Amit Európa jelenleg tapasztal, az nem menekültkrízis, nem bevándorlási krízis, hanem egyértelműen megszállás. Idegen, agresszív, követelőző és haszonleső, az ENSZ adatai szerint is 75%-ban katonakorú férfiakból álló tömegek özönlik el Európát. Végeláthatatlanul jönnek, s amennyiben erővel nem lesznek megállítva, ennek az áradatnak nem lesz vége, amíg Európa el nem pusztul.
A megszállókat babusgató ENSZ beismerése szerint is ez még csak a kezdet és sok milliónyira lehet számítani. Mindeközben zsidók és az elzsidósodott politikai légkörben elit pozícióba emelt fajáruló gój bábjaik tudatosan engedik és hívják a megszállókat a fehér ember életterébe. Néha nehéz lehet eldönteni, hogy például Angela Merkel értelmi fogyatékos-e, vagy egyszerűen pszichopata. Kétségtelen, hogy nem ostoba; kijelentette ő már, hogy a multikulturalizmus "teljesen megbukott", így a helyzet világos: szándékosan akarja erőszakkal átformálni saját népét, annak életterét átengedni idegeneknek, annak kulturális és etnikai karakterét visszafordíthatatlanul átszabni. Nyílt ellensége a hagyományos európai civilizációnak. (Nem meglepő: a saját nemzete zászlójától is undorodik.)
Zoom
Európa megszállása, 2015
A multikulturalizmus valóban teljesen megbukott; Európa többi bevándorlásfertőzött országához hasonlóan, a berlini rendőrfőnök, Bernhard Witthaut egy interjúban elismerte, hogy bár jellemzően tagadják ezt, Németországban is léteznek ún. No-Go Zónák, ahol a rendőrség is tehetetlen már.
Minden rendőrbiztos és belügyminiszter tagadni fogja, de persze mi tudjuk, hogy hova mehetünk rendőrautóval, és hova csak csapatszállító harcjárművekkel. Az oka ennek az, hogy kollégáink már nincsenek biztonságban kettesével, és attól kell tartaniuk, hogy ők maguk is bűntény áldozataivá válnak. Tudjuk, hogy ezek a környékek léteznek. Még rosszabb: ezeken a környékeken a bűncselekmények már nem járnak következményekkel. Magukra vannak hagyva. Csak a legsúlyosabb esetekben hallunk ezekről, mi a rendőrség. Az állam hatalma szóba sem jöhet.
Az új kontinensfoglalók is azt adják, amit a már letelepedettek: élősködés, gyilkosság, nemi erőszak
Augusztus 18-án pár szociális és nőjogi szervezet levelet írt a politikai pártok vezetőinek. Persze őket sem az őshonos fehér német nők, gyerekek jóléte aggasztja, hanem a táborokban élőké, mindenesetre fontos dolgokat tudunk meg tőlük az új kontinensfoglalókról:
A sátortáborok használata, melyekben nincsenek nemekre szabott részek, helyek, melyek zárhatók, a nőknek és gyerekeknek való biztonságos területek hiánya - csak hogy párat említsünk - a nők és gyerekek kiszolgáltatottságát növeli a táborban. Ez a helyzet azoknak használ, akik a nőknek alárendelt szerepet szánnak és őket "szabad prédának" tekintik, ha kíséret nélkül vannak. [...] Amit ez eredményez, az számos nemi erőszak és szexuális bántalmazás. Szintén kapunk egyre növekvő számú bejelentéseket kényszerített prostitúcióról. Ki kell hangsúlyozni: ezek nem elszigetelt esetek. [...] Nők jelentik, hogy ők, illetve gyerekek nemi erőszak és támadás áldozatai voltak. Emiatt sokan utcai ruháikban alszanak. Sokszor jelentik, hogy nem használják a mellékhelyiséget éjjel, mert félnek, hogy nemi erőszak vagy rablás áldozatai lesznek útközben. Még nappal is; a táborokon áthaladni félelmetes sok nőnek.
Pár nappal a nyílt levél megjelenése után az aláírók azt levették oldalukról indoklás nélkül. A levélben említett helyzet nem egyedi, München táborában is ugyanerről számolnak be nővédő szervezetek, annak ellenére, hogy itt már külön vannak elszállásolva a nők és férfiak. A Bayerischer Rundfunk hasonlóról ír; egy szociális munkás szerint "ez a legnagyobb kupleráj Münchenben", megjegyezve: 10 eurót kérnek egy táborlakó nőért a striciskedő "menekültek". Erfurtban is ez a helyzet, a Junge Freiheit egy elismerten valódi levél alapján jelenti:
A Bundeswehr (Szövetségi Védelmi Erő) elviselhetetlen körülményekről panaszkodott az erfurti menekülteket fogadó központ kapcsán. Szexuális zaklatások történnek és emberek a földre vizelnek egy belső levél szerint, amit a tisztifőorvos írt. [...] Szó szerint az áll benne, hogy 'a helyiséget naponta kétszer tisztítják. Ettől függetlenül, az épület higiéniája - véleményem szerint - nem megfelelő, mivel a szemetet folyamatosan a földre dobálják. A sarkokba vizelés rutin. A szálláshelyeken egyedülálló nőket vizelnek le más országokból származó férfiak, még akkor is, amikor azok alszanak. A szexuális zaklatás mindennapos.'
Mivel a nemzetáruló Merkel szerint nincs felső határa a beáramló idegenek befogadásának, és minden "szírt" automatikusan három évre befogadnak (amiből három év múlva már valószínűleg nem lesz kitoloncolás), nem is csoda, hogy a hamis szír iratok már könnyen beszerezhetők bárki által némi pénzért. A merkeli hívásra idejövő idegenekről számol be a Daily Mail egy bevándorló, Atif Zahoor és testvére kapcsán:
 
Otthagyták jó állásaikat Karachiban, Pakisztánban és most európaiak akarnak lenni. Július végén hárman beosontak Németországba feleségeikkel és gyerekeikkel, hamis iratokat használva. Együtt élnek egy ötszobás házban, melyet Angela Merkel kormánya bérel nekik, 40 percnyire Giessentől, mely az ország legnagyobb menekülttáborának ad otthont. 'Embercsempészeknek fizettünk hamis iratokért, hogy iderepüljünk Németországba' mondja a 34 éves Atif. 'Menekültstátuszért folyamodtunk és a giesseni táborba jöttünk más migránsokkal. Három hete, mivel családjaink vannak, adtak nekünk egy valódi otthont.'
Atif jól öltözött és tökéletesen beszél angolul. Transzportmenedzser volt Karachiban a repülőtéren és egy tehetős családból származik. Teli szájjal hozzáteszi: 'erőszak van politikai bandák között Karachiben. Sokan jönnek Európába. Az embercsempész úgy döntött, hogy Németország megfelelő számunkra, mert itt szívesen látják a menekülteket.' A nyers valóság viszont az, hogy Atif nem menekül üldöztetés elől. Egyike azoknak a megélhetési bevándorlóknak, akik Németországba jönnek, mialatt a krízis egyre nagyobbra nő.
 A Daily Mail riportere a fenti Bayerischer Rundfunk cikkben erőszakos prostitúció és nőkre vizelés kapcsán említett tábornál is járt, ahol hasonló történetekkel találkozott:

