt".)

*******************

Hozzászólás a Cigányok kegyeit keresi a MIÉP cikkhez

Sziasztok Kurucok!

Kinyílna a zsebemben a bicska, ha lenne benne, az ilyen Szűcs Gyula-féle ostoba hazugságokon. És persze nem a tanulatlan cigányra haragszom, hanem a cigányok mögött lapuló felbújtókra.

Te idióta, tudatlan cigány Szűcs Gyula, értsd már meg, attól, hogy magyarnak vallod magad, még nem leszel magyar. Attól, hogy magyar állampolgárság van a zsebedben, még nem vagy magyar, mert az előző egy jogi kategória, az utóbbi pedig, magyarnak lenni, nem az. De, hogy ez az egyszerű gondolat ne akadjon el a még egyszerűbb (majdnem sima) agytekervényeidben, elmondom máshogyan is: Én elég sötétbarna hajú vagyok, de attól még nem vagyok cigány, és ez látszik is rajtam. Tegyük fel, hogy bemegyek a putritokba, csak úgy, a ti szokásotok szerint, kopogás nélkül, az ajtót benyomva, mert az az agyament gondolatom támadt, hogy mostantól cigánynak vallom magam, és ezt a gondolatot nagy lelkesedésemben meg akarom osztani veletek is. Kíváncsi lennék, milyen arcot vágtok erre? Ha egyáltalán pofavágás helyett nem egy tízcentis bökőt vágtok belém azonnal. De a jóindulat kedvéért tegyük fel, , hogy nem, akkor viszont, gondolom, jól kiröhögnétek, hogy ez a gádzsó milyen hülye, elment az esze és cigánynak képzeli magát. Na, ugyanígy vagyok én meg minden magyar is veletek. Mondhattok bármit, a kutya is látja rajtatok, hogy cigányok vagytok. És a süketelés helyett igencsak sokat kellene tenni ahhoz, , hogy eltekintsünk attól, amit látunk (meg a bőrünkön tapasztalunk a részetekről nap mint nap). De ha ezt sem értenéd, akkor képzeld el, mi történhet akkor, ha mi ketten, egy hülye magyar és egy hülye cigány, a fejünkbe sábeszdeklit nyomva bekopogunk valamelyik zsinagóga rabbijához azzal, hogy mi tegnaptól zsidónak tekintjük magunkat, és ugyan ismerje el már ezt ő maga is, mert azért mégis van bennünk egy kis bizonytalanság. Ha nem lenne elég képzelőerőd ehhez, akkor elárulom, hogy ha van humora a rabbinak és nem provokációnak venné a dolgot, akkor ott görögne a padlón a röhögéstől. És ha ezután sem értenéd a lényeget, akkor lassan és röviden mondom: akkor leszel magyar, ha MI magyarok, a magunkfajták annak tekintünk.

Na, akkor most nézzük a cigány hazafiságot. Első menetben erre is ugyanaz érvényes, mint az előzőre: vallhatod ugyan magad hazafinak, de ez sem a te önvallomásodtól függ. Eltekintve attól a néhány kivételtől, aki esetleg eldugva valahol megörökíttetett, a történelem eddig nem igazán igazolja a cigány magyar vagy magyar cigány hazafiak meglétét, bármennyire is fájhat ez neked. Persze attól, hogy nincsenek erről feljegyzések vagy nem nagyon vannak cigány hazafiakról, még előfordulhattak cigány hazafiak e honban, ezt nem vonom kétségbe, csak hát azok a fránya számok... Olyan sokan biztos nem lehettek, ha Mátyás király említése után rögvest 500 évet kellett ugranod az időben. Mellesleg azt ugye tudod, Szűcs Gyula, hogy a középkor folyamán a cigányok, nyilván hazafiságból, ha tudtak, ott lebzseltek minden vonuló had körül az elhullajtott maradék reményében, és az ellen hadviselő félnek,  egyikük-másikuk elfogása és kivallatása után, megint csak nyilván hazafiként, biztos szolgálhattak értékelhető adatokkal a hadtestek mozgásáról  - akár például a magyarok ellen hadat viselő töröknek és osztráknak is.

Tudod, Szűcs Gyula, nem attól hazafi valaki, hogy szeret Magyarországon élni. A beszivárgó cionista zsidók is szeretnek Magyarországon élni, és rendszeresen hivatkoznak arra, hogy ők is magyarok (mert tévedésből vagy egyes hazaárulók jóvoltából az ő zsebükben is ott van az állampolgársági papír), merthogy itt élnek és szeretnek Magyarországon élni (tudod, minden parazita ezt mondja), pedig hát ők sem azok. Nem magyarok, és nem hazafiak.

De te nyilván azért gondolod úgy, ahogy, mert ezt a dolgot sem érted. Hogy is érthetnéd, amikor a fajtád vagy kétezerötszáz éve hazátlanul nomadizál szerte a világban, az indiai kontinensről való távozásotok óta. Hazafi csak az lehet, akinek hazája van, aki ezer szállal kötődik ahhoz a helyhez és környezethez, ahonnan származik, ahonnan kinőtt, ahonnan az ősei is származnak, az ott élőkhöz, és ezen az sem változtat, ha valamilyen oknál fogva távol kényszerül élni a hazájától. Hazafi az, aki képes az életét is adni azért a helyért, ha kell. Az lehet hazafi, aki érti és érzi annak a helynek a szellemét. Aki nem szarik bele a fészkébe, mert a sajátjába senki nem szarik bele. Aki pedig van olyan ostoba, hogy mindenféle hazug érveléssel többszáz éves magyar nemzeti jelképet próbál tisztára mosni a Dunában, annak ez az ország nem lehet a hazája, az mélységes tévedésben van ezzel kapcsolatban, és csak áltatja magát.

