Idézzük és kommentáljuk egyik fő cigányfajvédő kedvencünknek, Magyar Elemérnek az ITT található, EZEN cikkünkkel kapcsolatban írt anyagát.

Ezt már pár nappal ezelőtt megígértük, de aztán elhatároztuk, megvárjuk, míg Elemérünk (anya)blogjában megválaszolja a neki többször, több cikke alatt is feltett kérdést: “Pontosan mik az előző postodban emlegetett konkrét ügy konkrét körülményei?” Talán mondanunk sem kell: érthető okokból nem tette, akkor ugyanis elismerte volna, hogy ez a támadás sokkal-sokkal több volt annál, mint szimpla fenyegetés. Ezt hazudja ugyanis a legújabb, „A nevető harmadik és a 88 oldalas program” címet viselő, a Jobbikról összevissza hazudozó, valamint az alább idézett cikkében.

Először is, egy kis történelmi áttekintés: Heves (i)gazságszolgáltatása hírhedt amiatt, hogy az orkokat rendre felmenti. Csak az utóbbi két évben Hevesben legalább öt felfüggesztett ítéletet hoztak orvos-, tanárverő, rendőrre támadó cigányok ellen. Egy felháborító, konkrét (!) példa ITT, csak hogy lássa mindenki, nem „kamuzunk". (Egyelőre függőben van a gyöngyösi késes támadás, de ezek után abból is maximum felfüggesztett várható, hacsak át nem viszik valamelyik borsodi bíróságra.) A legkirívóbb eset, természetesen, a Dobrozsi Gabriella által hozott felfüggesztett volt, hiszen ezt csoportosan és előre megfontolt szándékkal csinálták. Miközben a többit is letöltendőre kellett volna ítélni, ebben az ügyben többévi fegyház lett volna helyénvaló – egy nemcigány elkövető mindenesetre minimum annyit kapna. Összefoglalva: a megyei bíróság kifejezetten kesztyűs kézzel bánik a cigányokkal.

Azt se felejtsük el, Magyar Elemér számtalan bűnözőcigány védője. Nem csupán a tarnabodiaké (jó kis kép + egyéb hivatkozások ITT), hanem, feltételezhetően, ezeké a bűnözőké is. Legalábbis mindezt igazolja az, hogy az ITTENI, alig egy hetes cikkében szintén az ő bűneiket mosdatja. Ennélfogva legalábbis kétséges az, hogy elfogult-e, vagy sem, és hogy kis védencei ügyében az igazat és csakis az igazat írja-e.

No meg aztán itt van ez az állítólagos „fenyegetés”. Magyar úr! Legalábbis nevetséges, hogy egy (állítólagos) jogászt nekünk, „náciknak” kell kioktatnunk. A büntetőeljárással való fenyegetés („Jegyezzük meg jól ezt a két (három) nevet, hogy aztán, ha eljön az idő, elszámoltassuk őket. Nem, nem lesz “Parancsra tettem!” meg “Bocsánatot kérek a túl enyhe ítéletekért, nagyon sajnálom, megbántam!”. Lesz viszont kőkemény számonkérés és lesittelés, lehetőleg kigyúrt cigányok közé egyedüli fehérként. Hadd tudják meg, milyen “embereket” mentegettek fel pályafutásuk során.”) nem fenyegetés, ezt Ön is tudhatná. Ha azt mondtuk volna, amit például a cigányok az iWiW-en meg a különböző „radikális blogjaikban” (például ITT), hogyaszongya "kiirtunk, megverünk", stb., na az fenyegetés.

Idézzük és kommentáljuk az eredeti cikket!

A kuruc.info bírákat is fenyeget

A kuruc.info nevezetű magyarfajvédő szennyportál mérhetetlenül kiakadt azon a bűnügyön, amelyikben a megállapított tényállás szerint négy roma úgymond tőrbecsalta a rendőröket, akiket aztán meg is fenyegettek.

Kuruc.info: "úgymond" tőrbecsalta? Elemérkém! Úgy volt, vagy sem? Még az amúgy cigányfajvédő-balliberális megyei portál, a HEOL is azt írta címében (meg, persze, cikktörzsében), hogy, idézem, "Lapáttal a rendőrautó ellen: tőrbe csalták a zsarukat a romák" (ITT vettük át). A többi médiumról nem is beszélve. Akkor: ki is hazudik?

Az elkövetők azonban mindezért nem a – kuruc.info főokosai szerint járó - méltó büntetésüket – sokéves börtönbüntetést -, hanem felfügesztett (sic! – Kuruc.info) szabadságvesztést kaptak. (Csak zárójelben jegyezném meg, most is úgy minősítgettek egyébként egy bírói döntést, hogy szokás szerint halvány fogalmuk sem volt a konkrét ügy konkrét körülményeiről.)