A Bayernkaserne tábor mellett, például, találkoztam Alival, aki nyolc napja érkezett Görögországon át. Utazásszervezőként dolgozott Lahore-ban, Pakisztán kulturális központjában. 'Mikor elvesztettem állásomat, nekivágtam az útnak hat barátommal' mondja. 'Van mindenféle nemzetiség a táborban - sokan Pakisztánból, mint én is. Németországot választottam, mert ők akarnak minket itt.'
Ugyanez a történet mikor Janaid Jamshaddal találkoztam, egy 25 éves egykori diákkal. Szintén Lahore-ból, már itt van tíz napja. 'Először 2013-ban jöttem Németországba, de kitoloncoltak' mondja nevetve. 'Visszajöttem, mikor hallottam, hogy Merkel asszony kinyitotta a határokat. Menekültstátuszért folyamodtam és most dolgozzák fel a kérelmemet. Mivel fiatal vagyok, remélem megkapom.'
Még a giesseni étteremben folytatom Atiffal a beszélgetést. 'Szerintem az, hogy gyerekeink vannak segíteni fog' mondja. 'A házunk nagyon nagy és adnak pénzt is.' Megjegyzem Atifnak, hogy a politikai erőszak ellenére nincs háborús helyzet Pakisztánban. 'Gyerekeim jobb életet érdemelnek, mint Pakisztánban lenne', mondja. 'Boldogan nőnek majd fel Németországban.'
Amíg Atif és a többi élősködő házat és pénzt kap tehát a hazaáruló jelenlegi kormánytól, addig németeket lakoltatnak ki, hogy lakásaikban betolakodókat szállásoljanak el, egy új befogadóállomás építése ugyanis túl drága lenne, az őshonos német meg csak valami fehér ember, nem számít. Tehát nem csak szeméthegyeket hagynak maguk után minden országban, amin pofátlanul átcsörtetnek, esetleg temetőkben európaiak sírjain táboroznak, vagy maguk alá piszkítanak a sátraikban, de még az alvó nőket is levizelik, mint az állatok. A fent említett esetekhez hasonlókról pár helyi lap is beszámol:
 
Höchstädt: Augusztus 28-án egy 22 éves eritreai "menekült" egy év nyolc hónapra lett ítélve, amiért megkísérelt megerőszakolni egy 30 éves iraki-kurd nőt egy menekültszállón.

Stralsund: Augusztus 26-án egy 34 éves "menekült" próbált megerőszakolni egy 34 éves nőt a menekültszállás mosodájában.

Detmold: Csak augusztus 6-án jelentette be a rendőrség, hogy egy 13 éves lányt megerőszakoltak az egyik menekültszálláson, bár az eset még júniusban történt, a rendőrség visszatartotta az információt, amíg a helyi média be nem számolt róla. A lap szerkesztői megjegyzése szerint a rendőrség azért hallgatja el a bevándorlókkal kapcsolatos bűneseteket, hogy "ne adjon legitimációt a bevándorlást ellenzők kritikáinak". Tehát politikai okokból a németek adójából fenntartott és őket védeni hivatott szerv az idegen bűnözök érdekeit védi a német érdekkel szemben.

Habenhausen: Június 12-14. között egy 15 éves táborlakó lányt folytatólagosan megerőszakolta két másik táborlakó férfi. A helyet "rémségek házának" is nevezik, mert koszovói és afrikai fiatalkorú bandák rivalizálnak benne s emiatt az erőszak gyakori.

Mint felelős európaiakat, nyilván minket jobban kell érdekeljen, hogy mennyire jelentenek veszélyt a mi népeinkre, a mi lányainkra és asszonyainkra ezek az idegenek. Nézzünk egy kicsit körül tehát, mit is hoznak még magukkal ezek a betolakodók a mi életterünkbe. Továbbra is Németország, csak az elmúlt hónapokból:

Heilbronn: Július 26-án egy 14 éves fiút bántalmaztak szexuálisan egy vonat mellékhelyiségében. A rendőrség egy "sötétbőrű" 30 év körüli férfit keres és egy 40 év körülit, aki "arabosan nézett ki".

Karlsruhe: Szintén július 26-án egy 21 éves tunéziai "menekült" erőszakolt meg egy nőt. A rendőrség elhallgatta augusztus 14-ig, mikor a helyi sajtó beszámolt róla.

Bad Kreuznach: Június 9-én egy 20 és egy 18 éves szomáliai "menekült" lett elítélve hét és fél évre, amiért megerőszakoltak egy 21 éves nőt, még 2014 december 13-án.
 
Zoom
A fehér nőt megerőszakoló két szomáliai - "jogaik vannak" így pofájukat nem mutatja a sajtó

München: Június 5-én egy 30 éves szomáliai betolakodó, akit Ali S-nek hívnak, négy év kilenc hónapra lett ítélve amiért megkísérelt megerőszakolni egy 20 éves nőt. A nyomorult már ült hét évet nemi erőszakért és öt hónappal a bűnismétlés előtt szabadult. Azért, hogy védje a bűnöző személyazonosságát, egy helyi lap "Joseph T."-nek nevezte, mely így németesen hangzik és aljas mód ezzel az olvasóban azt a téves képet alakítja ki, hogy az elkövető "egy közülük", holott egy idegen betolakodó bűnismétlő.

München: Május 20-án egy 25 éves szenegáli betolakodót tartóztattak le, miután megkísérelt megerőszakolni egy 21 éves német nőt.

Drezda: Május 22-én egy 30 éves marokkói férfit ítéltek el négy év kilenc hónapra, egy 55 éves nő megerőszakolásának kísérletéért.

Straubing: Április 16-án egy 21 éves iraki betolakodót ítéltek el három év tíz hónapra, amiért egy 17 éves lányt megerőszakolt 2014 augusztusában.

