Nitsch Krisztusképe disznóhullával
Ismét hazánkba hívtak a cionisták egy méretes patkányt. A Nitsch nevű aberrált, sátánista zsidó a művészi szabadság nevében a kereszténységet, a feszületet válogatott eszközökkel, például vérrel, kibelezett disznóval, meztelen nővel stb. gyalázó "művészeti" alkotásairól hírhedt (hasonlóan a buzeráns Andres Serrano-hoz, aki vizelettel szentségtelenítette meg Krisztust és a feszületet. Ennek közpénzes támogatása ellen legalább tiltakoztak amerikai politikusok). 1999-ben már rontotta itt a levegőt az SZDSZ-es "értelmiség" ünneplése közepette. A Nitsch-hez és Serrano-hoz hasonló mocsokfajzatok mindig csak egy irányba nagyon "bátrak" és "tabudöntögetők", a Tórát, a Talmudot vagy Mózest soha nem merték és akarták szarral, vizelettel, vérrel vagy döglött disznóval ábrázolni. Nem lepődnénk meg, ha Hiller Pista és bandája közpénzzel támogatta volna Nitsch most nyílt és november 19-ig látogatható szélsőséges, aljas, művészileg értéktelen cionrasszista mocskát, vagy a kiállítóhelyet. A cikkvégi, nagyon korrekt videó (melyet azóta jellemző módon eltávolítottak a YouTube-ról, pedig annyira nem is volt új. A bibsik érdekes módon azonnal képesek szinte bármit kicenzúráztatni, ha megjelenik nálunk. Ha valaki lementette, kérjük, küldje be - a szerk) maga is elítéli a sátánistát (a kommentárok sajnos francia nyelvűek, ugyanakkor a videó képei önmagukért beszéltek/nek). A Serrano-Nitsch-félék hazai klónjai, a macskafojtogató toeplerzoltánok és ifjabb sebőferencek, amellett, hogy tehetségtelenek, és az esetek 90%-ában zsidók vagy zsidó és állami támogatást élveznek (lásd az Ember Tragédiáját beszennyezni kívánó Gecy produkciót a Zsidó Színházban), mindig a keresztény, magyar, európai fehér emberbe rúgnak és sohasem "parodizálják" faj és eszmetársaikat. Már csak azért sem, mert akkor e "lázadók", valójában gyáva állami prostituáltak azonnal elesnének a közpénzes  és cionista alapítványi támogatásoktól (utóbbiak is közpénzből, tőlünk lopott közpénzből erednek).
Nagy deviáns és zsidó érdeklődés (toeplerzoltánok és hasonszőrűek) mellett nyílt meg Nitsch 70 címmel a Hermann Nitsch "osztrák művész" csorgatott "festményeit" felvonultató tárlat a Galéria White-ban; a "művész" 70. születésnapja alkalmából megrendezett kiállítás november 19-ig látogatható az V. kerületi Falk Miksa utcai kiállítóhelyen. A Galéria White tulajának lakcíme: Kováts Dávid, II. kerület, Budapest, Hársalja u. 5-7.

