A mi áldott Radics Bélánk alább teljességében olvasható cikkében (forrás; a „radikális antifasiszták” átvétele ITT) rendkívül súlyos kijelentéseket tesz:
- a rasszista magyar orvosok számtalan cigány életét vették már el
- a „gádzsók” szisztematikusan az orkok kiirtására törekednek
- mindenből kirekesztjük őket, pl. munkából, tanulásból, lakhatásból. (Természetesen az nem zavarja őkelmét, hogy ezeknek az ember alatti lényeknek alanyi jogon jár a mi adónkból felépített önkormányzati lakás, ház, hogy aztán pár év alatt teljesen lerombolják...)
- stb.

Ez a cikk olyan szintű gyűlöletkeltés a nemcigányok ellen, amit akár bíróságra is lehetne vinni. Kötve hiszem például azt, hogy barátocskánk tudja az orvosellenes vádjait bizonyítani. Összetehetné a kezét ez a gyökér, hogy akad még orvos vagy mentős, aki hajlandó hozzányúlni az agresszív, fenyegetőző, éjsötét agyú putrisokhoz. Hány embert lehetett volna megmenteni, ha a hozzájárulást életükben nem fizető piócák nem szívják szárazra a TB-t?
Ráadásul még csak nem is egy nevenincs, unatkozó tizenéves suhanc írta mindezt, hanem a Rádió-C, a hitgyülis Hetek stb. által is sztárolt (legújabb, Balogh Artúrral közös, egyórás sztárinterjúja ITT, legfelül, kanadai siránkozása ITT, középtájt) kokeró megmondóember. Még egyszer hangsúlyozzuk: a cigányok egyik fő orákuluma terjeszt ilyen uszító hazugságokat.
A Szögi-lányokat is megemlíti valami egészen alpári módon. Idézzük: „Nem halottam, hogy Pl. Mága Zoltán az Ő [az egyik megölt kormos lánya] tanulmányait is fizetné jótékonyságból, mint ahogy azt teszi a Szögi család gyermekeivel, akik nem mellékesen már milliomosok lettek apjuk tragédiából. Arcátlanul ebből szeretnék megalapozni anyagai hátterüket, jövőjüket.” Radicskám! Arról, hogy ki az „arcátlan”, inkább ne kezdjünk vitát, jó? Ezzel az aljas szöveggel még azokon a fajtatársaidon is túltettél, akik azon keseregnek, hogy a liszkai orkok nem lincselték meg – apjuk mellett – a Szögi-lányokat azért, mert azok jobbikos vezetők, tehát cigányellenesek (azt nem teszik hozzá, hogy nem lettek volna jobbikosok, ha nem gyilkolják meg Szögi Lajost a cigányok. De ne is várjunk különösebb észt egy cigány „antifasisztától”).

Azt hiszem, ha a Szögi-lányok választhattak volna édesapjuk és a mostani állítólagos „milliomosságuk” között, nem kétséges, mit csinálnak.

Írásának zárásaként Radicsunk egyenesen felkelésre, ellenállásra szólít, amikor azon elmélkedik, hogy mind számszerűleg (lásd a gyors szaporodásukat), mind stratégiailag (a liberális Európa és a cigány/zsidófajvédő Izrael / Amerika automatikusan a cigányt segítené egy fehér-ork konfliktusban) előnyben vannak velünk szemben, valamint mindig jobb törvénytelenséget csinálni (pl. fegyverrel nekimenni a magyaroknak), mint meghalni. Ezért a fennálló államrend elleni stb. uszításért is simán le lehetne sittelni ezt a véglényt.

A teljes cikk:

Cigánykérdés: "vagy segítjük vagy likvidáljuk őket" /Lakatos Menyhért/


Csalog Zsolt (Kuruc.info: gyk. A cigányfajvédők-cociológusok kedvenc orákuluma. Azt valahogy soha nem teszik hozzá, hogy szado-macho „műveket” is írt.) valamivel több, mint 20 éve ugyanezt fogalmazta meg csak más szavakkal.

Testvéreim!

Nem tudom észrevettétek e, de Ők, a politika már döntött ez ügyben.

A Likvidálást választották.

A rendszerváltás óta szisztematikusan ezen dolgoznak!
Egyre sikeresebben irtanak minket ki.

Szép lassan s fokozatosan elvették, elveszik tőlünk az életteret, az emberi élethez feltétlen szükséges alapokat.

Kiszorítottak minket az oktatásból, a munkából való tisztes megélhetésből, a lakhatásunkat ellehetetlenítették, a rasszista igazságszolgáltatásnak köszönhetően megvonták jogérvényesítési lehetőségeinket. Egyetemes alapvető emberi jogainkat az élet minden terén korlátozzák, sárba tiporják. Hogy csak egy példát említsek: Sokan nem veszik komolyan az előítéletes embereket, s faji diszkriminációt. A törvény, és a hatalom sem követeli meg az antidiszkriminációs törvények szigorú betartatását.

