Az Echo TV Napi Aktuális febr. 9-i 15 perc 46 másodpercénél (az alább található YouTube-verzió első videójának ez 7:55-nél van) a következő hangzik el (nem korrigálja aztán magát!):

“Mi is, mint cigányvezetők, elítéljük a bűnelkövetőket, és mint tisztességes cigányemberek is, kitaszítjuk magunk közül azokat, akik becsületesen, tisztességesen élnek....”

Freudi elszólás? Nem is vártunk mást – hiszen a jól ismert, vihart kavaró, ominózus siófoki videón is látható, hogy Kállai Csaba országos cigányvajda vonult az enyingi bűnözőcigányok élén, amit aztán maga  is elismert (megfejelve egy jó kis hazudozással, hogyaszongya “békíteni akart”. Na persze). Ha ilyen a fő-fő cigányvajda, akkor milyenek a megyeiek? Igen, a győri vajda, Csintó esetéből (további infó ITT és ITT) is tudjuk, mind legalább akkora gazember – Kolompárról, Farkas Flóriról meg a többi jómadárról nem is beszélve. Hiába, a túlnyomórészt bűnöző kisebbség mindig bűnöző előljárókat fog választani, és a “kultúrája” valóban olyan, hogy a gádzsó értékrendet maguknak valló romákat kiközösítik, kiutálják. Ezt fogalmazta meg a bűnözőcigány.

A videó eredetije ITT található. Közvetlen, letölthető link a WMV fájlra (ha valaki nem a böngészőben akarja azt nézni) ITT . Alább a műsornak csak a cigánybűnözéssel foglalkozó második fele, YouTube-osítva, a YouTube időkorlátja miatt két részben.