Kuruc.info: azokról a „konkrét ügy konkrét körülményeiről” ír Magyar, amit immár négy napja, többszöri kérés ellenére sem hajlandó pontosan ecsetelni. Vajon miért? Tán csak nem azért, mert akkor kiderülne, hogy nem igaz a fentebb már idézett [forrás] „Egy négytagú hevesi család megfenyegette a rendőrjárőrt?”  „Kis” különbség van a „megfenyegetés” és a tőrbe csalás + konkrét tettlegesség („A másodrendű Sz. Sándor egy lapáttal csapott a kocsi szélvédője felé, de azt végül nem törte be) között. Amelyet ráadásul (szemben Magyar állításával) még csak véletlenül sem négyen követtek el: idézzük ugyanis az eredeti cikket: „Előre megfontoltan tőrbe csalták őket, s amikor a hívásukra megjelentek, számos embert bőszítve támadtak a rendőrautóra, s a benne ülőkre.” Azaz: az egész utca / cigánytelep ott volt („számos ember”). Ebben is hazudik Elemérünk.

Mindenesetre az általuk enyhének tartott bírói ítélet annyira felháborította őket, hogy azonnal bosszút esküdtek, s még az ítéletet hozó bírónő felettesét is gyalázni, sértegetni kezdték a heol.hu cikkét ismertető írásukban.

Kuruc.info: 1.) a HEOL cikkét egy az egyben átvettük, nem ismertettük. Ilyen fajsúlyú témákban kizárólag módosítás nélkül veszünk át cikkeket, hogy ne érhessen bennünket az a vád, hogy eltorzítottuk azok tartalmát, olyan, a cigókra nézve dehonesztáló szavakat, mondatokat írtuk bele, ami az eredetiben nem volt benne.
2.) Az a bizonyos felettes (Vaskutiról nem is beszélve – gy.k. a Kozák Rajmundot felmentő „bíró”) is hírhedt arról, hogy ugyanilyen (cigányokat felmentő) ítéleteket hoz. Igenis, mivel egy súlyosan társadalomellenes, bűnpártoló személyről van szó, rászolgált arra, hogy nevét nyilvánosságra hozzuk.


Ám, ha itt megálltak volna, nem is pazaroltam volna a betűket erre a kétes eredetű társaságra. Gyűlölködjenek csak a maguk öntelt, ostoba módján! Ezzel úgyis csak legfeljebb a Jobbiknak okozhatnak károkat.

Ők azonban nem elégedtek meg a nekik nem tetsző ítélet kritikájával! Az eljáró bíró és felettese(i) nevének, adatainak közlése után ugyanis az írásuk – frissítés – így folytatódik:
”Jegyezzük meg jól ezt a két (három) nevet, hogy aztán, ha eljön az idő, elszámoltassuk őket. Nem, nem lesz “Parancsra tettem!” meg “Bocsánatot kérek a túl enyhe ítéletekért, nagyon sajnálom, megbántam!”. Lesz viszont kőkemény számonkérés és lesittelés, lehetőleg kigyúrt cigányok közé egyedüli fehérként. Hadd tudják meg, milyen “embereket” mentegettek fel pályafutásuk során.”

Olvassuk el, és jegyezzük meg jól a fentieket mi is!

Egyrészt azzal rágalmazzák az ítélkező bírónőt, hogy utasításra döntött úgy, ahogy döntött. De nem lesz kegyelem a számára, hanem lesittelik.

Kuruc.info: 1.) hol van ebben az, hogy konkrét utasításra tette? A “Parancsra tettem!”, ha nem tudná (tényleg nem? Úgy tudtuk, a jogra a történelem felvételi tárgy…), nem csupán azt az esetet fedi le, hogy egy konkrét ügyben valaki valamit csinált. Elég a “parancsra tettem!”, ha valaki (önként) igazodik az adott kor / társadalmi rendszer / a felettesek elvárásaihoz.

2.) Igenis bírákat is be lehet perelni, el lehet számoltatni – szigorúan a jogállamiság keretei között. Akkor egyenesen kötelező is, ha bűnpártoló magatartást folytatnak, és bizonyítottan veszélyes bűnözőket (Kozák Rajmund vagy jelen írásunk hevesi főszereplői) szabadítanak a társadalom nyakára, ahelyett, hogy legalább pár évre bevágnák a kóterbe, hogy addig se bűnözzenek, raboljanak, gyilkoljanak. Mi sem kérünk mást – gyengébbek kedvéért: nem írtunk olyat, hogy „irány a lámpavas!”.

Bizony ez valójában nem más, mint kőkemény durva fenyegetés a független államhatalmi szerv egyik, sőt több tagja ellen.

