Olvasó: Sziasztok Kurucosok!
 
Valahogy nem látom, hogy valaki is elgondolkozott volna az összes médiában elhangzott félmondaton (Kuruc.info: izéé… mi igen, már kora délután – lásd EZT. Az meg természetes, hogy egy zsIndex, egy TV2, egy RTL Klub, egy Néphazugság ilyen hírt nem fog lehozni, mert ennek a számnak a közzététele irdatlan öngól volt az egész cigányfajvédő garnitúra számára.):
"A kislétaival együtt nyolc támadásból álló sorozat nyomozócsoportja 1300 olyan korábbi erőszakos bűncselekmény aktáit vette elő, amelyeket romák követtek el. "
Ha kicsit végiggondoljuk, gondolom nem az elmúlt 20 év összes olyan aktáját vették elő, amely egy cigányok ellen irányuló (?) gyilkosságsorozatra adott válasz indítóoka lehet, hanem max. 1-2 év, célzottan területi, és kirívóan kegyetlen, feltételezhetően kegyetlenségből cigányok által elkövetett gyilkosságét.
Kicsit ízlelgessük még egy picit:  "1300 korábbi erőszakos bűncselekmény"
 
Értelmezzük még egy picit: eddig a média által beharangozott gyilkosságok száma erősen a nulla fele konvergál (ld. Patai Józsika esetét, öngyújtogató cigányokat, pécsi cigányokat stb.)
Ezzel szemben van feltehetően max. 2 év alatt, kis területre korlátozottan, és vélhetően gyilkos kimenetelű (feltételezem, hogy a rendőrség pl. az mp3-rablások aktáit nem vette elő az esettel kapcsolatban (Kuruc.info: nem kell feltételezni. Egyrészt, ők is elmondták, súlyos esetekről beszélnek csak, másrészt az is egyértelmű, hogy egy vacak ellopott MP3-lejátszó miatt nem fog senki bosszút hirdetni és gyakorlatilag egész életét a cigányvadászatnak szentelni)) 1300 db cigányok által elkövetett!!!!
 
1, A rendőrség akkor mégiscsak vezet ilyen jellegű statisztikákat?
2, A cigányok nem rásszistáááznak ennek hallatán???
3, Ombudsman nyilatkozat?
4, Számoljunk: rasszista gyilkosságok száma: legyen jó napjuk: 2 db. 2 év alatt....
Cigánygyilkosságok: legyünk ismét jók: egész országra számoljunk, és feltételezzük a min. kiindulási számot 1300 db.
Azaz, ha mondjuk a rendszerváltás ideje óta eltelt időre visszaosztjuk, átlag 10 évente történik egy rasszista indittatású gyilkosság, miközben bodzásaink minden 3. nap gyilkolásznak,
de szerintem ezt Ti is tudjátok...

Kuruc.info / A.S.:  azzal azért vitáznék, hogy ez az 1300 eset mind gyilkosság kellett hogy legyen. Valószínűleg bőven van köztük súlyos, maradandó egészségkárosodással járó testi sértés (azaz nem csupán gyilkosság), azaz olyan dolog, ami miatt már valóban “bepöccenhet” valaki. Egy lopástól vagy egy pofontól nem fog (azért csak több éves letöltendőket osztogatnak, ha ellenkező irányban esik meg a dolog – lásd barcsi srácok); egy kinyomott szemért, keresztülszúrt veséért viszont, főleg, ha az elkövetők – jó magyarországi cigányfajvédő módon – szinte semmit sem kapnak, már lehetséges. Egy nem megfelelően megtorolt gyilkosságnál (lásd pl. a ma is szabadon flangáló Kozák Rajmund példáját) meg pláne.

De ez a lényegen nem változtat. Sőt, akár sokkal nagylelkűbbek is lehetünk: számoljunk az egész országgal és 20 évvel – hiszen romáink is azzal számolnak, amikor arról értekeznek, hogy mi hogyan gyilkoljuk őket, és akkor hoznak fel a kilencvenes évekből “csúnyán nézett rám”-szintű ostobaságokat. Még így is hihetetlen nagy a kontraszt, a különbség...

Ennyit arról, hogy ebben az országban ki gyilkol, nyomorít meg kit. Dehogyis, nem csak ebben. Ahol cigányok csak előfordulnak, mindenhol ez megy. Nem csoda, hogy az amerikaiak számára a cigány szó egyenértékű a bűnözővel (bárki által ellenőrizhető forrás ITT), vagy hogy a finn rendőrök elfordulnak, amikor egy igazoltan bűnözőcigányt a finnek vagy lappok egyszerűen lelőnek, hogy a csehek le se sz*rják az EU nyafogását, és csakazértis folytatják a cigók sterilizálását, vagy hogy a svájciak olyan szinten vannak velük torkig, hogy azonnal, kíméletlenül magánzárkába vágják még a 9 éves kisbűnözőket is, és magasról tesznek arra, hogy pár lilaködös fajvédő mit hisztizik össze. Ezt a népet a világon mindenhol gyűlölik. Biztosan ok nélkül.