Alzenau: Április 7-én egy 29 éves "menekültet" tartóztattak le, amiért megkísérelt megerőszakolni egy 14 éves lányt.

Kirchheim: Március 17-én egy 19 és egy 20 éves afganisztáni betolakodót ítéltek el öt évre, amiért "különösen visszataszító módon" megerőszakoltak egy 21 éves nőt 2014 augusztus 17-én.

Stralsund: Február 11-én egy 28 éves eritreai idegent ítéltek el négy év börtönre egy 25 éves nő megerőszakolásáért.

Reisbach: Február 1-én, egy 27 éves szomáliai betolakodó lett letartóztatva, amiért megkísérelt megerőszakolni egy nőt.

Drezda: Január 16-án egy 24 éves marokkói bevándorló megerőszakolt egy 29 éves nőt.
 
Essen: Egy "balkáni", minden bizonnyal egy onnan jellemzően bevándorló koszovói albán férfi erőszakolt meg egy 14 éves lányt. Ezt az esetet is elhallgatta a rendőrség.

Alzenau: Egy 29 éves "menedékkérőt" tartóztattak le, miután megkísérelt megerőszakolni egy 14 éves lányt.

München: 2014 december 12-én egy 29 éves iraki betolakodó kísérelt megerőszakolni egy 37 éves nőt. A nőt leteperte, bántalmazta, de az sikeresen ellenállt és el tudott menekülni.

Greifswald: Február 11-én, négy évre ítéltek egy eritreai "menedékkérőt" amiért az megerőszakolt egy 24 éves nőt még 2014 októberében.
 
Drezda: Szeptember 17-én egy 31 éves marokkói betolakodó megerőszakolt egy 31 éves nőt. Fegyverként törött üveget használt.

Megoldatlan esetek is vannak, ahol a rendőrség jellemzően polkorrekt módon "délies" (Südländer) külsejű elkövetőt keres, mely arabos kinézetet jelent. Csak augusztus havából néhány:

Stuttgart: Augusztus 1, egy "délies" férfi megkísérelt megerőszakolni egy 27 éves nőt.

Dortmund: Augusztus 12, "sötétbőrű" férfi megkísérelt megerőszakolni egy 35 éves nőt.

Ansbach: Augusztus 17, három "délies" férfi megkísérelt megerőszakolni egy 42 éves nőt.

Hanau: Augusztus 16, "délies" férfi megerőszakolt egy nőt.

Hannover: Augusztus 12, "délies" férfi megkísérelt megerőszakolni egy 17 éves lányt.

Kassel: Szintén augusztus 12-én egy "délies" férfi mutogatta magát egy 31 éves nőnek. Hasonló eset történt a közelben egy nappal korábban is.

Mönchengladbach: Augusztus 10, öt török férfi megkísérelt megerőszakolni egy lányt.

Rinteln: Szintén augusztus 10, egy "délies" férfi megerőszakolt egy 15 éves lányt.

Siegen: Augusztus 8, egy "délies" férfi megkísérelt megerőszakolni egy 20 éves nőt.

Chemnitz: Augusztus 3, egy "észak-afrikai" féreg egy 7 éves kislányt erőszakolt meg egy játszótéren. Az esetről a Kuruc.info külön is beszámolt már.

Mering: Szeptember 11-én egy 16 éves lányt erőszakolt meg egy "sötétbőrű férfi, aki törten beszélt németül" egy menekülttábor közelében. A helyi rendőrség felszólította a szülőket, hogy ne engedjék gyerekeiket el hazulról kíséret nélkül. Szintén kérték a nőket, hogy ne sétáljanak a vasútállomáshoz, mert az egy menekülttábor közelében van.

Felszólítgatós kedvében volt Pocking egy gimnáziumának igazgatója is. (A felháborító esetről magyar sajtóban valószínűleg a Kuruc.info oldalain lehetett hallani először egy korábbi írásomban, majd pár hét múlva a Blikk is említésre méltónak tartotta azt.)

A szírek többnyire muszlimok és arabul beszélnek. A menekülteknek megvan a saját kultúrájuk. Mivel iskolánk pont mellettük helyezkedik el, szerény öltözet viselése ajánlott, nézeteltérések elkerülése végett. Nyílt felsők vagy blúzok, rövidnadrágok és -szoknyák félreértésekhez vezethetnek.

Micsoda nyegle, gerinctelen félrebeszélés "félreértésekről", miközben betolakodók veszélyt jelentenek a saját népének lányaira, a rábízott diákokra, félrebeszélés helyett inkább azért kéne lobbizzon, hogy eltakarítsák onnan a közveszélyes idegeneket. Ez a stílus látható egy helyi politikus kapcsán is, aki még a nevét se vállalja:

Mikor muszlim tinédzser fiúk szabadtéri úszómedencékhez mennek, letaglózza őket a bikinis lányok látványa. Ezek a fiúk, kik olyan kultúrából jöttek, ahol a nőket elítélik, ha azok bármilyen fedetlen testrészt is mutatnak, követni fogják a lányokat és zaklatják őket anélkül, hogy ezt felfognák. Természetesen ez félelmet gerjeszt.
Az alábbi videó jól bemutatja, milyen embertömeg árasztja el Európát jelenleg. Ezekkel szemben az ilyen férfiatlan hozzáállás, mely inkább a saját lányainkat korlátozza, ahelyett, hogy a veszélyforrás idegeneket zavarná el, nem ér el semmit.
A fenti esetekben többször is felbukkanak marokkóiak. Beilleszthetetlenségükről II. Hasszán marokkói király egy franciaországi interjúban a következőképp nyilatkozott:

II. Hasszán: Nem szeretném ha [a marokkói bevándorlók] ilyen irányú [integrációs] törekvéseknek lennének kitéve, mert sosem lesznek integrálva.
Riporter: Úgy hiszi, hogy nem akarnak [integrálódni] vagy, hogy a franciák nem akarják ezt?
II. Hasszán: Mondani fogják valaha is, hogy nem tudnak [integrálódni]? [Az integráció] lehetséges európai emberek között. Az alapok azonosak. [...] Nem tehet ez ellen semmit. Ők [a marokkóiak] rossz franciák lesznek. [...] Lebeszélném róla önöket, az én népem, a marokkóiak részéről, hogy megkíséreljenek bármilyen változtatást a nemzetiségükben, mert ők sosem lesznek száz százalékig franciák. Ezt garantálom önnek.