Itt van Pl. az egészségügy... vajon hány roma ember halt meg pusztán azért, mert a rasszista orvos nem adott neki, megfelelő kezelést, ellátást????

Sok testvéreim sok, s ez csak egyik módja a sok közül, amit ez a társadalom használ népünk likvidálásának, kiirtásának érdekében.

A közelmúlt éveinek történései azt mutatják, hogy cigányság megsemmisítését fel akarják gyorsítani, annyira felbátorodtak, hogy nyíltan, a világ szeme láttára, éjszaka álmunkban brutálisan legyilkolnak minket. Ötéves kisgyereket menekülés közben orvul hátba lőnek, s ennek örömére pezsgőt bontva ünnepelnek a „korlátlanul magyarok”...

Vagy a becsületes nővérünket lövik szintén álmában szitává, akinek 13-éves kislánya csak azért marad életben, mert halottnak hiszik a korlátlanul magyar mészárosok.

( a kislány életben maradt hála istenek. Nemrég gyűjtést rendeztek számára, alig pár forint jött neki össze ebben a „nagyon együtt érző országban”...Nem halottam, hogy Pl. Mága Zoltán az Ő tanulmányait is fizetné jótékonyságból, mint ahogy azt teszi a Szögi család gyermekeivel, akik nem mellékesen már milliomosok lettek apjuk tragédiából. Arcátlanul ebből szeretnék megalapozni anyagai hátterüket, jövőjüket.
De az e fajta disznóságokat tetézi, hogy a Tatárszentgyörgyi áldozatok háza még mindig romokban, s emlékművet sem engednek állítani nekik, a „korlátlanul magyarok”)

Ha a támadások, és provokációk ellen élni akarunk törvény adta jogunkkal az önvédelemmel, akkor jön a cigánygyűlölő hatalom s minket börtönöznek be.

Lásd.: Zámoly (Kuruc.info: ahol a cigányok meggyilkoltak egy magyart, hogy aztán a büntetés elől Strassbourgba szökjenek, ahol tovább folytatták bűnözői karrierjüket), Sajóbábony (Kuruc.info: aminek kapcsán a szintén közismert, adófizetői pénzből kitartott Villás Lajos egyenesen „hős forradalmár”-ozott), s most legutóbb az ercsi eset.

Igen testvéreim, ha védekezni akarsz, ebben az országban, akkor is téged ítélnek el.
A korlátlanul magyar sajtó azonnal „gyilkoscigánynak” titulál!

Még magukat liberálisnak, és szocialistának vallók, is burkolt kérdésekkel, s mondatokkal azt akarták nekem megmagyarázni egy internetes közösségi oldalon, hogy biztos nem volt arányos önvédelem az ercsi eset kapcsán.

Vajon Ők mit tettek volna, ha éjjel kettőkor arra ébrednek, hogy mérges-gázzal permetezik az arcocskájukat?

Apropó „gáz”... én még nem olvastam, vagy hallottam egy médiában sem, hogy milyen fontos szerepe van ennek a „gáznak”

Ez a „jóember” honnan vette az ötletet, hogy gázzal gyilkoljon??

Emlékszünk még... kik, és hány millió embert pusztítottak el úgynevezett „elgázosítással”????

Erőszakkal a nyakunkba ültettet állítólagos roma vezetőink, meg nyugalomra intenek, minket!!!

Ezt hogyan értik, várjuk nyugodtan mikor jön éjszaka el hozzánk is a „kaly legija” (fekete légió) és mészárol le minket?

Nem...drága testvéreim... ez nem fog már menni!

Romák százezrei fekszenek le estére úgy, mint én. Minden nap, mikor behunyom a szemem elalvás előtt... megjelenik előttem Robika kis alakja, a sötét éjszakában, amint az arcára kiült halálos rémülettel hátat fordít, menekülni próbál..de a gyilkos sörétek nem sajnálják meg a kis csöppséget... hallom utolsó halálsikolyát..látom, amint vére pirosra festi a földet...

Éjszaka minden apró neszre felébredünk... azt meritek mondani nyugodjunk meg???

Nem.. drága testvéreim..nem!

Aki az én küszöbömet átmeri lépni éjszaka hívatlanul, azt először szitává lövöm... s aztán fogom megkérdezni, hogy … „kit tetszik keresni”?

Nem lesz ennek jó vége barátaim, számban többen, stratégiai szempontból meg előnyösebb helyzetben vagyunk... hála istennek. (Kuruc.info: értsd: Radics fenyegetőzik és arra hivatkozik, hogy egyrészt túlszaporodnak bennünket, másrészt mind a nagyhatalmak automatikusan az orkoknak adnának igazat egy cigány-magyar polgárháború esetén...)

Sok roma ismeri a mondást...én is egy öreg cigánytól hallottam még gyerekkoromban:

„Fiam inkább kísérjen száz rendőr, mint egyszer egy pap” (Kuruc.info: ez vajon mi, ha nem felhívás törvénytelenségekre?)

Aven manca sa lumake roma! Phutras le romane droma!

Radics Béla