Kuruc.info: 1.) még egyszer: mióta „durva fenyegetés” a jogállami(!) keretek között történő elszámoltatás követelése? Ja, hogy nem tetszik, hogy egy jó kis kormányváltás után nem lehet kivétel nélkül minden bűnözőcigányt kihúzni a sz@rból és felmente(t)ni? Van ilyen, Elemér. Nem bűnözhettek örökké, egyszer az elszámoltatásnak is eljön az ideje.
2.) Egy államhatalmi szerv soha nem lehet független. Minden függetlennek kikiáltott államhatalmi szerv a mindenkori kormány erőszakszervezete. Ez nem csak a rendőrségre, de sajnos az ügyészségekre és a bíróságokra is igaz. Próbálja bárki perelni az államot valamiért és kiderül.

Vagyis a fasiszta honlap mércéje kettős. Ha egy hat általánost végzett hevesi cigányasszony fenyegeti az államhatalom egy képviselőjét: a rendőrt, ezért sokéves börtön jár. Ha viszont a fasiszta kuruc.info gyáván névtelen magasan képzett kocazsurnalisztája teszi ugyanezt az államhatalom egy másik képviselőjével: a bíróval, az nem, hogy súlyosan elítélendő, hanem helyeselhető cselekedet.

Kuruc.info: nem csupán „fenyegetésről” volt szó, hanem tőrbecsalásról és tettlegességről (lásd a lapátos támadást). Van egy "kis" különbség!

Nagyon veszélyes folyamat ez. Ezt alkotmányos rendünk elleni durva uszításnak tekintem, s szerintem ezért is eljárást kéne ellenük folytatni.

Persze a kuruc.info ellen szinte minden nap lehetne büntetőeljárást indítani valamilyen bűncselekmény miatt. Amelyek közül csak a legenyhébbek a rágalmazások, fenyegetőzések.

Kuruc.info: rajta, Magyar, perelj. Aztán ne csodálkozz, ha kiröhögnek a bíróságon. A büntetőeljárással való "fenyegetés" (amit mi tettünk) ugyanis nem bűncselekmény.

Szerzői jogsértés, közösség elleni izgatás, törvény, vagy hatósági rendelet elleni izgatás, rémhírterjesztés, személyes adattal visszaélés, adócsalás, stb.

Az illetékes magyar hatóságoknak azonban valamilyen – számomra ismeretlen, illetőleg feltételezett – oknál fogva nem fűlik a foguk a kuruc.info elleni határozottabb fellépéshez.

Inkább tüntetést szerveznek, Demokratikus Charta néven. Ami persze nem tévesztendő össze a Demokratikus Centrummal.

Kuruc.info: beletört a foguk a 2008. júliusi-augusztusi elhallgattatási kísérletekbe is... belátták, hogy csak úgy tudnának bennünket elhallgattatni, a kíméletlenül cenzúráznák az internet-forgalmat – ahogy Kínában teszik. De, ugyebár, azt már nehéz lenne jogállami címszó alatt eladni, ráadásul technikailag is szinte kivitelezhetetlen – ahogy Kínában is vannak könnyen, mindenki által használható „kiskapuk” (pl. az Opera Mini használata), itt is lennének.

Dr. Magyar Elemér

Az eredeti cikk alatti kommentárokat (ITT vannak) is érdemes elolvasni. Gyakorlatilag egy félkegyelmű cigány (Glymboo) kivételével mind (a 130-valamennyi) elítéli Magyar Elemért. Szép arányok... Egy jobban sikerült, szintén szakmabeli hozzászólása:

„Elemér elemér, csak így kisbetűvel. A szegedi Egyetem Jogi Karán dolgozom.
Szerencsére azért ott elég képben vannak a profok. Téged szakmailag nullának tartanak, és nem is megalapozatlanul, hiszen csak és kizárólag olyan ügyeket vállalsz el, ami az uralkodó osztály nézeteit, értékeit képviseli. Persze hogy a vérbírók és társaik neked ítélik meg ezeket az ügyeket, és pert nyersz. De ahogy az egyik professzor is megjegyezte: Egy átlagos vagyonjogi elosztásnál is pofára esnél, még ha az al-, és felperes megegyezést is kötne.
Tudod blogokban sírni akárki tud, de főleg olyanok szoktak ilyet, akik maguk is érzik hogy mennyire életképtelen a munkájuk. Nem kell itt magyarázkodni, meg a kurucok ellen uszítani, a tény az tény marad: Attól hogy a szart kakinak nevezzük, attól még az szar marad.
És nem kell itt magyarázkodnod, más normális országban már életfogytot töltenének ezek az ürgék. És igenis kettős mérce van Magyarországon, és téged is megkeres majd az elszámoltatás.
Akkor majd brillírozhatsz az ügyvédi képességeiddel, nagy szükséged is lesz rá.”


Végezetül érdemes elolvasni egyik cigány „partizántársa”, Glymboo „színvonalas” fejtegetéseit ITT és ITT - ő ugyanis az egyedüli, aki kiáll Magyar Elemér mellett.
Kuruc.info - A.S.