Orkék ürülékimádatára már jó pár példát hoztunk. Emlékszünk például ERRE és ERRE az esetre (orvosi rendelők falának szarral való összekenése), esetleg ERRE (rablás során a kibelezett TV-be való beleürítés)? Arra, hogy beleürítettek az alsótekeresiek vizébe az enyingi maffiózó- és gyilkoscigányok? Tudjuk-e azt, hogy az átkosban egy betörés során ha a hívatlan vendégek odacsináltak a szoba közepére, akkor a rendőrök automatikusan tudták, hogy csakis cigányok lehettek? Igen, ez a „kultúra” valami beteges módon vonzódik az emberi ürülékhez.

Nos, orkjaink megint alkottak. Az ITTENI cikkben említett HVG-s cikket még egy helybeli kommentálta. Idézzük:

„Forrón is raboltak a fosztogatók. A vízügyisek kocsiját rámolták ki az élelmiszercsomagokért. Miskolcon a Sportcsarnokban intim szobát követeltek és sz@rral kenték össze a falakat, miközben a legények a gáton rakták a homokzsákokat. CSAK SZEMÉLYESEN VIGYETEK SEGÉLYCSOMAGOKAT A RÁSZORULÓKNAK, MERT A KÖZÖSBE ADOTT CUCC NEM HOZZÁJUK KERÜL!”


Természetesen mindez nem kitaláció. Emlékszünk még ERRE a Káli Sándor-féle (Miskolc szocialista(!) polgármestere) interjúra? Ott is elhangzott, hogy cigányaink, hát, nem a legkulturáltabban használják a vizesblokkokat. Igen, már akkor sejthető volt, mi van a „mások pedig nem akarják rendeltetésszerűen használni a tisztálkodási eszközöket és helyiségeket” kijelentés mögött.

Megint feltesszük a kérdést: embernek tekintendő-e egy olyan fajta, amelynek a legtöbb képviselője (megint csak: tisztelet a nagyon kevés kivételnek!) világéletében csak kárt okoz, élősködik, bűnöz, és olyan szinten primitív, hogy a falat szarral keni össze? Mi hasznunk van a cigányokból?