Olaszországban is hozza formáját a megszálló sáskahad. Az elefántcsontparti 18 éves néger Mamadou Kamara is európai életre vágyott. Neki is vágott az útnak és hamarosan hívatlanul, illegálisan tette be lábát az olaszok földjére. A két nyugdíjas szicíliai Vincenzo Solano (68) és felesége, a spanyol származású Mercedes Ibanez (70) szerencsétlensége az volt, hogy egy menekülttábor közelében lakott, ahol ezt a négert elszállásolták, háromezer társával együtt. Egyike volt azoknak a "nőknek és gyerekeknek", akiket az olasz hatóságok mentettek ki a tengerből és akiket a liberális média annyira szeret sajnálni. Egy napon a deviáns néger úgy döntött, hogy fehér embert öl, így besétált a házaspár otthonába, a férfit összeverte, torkát átvágta, majd feleségét kidobta az emeleti ablakon, de feltehetően szexuális természete is volt az esetnek, mert az asszonyt meztelenül találták. A gyilkos néger persze semmi elől nem menekült Elefántcsontpartról, így be se kellett volna engedni az országba, de mindenképpen azonnal deportálni oda ahonnan jött. Június 8-án érkezett Líbián keresztül, 1143 másik betolakodóval együtt, akiket a hajóról Catania megyébe szállítottak a hatóságok. Az áldozatok lánya, Rosita Solano emiatt is vádolta Matteo Renzi olasz miniszterelnököt azzal, hogy ő is felelős szülei haláláért. Matteo Salvini, az Északi Liga vezetője ennél is továbbment és az egész kormányt nevezte az eset fő felelősének. Ő nemrég utánajárt; a Catania megyében található Mineo településen tartózkodó 4 042 "menekült" közül (melyek közt 2 895 a férfiak száma) mindössze kettő jött háborús övezetből.
 
Zoom
A gyilkos megszálló és két áldozata

Júniusban egy szomáliai és egy ghánai 26 évest és egy nigériai 30 évest vett őrizetbe az olasz rendőrség. A ghánai menekültstátuszt kért (bár országában nincs háború), a nigériai éppen a kiutasítására várt. A három afrikait azzal vádolják, hogy elrabolt és szexuálisan bántalmazott egy 20 éves pszichés problémákkal rendelkező nőt harminc órán keresztül.

Szintén Olaszországban, július végén három fiatal egyiptomi fiatalkorú "menekült" Fiuggi városában teljesen összezúzta az őket már fél éve elszállásoló és ingyen etető, itató, ellátó központ belsejét, majd csoportosan megerőszakolták annak vezetőjét, egy 48 éves nőt, akit megkíséreltek megölni is. Persze Egyiptomból sem kell menekülniük ezeknek a 16-17 éves férgeknek, hogy ennek ellenére egyetlen percnél miért tudtak tovább maradni olasz földön, annak a kommunista gyökerű nemzetáruló kormány az oka. Ezek ellenére Matteo Renzi miniszterelnök szerint a magyar határvédő kerítés az igazi probléma, nem az ilyen betolakodók inváziója.

Franciaország Menton városában egy 22 éves nő lett egy illegális betolakodó erőszakának áldozata. Egy szemtanú szerint:

Telefonon beszélgettem egy barátommal, mikor sikolyt hallottam. Ez a sikoly nem volt normális. Azt hiszem, én akkor sikoltottam volna így, ha azt látom, hogy a gyerekem karjait tépi ki valami. Akkor láttam meg a legszörnyűbb dolgot, amit valaha láttam. Ott volt ez a meztelen nő egy kerítéshez szorítva, és ez a férfi úgy volt rajta mint egy állat.

A svédországi helyzet tragikus, és sajnos tipikus képe annak, milyen az, amikor egy liberális, feminista kormány uralkodik: sorvadó, terrorizált gazdanép, degenerált, parazita bevándorló élősködés, napi szintű, gyerekeket is sújtó nemi erőszak. Mint ismert, Svédország az egész világon a második az egy főre jutó nemi erőszakok számában. Egy hivatalos statisztika az 1985-1989 és 1997-2001 közötti adatokat vizsgálta, melyek alapján a svéd állampolgársággal nem rendelkezők 77,6%-át tették ki a nemi erőszak elkövetőinek. A maradék 22,4% állampolgársággal rendelkező között pedig ennek tükrében el lehet képzelni, hogy a nagy többség szintén nem svéd származású. Így szinte teljes mértékben, de mindenképp majdnem teljesen idegen betolakodók erőszakolják a svéd gyerekeket és nőket - és ebben a legrégibb adat 2001-es! Azóta az idegen több, a helyzet rosszabb, minden nap több nemi erőszak is történik csak Stockholmban, így statisztikailag minden négy svéd nőből egy nemi erőszak áldozata lesz élete folyamán. (További adatok korábbi elemzésemben, itt) A helyzet olyan kritikus, hogy augusztusban, egy "menekültszállás" közelében egy nőt egymás után kétszer is megerőszakoltak - éppen elmenekült volna a helyszínről a szerencsétlen, mikor egy másik parazita is elkapta. 

A svédországi Európában a legnagyobb rés a gazdanép és bevándorlók közötti munkanélküliségben, melyben a betolakodók sokszorosan felülreprezentáltak, még sok évnyi ottélés után is. Ahogy az európaiak számára sajnos egyre ismertebb kifejezés; a No-Go Zónák is részei immár a svéd mindennapoknak, legalább 55 ilyen őshonosok számára életveszélyes környékről tudni. Nem csak a mindennapos nemi erőszak, de a bűnözés más formáiban is aktívak a betolakodók. Ezekből nézzünk párat, csak augusztusból:

Augusztus 3
: A 21 éves Ahmad El-Moghrabi jogosítvány nélkül száguldozott pár arab utasával, egyikük egy ismert szélsőséges. A rendőrség üldözőbe vette, majd idővel elfogták. Három ember megsérült, egy anya és csecsemője életveszélyes sérüléseket szenvedett, több autó összetört.

Augusztus 3: Lövöldözés tört ki a bevándorlók által ellepett Malmö egyik veszélyes részén, ahol ismert a nyílt kábítószerkereskedés, és az évek alatt lövöldözések, kézigránátos támadások számai is növekedtek. (Június 12-én egy kézigránáttól négyen megsérültek.)

Augusztus 5: Egy stockholmi rendőrörs által közreadott történetben ismertetik a mindennapi életet a bevándorlók által lakott környékeken, mint Tensta-Rinkeby, Hjulsta, Kista és Husby. Fiatalkorú bandák sorozatosan támadnak rendőrökre kövekkel, tüzijátékokkal. Bűnbandák egymásra lövöldöznek nyilvános helyeken, ártatlanokat is veszélyeztetve.

