A múltkori, a Romák Angyalaival kapcsolatos cikkünkben megírtuk, a beszélgetőfórumokon jól ismert, militáns cigányfajvédő Baranyi Sándor egyértelműsítette, tudja, ki a félkatonai szervezet fotóit szintén felhasználó, cigánysajnáltató videó narrátora.

Akkor felvetettük, hogy a sündőrségnek, amennyiben valóban meg kívánja őrizni az egyenlő elbírálás látszatát (ha a Magyar Gárdát üldözik, akkor tegyék ezt a Romák Angyalaival is!), legalábbis meg kell próbálnia megtalálni a szervezetet, annak vezetőit stb. Például úgy, hogy kifaggatja a videók készítőit, és „megkéri” őket, ugyan, árulják már el, kiktől kapták azokat a bizonyos képeket. Márpedig az egyik videó narrátora biztosan jó kiindulási pont – akiről Baranyi Sándor volt olyan hülye, hogy elismeri, tudja, kicsoda.

Cikkünk ezt tárgyaló frissítésének megjelenése után pár órával Baranyi Sándor kitörölte az árulkodó és a rendőrséget nyomravezető megjegyzést. Hozzátesszük: későn, túl későn. Számítottunk ugyanis arra, hogy ezt teszi majd, és (a törlés előtt) azt lementettük:
 
----------------------


 
 
----------------------

(teljes, eredeti verzió ITT).

Most (a törlés után) így néz ki:
 
 
----------------------


 
 
----------------------


Ahogy jól látható, az eredeti képen szerepel az inkriminált mondat (pirossal bekereteztük), a másodikon nem; akkorra Baranyi már lóhalálában kitörölte azt. Baranyi-Baranyi, ez nem jött össze…

Barátunk internetes honlapjain a következő információkat hintette el magáról: 1963. aug. 24-én született, jelenleg Írországban, Cork-ban él. Egy karakterlapon a saját honlapjának címeként a hírhedt Rádió C-t adta meg (gyengébbek kedvéért: az MSZP/SZDSZ házi cigányrádiója, amely még a mai ínséges időkben is csomó plusz állami támogatáshoz jutott, miközben a normálisabb alapítványoktól, szervezetektől mind pénzt vontak el). Képe:


És egy másik, újabb, írországi:


Ezen adatok (pontos születési idő, név, jelenlegi tartózkodási hely, magyarországi médiakötődés, fénykép stb.) egyértelműsítik, kiről is van szó. Sündőrök, rajta – a labda az önök térfelén pattog! Ha a Gárdát üldözik, tegyék ezt a cigányhordákkal is! Esetleg az Írországban vagy Cork-ban lakó / járó hazafiak is finoman megérdeklődhetik emberünktől, ki is ez a titokzatos narrátor. Rendőrségünk nyomozását segítendő, természetesen. Minden ezzel kapcsolatos információt várunk.

Egyébként így vall magáról (az önmagát minősítő központozását nem javítottuk): „Cigánygyerek vagyok Írországban élek innen nézek az otthoni eseményekre 45 éves”. Angoltudása egészen gyalázatos; még a „than” és a „then” különbségét sem ismeri, ill. az „I’m” (I am)-et sem képes helyesen leírni (I'-nak írja emberünk). Nesze neked „iskolázottság”, „felkészültség” – bár Írországban van, de még alapfokon sem ismeri a nyelvet.

Végezetül hadd említsük meg, hogy más cigányok is egyetértésükről biztosították a Romák Angyalait. Az antifa, „nácivadász” médiumok legújabb sztárja, Zorro, több, kapcsolódó „cikket” is írt - lásd pl. a „Előre! Romák! India Szent Harcos Fiai! Győzelem! Le Győzzük!A Náci Démont!” címűt. ITT meg egy másik gyöngyszem, egy igazi himnusz / csatadal / hősköltemény (cigány „színvonalon”), szintén Zorro-tól. Ez utóbbit (pontosabban az első részét, az indulót) át is vesszük (helyesírási hibáit nem javítva), annyira megkapóan "jó". Íme a roma költészet csúcsa, Zorro:

A Roma Harcosok,Mi Vagyunk!!
Az Igazságért Harcolunk!

Indiai Ksatryák!! (Kuruc.info: barátunk rögeszméje, hogy a cigányok egy elit indiai harcos kaszt leszármazottjai – erre utal itt, meg más cikkeiben is, pl. ITT. Csupán azt nem veszi figyelembe, hogy ha ez igaz lenne, akkor nem üldözték volna el őket onnan [is]...)
Kik Becsületük,
Nem Hagyják!!

Eltiporni Gyalázni!
Népüket Legyilkolni!
Házaikat Felgyújtani!
Bűnbaknak
Ki
Kiálltani!!

Túszok Azok Nem Leszünk!
Ellen Állást Szervezünk!

Meneküljön, Ki Merre Lát!!
Nem Látott Náci, Még
Ily, Csodát!!

Az, Ördöggel Is Ki Állunk!!
Megvédjük, Népünk Családunk!

Előre Ígyhát Emberek!!
Többé, Ne Keményked
-jenek Veletek!!

Így, Lesz Igazság Becsület,
Kiknek Büszkén Említik Nevüket!!

Hajrá, Harcosok! Előre!
Egy, Boldogabb Jövőre!!

Éljen Az Igazság!
A Béke!
És Egyenlőség!!!

Emberek!! Béke! Szeretet!
Nekünk Ezért, Harcolni Kell!!