Igazi talmudista megközelítés
A "kiállítás" megnyitóján részt vevő Hermann Nitsch nevű hulladék felidézte az 1999-ben a budapesti Kiscelli Múzeumban botrányt és zavart keltő "Orgia-misztérium-színház" című tárlatát és örömét fejezte ki, hogy most ismét Budapestre látogathatott. Szavai szerint nem az akkori tiltakozás tartotta vissza attól, hogy ilyen sokáig nem állított ki Magyarországon; természetes, hogy a művészetét negatív reakciók is fogadják - hangsúlyozta.(Reméljük, most sem fog sokáig örülni.)
A zsidó irányítású MTI természetesen nem részletezi túlságosan a szutyok "művészetét", álljon hát itt egy emlékeztető az MNO-ból: "Nagyobb botrányt kavart Hermann Nitsch kilenc évvel ezelőtti tárlata a Kiscelli Múzeumban: a keresztre feszített véres, kibelezett disznó mellett bal illetve jobb latorként két, szintén vérbe áztatott, meztelen nő tűnt fel. A történelmi egyházak érthetően tiltakoztak a kastély egykori kápolnájában megnyitott kiállítás ellen (Ma már ezt sem teszi meg a hollókosztista Erdő - a szerk.). Jellemző volt a hazai balliberális média reagálása is, amely, amint az szinte kiszámítható volt, műveletlen, földhözragadt nyárspolgároknak nyilvánította a felháborodókat. A (lopásért jogerősen eíltélt, Hit Gyülekezete Tv-s zsidó - a szerk.) Mészáros Tamás a Magyar Hírlapban pedig arról cikkezett, hogy Nitsch csupán tiltakozik „az erőszak és az embertelenség ellen – mégpedig a valódi szentség és humánum jegyében. A performert ünneplők azonban éppen arról feledkeznek meg, hogy Nitsch gyakorlatilag a sátán nevében történő kereszténygyalázás jellegzetes motívumait ismételte meg. Az osztrák „avantgárd művészt” sokan a kor tipikus jelenségének tekintik: harsogó ordenárésága gyakorlatilag az „alkotás” üres közhelyességét, fantáziátlanságát hivatott elfedni."
Mészárosnak egy levizelt, véres tóratekercset, kívánunk a "valódi szentség és humánum jegyében", disznóürülékes dávidcsillaggal körítve.

Az SZDSZ szerint ez művészet
Kováts Dávid (a. n.: Dobossy Éva, címe: 1029 Budapest, Hársalja u. 5-7.), a szélsőséges Galéria White tulajdonosa a megnyitón kiemelte: ez a kiállítás Hermann Nitsch "festészetére" fókuszál, aki már nem csak az osztrák, de a nemzetközi "művészvilág" egyik legismertebb résztvevője is. A 70 esztendős romboló "művei" most először kerülnek egy galéria falaira, s ezáltal elérhetővé válnak a hazai műgyűjtők számára is. A Galéria White célkitűzéseiről szólva elmondta: olyan nagynevű nemzetközi kortárs (vagyis jobbára destruktív, zsidó, cigányfajvédő, drogos, sátánista, homokos stb.) művészeket kívánnak képviselni Magyarországon, akik még nincsenek jelen a hazai piacon.
Az ocsmány tárlaton a pirossal, feketével csorgatott, úgynevezett festmények mellett megtekinthető egyebek mellett egy vérrel leöntött szertartási ruha fakeretben installációja is, valamint egy, az elmebeteg gonosz által használt festőkötény is a látogatók szeme elé tárul.

A zsidókedvenc sátánista
Hermann Nitsch 1938-ban született Bécsben. 1957-ben fogalmazódott meg benne először az "orgia misztérium színház", egy 6 napig tartó "ünnepi játék" beteges ötlete; a "festészetből" akció, állati tetemekkel, vérrel és anonim szereplőkkel végrehajtott, az ösztönök és agressziók kiélésének teret nyitó, zsidó ízlésű, keresztényellenes színház nőtt ki. Nitsch egyébként a szó technikai értelmében sem tud festeni, de emberellenes és kereszténygyűlölő munkássága a cionista, drogos, buzeráns közegben automatice művészetnek minősül.
1960-66 között Bécsben több akciót és "kiállítást" rendezett, hogy visszataszító lelkét közszemlére tegye, s amelyek bírósági eljárásokat és börtönbüntetést vontak maguk után, de sajnos csak rövid lejáratúakat. A nem túl magas összegű büntetéseit pedig kifizette a zsidó lobbi. A takony 1984-ben szervezte 80., 72 órás akcióját Prinzendorfban, 1999-ben pedig Budapesten nagy botrányt kavart, egyházi és politikai vitát kiváltó keresztényellenes, antimagyar, rasszista tárlatot állított össze. A nemzetközi cionista maffia által a keresztényektől kizsarolt pénzekből bőkezűen támogatott gané kiállított egyebek mellett Nápolyban, Bécsben, Isztambulban, Pekingben, Tokióban és Párizsban is.

(Kuruc.info - MTI-s szutykot korrigálva)