Augusztus 14: Egy 21 és egy 26 éves férfit gyanúsítanak a sok közül kettő malmői kézigránátos támadással. Ezzel egy időben egy másik 26 éves férfit gyilkossági kísérlettel és illegális fegyvertartással vádolnak, mindkét eset Malmö No-Go Zónájában történt. Aznap reggel a rendőrség a város központjában felfedezett két kézigránátot, egyik felrobbant, a másik nem működött. Egy nagy területet elkerítettek és evakuáltak. A rendőrség szerint egy két nappal korábban felrobbantott autóhoz lehet köze ezeknek a gránátoknak. Malmőben csak ez évben már 20 robbantás történt.

Augusztus 23: Egy 43 éves iráni állampolgárt, Ramin Sayadit négy évre ítéltek három nemi erőszak és két fiatalkorú molesztálása miatt. Sayadi a lányoknak nagy mennyiségű csak vényre kapható gyógyszereket is árult. A rendőrség szerint közel ezer vásárlója volt. Mikor a lányok rászoktak a gyógyszerekre, szexuálisan kihasználta őket. A rendőrség szerint sokkal több áldozata van, mint akik jelentkeztek. Telefonján több, mint 200 szám szerepel, többségében fiatal lányoké.

Augusztus 14: Egy magát 17 évesnek valló iratok nélkül érkezett afganisztáni férfit vádolnak nemi erőszakkal. Egy ifjúsági házban egy részeg lányt erőszakolt meg amikor az nem volt magánál.

Augusztus 17: A rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Loran Guy Mogi, egy kongói 23 éves férfi ellen, amiért megölte 23 éves svéd barátnőjét, Therese Erikssont. Egy héttel később, a gyilkost elfogták egy német menekültszállón, Hannoverben.
 
Zoom
Loran Guy Mogi, a németországi "menekültként" elfogott fehérgyilkos néger

Augusztus 24: Egy rendőrségi furgont támadtak meg Stockholmban kézigránáttal. Négyen tartózkodtak a járműben, ha az nem lett volna páncélozott, könnyen vérfürdő is lehetett volna. Az eset úgy kezdődött, hogy kövekkel dobálták meg a rendőröket, illetve tüzet gyújtottak a rendőrörsnél. Az elkövetőket még nem találták meg.

Augusztus 28: Egy Örebróban lakó bevándorló halt meg az Iszlám Állam terroristájaként. Ő már a negyedik bevándorló, aki a terrorista szervezethez csatlakozva halt meg csak Örebro városából.

Augusztus 28: Ali Khoddami, egy egykori "menekült" börtönre lett ítélve, amiért megkárosított egy 90 éves demenciában szenvedő asszonyt, mialatt gondozóként dolgozott. A nő bankszámlájáról emelt le hatalmas összegeket, és beköltözött a házába családjával együtt. Sikeresen átíratta magára az asszony gyerekkori házát (melyet apja épített és milliókat ér). Az eset akkor derült ki, amikor öregek otthonába adatta az idős nőt.

Nekünk sem kell Svédországig, Olaszországig vagy Németországig mennünk, hogy szexuálisan zaklató új megszállókat találjunk; a mi Paksa Eleonóránk talán nem is érti, mit sikerült éppenhogy elkerülnie, mikor négy ilyen degenerált próbálta őt megerőszakolni. Tragikus, hogy saját tapasztalata ellenére még mindig a "szegény nők és gyerekek" maszlaggal áltatja magát. Az a pár százaléknyi gyerek és nő, mire a törökországi menekülttáborokból indulva hívatlanul beteszi a lábát Magyarországra, már nem menekül semmi elől sem, a 75%-nyi férfi pedig jellemzően erőszakol, gyilkol, tör-zúz, követelőzik - és még le se telepedtek, mint azok a fajtársaik akik évtizedek óta statisztikailag felülreprezentáltan ezt teszik!
 
Érdemes megnézni Svédország legfőbb körözöttjeinek listáját is. Az arcaik és neveik alapján a negyvenháromból mindössze négy svéd, egy lengyel és pár albán/bosnyák. Az összes többi arab, néger, török... Fontos megérteni, hogy a fentiek nem kiragadott, elszigetelt esetek. Mint azt korábban alaposabban részleteztem több európai statisztikára alapozva (lásd még Sneider Tamás írásait a témában: itt és itt), ezek az arabok, négerek, harmadik világbeli Európa-idegen népségek a fehér európai nemzetekhez képest többszörösen felülreprezentáltak a bűnözésben, így tehát a fenti esetek ennek a tendenciának a jellemző példái. Aki mindezzel tisztában van, azt az új jövevények devianciája és bűnözése eleve nem lepi meg.

Befolyásos zsidók támogatják Európa züllesztését

Svédország kapcsán érdemes tudni, hogy a svéd multikulturalizmust többnyire zsidók harcolták ki annak idején. Mint ez az alapos tanulmány bemutatja, a befolyásos zsidók a legmagasabb politikai szinteken többszörösen felülreprezentáltan kardoskodtak a bevándorlásért, amíg el nem érték azt. A jelenlegi fertő többnyire nekik köszönhető, beleértve a sajtót és médiát, melyet olyanok birtokolnak Svédországban túlnyomórészt, mint a zsidó Bonnier család (Bonnier AB vállalat), illetve Peter Hjørne (eredeti nevén Kaplan), a Schibsted médiabirodalom (melyben olyan zsidó pénzintézetek rendelkeznek anyagi befolyással, mint a J. P. Morgan, The Bank of New York Mellon vagy a Goldman Sachs) akiknek tulajdonában vannak a legnagyobb újságok, mint Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen, Svenska Dagbladet, Sydsvenskan, Dagens Industri, vagy TV csatornák, mint LNK, TV4... Hjørne például anyagilag finanszírozta, hogy Göteborg minden gimnazistája megnézhesse a Schindler listája zsidó propagandafilmet. Jellemző módon a Dagens Nyheter szerkesztője és publicistája egy olyan zsidó, Peter Wolodarski, aki szerint a svéd fiataloknak többet kéne fajilag keveredniük, nekik "ki kell nyitniuk az ajtókat" a tömeges fajkeveredés előtt.
Egy másik befolyásos sajtó- és médiazsidó az országban Robert Aschberg, ő nem csak a tulajdonosok között, de a képernyőn is gyakran feltűnik, például olyan műsorokban, mint a Trollvadászok, amely internetes kommentelőket kutat fel otthonaikban, és kamerát az arcukba nyomva zaklatja őket a "rasszista" hozzászólásaik miatt.

