A hajdú-bihar megyei településen lakók életét is megkeserítik a cigánybűnözők. Ennek ellenére mi beszéltünk egy cigányasszonnyal is, akit felháborított, hogy közmunkát kell vállalni a "szociálista segélyd"-ért. Áprilisban a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület két hétre tiszteletét teszi Hajdúhadházon.
A településen tomboló cigányterrorról, a többek között 14 éven aluli korcsok által elkövetett gyilkosságokról már rengeteg cikket írtunk; igencsak ajánljuk EZEN cikk és a belőle hivatkozott régebbiek átnézését, ha látni szeretnénk, milyenek az ottani varjak. Igen, ezek valóban ember alatti, megszelídíthetetlen lények, akikkel csak és kizárólag állatként lehet és szabad bánni. A gyengébbek kedvéért: a cigányság bűnöző részét, azaz nagy többségét azért nem vesszük emberszámba, mert ők maguk írják ki magukat az emberiségből akkor, amikor falkában támadnak öregekre, azokat élve megcsonkolják, megvakítják, és mindez kéjes örömet okoz nekik. Ember az olyan, akinek örömet szerez másik embertársa megkínzása, meggyilkolása? Dehogy. A cigányság egy gyilkos fertőzés – olyan, mint a rák vagy a pestis. Erre kivétel nélkül minden másik állam rájött – nem csoda, hogy egész egyszerűen nincs olyan másik ország, ahol ne terelnék ezt a söpredéket táborokba vagy ne szeparálnák el őket, a még drasztikusabb megoldásokról (állampolgárság elvétele, elkergetés, a legdurvább fegyházbüntetés minden csínyükért, agyonlövés, agyba-főbe verés, ahogy pl. az elmaradottsággal igazán nem vádolható, derék finnek teszik stb.) nem is beszélve. Csak mi vagyunk olyan hülyék, hogy nem csupán támogatjuk ezt a söpredéket, hanem egyenesen engedjük, hogy túlszaporodjon bennünket. Amelynek a következménye a saját kiirtásunk lesz.
Az alábbi videón különösen ajánljuk a 8:45 utáni beszámolót, ill. 11:20 körül azt, hogy mennyire szolgálná az országban élő normális emberek érdekeit a gyerekek után járó, a Fidesz által erőltetett szavazati jog.