Az alább olvasható Népszabadság-cikkből egyérteműen kiderül, hogy Svédországban mindennaposak a bevándorlók által elkövetett rablások, gyilkosságok.
igen, a multikultit, a problémás kisebbségeket támogató Népszabiról van szó, nem egy “náci”, szegínbevándorlókat ok nélkül mószeroló, rászístáfásísztá lapról! Ha valakik, hát ők nem fognak alaptalanul a jöttmentek ellen "uszítani", szegín arabokat, niggereket besározni, lejáratni...
A lap (most is) leszögezi, hogy mindezt a bevándorlók követik el. Akik jellemzően mozlimok, de van köztük jócskán cigány is (hadd utaljunk arra, hogy a térségünkből elszármazott cigányok azok, akik késelgetik a svéd orvosokat és fosztogatják a boltokat…). Azt is hadd emeljük ki, hogy a svédországi bevándorlók egyik fő “tüzelője”, uszítója a svéd “antifasiszta” mozgalom (lásd EZT a kötelező jellegű cikket) – akárcsak nálunk TGM, Ferge Zsuzsa, Vásárhelyi Mária, az MSZP, az SZDSZ, az LMP, a Zsidesz és mindenki más, aki magát “antifasisztaként” jellemzi és ebbéli minőségében cigányt véd, pátyolgat, uszít a törvények lesz@rására.
Rablás miatt ingyenbuszozás Malmőben

A Malmőben szinte mindennapossá vált gyilkosságok és rablások közül is kiemelkedik a hét végi rablási hullám: kiskorúak raboltak ki felnőtt embereket. A bevándorló fiatalokból álló banda szombat éjszaka lőfegyverrel fenyegetőzve rontott egy városi buszjárat utasaira és elvitték a busz kasszáját, majd egy nonstop élelmiszerboltot is kiraboltak, és mivel az összegyűlt zsákmányt kevesellték, egy kolbászt árusító kioszkot is kifosztottak. A boltban dolgozó férfit a pisztoly markolatával leütötték, a többi kifosztott áldozatnak nem esett fizikailag bántódása.

A malmői városi buszokon hétfőtől azonnali hatállyal beszüntették a készpénzes jegyvásárlást. Amíg nem lesz elérhető a feltölthető bérletkártya, addig - a hírek szerint akár két hétig is - ingyen utazhat a közönség a buszokon.