Németországot éri leginkább ez az új megszállás, ennek ellenére a német(ellenes) kormány közben inkább a csúnya "rasszisták" szabad véleménnyilvánítása miatt ideges, mert nyílván az az igazi veszély a német népre. A Bloomberg számol be róla (lásd még itt), hogy Merkel két sereg betolakodóval való szelfizgetés közben a nemzetükért aggódó németek ellen se felejt el fellépni:
 
Angela Merkel német kancellár kérdőre vonta a Facebook vezérigazgatóját, Mark Zuckerberget arról, hogy miként haladnak a rasszista hozzászólások visszaszorításával, miután kormánya panaszkodott, hogy a szociális oldal nem tesz meg eleget az idegenellenes kirohanások ellen. [...] Miután Merkel röviden érdeklődött a gyűlöletírások felől, a Facebook főnöke azt mondta, hogy 'dolgoznunk kell' az ügyön. 'Dolgozol rajta?' kérdezte Merkel angolul. 'Igen' - válaszolta Zuckerberg, mielőtt a párbeszédet megszakította a jelenlévők bemutatása.
A hónap elején a Facebook azt jelentette, hogy megnöveli a német oldalain lévő rasszista tartalmak elleni fellépését. Elmondásuk szerint szeptember 14-én csatlakozik a német Multimédiás Szolgáltatók Önkéntes Önellenőrzése nevű internetfigyelők non-profit csoportjához, hogy gyűlölködő bejegyzéseket figyeljenek.
'Elkötelezettek vagyunk, hogy a német kormánnyal szorosan együttműködjünk ezen a fontos ügyön' mondta Debbie Frost szóvivő egy e-mailben. 'Szerintünk a legjobb megoldás a rasszista és xenofób hozzászólásokat tévő emberek kezelésére az, ha internetszolgáltatók, a kormány és a civil társadalom mind együttműködik, hogy ezt a közös kihívást kezelje.'
 
Zoom
Anetta Kahane - 2015-ben is kommunista zsidó cenzúrázná a fehér embert
 
Nem az egymásra vizelő, gyerekeket erőszakoló, hamis papírjaikat újságíróknak nyíltan beismerő betolakodók jelentik a legnagyob bajt a németeket gyűlölő jelenlegi kozmopolita kormánynak, hanem a mindez ellen felszólaló gazdanép tagjai. Nem meglepő, hogy ennek is egy zsidót találunk az élén. A Bild beszámolója szerint hétfőn (szeptember 28-án), a Facebook egy delegációt küldött, hogy találkozzon Heiko Maas igazságügy-miniszterrel, akinek terve volt minderre - nevezetesen, hogy egy speciális csoport felügyelje a Facebookot és töröljön minden hozzászólást, amit az állam nem tart elfogadhatónak. A zsidó Zuckerberg kérésére a Netz gegen Nazis (Náciellenes Hálózat) németországi szervezet is része lesz az orwelli cenzúrának. A szervezetet 2007-ben az Antonio Amadeu Alap hozta létre, melynek feje a zsidó Anetta Kahane, aki nem csupán egy kommunista családból származik, de maga is az Állambiztonsági Minisztérium (Stasi) titkosügynöke volt 1974-1982 között. Manapság pedig Európa-ellenes aktivista és hivatásos fehérgyűlölő. Ebben az interjúban például annak örül, hogy Európa egyre kevésbé fehér és a hagyományos nemzetek egyre kevésbé léteznek egységben.

A bevándorlás a jövő. Nem élhetsz és dolgozhatsz a globalizált világ közepén, Európa közepén bevándorlás és mozgó népek nélkül. Így egy jó bevándorlási törvényt kell alkotni Európa-szerte, és láthatjuk, hogy Európa történelme, a nacionalizmus hosszú történelme és kis országok most krízisbe kerülnek, így sokáig tart még amíg jobbá tesszük, de kell, hogy elébe menj ennek és kell egy ilyen irányelv a bevándorlásról Európán belül. Ez nagyon fontos, hozzá kell igazítani az oktatást és az államok önmeghatározását, melyek már nem csak fehérek, csak svédek, csak portugálok, csak németek, hanem multikulturális helyek a világon.
 
A szokásos zsidó hozzáállás: hazánk csak "egy hely a világon", mely nem a miénk, nincs jogunk nemzetet alkotni, azt megőrizni, ahogy őseink nekünk megőrizték, hanem össze kell keverednünk teljesen idegen fajokkal. Természetesen Kahane erősen zsidó identitással rendelkezik, a németeknek irdatlan szenvedést, tömeges halált, nemi erőszakot hozó évtizedes kommunista megszállást is "felszabadulásnak" nevezi, mert zsidó szemmel a fajtájának az volt. Nem lehet egy zsidótól elvárni, hogy németként, európai fehér emberként lássa a világot, mert arra képtelen. A bevándorlást is tehát zsidó szemmel látja, s mint olyan, a hagyományos fehér nemzetek felbomlása, gyengülése zsidó faji érdekeknek kedvező folyamat.
 
Ez a mentalitás jellemző az Európa átformálásán, felforgatásán munkálkodó zsidók között. Roger Cohen, a The New York Times publicistája a szokásos zsidó manipulációval ösztökéli az európaiakat, hogy fogadjanak be idegen tömegeket, mert "csúnya náci múlt", és mert "vízbefulladt szír kisfiú", azért. Nem hagyja ki ő sem, hogy az egyébként pont az ő fajtájának köszönhető kommunizmus tankjai elől menekülő 1956-os magyarokat ezekhez az egymásra vizelő, gyerekeket megerőszakoló, alacsony intelligenciájú, beilleszthetetlen és deviáns sáskahadakhoz hasonlítsa. Fehér európai menekültek vagy munkavállaló bevándorlók összemosása teljesen Európa-idegen fajtákkal aljas manipuláció. (Mint emlékezetes, a Helsinki Bizottság, MigSzol és hasonló idegenszívű szervezetek is a határon túli magyarok csonkaországi munkavállalásának sikerével, "beilleszkedésével" próbálja velünk elfogadtatni az idegen megszállókat.) A nyíltan cionista Cohen is erős zsidó identitással rendelkezik, a világot zsidó szemmel látja, ezt a fentebb említett zsidó mentalitást tükrözi ő is, mikor így ír:

A zsidó tapasztalat az évezredek alatt azt igazolja, hogy semennyi tudományos kutatás, vallásos elkötelezettség, eltökélt emancipáció, vagy büszke hazafiság és szolgálat sem ad biztonságot. Emberek és egész nemzetek fordulhatnak ellened.
 
