Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban18:22 Törökországból egészen Lengyelországig jutott kamionnal egy 34 egyedes sáskarakomány17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Holokamu ::

"Antiszemita" szocialista reakció: Steiner röhög a holokauszton

Reklám

Az MSZP első számú holokauszt-szakértője - a parlamenti tudósításokra rácáfolva - igenis reagált Gaudi Nagy Tamás felszólalására: nemes egyszerűséggel röhögött a soán.

Mind a tegnapi Gaudi, mind pedig a szintén tegnapi Steiner-felszólaláshoz két - nem lényegtelen - további információ szükséges. Az alább látható felvételeket épp 2 hónapja készítettem Birkenauban (Auschwitz II-ben). Az elsőn olvashatjuk az 1,5 milliós áldozati létszámot, de míg az angol nyelvű emléktáblán a "nácik" a deportált zsidók "gyilkosai", addig a magyar nyelvűn a "hitleristák". Fokozza a históriai statisztikai zavart, hogy a hivatalos történetírás 1,1 millió auschwitzi halálos áldozatról beszél, s ráadásul abban a tekintetben is ellentmondásokba bonyolódik, miszerint ez a számadat csak a táborkomplexumban elhalálozott zsidókra, vagy valamennyi (orosz, ukrán, lengyel stb.) áldozatra vonatkozik.

A második felvételen jól látható a "kialakított emlékhely", ahová Steinerék kötelező jelleggel elvinnének minden magyar középiskolás diákot, ahelyett, hogy elsőként a legfontosabb Kárpát-medencei szakrális és történelmi emlékhelyeinket kerestetnék fel gyermekeinkkel. (Közbevetőleg egy "pofátlan" és nem polkorrekt kérdés: mi van abban az esetben, ha a szülő nem engedi el a gyermekét a holoemléktúrára, sőt kifejezetten megtiltja, hogy azon részt vegyen?) Mindenesetre a fotón látható, hogy túlzottan nagy kreativitás és alkotói fantázia nem kellett Birkenau mai összképének kialakításához. A képen nem látszik ugyan, de jobb felől két medence vagy víztároló helyezkedik el, amelyek rendeltetéséről a hivatalos idegenvezetéstől nem kapunk tájékoztatást, vélelmezzük tehát, hogy a "gaz nácik" ezekbe fojtották bele a deportáltakat.

Ráadásul Pali bátyánk az ufóknál is meglehetős gyakorisággal vendégeskedhet. Ugyanis a "szemüveg- és hajhalmok" kapcsán ennyi erővel akár a földönkívüliekről is fantáziálhatott és hazudozhatott volna. A tegnapi, szerkesztőségi megjegyzést ebben a tekintetben még kiegészíthetjük azzal, hogy épeszű ember egy másodpercre sem gondolja komolyan, hogy a hajak és szemüvegek eredetiek lennének. Mi a fenének őrizgették volna a tetves hajhalmokat évekig a németek? Ma melyik fodrászüzlet teszi ezt? Úgy szedegették össze 1945 után ezeket a "hajhegyeket" a szemüvegekkel és bőröndökkel, továbbá a többi "relikviával" együtt az Auschwitz környékbeli településekről. Milyen különös és kiszámíthatatlan is a történelmi gondviselés: a "hitleristák" minden, a holokausztra vonatkozó írott dokumentumot meg tudtak semmisíteni a háború végnapjainak poklában, ám a tetves hajbálákat valamilyen irracionális ok folytán megőrizték. Íme, a hálás kutatási feladat a leendő történészek számára!
Lipusz Zsolt - Kuruc.info
Ismét beindult a hivatásos rettegők műbalhéja Gaudi ellen - "hiteles" szektATV-beszámoló
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready