Az alábbi hír hőse, bár még csak 16 éves, de már, igazi cigányként, sokszoros visszaeső. Olyan durvasággal rabolt, hogy egyik áldozata (egy idős hölgy – naná, hogy ilyeneket rabol ki a rohadék akasztanivaló) bordatörést szenvedett és sérülései súlyosak voltak.

Mi a slusszpoén? Idézzük: „A fiút a nyomozók mindkét esetben őrizetbe vették, illetve előzetes letartóztatását is kezdeményezték, de az illetékes hatóságok döntése alapján szabadlábra került. Hááát, kedves Orbán Viktor és Pintér Sándor, nagyon keményen oda kell hatniuk, hogy végre rend legyen. Ez így nagyon nem döfi.

Vessük össze mindezt azzal, hogy fehéreket már azért előzetesbe vágnak, ha túlbuzgó környezetvédőként, büntetlen előélettel(!!!) autókat merészelnek összekarcolni. Ez nem vicc, tessék elolvasni EZT. A barcsi srácok, vagy a pátkai polgárőrök (akik ügyében egyre-másra derülnek ki az ártatlanságukat igazoló tények – lásd pl. EZT) példáját meg nem is kell említeni.

Az eredeti hír:
Elengedték és máris lopott a 16 éves fiú
A fiatal már 13 alkalommal szökött meg a nevelőintézetből, csak ebben az évben

Egy berettyóújfalui sörözőbe próbált meg betörni egy 16 éves fiú, akit korábban már több rablásért őrizetbe vették - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy ismertetése szerint a vasárnapi betörési kísérlet előtt a fiú legutóbb múlt csütörtökön egy idős nő kezéből cibálta ki a táskát, hogy pénzt szerezzen, egy héttel korábban szintén egy idős nőre támadt az utcán és vette el tőle táskáját, illetve pénztárcáját.

Az utóbbi sértett bordatörést szenvedett, sérülései súlyosak voltak. A fiút a nyomozók mindkét esetben őrizetbe vették, illetve előzetes letartóztatását is kezdeményezték, de az illetékes hatóságok döntése alapján szabadlábra került - tette hozzá. A fiú ellen a fentieken túl további lopások miatt is több eljárás folyik. Már gyermekkorúként is több vagyon elleni bűncselekményt követett el. A nevelőintézetből ebben az évben 13 alkalommal szökött el.

hirado.hu/MTI