Az alábbi cikkből kiderül, hogy a fékevesztett színesbevándorló-áradat elől, “hála” a szoci, fajvédő “svéd” kormánynak, már egyetlen egy település sem vonhatja ki magát.

A svéd kormány bejelentette, hogy, ha kell, minden települést köteleznek a menekült gyermekek befogadására. Ami gyakorlatilag sorscsapásként értelmezhető. Nemcsak azért, mert nem lehet ezeket (sem) szocializálni (ahogy a cigányokat sem). Egész Észak-Európában / Skandináviában közismert tény (lásd a finneknél az “ankkurilapsi” gyakorlatát), hogy elsősorban a szomáliaiak és afgánok először a kölykeiket küldik a gazdag skandináv államokba. Aztán, amikor azok (szerencsétlenségükre) befogadják a purgyékat, kezdődhet a családegyesítés, azaz a gyerekek után jönnek a felnőttek is… Akik munkakerülésükről és bűnözésükről híresek. (De ha esetleg dolgozni is akarnának, túlnyomó többségük analfabéta, így az égvilágon semmi hasznukat nem venni, mert nincs milliószámra írástudatlanok által is elvégezhető munka.) Ezen “aprócska” tény (családegyesítés) közléséről “megfeledkezett” a muszlimfajvédő Népszabadság írója.

Ne feledjük, hogy régebbi cikkeiben (kezdjük EZZEL és haladjunk visszafelé) még a lap is kénytelen volt elismerni, ezek a bevándorlók hihetetlen problémákat okoznak; különösen akkor, amikor a TGM / Ferge Zsuzsa-félék elvtársai, az “antifasiszták” kifejezetten a svéd őslakosság ellen uszítják őket. (Akárcsak nálunk a cigányokat a balliberálisok.)
De, persze, a harcos svéd/norvég fajvédők, “antifasiszták” még a legocsmányabb hazudozástól sem tartják vissza magukat. A norvég Unni Wikan pl. a következőt mondta: "a norvég nőknek saját magukat is hibáztatniuk kell a nemi erőszakok miatt" mivel a muszlim férfiak túlságosan provokatívnak találják az öltözködési szokásaikat. A professzor végülis azt a következtetést szűrte le hogy nem a nyugaton élő muszlim férfiaknak kell a nyugati normákhoz alkalmazkodniuk, hanem pont fordítva: "a norvég nőknek meg kell érteniük hogy egy multikulturális társadalomban élünk, és ehhez kell alkalmazkodniuk." Hát persze. Nekünk kell megértenünk azt, hogy a muszlim férfiak “kultúrájába” beletartozik az, hogy megerőszakoljanak bárkit, aki az útjukba kerül, és még csak véletlenül sem szabad arra kényszerítenünk ezeket a lényeket, hogy adják fel a “kultúrájukat”, szokásaikat, ha már egyszer Európában vannak.

De a malmöi helyzet kommentálása során is hasonló agyrémekre bukkanhatunk. Másik idézet: "A 2005 Januárjában kiadott adatok szerint a nemi erőszakkal kapcsolatos vádak nagyon megugrottak. [magyar fordítás. -- A fordító]. Thomas Anderberg, aki a malmöi rendőrség statisztikai adataiért felelős, azt mondta hogy támadásból eredő nemi erőszakok száma 2004-ben megduplázódott, és már az előző évtizedben is folyamatosan emelkedett a nemi erőszakok száma. "Ez nagyszerű hir", állította Anna Gustafsson, a malmöi rendőrség Családokon Belüli Erőszakkal (Domestic Violence Unit) kapcsolatos egységének a vezetője. Véleménye szerint ez az ugrás azért következett be, mivel sok nő akik eddig úgy döntöttek hogy nem tesznek feljelentést, ezentúl már inkább a rendőrséghez fordulnak. Magyarul Gustafsson azt állítja hogy ez a növekedés csak "technikai" jellegű, és nem a nemi erőszakok valós száma ugrott meg." Aha, életszerű: sok nő egyszer csak úgy döntött, hogy ezentúl feljelentést tesz. Mert addig nem akart. És pont Malmöben, a bevándorlók Mekkájában. Na persze.


Az eredeti cikk:

Egy svéd falu nem kér az idegenekből

Majdnem egy teljes napig tartott a huzavona egy dél-svédországi falu, Vellinge önkormányzata és a svéd kormány között, amikor a bevándorlásügyi minisztérium a településen akart elhelyezni harminc gyermekkorú, szülők nélkül az országba érkezett menekültet.

A falu polgármestere - követve a választói akaratot - már évek óta megtagadja a menekültek Vellingébe telepítését, és ez most sem volt másképp. Immár nem elvi kérdésekről folyt a vita: a menekültek átmeneti elhelyezését országosan intéző cég, az Attendo Care busza csütörtökön megjelent a faluhoz tartozó, hököpingei turistaszálló előtt a Szomáliából és Afganisztánból érkezett menekült fiúkkal.

Az újságírók azonnal a helyszínre siettek (köztük a Népszabadság tudósítója is), mivel ilyesmi még sosem fordult elő ebben az országban, ahol a menekültek befogadása, a tolerancia nemcsak kormányprogram, hanem az emberek többségének személyes értékrendje is. Ám a megkérdezett falubeliek egyöntetűen úgy nyilatkoztak, hogy nem kérnek a menekültekből. - Az emberek azért költöznek Vallingébe, mert nyugalmat akarnak. Én is ezért fizettem ki a házamért horribilis árat, és nem akarom, hogy menekültek, még ha gyerekek is, futkossanak a kapu előtt. Arról nem is beszélve, hogy ahol megjelennek, ott azonnal lezuhannak az ingatlanárak - közölte Gudrun Lindkvist, aki nem tartja magát egyáltalán idegenellenesnek.

- Annál jobb, minél kevesebb idegen van Vellingében! Ha már azt nem tudjuk megakadályozni, hogy külföldiek itt házat vegyenek, akkor legalább az ilyen jöttmentek menjenek máshová. Elég nagy Svédország - mondta magából kikelve Niklas Sjöberg, aki néhány házzal az ominózus turistaszálló mellett lakik.

Jonas Morian, az Attendo Care információs főnöke nyilatkozatában roppant szégyenteljesnek nevezte az eseményeket. - A gyermekek eleget szenvedtek a hazájukban és az útjuk során is. Mindent megtettem, hogy a sajtó ne csináljon itt felfordulást, de mindhiába. Nyugalomra lenne szükségük, nem erre a huzavonára - hangsúlyozta Morian.

Az eseményeknek végül Malmö önkormányzata és a kormány hatalmi szóval vetett véget: este a gyermekek beköltözhettek. A bevándorlási minisztérium nyilatkozatban közölte, hogy ezek után - ha szükséges - minden települést köteleznek a menekült gyermekek befogadására.