Fontos megérteni, hogy a zsidó egy rendkívül paranoiás és rögeszmés fajta. Magát örök kívülállónak érzi, mialatt zsigeri megvetés és félelem az amivel a homogén, hagyományos fehér európai gazdanépekre tekintenek; ezek bomlasztása, gyengítése emiatt is fontos nekik. Ez a paranoia és fanatizmus az, ami miatt képesek velük egyébként jellemzően ellenséges arabokat is támogatni Európa elárasztásában, a fehér nemzetek gyengítése és felforgatása ugyanis mindennél fontosabb nekik: történelmileg e fehér nemzetek voltak a zsidó faji gőg és hatalomvágy legfőbb akadályai, a zsidó felforgatók legfőbb megbüntetői. A fanatizmus és a zsidó múltban már sokszor előfordult európai ellenállástól való félelem pedig felülírja a primitívebb ellenséges araboktól való félelmüket. Már idéztem máskor, de itt fontos újra felidézni Earl Raab, a rendkívül befolyásos Rágalmazásellenes Liga egyik mellékszervezetének ügyvezető igazgatója által a Jewish Bulletin 1993. február 19-i számában elmondottakat:

A Központi Statisztikai Hivatal most jelentette, hogy az amerikai népesség fele hamarosan nem fehér, nem európai lesz. És ezek mind amerikai állampolgárok lesznek. Átléptünk egy pontot, ahol egy náci-árja párt már nem lesz képes hatalomra jutni ebben az országban. Kialakítottuk a légkört az etnikai bigottság ellenzéséhez az elmúlt fél évszázadban. Ez a légkör még nem tökéletes, de népességünk heterogén természete ezt már visszafordíthatatlanná és ezen bigottság elleni gátakat minden eddiginél praktikusabbá teszi.
 
Zoom
 
Senkit sem lephet meg, hogy az aljas vén zsidó, George Soros is megtesz mindent azért, hogy Európát átformálja (lásd itt és itt). A milliárdos szeret nemzetekkel, országokkal, kultúrákkal sakkjátékot folytatni zsidó érdekek mentén. Így tett a közelmúltban Amerikában, ahol a négereket uszította fehérek ellen, vagy Ukrajna kapcsán is, ahol a viszonylag zsidómentes orosz hatás alól a nyugati zsidók kezébe játszotta át azokat, illetve korábban az arab tavasznak nevezett felforgató folyamatok támogatójaként, melyeknek komoly köze van a jelenlegi Európát érő embertömegekhez is, főleg Líbia felől. Miután a zsidó részleges hozzájárulásával felforgatták a cionisták és bábjaik a Közel-Keletet, most az onnan megindult embertömegeket igyekszik minél sikeresebben Európa vérkeringésébe fecskendezni, mely természetesen felgyorsítja a fehér ember, élettér és kultúra hanyatlását. A napokban megjelent tervezete szerint évi legalább egymillió idegent akar a fehér nemzetekbe belekeverni, mely kb. 20 milliárd euróba kerülne nekünk, európaiaknak:
 
  • Az EU évi legalább egymillió idegent kell befogadjon, s őket szétossza a tagállamok között. "Menekültenként" évente 15 ezer eurót (kb. 4,7 millió forint) kellene költsön fejenként rájuk, mely tartalmazná a szállásolást, egészségügyi ellátást, oktatást és azt, hogy a tagállamoknak szimpatikusabb legyen a "menekültek" befogadása. A "menekültek" abban az országban telepedhessenek le, amelyikben akarnak.
  • Az EU kell vezesse azt a globális folyamatot, mely megfelelő anyagi támogatást nyújt Libanonnak, Jordániának, Törökországnak, hogy a már ott lévő migránsokat támogassa. Ezek migránsonként 5000 euró (1,5 millió forint), vagy összesen 20 milliárd euró (6 289 200 000 000 forint). Az EU évente 8-10 milliárd euróval kellene támogassa az európai frontországokat ahol a migránsok elérik Európát, mely összeget hozzá lehetne adni a "menekültek" ellátásához. (Tehát a pénz nem a határok védelmére menne, hanem a betolakodók segítésére.)
  • Az EU azonnal ki kell alakítson egy központi migrációs és menekültügyi ügynökséget és végül egy központi EU-határőrséget melyek egyedül döntenék el ki a megfelelő menekült és ki nem. (A francba az önrendelkezéssel, a nagy testvér döntsön a tagállamok felett.)
  • Biztonságos folyosók kialakítása a betolakodóknak, hogy kényelmesen, könnyen elérjék a célországot. (Netán nagyuraknak kijáró vörös szőnyeg használatával.) Illetve megkönnyíteni nekik, hogy a frontországokat (Görögország, Olaszország) elérjék.
  • Végül beolvasztani legalább egymillió migránst évente, az EU-nak mobilizálnia kell a privát szektort, hogy azok szponzorként működjenek.
Mindezt persze az "emberi jogok" és az "EU értékei" nevében. A hagyományos nemzetek érdekei, melyek évszázadok, ezredek óta itt élnek, nem számítanak a zsidónak. Nem volt ennyire humánus, mikor a közel-keleti felforgatásokat támogatta. Hogy miért nem veti be tekintélyét, hogy Izraelt is rávegye a migránsok fogadására (mely a hetekben falakat emel pont a szírek ellen), rejtély. Mivel Sorosnak köze van az arab tavaszhoz és így Moammer Kadhafi megbuktatásához, érdemes felidézni Kadhafi szavait egy 2011. márciusában a francia France 24 televíziónak adott interjújából, melyben figyelmeztetett, hogy egy stabil Líbia nélkül nem lesz ami visszatartsa a fekete afrikaiakat attól, hogy meginduljanak Európa felé:

Milliónyi fekete van, akik megindulhatnának a Mediterrán felé Olaszországba és Franciaországba, Líbia a Mediterrán biztonságában játszik szerepet.
 
