Alábbi cikkünk az ITTENI, mindezidáig exkluzív információkat tartalmazó anyagunk folytatása.

A Magyar Nemzet tegnapi, az Interneten először, mint mindig, nálunk olvasható (saját szkennelésű) cikke szintén egyértelműsíti, amit már több, mint 24 órája, a magyar médiában egyedül, megírtunk: konkrét vetélésekhez is vezetett „gyerekszerető” cigányaink prostiverése. (Erről a momentumról a cigányvédő, azok érdekében a legpofátlanabb hazugságoktól sem visszariadó  MTI híre előzékenyen hallgatott.) 

Talán mondanunk sem kell azt sem, hogy a Népszabadság papír alapú verziójából „valamiért” kimaradt az online verzióba még kitett, az eredeti cikkünk elején idézett MTI-verzió. Tán csak nem azért, mert az egyértelműsíti az illetők származását, és emiatt szó sem lehetett arról, hogy a cigányfajvédelem zászlóshajójában megjelenhessen, és esetleg a netes verziót nem követő olvasókban bűnös gondolatokat ébreszthet? Ki lehet találni...

A Nemzet cikke:
Svájci bíróság előtt a cigány futtatók

A Zürichi Kerületi Bíróság várhatóan ma hirdet ítéletet annak a négy cigány férfinak az ügyében, akiket sok egyéb bűncselekmény mellett emberkereskedelemmel és prostituáltak futtatásával gyanúsít a svájci vádhatóság — közölte internetes kiadásában a Neue Zürcher Zeitung című svájci napilap. Arról, hogy mennyire veszélyesnek tartják a Magyarországból érkezett bűnözőket, sokat elárul, hogy azok még a tárgyalóteremben is csak kéz-láb bilincsben, fegyveres őrökkel körbevéve tartózkodhatnak. A négy férfi mellett további két vádlottja volt az ügynek, egyikük azonban az előzetes letartóztatásban öngyilkosságot követett el. A másikuk egy nő, aki áldozat is egyben: őt arra kényszerítették a cigány futtatók, hogy az utcán szemmel tartsa prostituált társait.

A tudósítás szerint a 30-41 éves vádlottak családapák, akiket különböző bűncselekmények miatt már legalább egyszer elítéltek Magyarországon. Áldozataikat hazánkból és Romániából hozták; ők 19 és 42 év közöttiek — tájékoztatta a lapot az illetékes államügyész. Sílvia Steiner arról is beszámolt, hogy a vádlottak rendszeresen durván bántalmazták a prostitúcióra kényszerített lányokat. Amennyiben bárkiről közülük kiderült, hogy gyermeket vár, addig öklözték, rúgták és taposták a nő hasát, amíg el nem vetélt. Mindezekre tekintettel a vádhatóság példaértékűen súlyos ítéletet, az elsőrendű vádlottra 16 év börtönbüntetést, a másik három
férfira négy és felet, kilencet, illetve tizenegy évet kért. Jóllehet a bizonyítékok egyértelműen ellenük szólnak, a magyarországi cigányok mind ártatlannak vallották magukat a fő vádpontokban.