Azt mondod, Szűcs Gyula, hogy a vidéki cigányokat a munkanélküliség átka sújtja, és bizonytalanok a jövőjükkel kapcsolatban, és te sem látod a kiutat.

Én most kéretlen prókátor leszek, ha megengeded. Elmondom neked, mi a kiút,  és mit várhatsz a jövőben. Folytonos kielégületlenséget és szenvedést, és még több szenvedést, vagy nagyon kemény munkát. Ami visszahúz benneteket, az nem a munkanélküliség, hanem az eddigi két-háromezer éves múltatok minden eleme, amit cigány kultúrának lehet nevezni, és amire csak az büszke, aki nem képes az orránál tovább látni, és nem képes ebből a cigány kultúrából kiszakadni, kiugorni, kiszabadulni, onnan elmenekülni, hogy aztán soha többé vissza nem nézve és a cigány identitását végleg feladva tisztes, becsületes,  dolgozó, fegyelmezett, szabálytartó emberként beolvadjon a többségi társadalomba. Mert ez az egyetlen kiút a számotokra. El kell döntenetek, , hogy cigányok akartok-e maradni, vagy fel akartok-e emelkedni. A kettő együtt nem megy. Eddigi múltatok az ékes példa erre. Lehet siránkozni, ha ez nem tetszik, és jelenleg, a ti nagy károtokra, elég nagy hátszelet kaptok a benneteket kihasználó megélhetési zsidó és cigány fajvédőktől ehhez a siránkozáshoz, önsajnáltatáshoz és másokra, a többségi társadalomra mutogatáshoz. Egy darabig ez nyilván működik, de ha hiszed, ha nem, az életben semmi nincs ingyért, és amit más önszántából adott nektek, azt is vissza kell, hogy fizessétek valamikor, valakinek, valamilyen formában. Mert ez valahogy egyetemes törvény, és senki nem bújhat ki alóla. És még hívőnek sem kell lenned, hogy ezt megértsed vagy felfogjad. Hát még amit kéretlenül vesztek el, másokat becsapva, tolvaj módjára.

Hogy mi a kiút? Amíg másoktól várjátok, addig egy tapodtat se fogtok előrejutni. És amíg másokra mutogattok, addig sem. Egyszer egy barátom azt mondta, hogy csak nézzek a kezemre, amikor másra mutogatok, és nézzem meg,  mit látok. Neked is csak ezt javasolhatom. Mert igaz, hogy az egyik ujjad a másikra mutat, de három ujjad magadra irányul, és az egyik talán az ég felé.

Gondolkodj el ezen, megéri.

Kezdhetnétek talán azzal, hogy a környezetetekben még megmaradt nem cigány embereket kirablásuk, agyonverésük, megerőszakolásuk, meglopásuk helyett elkezditek megbecsülni és tisztelni, mert ők azok, akik segíthetnek nektek a felemelkedésben, nem az íróasztal mellől uszító fajvédők. Talán ha megkérdezitek a szomszéd nénit és bácsit, hogyan kell konyhakertet gondozni,  biztosan nem utasítják vissza, mert a fasiszta, kirekesztő, fajüldöző természetükkel valahogy nem fér össze a dolog. Talán még örülni is fognak annak, hogy segíthetnek. Igaz, ehhez kézbe kell venni a szerszámot és meg kell dolgozni a földet, ami fegyelmet, kitartó figyelmet  és rendszerességet kíván, de ha ezt a hármat nem tanuljátok meg már a legelején, akkor minden más csak ábránd marad. Minden új dolgokat tanulni is csak ezek birtokában lehet. Az a magyarázkodás pedig senkit nem érdekel, hogy a cigányok hirtelen természetűek és nem bírnak huzamos ideig egy helyben maradni. Na, pontosan ez az, amit a cigány kultúra részének lehet nevezni, és ami visszahúz benneteket. Ha valaki nem tud és nem képes kitartóan és fegyelmezetten dolgozni, az előbb-utóbb sehol nem fog munkát találni, a segély pedig nem tart örökké. Legalább is nagyon remélem, hogy már nem sokáig.

Tennivalótok pedig rengeteg van.

 Tisztelt szerkesztő: nevem a fejlécben, de csak nektek

*****************

Kuruc.info: Végül, még egyszer megkérnénk a levélírókat, hogy figyeljenek oda a helyesírásra. Olyan mennyiségben kapunk leközlésre érdemes levelet, hogy napestig javítgathatjuk a hibákat. Ha a Word / Mozilla stb. beépített helyesírás-ellenőrzője nem elég (ez jellemzően nem szűri ki a központozási, egybe/különírási hibákat), akkor olvastassák el a levelet elküldés előtt olyan családbelivel, aki jól ír helyesen. (Tisztelet természetesen a kifogástalanul író többségnek.)