Svédország ma Nyugat-Európa talán leghalálraítéltebb nemzete, „hála” szociálliberális, bevándorlóbűnöző-pátyolgató vezetésének. 

A túlnyomórészt Európán kívülről érkezett gazdasági menekültek túlnyomó többsége, amellett, hogy a nyelvet nem hajlandó megtanulni, egyáltalán nem kíván dolgozni. (Innentől a „bevándorló” szón ezeket, és nem pl. a Magyarországról vagy a civilizált világból dolgozni érkező, rendes embereket értem.) A segélyezésük, etetésük, orvosi ellátásuk stb. a legutolsó felmérések szerint az összes (!) adóbevétel 25%-át (nem tévedés, negyedét!) emészti fel. Hogy a svédek mit kapnak cserébe? Az összbűnözés majdnem fele (!!) bevándorlók, ill. azok (túlnyomórészt szintén nem beilleszkedett) leszármazottjainak alkotása, ahogy az ITT, a Sweden szekcióban is ellenőrizhető. Nem véletlen, hogy még az abszolút kisebbségbarát Népszabadság svéd tárgyú cikkeit jegyző újságírója, Staffan Perger is teljesen „bekattant”, és olyan cikkeket (egyik legutolsó ITT) küldött át lapjának, amelyekben megírja a kendőzetlen igazságot.

A fent említett 25%-ot a finn közszolgálati TV-n febr. 8-án vetített „A bevándorlás ára” („Maahanmuuton hinta”), kitűnő, szókimondó, számtalan bevándorló-(faj)védői érvet kicsináló műsorban közölték. Ahogy azt is, hogy a segélyesek gyors szaporodása miatt további öt százalékkal emelik az adóprést. A svédek nagy-nagy örömére, természetesen.

Svédország jelenlegi helyzetét tekintve immár egyértelműen kimondató, hogy a multikulti megbukott. Olyan, radikális és/vagy bűnöző kultúrákat (muszlim / cigány), amelyek egyszerűen összeférhetetlenek az európai, keresztény szokásokkal, értékrenddel, egyszerűen nem lehet integrálni, a társadalom számára hasznossá tenni. Mi marad hát? Az ország gyors tönkremenetele. A svédek, mint látható, hihetetlen pénzeket pumpálnak a harmadik világból érkezett „menekültekbe”, ill. a cigányokba. Az eredmény? Mindent elárasztó bűnözés, az ország rohamos élhetetlenné válása, az adók emelkedése, végső soron: a svédek elmenekülése a saját országukból.

Ugyanezt akarjuk mi is? Nagyon ott tartunk már, ahol a svédek – azzal a különbséggel, hogy a mi „bevándorlóink” a cigányok. A számok ellenben stimmelnek, sőt – az összes (személy / vagyon elleni) bűncselekmény, gyilkosság 70-95%-át orkjaink követik el, és ki tudja, milyen hatalmas pénzek folynak a segílykéjükre, az orvosi ellátásukra, az étkeztetésükre, a károkozásuk felszámolására. Nem csodálkoznánk, ha kiderülne, hogy az adóbevételek 10-20-30%-a, ha áttételesen is (pl. kártétel-felszámolás vagy kórházfenntartás), de rájuk költődne.
Kuruc.info - A.S.