Számtalanszor foglalkoztunk már azzal, hogy amilyen a cigányság, olyanok a vezetői.

Nem, nemcsak a kétszeresen büntetett előéletű, nyolc osztályt végzett (amely „aprócska” tényt a balliberális sajtó – pl. az üggyel amúgy minden nap foglalkozó Népszabadság – mindezidáig „elfelejtette” megemlíteni, a korrekt, nem részrehajló tájékoztatás minél nagyobb dicsőségére) Kolompár Orbánra gondolunk. Vagy a többi, közismert, illusztris bűnözőre (pl. a zsideszes Farkas Flórián). Alacsonyabb szinten is gyakorlatilag minden cigányvezér bűnöző – lásd pl. EZT, EZT, EZT, EZT stb.

Nos, Tápiószecső cigány önkormányzatának vezetője(!) sem különb. Éveken át zsarolta a helység önkormányzati képviselőjét, a helyi művelődési ház vezetőjét, többek között olyan, az “indulati bűnözést” (a „megélhetési” és „unalmi” mellett – lásd pl. a tarnabodi gyilkosságot) magas fokon űző cigányoktól egyáltalán nem idegen magyarázatokkal, hogy dühében megszurkálta ismerősét, mert az nem akarta visszafizetni az összeget. A kapcsolódó részlet a legújabb, nov. 23-i Kékfényből alább:


Az eredeti műsorban (ITT van) a csongrádi stricikről és örömlányokról is szó esik. Ez utóbbiakat a (természetesen cigány) futtatóik brutálisan megverik, míg betörik. Bemutatják az épp aktuális körözéseket és Top 10-et; talán mondanunk sem kell, hogy legalább a fele cigó. (Vesd össze: népességen belüli arányszám.)

Olvasónk kapcsolódó levele: Sziasztok!

Jó lenne, ha feltennétek valahogy az M1-en 23-án leadott Kékfény adásának egy részletét. A tápiószecsői cigánykisebbségi képviselő feleségével együtt hónapokig zsarolta a Művelődési Ház igazgatóját, kb. 30 millió forintot zsarolt ki tőle (még egy leszámolást is eljátszott neki művérrel, vaktölténnyel), persze egy fillér sincs meg. Az elfogását is mutatják! Láttam, hogy kaptatok olvasói levelet is az ügyben, a fenti linken megnézhetitek az egészet. Érdemes!

Üdv: K.
Olvasó: Sziasztok Kurucok!

A fenti cikkhez lenne annyi hozzászólásom, hogy a Kékfény hétfőn keményen ferdített. Nézzétek meg a műsor végén a Sajóbábonyról szóló rövid beszámolót. Amin megdöbbentem: a tudósítás szerint jobbikosokat és gárdistákat vett őrizetbe a rendőrség közösség elleni(!) erőszak miatt, mert rátámadtak a cigányokra. Közben meg az igazság az, hogy a cigányokat vették őrizetbe ugyanezen vád alapján. A Jobbiknak helyreigazítást kell kérnie a ferdítés miatt, ami bizonyos, hogy szándékos. Így védi a cigányokat egy eredetileg bűnmegelőzésre létrehozott, közpénzen üzemelő műsor.

Üdvözlettel: Egy olvasótok