Fia, Seif hozzátette:
Líbia Észak-Afrika, a Mediterrán Szomáliájává válhat. Látni fog kalózokat Szicíliában, Krétán, Lampedusa szigetén. Milliónyi illegális bevándorlót fog látni. A terror a szomszédságában lesz.
Így is történt, és hogy Soros fenti tervezetének szövegéből idézzek, melyet a szíriai helyzet kapcsán írt: "az emberáradat jól előrelátható volt". Az volt Líbia kapcsán is; Kadhafi évekkel ezelőtt kimondta, mi történik, ha Líbiát destabilizálják. Soros is tudta ezt jól, de neki persze jól jön Európa bomlasztására ez az idegen tömeg. Korábban bemutattam, hogy nemzetközileg és Európa-szerte befolyásos zsidók minden szinten támogatják az inváziót. Így van ez azóta is, például az arcátlan angliai zsidó politikus, Gerald Kaufman szerint a 20 ezer tervezett "szír menekült" befogadása nem elegendő, Anglia is, mint Németország napi 10 ezret kéne befogadjon. Az évről-évre egyre többen lévő "holokauszt-túlélők" is megszervezték magukat, s követelik Németországtól, hogy fogadjon be még többet a beilleszthetetlen idegenekből. Megtudhatjuk azt is, hogy a dúsgazdag és befolyásos, elit körökben járatos zsidó vezetők, mint a Zsidó Világkongresszus alelnöke, Ronald S. Lauder és Josef Schuster, a németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke "érti a nehézségeket, melyeken a menekültek mennek keresztül". Nyilatkozatot adtak ki, melyben ilyen szépségek állnak:

A zsidó közösség Németországban és világszerte üdvözli ezt az evolúciót egy nyílt társadalom felé. Ez a helyes dolog. Sok zsidó a múltban a hazája elhagyására kényszerült, el lettek üldözve és máshol kellett letelepedniük, hogy megmentsék életüket. [...] A menekültek többsége bátor ember. Hálásak amiért megengedik nekik, hogy itt éljenek biztonságban és cserébe adni akarnak a befogadó társadalomnak. Meg kell adnunk nekik a lehetőséget, hogy ezt megtegyék.
 
Valamiért ez a nemzetközi zsidó közösség nem üdvözli, vagy akarja, hogy Izrael "nyílt társadalom" legyen; azt faji törvényeivel, idegeneket kizáró falaival, palesztinok tömeges mészárlásával együtt támogatják. Ahogy az értékes, nagyon adni akaró, bátor idegenekkel sem Izraelt akarják gazdagítani. A fentiek ismeretében világos, hogy miért.
 
Zoom
Josef Schuster és Ronald S. Lauder

A zsidó Jewish Telegraphic Agency cikkéből tudjuk meg, hogy az ún. Zsidó Koalíció a Szír Menekültekért (mert ilyen is van) 148 ezer USA dollárt (kb. 41,5 millió forintot) adott a "menekült" nők és gyerekek, illetve az őket (értsd: a 75%-ban férfi betolakodókat) segítő önkéntesek támogatására. A különböző zsidó szervezetek koalíciója feltehetően naiv gójoktól gyűjtött pénzzel támogatja a migránsokat Jordániában, Törökországban, de Európa elárasztásához is hozzájárulnak, s olyan magyarországi csoportokat pénzelnek, mint a szegedi egyetem Életvezetési Tanácsadó Központja, és a szélsőliberális Menedék - az a Menedék, mely oldalának "tolerancia" részén olyan perverz, vérraszista zsidókat dicsér és a bevándorlás jó példájaként mutat, mint a felforgató Freud, vagy Madeleine Albright, aki amerikai külügyminiszerként egy 1996-os interjúban elmondta: félmillió iraki gyerek halála "megérte" (a zsidó érdekek mentén zajló katonai beavatkozásokat). Szép dolog is az ilyen embereket tolerálni, de a magyar nemzetféltés persze üldözendő. Tipikus deviáns "liberálisok". A cikkből megtudhatjuk, hogy olyan fanatikus zsidó érdekérvényesítő és Izrael-párti szervezetek is tagjai a koalíciónak, mint a Rágalmazásellenes Liga (ADL), vagy a fehér nemzetekbe idegen fajtájú tömeges bevándorlást már régóta aktívan támogató American Jewish Committee is, akiknek korábbi igazgatója, a beismerten zsidó felsőbbrendűségre nevelt Stephen Steinlight által már idéztem egy írását, melyben nyíltan beismeri: a tömeges nem fehér bevándorlás a zsidó elit számára egy "oszd meg és uralkodj" helyzetet teremt, így az zsidó érdek.
 
Jelenleg tehát életterünk Európa-igeden népségek általi agresszív megszállása zajlik, melyet zsidók a civil szférától a politikai elitig támogatnak, újfent bizonyítva, hogy a zsidó örök ellensége az európai civilizációnak. A fehér fiatalság feladata, hogy fellépjen ez ellen és megvédje hazáját, szakrális életterét: Európát. Nekünk, magyaroknak már szétszabdalták hazánkat és népünket, az egymilliónyi degenerált cigány mellé egyetlen új megszálló letelepedését sem tűrhetjük, ahogy azt is ki kell mondani: hazánk nem átjáróház Nyugat-Európa megszállásához! Egy elsötétülő Nyugat-Európa semmiképp nem lehet érdeke a magyarságnak. A megszállók bűnözésének napi szintű hírei közt viszont ne felejtsük el: az idegenek puszta jelenléte is veszély a fehér emberre, és ránk, magyarokra. A bűnözést egy nemzeti, gerinces hatalom a jövőben sikeresen meg tudná szüntetni, de ha demográfiailag tovább sorvad fajtánk és nemzetünk, ha egyre több és több idegen áramlik a mi vérkeringésünkbe, egy idő múlva már nem leszünk képesek visszavenni hazánkat, kultúránkat; mindazt amit pár generáció alatt lecserél ez az idegen fajta. Számarányunkkal együtt érdekérvényesítő képességünk is csökken az egyre nagyobb idegen tömegekkel közöttünk. Már az elmúlt évtizedekben letelepedett idegenek is súlyos veszélyt jelentenek Európára; már most számos városban, illetve elemzők szerint évtizedeken belül egész országokban kerülnek kisebbségbe fehérek, ha ez a folyamat nem lesz megváltoztatva - szülőföldjeiken, melyeket adott esetben évezredek óta őriznek. Az új, végeláthatatlan megszálló tömegek nem fognak maguktól megállni. Európa még sokáig magasabb életszínvonalú lesz, mint Afrika, vagy a Közel-Kelet, ahogy a fekete afrikaiak jelenlegi 1,1 milliárdos száma évtizedeken belül megduplázódik, az arab világban pedig még sokáig nem lesz béke és jólét, így ezek a tömegek addig áramlanak, amíg a fehérellenes politikai elit és liberális elmebetegek azt az üzenetet küldik, hogy jöhetnek. Erőt kell felmutatni, hogy érezzék: nem éri meg ide jönni.
 
Csonthegyi Szilárd
(Kuruc.info)