A spicli egyáltalán nem csak igazat mondhat, hanem olyanért is bemárt, amit nem követtél el. Hárman vannak, eddigi ismereteink szerint csinos összeget kaptak vagy vádalkut kötöttek rettenetes tettükért cserébe.
Kettejük keresztneve a HírTv-ben is elhangzott, mi most a többi talányt is feloldjuk. Vajon nyugodtan tudtak-tudnak aludni az ilyen emberek? Nem tudható, de talán most egy picit nehezebbek lesznek éjszakáik. Nem tiltakozunk, ha olvasóink a fényképeikkel, telefonszámaikkal is meglepnek minket és a közvéleményt. Zaklatni, fenyegetni őket ellenben nem ajánlott, mivel törvénybe ütközik. Talán meghasonulnak önmagukkal és megtérnek egy napon? Adjunk nekik esélyt.
Sós Tibor, 1085 Budapest, Salétrom u. 10. III.em.
Fábián Róbert, 5350 Tiszafüred, Húszöles u. 38.
és a talán legnemtelenebb, aki Z. barátjának vallotta magát, és az edzésre menet bedrótozták Bajnai kopói: Benkő György, 2440 Százhalombatta, Irinyi János u. 6. III/12.
Kuruc.info
* * * * * *
Korábban írtuk:
Célpontos videó: lelki terrorral kicsalt vallomások Magyarok Nyilai-ügyben.
Hónapokig tartottak előzetes letartóztatásban, a legmagasabb biztonsági intézkedés mellett több fiatal nőt, mert a rendőrség úgy vélte, hogy az állítólagos Budaházy-féle terrorszervezet tagjai. Többjüket politikusok házai elleni Molotov-koktélos támadással gyanúsítanak, konkrét bizonyítékok nélkül.
A Célpont című műsorból kiderül az is, hogy a Magyarok Nyilai szervezet állítólagos tagjait általában barátok, közeli ismerősök dobták fel, de a gyanúsítottak bűnösségét ez egyáltalán nem bizonyítja, az ÁVH minden elképzelhető és elképzelhetetlen módszert bevet, hogy bizonyítékot kreáljon a számára egyre kínosabbá váló ügyben. A lelki terror alatt tartott barátok, közeli ismerősök ilyen irányú vallomásai egyébként jogilag nem használhatóak fel egy jogállamban. Ismétlem: egy jogállamban!