2019. január 23., szerda, Zelma, Rajmund, Emese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:18 Megvédjük Nagy-Magyarországot!19:55 Több mint négymillió e-személyi van forgalomban19:43 Kikapott a magyar kézilabda-válogatott Norvégia ellen19:20 A pápának az amerikai-mexikói határ megerősítése sem tetszik - szerinte nem is kellene tartani a beözönlőktől18:54 Terjed az influenza18:17 Horváth Csaba megint megkapta Tarlóstól17:48 Ausztriában is kénytelenek voltak elismerni: tíz betolakodóból négy hazudik az életkoráról17:11 Ötmillió darab captagon tablettát találtak Görögországban16:31 Vona szerint Sneidernek bocsánatot kellene kérnie, veszélyben a baloldali együttműködés16:11 Egyhetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete16:01 Nem szavazta meg a Fővárosi Közgyűlés a túlóratörvény elleni határozatot15:44 Karácsony és Horváth mérkőzik a baloldali főpolgármester-jelöltségért - utóbbi számít a Jobbikra is14:55 Japánba is elmegy a pápa - igazán elsajátíthatná ott a migránskezelési alapelveket14:21 Megdőlt a mexikói gyilkosságrekord14:05 Megvan a BKK új vezérigazgatója
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

"Történelmileg egyedülálló kísérletet folytatunk, egy monoetnikai, -kulturális demokráciát multietnikaivá változtatunk át"

A tapasztalt olvasó már ismeri az olyan neveket, mint Barbara Spectre, Gregor Gysi, Anetta Kahane és Noel Ignatiev, és tudja, hogy ezek a zsidó felforgatók hogyan próbálják a fehér embert kiirtani.
A listához most egy újabb nevet lehet hozzáadni: Yascha Mounk.
Zoom
Ki ő, és mit mondott?
Zsidó anyja Lengyelországból származik, és 1969-ben engedélyt kapott arra, hogy onnan távozzon. Ekkor Nyugat-Németországba ment, ahol eleve semmi keresnivalója nem volt, hiszen 1948 óta létezik saját országuk, Izrael.
Yascha 1982-ben született Münchenben. Gyerekkorát német kisvárosokban töltötte, ahol állítása szerint antiszemita támadásoknak volt kitéve, és ezért mindig is idegennek érezte magát. 13 éves korában belépett a Szociáldemokrata Pártba, melyből 2015-ben többek között azzal az indokkal lépett ki, hogy Németország nem tesz eleget a menekültekért.
2005-ben tanulmányokat kezdett az Egyesült Államokban politikatudományok terén. 2017 márciusában megszerezte az amerikai állampolgárságot, bár ugye Amerikában szintén semmi keresnivalójuk sincs Izrael 1948-as megalapítása óta. Az amerikai állampolgárság felvételét azzal indokolta, hogy így jobban szembe tud szállni Donald Trump elnökségével.
2018. február 22-én Yascha Mounk szerepelt az ARD-televízió Tagesthemen című műsorában. Ebben Caren Miosga műsorvezetőnő azt is kérdezte tőle, hogy miért fordulnak el az emberek a hagyományos pártoktól. Mounk válaszában három okot nevezett meg a populisták népszerűségének növekedésére – számunkra az alábbi kijelentése a legfontosabb:
„(…) Másodszor, hogy itt egy történelmileg egyedülálló kísérletet folytatunk, mégpedig egy monoetnikai, monokulturális demokráciát multietnikaivá változtatunk át. Ez összejöhet, úgy hiszem, hogy össze is fog jönni, de ennél természetesen sok torzulásra is sor kerül. (…)”
Zoom
Íme tehát az újabb bizonyíték arra, hogy a humanitárius segítségnyújtásra való hivatkozás csak álca, mert a valós cél nem más, mint a Kalergi-terv megvalósítása, vagyis hogy a fehér embert a saját életterében szándékosan és erőszakos módon kisebbséggé változtassák.
Figyeljünk fel továbbá a többes szám első személy használatára! Mégis ki az a „mi”, aki ezt a lakosságlecserélő kísérletet folytatja? Nem tudok egyetlen olyan fehér többségű országról sem, ahol a fehérek nyilvánosan megvitatták azt, majd szavaztak arról, hogy jó lenne milliószámra színesbőrűeket odazúdítani. Ne kerülgessük a dolgot: a szépítő „mi” kifejezés megint a háttérből felforgató tevékenységet folytató zsidókat jelenti!
Mivel sok ember még mindig nincs tisztában azzal, hogy a fehérek ellen háború folyik, ezért arra kérem a tapasztalt olvasókat, hogy vegyék a fáradtságot családtagjaik és ismerőseik tájékoztatására.
Az angolul vagy németül beszélő olvasók számára ezeket a videókat ajánlom:
Hidra - Kuruc.info
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready